czy pozwalasz swojemu TŻ chodzić na STRIPTIZ - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-07-18, 15:15   #91
Shemreolin
Zakorzenienie

GG do Shemreolin Send a message via Skype™ to Shemreolin
Dot.: czy pozwalasz swojemy TŻ chodzić na STRIPTIZ

Ostatnio ja założyłam taki wątek o striptizie, bo mój TŻ miał opkazję po kolacji integracyjnej z szefami z Niemiec pojechać właśnie na taki striptiz. Nie pojechał, ale powiedział, że to dlatego, że był już bardzo zmęczony, a tak to by poszedł żeby sobie kontaktów narobić.

Ja generalnie jestem dość liberalna, ale akurat byłabym bardzo zła gdyby on poszedł na taki striptiz. Szczerze sie przyznam, że nie uważam siebie za piękność i wiem, że mam spory cellulit i za duży tyłek. Niby TŻ mówi, ż elubi moje kształty, ale ja bym się bała, że on pójdzie tam oglądać na żywo jakąś super laskę, a potem spojrzy na mnie i pomyśli, że ja wcale taka ładna nie jestem. Przykro sie do tego przyznać, ale to prawda. Zdjęcia może sobie oglądać, bo wiadomo... zawsze można powiedzieć, że są podretuszowane itp. Chciałabym wyglądać inaczej niż wyglądam, nie żeby mi przeszkadzały moje kształty jako takie, ale ten cellulit i do tego rozstępy w kratkę. Czasami jak mam zły dzień, to nie mogę na siebie patrzeć.

Z drugiej strony dla mnie to też jest obleśne jak siedzą tacy faceci i się wgapiają w cipkę jakiejś panny. Nawet nie chodzi mi o tą kobietę, bo to jej wybór, ale o tych facetów. Jak bardzo trzeba być żałosną jednostką, by sie wgapiać z tłumem innych wygłodniałych seksualnie facetów w waginę jakiejś obcej kobiety. Na świecie jest dużo innych rozrywek i nie bardzo rozumiem jak można jeszcze iść z osobami z pracy, szefami z zagranicy, by integrować sie przy oglądaniu czyjejś cipy. Nie chciałabym by mój TŻ chodził na cos takiego bo w moich oczach byłby po prostu żałosny.

Żeby nie było, że mam podwójną moralność... jakis czas temu zbierałam grupę dziewczyn byśmy poszły razem na striptiz męski. Teraz mogą sie na mnie posypać gromy, że jak to tak, że ja nie chcę by mój TŻ chodził a ja sama mogę. Otóż, gdyby mój TŻ miał cokolwiek przeciwko, to bym nie poszła. Po drugie, uważam, ż ejednak kobiety i mężczyćni inaczej odbieraja takie pokazy. Na striptizie dla kobiet to jest raczej czysta zabawa, zbiorowa głupawka. Często faceci maja świetną choreografie i nawet nie zdejmują majtek. natomiast gdy tańczy kobieta dla facetów to jest to w celu wywołania pożądania i emocji seksualnych. Ja nie wiem w którym miejscu na męskim striptizie jest miejsce na podniecenie. Dlatego nie uważam bym miała podwójną moralność.

Shemreolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-18, 15:21   #92
isiaczek
Zadomowienie

GG do isiaczek

Cytat:
Napisane przez Shemreolin
Ostatnio ja założyłam taki wątek o striptizie, bo mój TŻ miał opkazję po kolacji integracyjnej z szefami z Niemiec pojechać właśnie na taki striptiz. Nie pojechał, ale powiedział, że to dlatego, że był już bardzo zmęczony, a tak to by poszedł żeby sobie kontaktów narobić.

