![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piłka nożna
Ale jak jednak Legia przegra z.... z.... kurde jak to sie nazywa
![]() Ha... Haf... Hafnarfjordur ![]() to umrę w konwulsjach ze śmiechu ![]() Mimo, iz jestem Wiślaczką życzę Legii dobrze w europejskich pucharach... Każdy występ polskiej druzyny w europejskich pucharach podnosi ranking punktowy dla Polski....... więc w przyszlym roku Wisła zacznie grać od fazy grupowej LM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
a tam za Legią nie przepadam ale skoro już graja w LM to pewnie że będę im kibicować
![]() ale jak przerżną z tym Haf...coś tam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() I wygrali ![]() Z Eltona taki cwaniaczek, ale ważne że ten gol padł, teraz tylko u siebie muszą wygrać. I dzięki dziewczyny, ja też będę trzymać kciuki w pucharach ![]()
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
no wygrali
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
wygrali, wygrali......
ale cienutki był ten mecz, drugą połowe to juz jednym okiem ogladałam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
BAN stały
|
Ja włączyłam na koniec i powiedzlei, ze Legia wygrała, to mi wystarczyło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
a ja oglądałam cały mecz
![]() w sumie to za bardzo się nie popisali ![]() ![]() w dwóch momentach prawie była bramka ( słupek i spalony ), szkoda ![]() A no i z najlepiej grających to chyba Kiełbowicz, Szałahowski, no i dobrze broniący Fabiański ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
SIę nie wypowiem.....
Ale w pierwszym momencie jak na chwilę przełączyłam to patrze, kurcze Legia w tych biało-czarnych strojach, ale patrzę Szałachowski w czerwonym i myślę, co jest k*** przeniósł się?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
ja tam nie widziałam meczu no na Przystojniakach na imprezie siedziałam
![]() ![]() ![]() później w necie czytalam tylko relację że kipściutko grali ![]() ![]() chociaż plus że wygrali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Legia wygrała
![]()
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
No tak, jesli Legia wejdzie do III rundy el. LM to zagra w nim o faze grupową z Szachtarem Donieck.
![]() Zestawienie par III rundy el. Sherrif Tiraspol (Mołdawia)/Spartak Moskwa (Rosja) - Slovan Liberic (Czechy) Szachtar Donieck (Ukraina) - FH Hafnarfjordur (Islandia)/Legia Warszawa (Polska) FC Zurich (Szwajcaria)/Salzburg (Austria) - Valencia (Hiszpania) Levski Sofia (Bułgaria)/Sioni Bolnisi (Gruzja) - Chievo Werona (Włochy) Hearts (Szkocja)/Siroki Brijeg (Bośnia i Hercegowin) - AEK Atheny (Grecja) CSKA Moskow (Rosja) - Djurgarden (Szwecja)/Ruzomberok (Słowacja) AC Milan (Włochy) - Cork City (Irlandia)/Crvena Zvezda Belgrad (Serbia) Galatasaray Stambuł (Turcja) - Mlada Boleslav (Czechy)/Valerenga Oslo (Norwegia) Standard Liege (Belgia) - NK Gorica (Słowenia)/Steua Bukareszt (Rumunia) Austria Wiedeń (Austria) - Benfica Lizbona (Portugalia) Ekranes (Litwa)/Dynamo Zagrzeb (Chorwacja) - Arsenal Londyn (Anglia) FC Kopenhaga (Dania)/MyPa 47 (Finlandia) - Ajax Amsterdam (Holandia) Hamburger SV (Niemcy) - Osasuna Pampeluna (Hiszpania) Metalurgs Liepaja (Łotwa)/Dynamo Kijów (Ukraina) - Fenerbahce Stambuł (Turcja)/B36 Torshavn (Wyspy Owcze) Liverpool FC (Anglia) - Maccabi Hajfa (Izrael) Lille (Francja) - Debrecen (Węgry)/Rabotnicki Skopje (Macedonia) Takie pary wypadły w dzisiejszym losowaniu el. LM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
No to teraz pora na Puchar UEFA
![]() Zestaw par II rundy eliminacji Pucharu UEFA: Czernomorec Odessa - Wisła Płock SV Mattersburg - Wisła Kraków ![]() ![]() Apoel Nikozja - Trabzonspor Hapoel Tel-Awiw - NK Domzale CSKA Sofia - FK Hajduk Kula KSV Roeselare - Ethnikos Achnas OFK Belgrad - Auxerre Dinamo Bukareszt - Beitar Jerozolima Partizan Belgrad - Maribor Branik FK Sarajewo - Rapid Bukareszt Bnei Yehuda Tel-Awiw - Lokomotiw Sofia Omonia Nikozja - Litex Łowecz KF Tirana - Kayserispor Artmedia Petrżalka - Dynamo Mińsk SV Ried - FC Sion FC Fehervar - Grasshopper Zurych Karwan Jewłach - Slavia Praga FC Basel - FC Vaduz Zimbru Kiszyniów - Metalurg Zaporoże Hertha Berlin - Ameri Tbilisi Rubin Kazań - BATE Borysów Olympique Marsylia - Young Boys Berno IK Start - Drogheda United FC Odense BK - Llanelli AFC FBK Kowno - Randers FC FK Ventspils - Newcastle United Brann Bergen - Aatvidaberg FC Molde FK - Skonto Ryga Flora Tallin - Broendby Kopenhaga FK Suduva - Club Brugge Gretna FC - Derry City |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
BAN stały
|
Ciekawe jak przygotowania Wisły do tego meczu...
Nie znam tej drużyny, z którą będą grać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Pierwsze mecze II rundy kwalifikacji odbędą się 10 sierpnia, a rewanże dwa tygodnie później." to sobie jeszcze troche poczekamy ![]() Jak myslicie Wisła wygra z tym austryjackim zespołem? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gra w eliminacjach PUEFA dlatego że był finalistą Pucharu Austrii, ale mecz finałowy przegrali z Austrią Wiedeń. Ja oczywiście nie wiem jak ta drużyna gra, bo nigdy ich nie widziałam w akcji, ale spokojnie mogę powiedzieć że to Wisła jest zdecydowanym faworytem tego meczu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny polecam gazete Giga sport [to nie jest żadna reklama], kupiłam ją kilka dni temu. W środku jest plakat Orange Ekstraklasy w rozmiarze XXL, na któym można notować wyniki meczów
![]() ![]() Klose został najlepszym strzelcem Mundialu. oo, i jeszcze jedna, tym razem negatywna nowinka ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny!
Wczoraj byłam na finale ME do lat 19. Fajny mecz nawet, a potem te fajerwerki ![]() ![]() Przyznaje szczerze, że prawie cały stadion w Poznaniu był za Szkotami, byli nawet prawdziwi Szkoci na stadionie, przyleciel na mecz swojej reprezentacji. I mieli te fajne spódniczki w kratkę.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Lech Poznań (kuchenkorz
![]() ![]() szczerze nie sądziałam że Wisła jakieś gole strzeli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
BAN stały
|
Ogladałam ten mecz, miałam iść na stadion, ale nie wyszło.
Mecz dramaturgia. Było 0-2 dla Wisły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() uważam że Wisła Płock jest drużyną zdecydowanie lepszą od Lecha |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm.....ja tam nie wiem ![]() ![]() ale że bło 0 -2 dla Wisły to już w ogóle zaskoczka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
BAN stały
|
E, Wisła lepsza od Lecha? Każdy ma swoje zdanie....
Było 0-2 do 72 minuty bodajże. Ale wiecie Lech ma tak, że potrafi przegrywać 1-3 by wygrać 5-4. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale Lech potrafi też przegrac 1-5 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
BAN stały
|
Wiem, wiem, wypadek przy pracy :P
Powiem Ci, ze to Lech był cały czas lepszym zespołem. Pierwsza bramka nie wiadomo skąd nawet, dosłownie. A druga głupi bład Kotorowskiego. A to, że przegrywali 0-2 do 72 minuty i wygrali świadczy tylko o nich dobrze, że umieli sie pozbierać i pokonac druzynę, która myśla, że 3 punkty są ich. Zbyt pewni siebie byli Płocczanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem też Lech jest lepszy
![]() ![]()
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mi też się zawsze wydawało że Lech lepszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.