![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Usidlić podrywacza...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Camarilla, ciekawa analiza, ale coś w tym jest, bo podobnie sądzę w niektórych kwestiach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Było mu na koniec napisać, że nie wie, co traci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Oj, przy czymś takim to ja bym się już wnerwiła.
Może PP uważa, że jest bardzo sprytny. Może uważa, że w ten sposób to Ty będziesz chciała spotkać się z nim. Że będziesz go prosić i o to zabiegać. Więc ja bym zrobiła na przekór ![]() ![]() Niech nie myśli, że będę siedzieć i za nim szlochać ![]() Po prostu nie lubię, kiedy faceci tak strasznie kombinują. Podrywa "mądrze"? Być może. Dla mnie to już przekombinowane. Może jestem zbyt mało cierpliwa... Ale po takim umówieniu się i odwołaniu spotkania z byle powodu, facet miałby ze mną ciężko ![]() ![]() Moonlight, nie dołuj się i nie płacz ![]() Może to faktycznie taki (dla mnie nieco dziwny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że pozwolisz ![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Mam wrażenie, że PP postąpił, jak by chciał wybadać, ćzy Moonlight na niego leci, oj nieładnie z jego strony
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
intelidzentnie postapil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie tak - chcę, ale... boję się ??? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
ale z tego jest wieksza frajda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
ja bym sie wkurzyla... nie powiedzialabym ze inteligentnie. chamsko. umawia sie. niby mu zalezy. ale w ostatniej chwili stawierdza ze woli spac/film. jesli facet woli spac/film od dziewczyny to niech spada i sie wypcha sianem. takim panom dziekujemy.
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BUC
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pomyśl jak milej mógłby spędzić czas z naszą Moonlight ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() I też nie wiem jaka to niby frajda... Umawiać się, potem odwoływać z takiego głupiego powodu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
A jak się miał chłopak zachować? Musi godnie reprezentować rasę mężczyzn podrywaczy
![]() ![]() Wydaje mi się, że to będzie taka przepychanka między Wami- niedostępnymi. Jednak pewnie sama zgrywałabym chłodną ![]() Póki co wyjedź sobie na ten tydzień i korzystaj z pięknej pogody, i wolnego czasu. Jeżeli wbiłaś się chłopakowi w myśli (później może będzie w serce ![]() ![]() à propos Just5 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez guia Czas edycji: 2006-07-18 o 01:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Ja nadal bede sie upierac, ze podrywa madrze. Bo tak z punktu kobiecego patrzenia, to jego zachowanie bylo chamskie, jak to tak moze zmieniac zdanie, ale z drugiej strony ile chlodu dostal na poczatku znajomosci od Moonlight..(?) Sama jest tego swiadoma..
![]() ![]() Zycze duzo cierpliwosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
kochani
![]() ![]() Camarilla coś w tej Twojej analizie jest ![]() a teraz Wam coś opowiem ![]() spotkaliśmy się jednak... umówieni byliśmy na 20:30. no ale jako że on uznał że nic mu się nie chce, jest zmęczony i idzie spać to ja sobie poszłam na TV. o 21:15 dzwoni telefon, odbieram: ON: nudzi Ci się jeszcze? JA: w sumie tak (a co bede kłamać?! ![]() ON: za 10 minut pod kościołem JA: no dobra jak zwykle się spóźnił. pieprzony luzak ![]() ![]() ![]() ![]() ON: młodsza, średnia czy starsza? JA: ale co? ON: no wybierz JA: ale jak mam coś wybrać jak nie wiem o co chodzi? ON: no dawaj, wybierz JA: ok, no to średnia ON: <z rozbawieniem> kur..., jak można wybrać samą siebie?! ale z ciebie egoistka o co mu chodziło możemy się tylko domyslać ![]() JA: nie potrzebuję byle kogo. chcę kogoś konkretnego. ON: jak sobie w ciągu dwóch tygodni nikogo nie znajdziesz to podanie, trzy zdjęcia i możesz się o mnie starać. JA: mam się bać? ![]() ON: no co ty Moonlight? taki żarcik... <i po chwili> nawet bez podania cię przyjmę i takie jego głupie gadki ![]() ![]() ![]() ![]() ON: no wiesz co? jego zapraszasz, a mnie to już nie? JA: sam chciał, prosić go nie musiałam. ON: wiesz... jesteś nawet w typie D. JA: tak? ON: podoba ci się D? JA: w jakim sensie? ON: no... jako chłopak. zazdrosny? ![]() ![]() ON: powiem mu żeby trzymał się od ciebie z daleka hehe ![]() ![]() ![]() ale denerwowoało mnie że ciągle się gapił. no wpatrywał się jak w obrazek. ON: <gapi się> JA: no co? ON: <dalej się gapi> JA: no daj spokój ON: ale jesteś maruda. lubie sobie popatrzeć na ładną dziewczynę JA: <chwilowy szok> wcale nie jestem maruda ON: jesteś. gdybyś nie była maruda to już dawno bylibyśmy razem ![]() i tak bredził do północy mimo że taki zmęczony i miał wstać o 7 do pracy. nie wiem jak to rozumieć. nie chcę być tą "jedną z wielu opcji" które on ma do wyboru. ale ewidentnie mu się podobam (no chyba że cały wieczór sobie ze mnie stroił żarty. wątpię, kiedy się tak gapił wcale nie wyglądał jakby miał sobie żartować) i jak tu zrozumieć faceta? ech... zobaczymy co będzie dalej. a co Wy o tym myślicie?