Ja generalnie jestem dość liberalna, ale akurat byłabym bardzo zła gdyby on poszedł na taki striptiz. Szczerze sie przyznam, że nie uważam siebie za piękność i wiem, że mam spory cellulit i za duży tyłek. Niby TŻ mówi, ż elubi moje kształty, ale ja bym się bała, że on pójdzie tam oglądać na żywo jakąś super laskę, a potem spojrzy na mnie i pomyśli, że ja wcale taka ładna nie jestem. Przykro sie do tego przyznać, ale to prawda. Zdjęcia może sobie oglądać, bo wiadomo... zawsze można powiedzieć, że są podretuszowane itp. Chciałabym wyglądać inaczej niż wyglądam, nie żeby mi przeszkadzały moje kształty jako takie, ale ten cellulit i do tego rozstępy w kratkę. Czasami jak mam zły dzień, to nie mogę na siebie patrzeć.

Z drugiej strony dla mnie to też jest obleśne jak siedzą tacy faceci i się wgapiają w cipkę jakiejś panny. Nawet nie chodzi mi o tą kobietę, bo to jej wybór, ale o tych facetów. Jak bardzo trzeba być żałosną jednostką, by sie wgapiać z tłumem innych wygłodniałych seksualnie facetów w waginę jakiejś obcej kobiety. Na świecie jest dużo innych rozrywek i nie bardzo rozumiem jak można jeszcze iść z osobami z pracy, szefami z zagranicy, by integrować sie przy oglądaniu czyjejś cipy. Nie chciałabym by mój TŻ chodził na cos takiego bo w moich oczach byłby po prostu żałosny.

Żeby nie było, że mam podwójną moralność... jakis czas temu zbierałam grupę dziewczyn byśmy poszły razem na striptiz męski. Teraz mogą sie na mnie posypać gromy, że jak to tak, że ja nie chcę by mój TŻ chodził a ja sama mogę. Otóż, gdyby mój TŻ miał cokolwiek przeciwko, to bym nie poszła. Po drugie, uważam, ż ejednak kobiety i mężczyćni inaczej odbieraja takie pokazy. Na striptizie dla kobiet to jest raczej czysta zabawa, zbiorowa głupawka. Często faceci maja świetną choreografie i nawet nie zdejmują majtek. natomiast gdy tańczy kobieta dla facetów to jest to w celu wywołania pożądania i emocji seksualnych. Ja nie wiem w którym miejscu na męskim striptizie jest miejsce na podniecenie. Dlatego nie uważam bym miała podwójną moralność.
dobrze napisane....rewelacja...
isiaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-18, 15:33   #93
gaga87
Zakorzenienie

Ja mysle, ze u mnie nie byloby problemu, bo moj TZ sam nie chcialby isc na zaden striptiz. Powiedzialby, ze ja mu wystarczam ale mysle, ze gdyby taka sytuacja sie zdarzyla nie podobaloby mi sie to, moglabym jedynie wyrazic swoj sprzeciw, ale nie moglabym mu zabronic. W naszym zwiazku nie ma czegos takiego jak "nie pozwalam Ci"...

Z drugiej strony co innego np. gdyby poszedl na jakis wieczor kawalerski, na ktorym bylaby jakas striptizerka. Takie sytuacje jestem w stanie zaakceptowac. Przeciez nie kaze mu wtedy zamykac oczu...

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-18, 15:38   #94
Shemreolin
Zakorzenienie

A w sumie wiecie do czego bym porównała takie zbiorowe męskie wypady na striptiz? Do takich zebrań młodych chłopców, którzy zwinęli tatusiowi Playboya, ukryli sie w krzakach i przyglądają się gołej babie. Taka zbiorowa podnieta bez krzty dojrzałości.

Nie.. zdecydowanie nie chciałabym żeby mój TŻ był takim niedojrzałym człowiekiem. I najbardziej by mnie zasmuciło gdyby miał gdzieś moje życzenie by tam nie chodził i zrobił to. Bo najważniejsze to nie ranic siebie nawzajem.

Stary 2006-07-18, 15:39   #95
isiaczek
Zadomowienie

GG do isiaczek

Cytat:
A w sumie wiecie do czego bym porównała takie zbiorowe męskie wypady na striptiz? Do takich zebrań młodych chłopców, którzy zwinęli tatusiowi Playboya, ukryli sie w krzakach i przyglądają się gołej babie. Taka zbiorowa podnieta bez krzty dojrzałości.

