|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kupuje samochód, doradzicie?
jezeli chodzi o samochody dla kobiety, warto przyjrzec sie seat arosa (obecnie produkowany jako vw lupo). male, zgrabne auto do jazdy miejskiej. polecany osobom mlodym jak i kobietom
![]() modele starsze kosztują do 10.000 jezeli chcesz tyle pieniedzy przeznaczyć, polecam vx passat b3 pakowne auto (sedan, nie kombi). Jest raczej mało awaryjne. czesci zamienne nie są droge, raczej ekonomiczne jak na swoje gabaryty. z tyłu jest bardzo duzo miejsca, z przodu również. pojemny bagażnik. Prowadzi sie przyjemnie, lekko (mimo iz wiekszosc modeli nie ma wspomagania). Siedzi się naprawdę wygodnie (wygodniej za kierownicą niz na miejscu pasażera!). wszystko jest pod ręką, nic nie przeszkadza.ponizej zdjecie passata b3 ![]() Załącznik 491336
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2006-10-03 o 20:27 |
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
Zdecydowanie polecam Toyotę Yaris. A kredyt w Lukas Banku.
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hatchback to taki obciety z tylu - otwierasz bagaznik i wraz z nim podnosi sie cala tylna szyba i masz dostep do wnetrza auta, a combi to wiadomo - miejsce na psa ![]() na przykladzie zalozmy lanosa 1. hatchback 2. sedan |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsze dwie fotki to Golf 3-jeczka,ja mam taki tylko zielony i oczywiście nie nowy ale model ten sam. Następne fotki to moje marzenie i jak dla mnie chyba najpiekniejszy samochód
Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 11:00 |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
To autko też mi się bardzo podoba to Volkswagen Bora
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Dodam jeszcze tylko tyle ze Golf 3-jeczka to doskonałe autko dla kobietki,wydaje się niewielki a w środku jest naprawde dużo miejsca,mało pali bo do 6 litrów benzyny na 100km w trasie bo w mieście troszke wiecej i ogólnie firma volkwagen to dobra marka,poza tym my z tż-tem za rocznik 1994 zapłaciliśmy 8tyś.(autko sprowadzone z Niemiec) jesteśmy zadowoleni bardzo,stan idealny nadwozie bez zarzutu mamy go już pól roku i jak do tej pory wszystko gra,polecam!
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() :sli na: cudeńko ![]() ![]() tez z TŻ marzymy o tym aucie... jego cena.. cóz... prawie 100 000 PLN... teraz kupujemy mieszkanie wiec o tym aucie mozemy tylko pomarzyć... ehhh..Na razie musimy sie zadowolic passatem B3 (o takim samym kolorze jak ten, ktorego fotki zamiescilas)... B6.. piękna limuzyna (bo cięzko inaczej ten samochod nazwac)... moj dentysta takim jeździ
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też teraz kupujemy mieszkanko,i o tym autku możemy pomarzyć,ale jak ja widze ten samochód to normalnie |
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest chore już Ja mojemu TŻ powiedziałam, ze jak tylko wygramy w totaka milion, to kupie mu passata a sobie mini one i audi TT marzenia
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakis czas temu jak zobaczylam te auto,to nie moglam wytrzymac i poprosiłam takiego jednego faceta-właściciela,oczywiście mój tz byl ze mna żeby mnie przewiózł,bylismy akurat wtedy w pubie na podwórku i widziałam jak facet podjechał i parkował .To jest dopiero chore ,wstyd mi teraz normalnie Facet byl na tyle miły że nawet zaproponował mi poprowadzenie tego auta ale tz powiedział zeby tego nie robił bo ja z emoocji nawet go nie uruchomie i nie prowadzilam niestety ale to dobrze bo kto wie co by mogło sie wydarzyć
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pamietam calkiem niedawno TŻ wysłał mnie po jakiś kołek do sklepu (ze chcialo mi sie isc to nie powiem, bo blisko nie bylo a montowal huśtawkę na balkonie dla mojego brata). Wzielam psa i poszłam. Przed sklepem stał PASSAT... przywiązalam psa i gapiłam sie na auto... zajrzałam do środka, przyglądałam sie (wyglądałam pewnie jakbym chciala go sobie "wziac"). Gdy wychodzilam ze sklepu rowniez chcialam sie poprzyglądać, ale niestety siedzial juz tam kierowca... Cała drogę się smiałam, ze TŻ sam mógl iśc a tak ominęła go TAAAAKA PRZYJEMNOŚĆ... Tak samo jak na passata reaguje na mini one... po prostu sie rozpływam i wyłaczam Chociażkiedys jadąc z TŻ w trasie, jakis debil wyprzedzał na dośc ostrym zakręcie na "trzeciego"... i czym jechał? NOWYM PASSATEM. Gdyby TZ nie dał ostro po hamulcach nie wiem czy bym to pisała... ale na tego faceta wyzywałam ale Off topic zrobiłyśmy
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jak wygram w totka hmmm.....senne marzenia
To Tż dostaje passata a ja skode superb,tez przepiekny samochód ,oto fotki;
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak wygląda moje Mini One ![]() Małe, smieszne auto, ale ma w sobie cos, co mnie do niego ciągnie ![]() Załącznik 492408Załącznik 492409 Załącznik 492410Załącznik 492414 jak dla mnie Mini tylko czerwone z czarnym dachem sama słodycz... TŻ nie rozumie jak moze mi sie podobac "takie małe gówno" za tyyyyyle pieniędzy (kosztuje tyle co passat B6!!)