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
typowy podrywacz
![]()
![]() |
#107 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Hehe, jak ja to rozumiem?
![]() Ja mam wrażenie, że jeśli facet wypytuje o facetów, prawi komplementy, co trzecie zdanie wspomina o byciu razem, to wyraźnie coś sugeruje ![]() Cytat:
![]() ![]() To samo gadki o dziewczynach, podkreślanie, że jesteś "jedną z opcji" - szczeniackie nieco, ale ma chyba na celu "ubezpieczenie" go. Jeśli się okaże, że go nie chcesz, będzie mógł powiedzieć "no cóż, jest masa innych, a ta była jadną z wielku" ![]() No i może chce wzbudzić nieco zazdrości ![]() Gapił się bo mu się podobasz, moja droga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
i tak mi sie ten typ nie podoba
![]() moze i jest przeslodki, podlizuje sie, jest mily.... ale mi sie nie podoba ![]() zbyt wielu takich znam ![]()
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
podobam mu się i po wczorajszym wieczorze jestem tego świadoma - ale inne dziewczyny też mu się podobają, choćby te dwie pozostałe spośród których nieświadomie wybrałam siebie
![]() ![]() ![]() mówił troszkę o swojej byłej. że był z nią półtora roku, potem się kłócili i jakoś tak wyszło. dodał że nawet raz dostał po twarzy. ośmieliłam się spytać za co. otóż za to że "rozmawiał z koleżanką..." problem w tym że ta koleżanka siedziała mu na kolanach. rozumiem jego byłą, też bym mu nastrzelała po ryju ![]() ![]() jeśli nadal będziemy się spotykać to pogadam z D. spytam jaki naprawdę jest PP. w końcu on go zna lepiej. poza tym gdy PP przestanie się wygłupiać i spyta na poważnie o związek to będę musiała z nim porozmawiać o tych wszystkich moich wątpliwościach - jeśli mnie nie przekona do siebie to się pożegnamy. i ten jego wyjazd na studia mnie trochę przeraża... i znów mnie dotykał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ciekawe czy znów będzie chciał się ze mną umówić czy teraz zabiera się za pozostałe "opcje"... EDIT: a własnie... kiciulko znasz takich facetów... uważasz że mogą się "ustatkować"? czy nie da rady? nie znasz takiego przypadku który podniósł by mnie na duchu? ![]() on mnie tak strasznie rozczulił kiedy powiedział że czuje się samotny, że szuka "tej jedynej". wiem że to była tylko taka gadka, trochę w żartach, ale zawsze właśnie tak o nim myślałam. że w głębi duszy własnie taki jest. że szuka, co prawda w nieodpowiedni sposób ale kogoś na stałe... stary chłop, 19 lat, a zachowuje się jak dzieciak ![]() pewna jestem tylko jednego - nie nudzili byśmy się w tym związku ![]()
Czasami starczy tylko splunąć na szczęście. Edytowane przez Moonlight Czas edycji: 2006-07-18 o 13:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
A może facet Ci o tych swoic laskach opowiadał, zebyś była zazdrosna. Bo może myśał, że jak sie dowiesz to mu natrzaskasz i wtedy już by wiedział, że do niego coś czujesz. Bo z tego co wyszczytałam to mu chyba nigdy nic nie sugerowałaś , że on Ci się podoba co?
![]()
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
nie, nigdy mu nie sugerowałam
![]() ciekawa jestem co będzie dalej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez ten zwiazek stracilam swoja "przyjaciolke" (poczula do niego miete, i na pewnej imprezie na ktorej mnie nie bylo dobiera sie mu do spodni)... to jest jeden przypadek pozytywny, taki ktorego dalo sie ucywilizowac... inni no coz, maja swoje girl ktore traktuja jak krolowe, ale gdy ich nie ma szukaja szczescia w ramionach (i nie tylko ramionach) innych...
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
kurcze, no to ciężko będzie... ech...
przed chwilą napisał do mnie na gadu "jak coś to ja mam dziś czas do 23" - czyli że znów by chciał się spotkać - ale dziś to ja czasu dla niego nie mam ![]() jutro jadę z samego rana. zatęsknię się na śmierć ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
kozak. hmmm... teraz mało który chłopak nie kozaczy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() będę Wam pisać jak nam się układa jeśli Was to interesuje ![]() a teraz już lecę się pakować bo o 6 rano jadę ![]() ![]()
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Pisz, pisz
![]() A mnie się podoba ![]() ![]() Miłego wyjazdu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Moonlight, jeśli on nie wytrzyma marnego tygodnia, to znaczy, że zdecydowanie nie jest wart jednego spojrzenia.
Jedź, baw się dobrze, nie tęsknij aż tak bardzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
myśle, ze PP o tych dziewczynach wspomniał, żeby wzbudzic w Tobie zazdrosć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny
![]() mam zamiar dobrze się bawić ![]() ![]() lece wreszcie się pakować, bo jak na razie zrzucam muzę na odtwarzacz MP3, a torba pusta stoi obok ![]() za Wami też będę tęsknić ![]() ![]()
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Kurczaki to jeden z fajniejszych wątków na wizażu
![]() ![]() Co do PP. To że ma 19 nie oznacza, że jest stary chłop. Mój brat ma 34 a czasem jeszcze jak dzieciak się zachowa ![]() ![]() ![]() A poki co udanego wyjazdu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.