Nie.. zdecydowanie nie chciałabym żeby mój TŻ był takim niedojrzałym człowiekiem. I najbardziej by mnie zasmuciło gdyby miał gdzieś moje życzenie by tam nie chodził i zrobił to. Bo najważniejsze to nie ranic siebie nawzajem.
którzy zwinęli tatusiowi Playboya, ukryli sie w krzakach i przyglądają się gołej babie.
hahahahahahahha
ja nie moge...
hhahaha
jestes genialna....buhahaha...al e sie posmiałam
Stary 2006-07-18, 15:41   #96
Shemreolin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gaga87
Ja mysle, ze u mnie nie byloby problemu, bo moj TZ sam nie chcialby isc na zaden striptiz. Powiedzialby, ze ja mu wystarczam ale mysle, ze gdyby taka sytuacja sie zdarzyla nie podobaloby mi sie to, moglabym jedynie wyrazic swoj sprzeciw, ale nie moglabym mu zabronic. W naszym zwiazku nie ma czegos takiego jak "nie pozwalam Ci"...
Ja również nie mogłabym zabronic mojemu TŻ pójścia na striptiz, bo w końcu to nie jest mój niewolnik, ale nie ukrywam, że było by mi bardzo przykro głównie z tego powodu, że zignorował moje uczucia i ważniejsze było dla niego tam pójść niż to, że mi zrobi przykrość. I chyba najbardziej wściekłabym sie nawet nie o to, że oglądał inną kobietę, tylko właśnie to, że nie uszanował mnie i moich uczuć.

Stary 2006-07-18, 15:53   #97
klaudiaa
Zakorzenienie

Isiaczek, sorki, że pytam, ale ile Ty masz lat?
klaudiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-18, 16:03   #98
gaga87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja również nie mogłabym zabronic mojemu TŻ pójścia na striptiz, bo w końcu to nie jest mój niewolnik, ale nie ukrywam, że było by mi bardzo przykro głównie z tego powodu, że zignorował moje uczucia i ważniejsze było dla niego tam pójść niż to, że mi zrobi przykrość. I chyba najbardziej wściekłabym sie nawet nie o to, że oglądał inną kobietę, tylko właśnie to, że nie uszanował mnie i moich uczuć.
W zupelnosci sie z Toba zgadzam Shem Mysle, ze ja znam mojego TZa na tyle, ze wiem, ze poprostu nie chcac zranic moich uczuc, nie wybral by sie tam, nawet gdyby mial na to wielka ochote.

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-19, 12:17   #99
Mysia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosik79
Jeżeli by chciał to by poszedł, ale on nie z tych. Śmieszy mnie, że gołe kobitki na zdjęciach ogląda gdy mnie nie ma ( o co była kiedys wielka awantura), bo jak mówi MNIE SZANUJE i nie chce żebym się źle czuła.
Prawdę mówiąc źle się poczułam, kiedy odkryłam przez przypadek owe fotki gołych pań, ale to inna historia.
heh rozumiem Cie bardzo dobrze i isiaczek jestem taka sama jak Ty:P
Stary 2006-07-19, 12:31   #100
isiaczek
Zadomowienie

GG do isiaczek

Cytat:
Napisane przez klaudiaa
Isiaczek, sorki, że pytam, ale ile Ty masz lat?
mam 19 lat a co??
Stary 2006-07-19, 12:32   #101
isiaczek
Zadomowienie

GG do isiaczek

Cytat:
Napisane przez Mysia_
heh rozumiem Cie bardzo dobrze i isiaczek jestem taka sama jak Ty:P
bardzo sie ciesze ze jestes taka sama jak ja

dla ciebie buziaczek słoneczko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-19, 12:58   #102
aga_xy
Wtajemniczenie

GG do aga_xy Send a message via Skype™ to aga_xy

Isiaczku, coś się zmieniło w Twoim związku??

ja w innym miejscu
aga_xy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-07, 23:27   #103
atka83
BAN stały