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2006-10-03 o 20:27 |
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci nigdy nas nie zrozumieją
|
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to rodzice mi kupują, ja jako biedna doktorantka raczej nie kupiłabym sama
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Temat na czasie, bo my z TŻ też szukamy autka tak do 20 000, ale najlepiej to ok. 15 000. Mi sie strasznie podobają Renault Laguna i Megane, a chciałabym mieć kombi, bo lubie duże samochody
Musi mieć oczywiscie klimę, bo w przyszłym roku chcemy jechać do Hiszpanii przez Europę, a bez kilmy będzie ciężko. Dzisiaj mozliwe, że pojdziemy zobaczyc jedna lagunkę na Ursynowie w komisie, a jutro jedziemy do Żyrardowa zobaczyc inną. A to są te dwa samochodziki --> http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtm...2bd0d72147c04c http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtm...2bd0d72147c04c To Megane jest booooskie! Och jak ja bym chciała mieć juz nowe autko. Wczoraj pożyczyłam moje Mitsubishi tacie na jeden dzień i jak mi je oddał to powiedział, że odpadła listwa od drzwi. Nie wiem jak on to zrobił, pewine w coś przywalił. W każdym bądź razie moje auto już sie sypie i nie jest nim bezpiecznie jeździć niestety. Cały czas mam wrażenie, że podłoga sie urwie. ![]() P.S. A tak wpgóle to nie rozumiem dlaczego jak pada hasło "auto dla kobiety" to zaraz musi to byc jakiś mały bączek miastowy. Ja uwielbiam wielkie auta z mocnymi silnikami, z pomrukiem i stadem koni pod maską. Nie wiem czy to świadczy o braku kobiecości, no ale w "kobiece auto" nikt mnie nie wepchnie. P.S.II HEHE.. ja też kocham Passaty i Skodę Superb. Przepiękne auta. Ale i tak choruję na wielkiego amerykańskiego trucka z naczepą.
Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami. Edytowane przez Shemreolin Czas edycji: 2006-07-19 o 12:55 |
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma w sobie "tego czegos"... nie czuje go i tyle. niel ubie corsy, ktorą uczyłam sie jezdzic. fatalnie reaguje na dziurki na drodze, jakies nierówności etc... ma wąską oś, moze dlatego, bo passatem jezdzi mi sie naprawde dobrze, tak miękko ciekawe jakie jest Mini
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tylko piękny, niestety komfort jazdy prawie jak w 126p. strasznie rzuca na najmniejszym dołku i jest niesamowicie ciasno w środku. (mówię o takim nowym autku z salonu)
|
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chlip, chlipa czy ciasno... wychodze z załozenia ze z tylu moze byc ciasno, bo samochód rodzinny i tak miec będzie TŻ a nie ja. Dla mnie samochód ma sluzyc do przemieszczania sie między okreslonymi punktami, jazda miejska, zakupy, praca itp
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio.ale to był jedyny mały samochód jaki brałam pod uwagę. |
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: A z małych samochodów fajny VW Lupo (niegdyś seat arosa)
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
he he. dla mnie to na kilka dni już są większe ![]() koniecznie obejrzyj bagażnik, bo jest naprawdę mikroskopijny. i nawet na tylne siedzenie niewiele się zmieści. może 2 duże torby z zary
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dwie torby to mi starczą, a jak nie to pozycze samochód TŻ ![]() ale na przyszlosc bede pamietala, ze ma maly kuper
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do toyoty podoba mi sie ale mnie nie stac... szukam czegos do 10 tys... |
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to hatchbacki podobaja mi sie bardziej
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

pakowne auto (sedan, nie kombi). Jest raczej mało awaryjne. czesci zamienne nie są droge, raczej ekonomiczne jak na swoje gabaryty. z tyłu jest bardzo duzo miejsca, z przodu również. pojemny bagażnik. Prowadzi sie przyjemnie, lekko (mimo iz wiekszosc modeli nie ma wspomagania). Siedzi się naprawdę wygodnie (wygodniej za kierownicą niz na miejscu pasażera!). wszystko jest pod ręką, nic nie przeszkadza.

.