Usidlić podrywacza... - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-07-17, 19:52   #91
olusia...
Zakorzenienie

GG do olusia...
Dot.: Usidlić podrywacza...

Cytat:
Napisane przez lexie
To znaczy, że na pewno mamy rację
no ba, to jest pewne
Cytat:
Napisane przez Moonlight
...jak nie zagada to jest pipa ...
pipa jak nic
Camarilla, ciekawa analiza, ale coś w tym jest, bo podobnie sądzę w niektórych kwestiach
olusia... jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-17, 19:58   #92
Ally83
Zakorzenienie

Było mu na koniec napisać, że nie wie, co traci
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-17, 20:08   #93
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Oj, przy czymś takim to ja bym się już wnerwiła.
Może PP uważa, że jest bardzo sprytny. Może uważa, że w ten sposób to Ty będziesz chciała spotkać się z nim. Że będziesz go prosić i o to zabiegać.
Więc ja bym zrobiła na przekór i napisała, że super, w takim razie będę mogła zająć się czymś-innym-bardzo-interesującym
Niech nie myśli, że będę siedzieć i za nim szlochać
Po prostu nie lubię, kiedy faceci tak strasznie kombinują. Podrywa "mądrze"? Być może. Dla mnie to już przekombinowane.

Może jestem zbyt mało cierpliwa... Ale po takim umówieniu się i odwołaniu spotkania z byle powodu, facet miałby ze mną ciężko . I miałby okazję przekonać się jaka jestem uparta

Moonlight, nie dołuj się i nie płacz
Może to faktycznie taki (dla mnie nieco dziwny ) sposób na podryw.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-17, 21:27   #94
kala507
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Camarilla
Hmm.. lubie takie wyzwania jak Twoj "obiekt" Kochana.. i cos mi sie czuje, ze nie bedzie go tak trudno rozkochac. Co prawda musisz byc cierpliwa bo nie ma nic od tak na pstrykniecie.. ale wydaje mi sie, ze jest to mozliwe. WIec po opisach jego zachowania i po kilku krotkich rozmowach moge nakreslic jego "typ osobowy" Jak to brzmi..
Zgrywa twardziela, w srodku jest lagodny. Zgrywa bo przylgnela do niego taka "otoczka". Jaki to z niego twardziel, podrywacz, uwodzciel, musi miec kazda itd, itp. Teraz sam do tego przywyknal i trzyma sie tego. Wydaje mi sie, ze jest ciekawa osoba, wydaje mi sie, ze podrywa tak hm, madrze. Ma wszystko zaplanowane. Wie co i jak i kazde jego slowo jest scisle przemyslane. Tak jak just %-kolorowe sny. Kazdy inny na twoja odpowiedz "nic" napisalby "aha" albo "ale jak to nic" drazylby dalej o co chodzi. a on napisal Ci tylko tytul niby tandetnej piosenki ale jednak wydaje mi sie, ze byl w tym ukryty podtekst. Podrywa tak, ze to jest czasami niezauwazalne. Jest pewnie z tych co potrafia rano zostawic wiadomosc na gg "milego dnia" albo napisac niby nic nie znaczace slowa "ladny opis" wie, ze to nie pozwoli Ci o nim zapomniec i ze choc przez chwile pomyslisz o jego slowach.. sprytny jest. Drazni sie z Toba.. nie chce sie narzucac, proponuje spotkanie ale zaraz sie z niego wycofuje. Chce Cie kusic, az w koncu bedziesz chciala sie z nim spotkac.. Koniec analizy
Dziekuje za uwage. wszystkiego naj naj. Calej tony szczescia i powodzenia i cierpliwosci dla naszej kochanej Wizazanki
Ty robisz takie analizy że jak bede miałą jakąś rozterkę miłosną to wale do Ciebie jak w dym
Mam nadzieję, że pozwolisz
Stary 2006-07-17, 21:32   #95
Ally83
Zakorzenienie