Nie pozwoliłabym mu iśc na strpitis itp Głupio bym się czuła,jakbym mu nie wystarczała :/
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-08, 07:57   #104
justyna_dt
Zakorzenienie

Raz był, jeszcze nie za naszej 'kadencji', czy później? Nie wiem, przynajmniej nie przyznał mi się, nic nie mówił Zresztą co tam - sama mu robię striptiz

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-24, 21:42   #105
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Mojego faceta wgóle nie interesuja gazetki z gołymi babami czy ogladanie filmików na necie, nie raz sie o tym przekonałam.A gdybym spytała go czy miał kiedyś ochote pójśc do takiego klubu pewnie by mnie wyśmiał.Dla niego to dobre dla młodych chłopców, którzy jeszcze sami nie wiedza czego chcą.Nie ukrywam,że bardzo mi sie podoba jego nastawienie do takich spraw
Stary 2006-09-29, 22:42   #106
vichy
Raczkowanie

Moj TZ i tak na duzo sobie pozwala...(czasem bez mojej zgody.. ),ale jakby jeszcze na wystepy golych panienek zaczal chodzic to juz wogole bym zglupiala On wie ,ze jestem zazdrosna i nie znioslabym tego.Ale nigdy nic nie wiadomo......Moze juz byl,a ja o tym nie wiem?
vichy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-30, 12:50   #107
sweetes_things
Rozeznanie

Mój TŻ nigdy sie mnie nie zapytał "czy moze pojść.." poprostu nie chodzi..no bo po co? On twierdzi,że woli popatrzeć na swoją niuńke jak sie przed nim wywija niż na jakieś tam inne obce
Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ
Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ
Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM
Taka już jestem..i to właśnie jA
by Sweetes_things
sweetes_things jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-30, 13:09   #108
coconutka
Raczkowanie

Moj ex TZ kiedys powiedzial do mnie,ze jego koledzy wybieraja sie na ogladanie babek na rurze i moj ex stwierdzil,ze sie chyba tez wybierze.Byla to rozmowa przez telefon.Zrobilo mi sie tak smutno,ze on che isc i patrzyc sie na jakies laski,ze lzy mi pociekly po policzkach.Wyczul moj placzliwy stan przez ton glosu i mowil,ze nie mam powodu sie przejmowac jego wyjsciem bo to czysta ciekawosc a ze mna woli... no wiecie co W koncu i tak nie poszedl i spedzilismy milutko czas
coconutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-30, 13:10   #109
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

mój Ogryzek nie lubi takich rozrywek, jeśli tańcząca naga czy skąpo ubrana kobieta go rusza to jestem nią ja i to mu wystarczy. Musi

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-30, 13:19   #110
Jula
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie rozumiem waszych żali i obaw. Brak zaufania, kompleksy czy niskie poczucie własnej wartości? Wyobrażacie sobie, że idziecie na babski wieczór, gdzie będą striptizerzy - pośmiać się, wypić drinka, poplotkowac - a Wasz TŻ wpada w czarną rozpacz i rwie sobie włosy z głowy, lamentując i smucąc się, że już Wam nie wystarcza? No chyba, ze nigdzie nie wychodzicie, żeby nie zasmucać Obecnego. Przecież to śmieszne. Równie dobrze może nie wychodzic z domu i przykleić się do Was na super glue - po co jakies inne rozrywki, skoro ma Was?

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-30, 13:30   #111
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

dlaczego od razu brak zaufania? Może jestem staroswiecka ale chodzenie na striptease mnie nie pociąga, nie wyobrażam sobie też by mój mąż miałby dostarczac sobie takich rozrywek Podniecamy się nawzajem, dostarczamy sobie sami pikantnych zabaw a filmy erotyczne oglądamy razem. Czy to znak że dusimy się we własnym towarzystwie? Nie- po prostu nie podniecają nas takie zabawy bez tej drugiej osoby i nic w tym złego wystarczamy sobie. Zresztą seks, erotyczne podniecenie to bardzo intymna dla mnie sprawa i chcę ją przeżywać z moim partnerem a nie w gronie rozchichotanych kolezanek.

