![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: :: Ślubny, vol.1 ::
redangel- sorry ,ale i tak się pośmiałam, nie dało rady
![]() froggie już wiem o co biega ![]() dissolved_girl ![]() Porównanie do Renatki wybaczę, porównań do AD nie zdierżę ![]() ethaath no to pewnie pracownia pana Piroga? Miło spotkać kogoś z uczelni tutaj ![]() ![]()
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
no takie zabawne miejsce to jest
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To Shania Twain z teledysku "Man I feel like a woman" To link do większej ilości zdjęć: http://www.stwain.com/gallery/miflaw/ Mam problem za to ze znalezieniem i otworzeniem tego teledysku, a dopiero w nim widać jak ciekawie się makijaż prezentuje. ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Aż spać nie mogłam że po raz pierwszy wystawiłam Ci niezbyt pozytywny komentarz bo jak już któraś z dziewczyn powiedziała jesteś guru makijażu i podpisuje się pod to obiema rękoma. Fajnie wyglądałabyś w lekkim złotym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Redangel - o- młyn?! Zajefajnie- dawaj namiary, mają stronkę?Ile kosztuje za osobę i czy jest możliwość noclegu i za ile. i na ile osób sala?Pliz pliz? Mieszkasz tylko kilometr, idź się wywiedz BŁAGAM
![]() ![]() zoopa ![]() ![]() Daenerys o- fajny makijaż- już zapisuję i spróbuję coś podobnego ![]() ![]()
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
z tego co wiem to stronki nie ma, na miejscu noclegu tez chyba nie,ale jest hotel eliot w brudzowie,nie jest to daleko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
dzien dobry,
mam problem ![]() za tydzien mam slub a ja nie moge we wrocku dostac sensownego utrwalacza makijazu. wrocławianki orientujecie się gdzie mozna kupic np fixator art deco?!?! z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
ethaathJest dostępny w sephorze, mozna kupic puderniczkę- ok .80 zł, albo wkład- jest go mniej, bo tylko 10 gr i kosztuje ok 35 zł
Ale lepszy jest w sprayu Kryolan , zadzwoń tutaji spytaj czy mają Wrocław AGENCJA KONTAKT Iwona Rzewuska pl.Hirszfelda 16/17 53-413 Wrocław tel. 0-71 361 97 15/16 redangel czekam na wieści ![]()
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
zdecydowanie sztuczne rzesy
zdecydowanie mniej polysku jesli moge sugerowac to pokieruj sie troche, przy kolejnej wersji, wlasnym makijazem ala wybory miss sprobowalabym tez sprawdzic wesje z jakims calusnym blyszczykiem generalnie ja wiem ze slub i ze w ogole slodko trzeba wygladac i niewinnie ale moze bez przesady? ![]() nie chowaj pazurkow ![]() ![]() ![]() a co do sukienki... szukaj perlowej bieli lub perlowego jasnego ecru kolory naprawde przepiekne i sadze ze bedzie ci w nich dobrze zwlaszcza jesli bedzie to surowka jedwabna i jesli moge sie powtracac i zasugerowac to ... moze do sukni zrob sobie jakas taka pazurzasta w wyrazie halke? czerwona na ten przyklad w kosciele nie widac i czlowiek jest uosobieniem niewinnosci ale juz na imprezie ![]() ![]() ![]() ![]() a, bardzo rzadko wrecz niezmiernie rzako udzielam sie na forum ale siedze tu codziennie ![]() i Karola, jestem fanka Twoich makijazy i gratuluje ! Edytowane przez poliska Czas edycji: 2006-08-03 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
dzieki karola... ale w sephorze w ogole nie ma art deco, jest za to w douglasie ale oczywiscie fizu niet. dzieki za kontakt do kryolanu
![]() pozdr ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
![]()
ilez miodku plynie z tego watku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
KARO-LA ja mam do Ciebie pytanko-którego odcienia Dermacolu używasz pod oczka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
tripka 217 i 212
polsika jeszcze będzie pewnie ze 100 prób ![]() ![]() ![]() ![]() ethaath daj znać co załatwiłaś ![]() gryzaczku mowy nie ma żebym sama się pomalowała w ten dzień ![]() ![]() ![]()
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Karo-la dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
tripka tu mam 217 - to taki sam kolor jak podkład MaxFactor Lasting Performance 101 IVORY.A 212 jest bardziej różowawo- białawy i zimą jego używam. Oba nadają się doskonale bo kryją jak cholerka .Pewnie na KWC widziałaś już opinie- polecam
![]()
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
no domyslam sie ze co najmniej 100
![]() czerowna halka, w szczegolnosci jedwabna, to klasyka wlasnie ![]() pojawia sie bowiem juz w przeminelo z wiatrem ![]() ![]() i tak tylko przyszlo mi do glowy, ze by pasowalo, bo wydajesz sie byc kobieta z temperamentem ![]() taki znak, ze z wierzchu oczywicie grzeczna, sliczna i niewinna (jak to panna mloda) ale w srodku... goracokrwista kobieta ![]() i naprawde polecam przymierzenie czegos w kolorze perlowego ecru i perlowej bieli (ktora przeciez nie jest biala), nawet niekoniecznie w tym fasonie co trzeba naklaniam z uporem maniaka bo widzialam co potrafia zrobic te kolory, jak wydobyc urode, zeby na przyklad bieleja, bialka jasnieja, czlowiek robi sie taki jakis ... promienny... a, ten tego... hmmm ![]() ![]() ![]() jestem maniaczka slubow... fanka Twoich makijazy i uzalezniona od wszelkich upiekszaczy tez jestem ... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
No o czerwonej halce to przyznam się, że nie pomyslalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
jesli to bylo w 2005 albo 2006 to pewnie bylam na wizazu
![]() hobbystycznie sledzac slubne tendencje... ogladajac makijaze i wzorki na paznokcie oraz sprawdzajac kosmetyki koserwujace zabytki klasy 0 (czyli mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Marzyłam o czerwonej sukni ale rodzina wybiła mi to z głowy, czerwona halka byłby przyjemnym pocieszeniem ![]() Sorry karo-la za off-topa ![]() ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2006-08-05 o 09:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
makijaż piekny, ale te rzęsy.....
![]() ![]()
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się ![]() ![]() PS. Kiedyś już zamieszczałaś ślubną propozycję, była ciut chłodniejsza w kolorystyce i myslę, że w tych beżo-brązach będzie ładniej ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Karo-la, mam pytanko odnośnie Twoich doskonałych linerowych kresek - często zaznaczasz, że do linera dodajesz odrobinę wody i malujesz kreskę pędzelkiem do akwareli. Czy mogłabyś zrobić fotkę pędzelka? Jaki to miałby być pędzel? Sephora ma w swojej ofercie pędzelek do linera właśnie - taki cieniutki. Przyznaję, że trudno dość operuje się pędzlami lub sztyftami z opakowań linerów.
I jeszcze jedno - w jaki sposób rozwadniasz liner? Czy do kałamarzyka z tuszem wkładasz wymieniony pędzelek i dopiero na dłoni go rozwadniasz? Dzięki z góry za odpowiedzi. A wybrana przez Ciebie sukienka - śliczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
wszystko chyba juz zostalo powiedziane mi makijaz powieki podoba sie bardzo bardzo ale mysle (też), ze za duzo blysku na twarzy
![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Ale musze powiedzieć ze w wersji chłodnej bardziej mi sie podoba
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.