|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki masz typ sylwetki?
Zdecydowania gruszeczka bo dupeczka jak u Jenifer Lopez
|
|
#92 |
|
Konto usunięte
|
Ale gruszka nie ma takiego brzucha i piersi
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
No a ja jestem płaska jak decha Brzuch mam płaski, piersi małe, a pupę i uda duże. Mam wrażenie, że wszystko co jem idzie mi w dół.
|
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#95 | |
|
martuska877
|
Cytat:
wiesz czytlama wszytskie opisy sylewtek i hcyba jestem kolumna jestem wysoka mam 174 zawsze amm problem z ciuchami bluzki sa za krotkie w rekawach albo brzuszek wychodzi spodnie to samo . Tylko nie wiem jak tam jest z ramionami czy sa waskie czy szerokie jablkiem nie moge byc bo pupa jest tam plaska a ja mam szeroka i okragla |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
jestę wieszczę
|
jo jest gruszka
witam.86 w biuście, 68 pod biustem, 61 w talii, 93 w biodrach
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
jestę wieszczę
|
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#101 | |
|
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]() ![]() . Nie cierpię swojego zadu, wyglądam jak kaczka
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem wazonem. Kiedyś myślałam, że klepsydrą, ale te mają pełne uda, a moje są raczej szczupłe. Poza tym mam łagodne wcięcie w talii.
|
|
|
|
|
#104 |
|
martuska877
|
hmm a ja sie w koncu dow ze jestem gruszka poniewaz mam duza asymetrie miedzy biodrami i ramionami i badź tu madra . w ramionach 80 a wbiodrach 102 więc jest spora roznica. Tylko jak sie tutaj ubierac zeby te asymetrie przykryc jak dodam pagonki albo ajkies ozdoby przy szyj to poszerze ramiona albo jak dodam przy biuscie biust bedzie wiekszy to samo przy biodrach wiec chyba musze tylko pokazywac nogi bo mam zgrabne i dlugie innego wyjscie chyba nie widze jak sadzicie?
|
|
|
|
|
#105 |
|
martuska877
|
hmm a ja sie w koncu dow ze jestem gruszka poniewaz mam duza asymetrie miedzy biodrami i ramionami i badź tu madra . w ramionach 80 a wbiodrach 102 więc jest spora roznica. Tylko jak sie tutaj ubierac zeby te asymetrie przykryc jak dodam pagonki albo ajkies ozdoby przy szyj to poszerze ramiona albo jak dodam przy biuscie biust bedzie wiekszy to samo przy biodrach wiec chyba musze tylko pokazywac nogi bo mam zgrabne i dlugie innego wyjscie chyba nie widze jak sadzicie?
|
|
|
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
Wrzucasz zdjęcia, na których NIC nie widać
![]() Jeśli masz różnicę talia/biodra 22 cm, nie jesteś gruszką, możesz być klepsydrą, ale chodzi też o proporcje no i jakie masz ramiona. Ja jestem pewna, że jestem Rożkiem, dzisiaj zmierzyłam ramiona - ok 96-98 cm (nie wiem, jak mierzyć), a w biodrach 93... |
|
|
|
|
#107 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
|
#108 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
... choć nie Westwood
|
Ja jestem płaska, to jeszcze gorzej
![]() Ogólnie będąc rożkiem najlepiej być szczupłą, żeby nie powiedziec chudą, bo kilogramy się nieładnie na górze rozkładają...
|
|
|
#110 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przy nadwadze dysproporcje są bardzo widoczne (tak samo jak u gruszek, z tym że u rożka rośnie góra). Ale już pogodziłam się z tym cóż, można za to pokazywać nogi (co do biustu, to u mnie jeszcze kilka kilogramów i będę miała mniejszy niż średni, ale przeboleję to).
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
... choć nie Westwood
|
Ja też się jakoś pogodziłam, choć jak ważyłam parę kg mniej to ladniej wyglądałam.
Najważniejsze to dobrać ubrania do sylwetki- rozkloszowane spódniczki/ sukienki, baskinka to coś dla nas niewątpliwie to nogi są największym atutem
|
|
|
#112 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a falbaniaste spódnice u-wiel-biam! Grzeszę tylko bufiastymi rękawami,czasem. Nie są jakieś ogromne, ale takie miłe marszczenia, no nie mogę. Może specjalnie robię się na chłopaka haha ![]() O, mówiłam, że mam słabość do androgynicznych modeli? |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() ja niestety nie mogę dopasować samej siebie do rodzaju sylwetki czy mogę liczyc na pomoc jesli przesle zdjęcie?? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Oto jedne z moich zdjęć, stare sprzed 2 lat tak jakoś, byłam szczuplejsza, ale ok.