Stary 2006-09-30, 13:32   #112
Barbie_Girl
Raczkowanie

Ja nigdy w zyciu slowem bym sie nie odezwala gdyby chcial isc, ale w duchu byloby mi straznie przykro..ale to chyba z takiego powodu ze mam mase kompleksow(ktorych polowe nabawilam sie pzrez niego nawiasem mowiac..) ale staralabym sie nie dac po sobie poznac..a z drogiej strony bylabym wsciekla bo on ejst zazdrosny nawet jak ogladamy film i jest jakas tam scena np na plazy i wiadomo facet jkais bez koszulki to on juz ze: "aa nie patrz sie" i wogogle..ale nie tak w zartach tlyko jakbym ja sie patrzyla i conajmniej przy takim polgolym facecie masturbowala..a szczerze mowiac to mnie to ani ziebi ani grzeje..:/
Barbie_Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-30, 13:42   #113
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agabil
dlaczego od razu brak zaufania?
Nie mówię, że od razu - kwestia braku zaufania pojawia się w wielu postach, stąd napisałam to, co napisałam.

A striptiz jest czesto zabawa, zwłaszcza męski, dla mnie nie ma tu elementu podniecenia się, nagość nie zawsze oznacza seks.

Kazdy robi w związku co chce, ale jak widzę kolegów z partnerką, co to mu "pozwala, zezwala" i tupie nóżką "ja, ja, masz mnie słuchać" - a jak nie to płacz, foch i embargo na seks - to mi ich szkoda. I nie tylko w kwestii wychodzenia wieczorami. Sam tytuł watku "czy pozwalacie..."? hmn... Oczywiście rzecz działa we dwie strony.

Stary 2006-09-30, 13:49   #114
Szczepcio
BAN stały

Nigdy nie chodził, ale gdyby chciał to nie byłabym zadowolona.
Jednak na tyle co znam mojego faceta mogę powiedzieć, że nie potrzebuje tego typu rozrywek.
Szczepcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-30, 15:46   #115
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
A striptiz jest czesto zabawa, zwłaszcza męski, dla mnie nie ma tu elementu podniecenia się, nagość nie zawsze oznacza seks.
wybacz ale jeśli mężczyzna wybiera się na striptease i ogląda nagie kobiety to ja nie wierzę że w żaden sposób go to nie podnieca dla Ciebie może nie ma tu tego elementu ale dla mężczyzn jest. Nie wiem czy byłabym z mężczyzną który dla rozrywki i zabawy lubi wybrać się w męskim gronie pooglądać rozbierające się kobiety.
Jestem za tym by nie wprowadzać żadnych ograniczeń w związku, sama lubię mieć swoją przestrzeń ale streaptease-nie, dziękuję. Trzeba określić kiedy kończą się granice wolności i nieograniczania partnera a kiedy nasze zachowanie może po prostu sprawić drugiej stronie przykrość. Natomiast jeżeli obu stronom takie zachowanie nie przeszkadza to czemu nie? Dopóki nie ranimy swym zachowaniem kogoś wiele rzeczy jest dozwolone

Stary 2006-09-30, 18:23   #116
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agabil
Natomiast jeżeli obu stronom takie zachowanie nie przeszkadza to czemu nie? Dopóki nie ranimy swym zachowaniem kogoś wiele rzeczy jest dozwolone
Istotnie Tak samo: dopóki jedna osoba nie wykorzystuje swoich uczuć, odczuć itp do manipulowania i wymuszania poczynań drugiej, wszystko jest w porządku.

