![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Oblech czy zła interpretacja?
Cytat:
Jesteś niebezpieczną osobą i bałabym się przebywać w twoim towarzystwie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nasz związek trwał raptem tydzień, więc na seks był jeszcze czas. Nie byłam z nim gotowa na seks po tygodniu związku. Nie byłam też gotowa na to, ponieważ pomimo tego, że to był mój chłopak, to mnie okłamywał z kontem na badoo i wszystko to było jakieś takie śliskie, nieszczere. Miał mnie poznać ze znajomymi, z rodzicami. Z planów nici, bo chyba chciał mnie tylko zaliczyć. A mógł normalnie powiedzieć, że oczekuje już seksu. Zrozum, że takie zachowanie nie zachęca do intymności |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wychodzi kto jest oblechem i agresorem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ach, nie była to tylko ręka na udzie, ale obmacywanie po całym niemalże ciele. Strącałam jego rękę, ale próbował dalej. Uciekłam przed nim do ogrodu - poszedł za mną i przygnął mnie na kolana. Straciłam wszelkie chęci na cokolwiek z takim człowiekiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Ale tak szczerze, to po co ten wątek, skoro nie akceptujesz odmiennych opinii i czekasz tylko na te potwierdzające Twoje zdanie? Bo mija się on z celem, skoro już i tak jesteś przekonana co do odpowiedzi na pytanie z jego tytułu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak szczerze to jak można kwestionować to, że niechciany dotyk jest zły? Tak, masz rację, nie akceptuję opinii, że to obmacywanie mnie było dobre. Tymczasem nieźle mnie to pokiereszowało. A jednak zachowanie tego faceta jest tu bagatelizowane. Nie akceptuję tego, nie mieści mi się w głowie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
uparta chmura
|
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Ale skończ już robić z siebie ofiarę.
Sama wrzucałaś tu już parokrotnie linki do swoich social mediów, gdzie opisałaś tę samą relację zupełnie inaczej niż tutaj. Sama pisałaś, że nie chciałaś iść na spotkania i gardziłaś nim, ale poszłaś dla atencji i kawy. Mimo ustalonego statusu związku, do którego podobno tak dążysz, umawiałaś się z innymi. Nawet na X obcy ludzie pytali Cię o to samo co my tutaj "po co to kontynuujesz, skoro nie ufasz mu i masz go gdzieś? Dlaczego tego nie zakończysz?". Nie daje ci to nic do myślenia? To co opisywałaś nie jest językiem zawiedzionej ofiary, tylko cynicznej, toksycznej osoby, która bawi się emocjami i relacją, opisuje ją jako grę lub zemstę, a potem zmienia ton na dramatyczny, gdy coś nie idzie po jej myśli. Tak, facet powinien od razu ustąpić gdy usłyszał "nie", tu masz rację. Natomiast twoje wybielanie się w świetle tego jak sama opisywałaś tę relację jest po prostu toksyczne i manipulacyjne. Problem nie leży tylko w facecikach, ale też w twoim podejściu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
uparta chmura
|
Cytat:
Przeczytałam te zrzuty ekranu i nie chce mi sie wierzyć, ze ktoś tak serio
"Większość ludzi ma tyle szczęścia, na ile sobie pozwoli" Abraham Lincoln Edytowane przez Mija62 Czas edycji: Dzisiaj o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie daje mi do myślenia, ponieważ dostaje tam również zapytania, czy lubię anal ![]() Można sprawdzić również mój czeski twitter, na którym opisałam, jak mnie obmacywał i że psiapsióła się za niego wstwiała, co zostało zgodnie obśmiane. Nie, po ustaleniu statusu nie umawiałam się. Umawiałam się przedtem, gdyż facet odinstalował badoo, ale konto wciąż tam miał + miał tindera. Absolutnie nic nie jestem mu winna. Przykro mi. Nie czytam już tych prinscreenów. Wybacz, ale nie chce mi się po nocce. Wpadaj tutaj: https://x.com/polskaprincezna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nikt nic takiego nie powiedział, dlatego dalej pytam: po co wątek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
uparta chmura
|
Serio, nie wiem czy ja zyje pod kamieniem (trochę w tym prawdy akurat jest) czy jestem naiwna itp, ale myślałem, ze takie cyniczne osoby mają rację bytu, tylko w tych starych amerykańskich komediach dla nastolatków.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 9 (1 użytkowników i 8 gości) | |
Effy_Es |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.