Mam wrażenie, że PP postąpił, jak by chciał wybadać, ćzy Moonlight na niego leci, oj nieładnie z jego strony Nie lubię takich typków
Stary 2006-07-17, 21:45   #96
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c
Konto usunięte

intelidzentnie postapil
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-17, 21:58   #97
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patryk_18
intelidzentnie postapil
Ja wolę jak facet jest zdecydowany
A nie tak - chcę, ale... boję się ???
Stary 2006-07-17, 22:00   #98
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c
Konto usunięte

ale z tego jest wieksza frajda
6f0bb0e746d6dd564297849b3c339446a28efa5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-17, 22:01   #99
kiciulka1985
Zakorzenienie

ja bym sie wkurzyla... nie powiedzialabym ze inteligentnie. chamsko. umawia sie. niby mu zalezy. ale w ostatniej chwili stawierdza ze woli spac/film. jesli facet woli spac/film od dziewczyny to niech spada i sie wypcha sianem. takim panom dziekujemy.
Stary 2006-07-17, 22:02   #100
kiciulka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patryk_18
nie wiem co w tym fajnego ze facet woli spac/obejrzec film niz spotkac sie z fajna dziewczyna.
BUC
Stary 2006-07-17, 22:06   #101
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patryk_18
Bo ja wiem, zależy dla kogo
A pomyśl jak milej mógłby spędzić czas z naszą Moonlight

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-17, 22:12   #102
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez kiciulka1985
ja bym sie wkurzyla... nie powiedzialabym ze inteligentnie. chamsko. umawia sie. niby mu zalezy. ale w ostatniej chwili stawierdza ze woli spac/film. jesli facet woli spac/film od dziewczyny to niech spada i sie wypcha sianem. takim panom dziekujemy.
Dobrze powiedziane

I też nie wiem jaka to niby frajda... Umawiać się, potem odwoływać z takiego głupiego powodu...
Stary 2006-07-18, 00:41   #103
guia
Zadomowienie

GG do guia

A jak się miał chłopak zachować? Musi godnie reprezentować rasę mężczyzn podrywaczy Próbował się z dziewczyną umówić kilka razy- nie chciała. W końcu wyraziła zgodę. I jak to? Tak od razu ma się z nią spotkać? Niee, teraz ona musi się pomęczyć Męczył się on- jej kolej.
Wydaje mi się, że to będzie taka przepychanka między Wami- niedostępnymi. Jednak pewnie sama zgrywałabym chłodną Dopuszczaj go do siebie powoli, drobnymi kroczkami, na zasadzie: "patrz, ale nie dotykaj; dotykaj, ale nie smakuj; smakuj, ale nie połykaj"
Póki co wyjedź sobie na ten tydzień i korzystaj z pięknej pogody, i wolnego czasu. Jeżeli wbiłaś się chłopakowi w myśli (później może będzie w serce), to ta przygoda nie zakończy się tak łatwo
à propos Just5 - może chciał Ci zwyczajnie życzyć kolorowych snów? Nie odpowiedziałaś na jego pytanie, więc się pożegnał która to godzina była?

Edytowane przez guia
Czas edycji: 2006-07-18 o 01:36
guia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-18, 09:15   #104
Camarilla
Zakorzenienie

Ja nadal bede sie upierac, ze podrywa madrze. Bo tak z punktu kobiecego patrzenia, to jego zachowanie bylo chamskie, jak to tak moze zmieniac zdanie, ale z drugiej strony ile chlodu dostal na poczatku znajomosci od Moonlight..(?) Sama jest tego swiadoma.. Teraz on nie bedzie dla Ciebie chlodny tylko bedzie niezdecydowany nie bedzie juz tak "nacieral" na Ciebie. Chce sie troche z Toba pobawic, nie, nie nie zabawić Toba, ale troche podraznic.. taka zabawa w kotka i myszke.. Niby potrzeba cierpliwosci ale jesli Ci sie podoba, nie tylko od strony fizycznej to wydaje mi sie, ze cierpliwosc poplaca..
Zycze duzo cierpliwosci

Camarilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-18, 10:36   #105
Moonlight
Wtajemniczenie

kochani fantastyczni jesteście że mnie tak wspieracie w tej mojej "przepychance" z PP

Camarilla coś w tej Twojej analizie jest

a teraz Wam coś opowiem

spotkaliśmy się jednak... umówieni byliśmy na 20:30. no ale jako że on uznał że nic mu się nie chce, jest zmęczony i idzie spać to ja sobie poszłam na TV. o 21:15 dzwoni telefon, odbieram:

ON: nudzi Ci się jeszcze?
JA: w sumie tak (a co bede kłamać?! )
ON: za 10 minut pod kościołem
JA: no dobra

jak zwykle się spóźnił. pieprzony luzak ale naprawdę wyglądał na zmęczonego. oczka miał zaspane poszliśmy do parku, usiedliśmy na ławeczce. dziwnie nam się gadało. nie dało rady pleść o pierdołach, ciągle wypytywał o jakieś intymne rzeczy, o to czy z kimś jestem, o kolesia który za mną lata (dowiedział się przypadkiem), pytał czy bym się zgodziła z nim być (czysto teoretycznie i tak jakby w żartach) i dlaczego nie, od czego to zależy, jaki jest mój ideał chłopaka bla bla bla... nie chciałam o tym mówić i ciągle się wykręcałam. wkurzało mnie, że ciągle dawał mi do zrozumienia, że jestem "jedną z wielu opcji". opowiadał o jakichś laskach które mu się podobają, które go podrywają itd. spodziewałam się tego nie było mi przykro w pewnym momencie powiedział:

ON: młodsza, średnia czy starsza?
JA: ale co?
ON: no wybierz
JA: ale jak mam coś wybrać jak nie wiem o co chodzi?
ON: no dawaj, wybierz
JA: ok, no to średnia
ON: <z rozbawieniem> kur..., jak można wybrać samą siebie?! ale z ciebie egoistka

o co mu chodziło możemy się tylko domyslać pytał też dlaczego nie mam faceta

JA: nie potrzebuję byle kogo. chcę kogoś konkretnego.
ON: jak sobie w ciągu dwóch tygodni nikogo nie znajdziesz to podanie, trzy zdjęcia i możesz się o mnie starać.
JA: mam się bać?
ON: no co ty Moonlight? taki żarcik... <i po chwili> nawet bez podania cię przyjmę

i takie jego głupie gadki no jak dzieciak uznałam że skoro on ciągle bredził coś o dziewczynach (zapewne w celu zapewnienia mnie o swej atrakcyjności itd. ) to powiem mu o podwieczorku z naszym wspólnym kolegą

ON: no wiesz co? jego zapraszasz, a mnie to już nie?
JA: sam chciał, prosić go nie musiałam.
ON: wiesz... jesteś nawet w typie D.
JA: tak?
ON: podoba ci się D?
JA: w jakim sensie?
ON: no... jako chłopak.

zazdrosny? nie wydaje mi się. chcial mi nawet dać nr telefonu do D ale powiedział że z nim pogada (ups...)

ON: powiem mu żeby trzymał się od ciebie z daleka

hehe akurat rozmowa średnio się kleiła. a już konkretnie dziwne było to, że opowiadał o tych swoich laskach a w przerwach mówił że ładna jestem, że taka fajna dziewczyna się marnuje itd. nie rozumiem kolesia. najpierw mówi że jakaśtam np. Aśka mu się podoba, a potem mi mówi, że mam piękny uśmiech itd. no ale niech mu tam będzie podeszłam do tego spotkania na luzie.

ale denerwowoało mnie że ciągle się gapił. no wpatrywał się jak w obrazek.