Stary 2006-09-30, 18:46   #117
novakia
Zakorzenienie

zdjęcia nie takie straszne... ale co do tematu. moj maz nie chodzi na striptizy wiec nie mam czego zabraniać nawet
Stary 2006-09-30, 21:56   #118
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Istotnie Tak samo: dopóki jedna osoba nie wykorzystuje swoich uczuć, odczuć itp do manipulowania i wymuszania poczynań drugiej, wszystko jest w porządku.
ale wykorzystuje w jaki sposób? Chodzi Ci o szantaż emocjonalny? Chyba większość z nas się z tym zgodzi że nie jest to fair w stosunku do partnera.
Ale jeżeli sprawia nam to przykrość to nie widzę sensu pójścia na kompromis w takim przypadku

Stary 2006-09-30, 22:11   #119
kariera85
Wtajemniczenie

GG do kariera85

podczas meskiego stripteasu to jest wlasnie zabawa,podczas gdy rozbiera sie kobieta w nocnym klubie zabawą to to nie jest
gdyby moj luby mial taką chęć to by mi chyba serce pękło-ja=stara pomarszczona małpa
bo to mnie rani,bo jak mowi Aga-nie widze mozliwosci pojscia na kompromis kosztem swoich uczuc!
Starring: Cudowna Dieta Mniej Żreć
kariera85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 17:05   #120
Gonia1
Zakorzenienie

Mi byłoby bardzo przykro, gdyby facet, który ponoć mnie kocha i dla którego jestem ponoć najpiękniejsza, łaził po jakichś klubach

Cytat:
Poniżanie się to praca z tyt. magistra za 500 pln na kasie w markecie 12 godzin 7 dni w tygodniu...
Czyli dla Ciebie poniżanie się związane jest tylko z ilością kasy, jaką się zarabia? Im mniej ktoś zarabia, tym mniej się szanuje?

Cytat:
Napisane przez Lovisa Pokaż wiadomość
Ale ja też mam podobne zdanie, pisałam o tym wczesniej
Tylko nie mogłabym tak po prostu zabronic mu czegokolwiek, bo jest wolnym człowiekem. Tez bywam zazdrosna, wierz mi Ale wole powiedziec, że ja mam odmienne zdanie na ten temat, że cos mi się nie podoba, niż kategorycznie zabraniac.
Mam takie samo podejście. Jak chłopak kocha dziewczynę, to zrezygnuje z prymitywnych rozrywek.

Cytat:
A dla mnie jest zaradna i podziwiam upór oraz poświęcenie dla osiągnięcia celu.

Zaradna? Zaradna kobieta potrafi zarobić niezłą kasę bez upokarzania się. Czy gdyby Twoja córka w wieku 20 lat powiedziała, że chce być tancerką go-go, żeby opłacić sobie studia, pochwaliłabyś ją za zaradność?

Cytat:
Ps. Rzeczywiście, dojrzała kobieta może otworzyć firmę zarabiając rozdawaniem ulotek... To jest dopiero śmieszne I nie każdy chce brać kredyt i go potem spłacać 30 lat
Jak nie chce normalnie pracować czy spłacać kredytu, niech zapomni o otworzeniu firmy. Mi się marzy pojechać na wycieczkę dookoła świata za 20 000 zł, ale wiem, że obecnie mnie na to nie stać, więc pozostaje mi zbieranie kasy przez ok. rok, w życiu nie przyszedłby mi do głowy "łatwy i szybki zarobek".

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość
Z drugiej strony co innego np. gdyby poszedl na jakis wieczor kawalerski, na ktorym bylaby jakas striptizerka. Takie sytuacje jestem w stanie zaakceptowac.
A dlaczego uważasz, że striptease na wieczorze kawalerskim jest mniejszym złem niż ten w klubie?

Cytat:
Napisane przez Shemreolin Pokaż wiadomość
Na świecie jest dużo innych rozrywek i nie bardzo rozumiem jak można jeszcze iść z osobami z pracy, szefami z zagranicy, by integrować sie przy oglądaniu czyjejś cipy. Nie chciałabym by mój TŻ chodził na cos takiego bo w moich oczach byłby po prostu żałosny.
Fajna mi integracja...

Cytat:
Napisane przez Agnessia21 Pokaż wiadomość
Kiedyś mój TŻ chciał isć na striptiz i zapytałam go tylko jakby się czuł gdyby wiedział ze ja siedzę i oglądam gołych panów?
I co odpowiedział?
Gonia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości