![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Słoneczne, pielęgnacja, kolorówka
to ja bardzo chetnie wymienie kremik YR i Sunsilk za blyszczyk bourjois (bo blyszczyk + avon to juz pewnie za duzo? - nie wiem, jakie sa ceny tak w przyblizeniu)
A blyszczyki kocham nad zycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
to jak kochasz blyszczyki to mam jeszcze nowiutki z avonu z serii color trend 10ml kolor start-up-pink moze by Cie tez zainteresowal, bo u Ciebie wpadlo mi w oko jeszcze pare rzeczy i moglybysmy zrobic wieksza wymianke
![]()
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
blyszczykow z avonu nie kocham specjalnie - ale u Ciebie "widze" jeszcze miniaturke kremu liftingujacego i preparat opozniajacy odrastanie wloskow i ten lakier naklejany - dogadamy sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
ok wiec chcesz tak: blyszczyk, lakier, miniaturke anew, balsam opozniajacy odrastanie wloskow tak?
![]()
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
- Taft, Pianka do układania włosów, silk-flex, 200ml - użyta może raz
- Sunsilk, Krem ułatwiający prostowanie włosów, 150ml - użyta ze 3x - Yves Rocher, Żel do mycia włosów i ciała z miętą, zawiera składniki nawilżające, energizujące i łagodzące, 150ml - nowy - Yves Rocher, Pure camille, lekki żl nawilżający, doskonały pod makijaż, 50ml - nowy - Yves Rocher, Bio Specific, Anti-Imperfections - nawilza, wygladza, zmniejsza pory, matuje - zuzyte max 3ml z 50ml mi sie podobaja te rzeczy ale wiem ze przesadzilam, wiec sama dobralabys to co uwazasz za "sprawiedliwe" ![]()
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
powaznie? to super! w takim razie czekam na priva z adresem i umowimy sie co do terminu wysylki, no i oczywiscie dorzuce Ci obiecana mgielke zielono-herbaciana
![]()
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
juz pisze na prive'a
![]() mgielki nie dorzucaj - nie potrzebuje wiec szkoda ![]() dzis nie zdaze wyslac - ja wysle jutro rano priorytetem (zawsze mysle, ze tak bezpieczniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Dosiu ja nadal jestem zianteresowana wymianka z Toba tylko nie widzialam ze mi odpisalas (to bylo chyba wtedy gdy subskrycja przez chwile nie dzialala)
Czego ja poszukuje - w sumie wszystko mam napisane u sieie w watku, ale szukam jakis plynow do kapieli, zeli/kremow pod prysznic (wlasnie ten z oriflame bym chciala), kremikow do cery naczynkowej, odzywek do wlosow . Moze masz cos po za kramikiem ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() nadal jestes zianteresowana cieniami u mnie ![]() Moze masz cos jeszcze drobnego na wymiane ![]() pozdrawiam i czekam na odpowiedz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.