ON: <gapi się>
JA: no co?
ON: <dalej się gapi>
JA: no daj spokój
ON: ale jesteś maruda. lubie sobie popatrzeć na ładną dziewczynę
JA: <chwilowy szok> wcale nie jestem maruda
ON: jesteś. gdybyś nie była maruda to już dawno bylibyśmy razem

i tak bredził do północy mimo że taki zmęczony i miał wstać o 7 do pracy. nie wiem jak to rozumieć. nie chcę być tą "jedną z wielu opcji" które on ma do wyboru. ale ewidentnie mu się podobam (no chyba że cały wieczór sobie ze mnie stroił żarty. wątpię, kiedy się tak gapił wcale nie wyglądał jakby miał sobie żartować) i jak tu zrozumieć faceta? ech... zobaczymy co będzie dalej.

a co Wy o tym myślicie?
Stary 2006-07-18, 11:37   #106
kiciulka1985
Zakorzenienie

typowy podrywacz
Stary 2006-07-18, 11:41   #107
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Hehe, jak ja to rozumiem?
Ja mam wrażenie, że jeśli facet wypytuje o facetów, prawi komplementy, co trzecie zdanie wspomina o byciu razem, to wyraźnie coś sugeruje

Cytat:
ON: młodsza, średnia czy starsza?
JA: ale co?
ON: no wybierz
JA: ale jak mam coś wybrać jak nie wiem o co chodzi?
ON: no dawaj, wybierz
JA: ok, no to średnia
ON: <z rozbawieniem> kur..., jak można wybrać samą siebie?! ale z ciebie egoistka
To chyba miało zasugerować, że wybiera sobie spośród trzech dziewczyn w różnym wieku i masz mu "pomóc" w wyborze" . Ale chyba się spodziewał, że "wybierzesz samą siebie"
To samo gadki o dziewczynach, podkreślanie, że jesteś "jedną z opcji" - szczeniackie nieco, ale ma chyba na celu "ubezpieczenie" go. Jeśli się okaże, że go nie chcesz, będzie mógł powiedzieć "no cóż, jest masa innych, a ta była jadną z wielku" . Takie koło ratunkowe.
No i może chce wzbudzić nieco zazdrości

Gapił się bo mu się podobasz, moja droga
Stary 2006-07-18, 11:42   #108
kiciulka1985
Zakorzenienie

i tak mi sie ten typ nie podoba
moze i jest przeslodki, podlizuje sie, jest mily.... ale mi sie nie podoba
zbyt wielu takich znam
Stary 2006-07-18, 12:49   #109
Moonlight
Wtajemniczenie

podobam mu się i po wczorajszym wieczorze jestem tego świadoma - ale inne dziewczyny też mu się podobają, choćby te dwie pozostałe spośród których nieświadomie wybrałam siebie i to mnie drażni - ciekawe co on gada tym pozostałym laskom nie podoba mi się bycie jedną z wielu, ale mimo wszytsko coś do niego czuję. to byłby baaaardzo trudny związek. kiedy wyjedzie na studia po prostu nie uwierzę że w tym cholernym Wrocławiu nie będzie się umawiał z innymi dziewczynami na takie nocne wycieczki do parku

mówił troszkę o swojej byłej. że był z nią półtora roku, potem się kłócili i jakoś tak wyszło. dodał że nawet raz dostał po twarzy. ośmieliłam się spytać za co. otóż za to że "rozmawiał z koleżanką..." problem w tym że ta koleżanka siedziała mu na kolanach. rozumiem jego byłą, też bym mu nastrzelała po ryju no bo jak to? jego dziewczyna się gdzieś błąka sama a u niego na kolanach siedzi jakaś napalona laska?

jeśli nadal będziemy się spotykać to pogadam z D. spytam jaki naprawdę jest PP. w końcu on go zna lepiej. poza tym gdy PP przestanie się wygłupiać i spyta na poważnie o związek to będę musiała z nim porozmawiać o tych wszystkich moich wątpliwościach - jeśli mnie nie przekona do siebie to się pożegnamy. i ten jego wyjazd na studia mnie trochę przeraża...

i znów mnie dotykał a to włosy mi poprawił, a to się przysunął maksymalnie i kolanem mnie smyrał w nogę, a to uznał że "nauczy mnie zadawania bólu" i szukał odpowiedniego punktu w okolicach mojej szyji "bo tam najbardziej boli" ale kiedy położył mi rękę na kolanie a ja na niego chłodno spojrzałam to natychmiast ją zabrał niech sobie za dużo nie pozwla

ciekawe czy znów będzie chciał się ze mną umówić czy teraz zabiera się za pozostałe "opcje"...

EDIT: a własnie... kiciulko znasz takich facetów... uważasz że mogą się "ustatkować"? czy nie da rady? nie znasz takiego przypadku który podniósł by mnie na duchu?

on mnie tak strasznie rozczulił kiedy powiedział że czuje się samotny, że szuka "tej jedynej". wiem że to była tylko taka gadka, trochę w żartach, ale zawsze właśnie tak o nim myślałam. że w głębi duszy własnie taki jest. że szuka, co prawda w nieodpowiedni sposób ale kogoś na stałe... stary chłop, 19 lat, a zachowuje się jak dzieciak

pewna jestem tylko jednego - nie nudzili byśmy się w tym związku

Edytowane przez Moonlight
Czas edycji: 2006-07-18 o 13:10
Moonlight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-18, 13:14   #110
kala507
Rozeznanie

A może facet Ci o tych swoic laskach opowiadał, zebyś była zazdrosna. Bo może myśał, że jak sie dowiesz to mu natrzaskasz i wtedy już by wiedział, że do niego coś czujesz. Bo z tego co wyszczytałam to mu chyba nigdy nic nie sugerowałaś , że on Ci się podoba co?
Stary 2006-07-18, 13:36   #111
Moonlight
Wtajemniczenie

nie, nigdy mu nie sugerowałam i wczoraj też mu nie sugerowałam nawet jak pytał. ale też nie mówiłam "nie"...

ciekawa jestem co będzie dalej mam nadzieję, że na razie nie da sobie ze mną spokoju zaczynam się dobrze bawić no i podbudował mnie tymi wszystkimi komplementami i tym że mu się podobam taki koleś, niby mógłby mieć każdą a "podbija" do mnie - fiu fiu ale chyba wiem co mu się we mnie podoba. no brzydka nie jestem, głupia też nie... ale chyba najbardziej podoba mu się to, że jestem naturalna, skromna i się nie narzucam. on po prostu nie znosi tapeciar i blachar. a jak przechodziły koło naszej ławki dwie wyfarbowane, zsolaryzowane pindy w miniówach to powiedział z ironią (niby do nich ale tak że tylko ja usłyszałam): "ej, jakby co to tamto BMW jest moje"
Stary 2006-07-18, 13:37   #112
kiciulka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moonlight
EDIT: a własnie... kiciulko znasz takich facetów... uważasz że mogą się "ustatkować"? czy nie da rady? nie znasz takiego przypadku który podniósł by mnie na duchu?
powiem tak jeden milion - z takim wlasnie jestem od 3 lat, ale nie wiem czy drugi raz chcialabym przez to wszytsko przechodzic. przez te kolezaneczki rzucajace sie na szyje, wypisujace ze "kociam cie" "tesknie" itd... ciagle telefony od nich ze chca pogadac...
przez ten zwiazek stracilam swoja "przyjaciolke" (poczula do niego miete, i na pewnej imprezie na ktorej mnie nie bylo dobiera sie mu do spodni)...
to jest jeden przypadek pozytywny, taki ktorego dalo sie ucywilizowac...
inni no coz, maja swoje girl ktore traktuja jak krolowe, ale gdy ich nie ma szukaja szczescia w ramionach (i nie tylko ramionach) innych...
Stary 2006-07-18, 16:18   #113
Moonlight
Wtajemniczenie

kurcze, no to ciężko będzie... ech...

przed chwilą napisał do mnie na gadu "jak coś to ja mam dziś czas do 23" - czyli że znów by chciał się spotkać - ale dziś to ja czasu dla niego nie mam zobaczymy jak wrócę czy też będzie taki chętny czy już znajdzie inną...

jutro jadę z samego rana. zatęsknię się na śmierć ale podobno"Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, jak wiatr gasi świecę, a rozpala ogień." więc może on nie zrezygnuje ze mnie w ciagu tego tygodnia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-07-18, 16:35   #114
Carrie:)
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kiciulka1985
i tak mi sie ten typ nie podoba
moze i jest przeslodki, podlizuje sie, jest mily.... ale mi sie nie podoba
zbyt wielu takich znam
po przeczytaniu calej historii ten chłopaczek tez mi sie nie podoba. jeden sposrod miliona kozaków.. bo tak jest najłatwiej ja bym radzila nie inwestowac w niego.. ale mimo wszystko zycze szczescia
Stary 2006-07-18, 17:24   #115
Moonlight
Wtajemniczenie

kozak. hmmm... teraz mało który chłopak nie kozaczy ale uwierz mi, jego koledzy są jeszcze gorsi moi koledzy też wcale lepsi nie są - albo im dupy w głowie albo używki mój PP przynajmniej nie pali, nie ćpa i nie pije za dużo (już ja piję więcej niż on ) jeśli będzie chciał być ze mną to przestanie zachowywać się jak kretyn - inaczej mowy nie ma żebym się zgodziła z nim chodzić. z resztą, jeszcze () ze sobą nie jesteśmy, nie gadaliśmy o tym na poważnie. może ma bogate wnętrze tylko się maskuje

będę Wam pisać jak nam się układa jeśli Was to interesuje

a teraz już lecę się pakować bo o 6 rano jadę wszystko przemyślę przez ten tydzień. mam nadzieję, że będzie do kogo wracać
Stary 2006-07-18, 17:34   #116
guia
Zadomowienie

GG do guia

Pisz, pisz
A mnie się podoba Z tych Twoich opowiastek i krótkich rozmów z nim, wydaje się być całkiem do rzeczy. A te wszystkie gadki o innych- męska duma. Musi mieć ''zaplecze'', jeżeli mu z Tobą nie wyjdzie, nie chce się zbłaźnić. Ech, czemu mężczyźni tak późno dojrzewają?
Miłego wyjazdu
guia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-18, 17:41   #117
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Moonlight, jeśli on nie wytrzyma marnego tygodnia, to znaczy, że zdecydowanie nie jest wart jednego spojrzenia.

Jedź, baw się dobrze, nie tęsknij aż tak bardzo , a jak wrócisz napisz nam jak było. Może jakieś smsy wymienicie jak Ciebie nie będzie.
Stary 2006-07-18, 18:05   #118
olusia...
Zakorzenienie

GG do olusia...

myśle, ze PP o tych dziewczynach wspomniał, żeby wzbudzic w Tobie zazdrosć A Ty jedź i baw sie dobrze, a on jak kocha to poczeka
olusia... jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-18, 18:55   #119
Moonlight
Wtajemniczenie

dzięki dziewczyny

mam zamiar dobrze się bawić na SMSy nie liczę, choć przyznam że pewnie umarłabym ze szczęścia gdyby choć raz w życiu on napisał mi SMSa

lece wreszcie się pakować, bo jak na razie zrzucam muzę na odtwarzacz MP3, a torba pusta stoi obok

za Wami też będę tęsknić do zobaczenia
Stary 2006-07-18, 19:19   #120
wredne_slonko
Rozeznanie

Kurczaki to jeden z fajniejszych wątków na wizażu taki mini serial

Co do PP. To że ma 19 nie oznacza, że jest stary chłop. Mój brat ma 34 a czasem jeszcze jak dzieciak się zachowa Też uważam, że mówi o innych dziewczynach, żebyś nie poczuła się za pewnie, bo to przecież On ma rozdawać tu karty Zobaczysz co się przez ten tydzień wydarzy. Może fortunnie bądź nie ktoś z Twoich znajomych spotka Go na jakiejś imprezie i będzie mógł Ci przekazać swoje spostrzezenia
A poki co udanego wyjazdu

Asia Surowiecka

Maciek Marczak
wredne_slonko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości