![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Klątwa siedmiu lat? Niepewność w długoletnim związku
[1=0fb2986dc06479a38c396fe 4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a 18ec99;89658307]naciagane, nawet jesli jest jakas inna dziewczyna, to przeciez nikt normalnie idac na randke nie bierze ze soba kilku kompletow ciuchow na zmiane[/QUOTE]
Ma samochód, pewnie wszystko tam trzyma. Jeszcze mi przyszło do głowy, ze może jeden zestaw trzyma na wszelki wypadek, gdyby u kogoś się zatrzymał na noc, bo z domówkami różnie bywa, czasami wszyscy wracają do siebie do domu, tym bardziej, ze on ma samochód i moze wozi wszystkich, ale gdyby sam się upił albo był zbyt zmeczony, to pewnie by został na noc. Nie wnikam już, czy chodzi o noc u innej kobiety czy u kumpla po domówce. [1=0fb2986dc06479a38c396fe 4ec3c7ea3bc36c306_6584d2a 18ec99;89658307]chyba, ze autorka tylko domniema po wielkosci jego plecaka i to mialo byc wyolbrzymienie (zakladam ze nie patrzy mu codziennie na rece jak pakuje swoje rzeczy)[/QUOTE] A też mozliwe, ze to nei 2-3 zestawy, tylko jakby możliwe kombinacje z 2-4 sztuk ubrań, czyli 2 ubrania są na trening (góra i dół), cieplejsza bluza (jakb było zimno) i tylko jeden zestaw na przebrani po treningu, a zatem tak naprawde jeden zapasowy zestaw tylko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakos wczesniej tak sie po domowkach nie rozbijal wiec chyba w takim towarzystwie sie raczej nie obracal Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2023-08-28 o 22:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To nawet za czasów 18-tek nikt ze znajomych nie miał czasu żeby dzień w dzień zalegać u znajomych czy chodzić po barach do 3 rano. Jeszcze rozumiem jakby to się zdarzyło raz na jakiś czas, albo jeszcze jestem w stanie zrozumieć wizyty na siłowni do 23 bo jest mniej osób, ale do 3 nad ranem? Dzień w dzień? U niby-kolegi? Przecież to jest jasne że prowadzi podwójne życie... No, chyba że się zatrudnił na drugi etat jako nocny kierowca ubera, to jeszcze byłoby zrozumiałe. ![]() Tak czy inaczej, okropny jest wobec Autorki i ona ma prawo wiedzieć tu i teraz na czym stoi. Ciekawi mnie bardzo jak potoczy się dalsza historia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
chyba sie nie spodobaly odpowiedzi bo autorka probuje usunac watek.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja już dawno tego dziada posłałabym w diabły. I nie wiem Autorko dlaczego się na to godzisz. To oczywiste że jest inna kobieta. Dlaczego on w ogóle znika na całe noce (niby spędza czas z kolegami xDD ) zamiast z Tobą ,olewając to że zadręczasz się obecną sytuacją miedzy wami? A te komplety ubrań , nadmierne dbanie o nieskazitelny wygląd , prasowanie kołnierzyków to też rozumiem żeby przypodobać się kolegom? Rozumiem że to boli....jednak wiesz mi że patrząc na chłodno z boku na wasz związek wygląda to wręcz makabrycznie? Nie rozmawiacie ze sobą ,nie przytulacie Się ,nie spędzacie ze sobą czasu ? Tworzysz jakieś śmieszne listy ,które on ma centralnie w dupie ,nie angażuje się w prace nad waszym związkiem .Myślisz że sama cokolwiek naprawisz? Przecież wy żyjecie pod jednym dachem jak zupełnie obcy Sobie ludzie ;o Zakończ to jak najszybciej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Zapewne się nie spodobały bo praktycznie nie odniosła się do żadnych odpowiedzi, jedynie skomentowała to co sama zrobiła źle, więc jestem pewna że nie podejmie żadnych kroków i będzie czekać na decyzje misiaczka
Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Autorka zaprezentowała tak głęboki syndrom wyparcia, że myślałam że to troll, ale widać jednak nie, skoro chce zamknąć wątek. Smutne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
pewnie zadecydowala przeczeka ten romans udajac ze wierzy w kolege i wypady rowerowe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Też myślałam początkowo, że to trollowy wątek, ale widać można aż tak mocno nie chcieć się skonfrontować z rzeczywistością. W sumie to nie wiem jakich rad autorka oczekiwała. Nie da się reanimować trupa. Nawet jak facet nie odejdzie to ich relację trudno nazwać już związkiem. Tutaj nawet nie czuć, żeby była pomiędzy nimi jakaś przyjaźń albo szacunek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2023-08-29 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.