Ja uważam, że chyba niestety jestem jabłkiem albo może cegłą, bo same uda i biodra też mam spore tak jak na rysunku u cegły a cegła też ma brzuch i słabą talię jak patrzę, więc by mi się zgadzało. Mi właśnie większość idzie mi w brzuch, nogi szczuplejsze, talii chyba prawie nie mam, biust średni, ale też niemały, proporcjonalny raczej. Nogi w porównaniu do góry raczej szczupłe, co pasuje do jabłka jednak w sumie bardziej, bo jednak nie mam tak masywnych łydek itp jak jestem szczupła, co chyba widać na zdjęciu, a nim właśnie moim zdaniem była szczupła, ważyłam tak 63 kg wtedy przy 170, więc jak dla mnie też spoko. No chyba też szersze biodra, chociaż ja mówię tak orientacyjnie, bo tak dobrze nie znam się na wymiarach i na uznaniu od kiedy szerokie, od kiedy nie, ale raczej tak, zresztą widać na zdjęciu, że szerokie raczej. Też uważacie, że jabłko? Wiem, że na zdjęciu, w ubraniu też wszystkiego nie widać no i trochę z daleka robione, ale tak mniej więcej spójrzcie. Nie mam teraz lepszego zdjęcia.A i wiem, że ciuchy raczej nietwarzowe i wyglądałam widzę przez niej po prostu nie do końca korzystnie, bo pewnie one same też nieco mnie poszerzyły, ale już trudno :P Wklejam je niżej: ![]() A i dziewczyny, nie narzekamy Z jednej strony myślę, że jestem cegłą i ogólnie niezbyt podoba mi się moja sylwetka, ale z drugiej nie jest też zła, biust mam chyba niezły, biodra większe, ale takie w sumie kobiece, nogi szczupłe jak jestem szczupła. Wkurza mnie za to najbardziej brak talii prawie chyba no i to, że jak jestem szczupła, to i tak najwięcej na brzuch idzie, ale staram się skupiać na pozytywach, bo każda sylwetka pozytywy ma- nawet cegła czy jabłko (którymś z nich pewnie jestem) Dlatego już staram się bardziej zwracać uwagę na dobre cechy Tak jak Wy rożki najlepiej chyba jak eksponuje nogi, bo zawsze są u mnie szczuplejsze i uważam, że mam ładne ![]() Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2014-04-01 o 06:09 |
|
|
|
|
#115 |
|
Konto usunięte
|
Fajnie by było, gdybyś dała zdjęcie z czymś obcisłym, żeby zobaczyć, gdzie masz najwięcej, a gdzie najmniej. Ze zdjęcia w tych ciuchach nie wyglądasz na Jabłko, tylko na Cegłę
|
|
|
|
|
#116 |
|
astro-loszka
|
Kiedyś byłam typem linijki.
Potem mi się przytyło i stałam się jabłkiem. Ostatnio nieco mi się schudło, ale głównie w dolnej części ciała, pozostałam szeroka w ramionach, więc chyba rożek.
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem, jaki mam typ sylwetki. Oglądam różne typy w Google (gruszki, klepsydry itd) i do żadnej chyba nie pasuję.
-Jestem wysoka (186 cm albo 187 cm). -Zgrabne, długie nogi. -Duży biust. -Szerokie biodra i duży tyłek. -W ogóle nie mam talii. Przeglądam się w lustrze na wszelkie strony i talii brak. -Szerokie ramiona. -Jestem szczupła. A jak tyję, to wszystko idzie mi w biodra i tyłek. Jestem szczupła, ale wszelkie krągłości to mój tyłek i biust. Naprawdę nie mam talii. Nic, a nic. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
TYP A(gruszka)
I jestem niezbyt z tego zadowolona.
|
|
|
#119 |
|
Konto usunięte
|
[1=0b4ed7929d71ce1abf8e9bf 9d423b228cc5dc67a_6068f37 255cfe;45842931]Nie wiem, jaki mam typ sylwetki. Oglądam różne typy w Google (gruszki, klepsydry itd) i do żadnej chyba nie pasuję.
-Jestem wysoka (186 cm albo 187 cm). -Zgrabne, długie nogi. -Duży biust. -Szerokie biodra i duży tyłek. -W ogóle nie mam talii. Przeglądam się w lustrze na wszelkie strony i talii brak. -Szerokie ramiona. -Jestem szczupła. A jak tyję, to wszystko idzie mi w biodra i tyłek. Jestem szczupła, ale wszelkie krągłości to mój tyłek i biust. Naprawdę nie mam talii. Nic, a nic.[/QUOTE] Ciezko mi to wyobrazic... jesli masz duzy biust i szerokie biodra, to posrodku cos musi byc cienszego jesli talie masz szeroka, to mozesz byc Cegla, ale Cegly maja masywne nogi. Ale mozesz tez byc Kolumna
|
|
|
|
|
#120 |
|
BAN stały
|
Edytowane przez amillia Czas edycji: 2016-12-05 o 11:26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

Brzuch mam płaski, piersi małe, a pupę i uda duże. Mam wrażenie, że wszystko co jem idzie mi w dół.

witam.