![]() |
#91 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Ośrodki Spa w Polsce
Jedzonko bardzo dobre. Ja skusiłam się akurat na pizzę K2, pycha! Ale dla bardziej dbających o linię też jest duży wybór lekkich dań
![]() ![]() Edytowane przez milkapilka Czas edycji: 2013-02-18 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Szanelowa Madżesti
|
A czy któraś z Was korzystała może z pakietu romantycznego w ( albo była tam ) Hotel Kazimierski Zdrój w Janowie koło Kazimierza Dolnego, bo właśnie wykupiliśmy sobie pakiet i w internecie raczej większość opinii bardzo pozytywna? Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym hotelem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
![]()
Hey Kochani chcialam zapytac was czy znacie jakies klimatyczne z dobra seria zabiegow pielegnacyjnych spa w Polsce moze byc morze , gory lub mazury...cos co sami sprawdziliscie i chwalicie !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Jeśli marzy Ci się jakieś dobre SPA w magicznym miejscu, to polecam Uroczysko Siedmiu Stawów. Nowy obiekt, ale kompletny. Hotel czterogwiazdkowy i jednocześnie ekskluzywne spa w zamku - bajka! Zabiegi na twarz i ciało, masaże, kąpiele i peelingi. Lokalizacja malownicza, bo to odnowiony XVI-wieczny zamek, a dookoła zielone wzgórza Kotliny Dzierżoniowskiej (ok. 40 minut na południe od Wrocławia).
![]() |
#96 |
BAN stały
|
Może nie nad samym morzem, ale też w bardzo przyjemnej okolicy, bo w Olsztynie jest hotel Manor, w którym też jest superanckie Spa. Właśnie stamtąd wróciłam i muszę polecić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja też lubię zabiegi na łonie natury, aczkolwiek nie odstraszają mnie gabinety spa. Byłam w kilku, jeżdżę szczególnie jesienią, taka pora roku, że nic tylko leżeć i myć masowaną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
A ja uwielbiam relaks nad Polskim morzem, a jeszcze jak jest SPA, to nic więcej do szczęścia nie potrzebuje. Mogę polecić Bursztyn w Dąbkach. Świetnie położy (dużoooo zieleni), dodatkowo można zdecydować się na domek bądź na pokój w hotelu. Ceny na kieszeń przeciętnego Polaka, a i basen, sauna i mnóstwo różnych zabiegów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Ostatnio zakupilam mojej mamie voucher na pakiet femi-spa w Swieradowie w Malinowym Dworze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
BAN stały
|
My z mężem bardzo lubimy korzystać z takich ośrodków - generalnie mamy bardzo stresującą pracę i taki wyjazd potrafi bardzo pomóc
![]() Mieszkamy blisko Nałęczowa tak więc często tam jeździmy . Zastanawiamy się jednak czy nie wybrać się nad morze - konkretnie do Kołobrzegu. Znalazłam ciekawą ofertę sanatorium: http://wistom.kolobrzeg.pl/ - można tam w tym okresie wykupić niedrogie zabiegi lecznicze i masaże. Myślicie, że warto jest się tam wybrać na kilka dni? W Kołobrzegu byłam już zresztą kilka razy - ale raczej przejazdem, nigdy na dłuższy wyjazd a wydaje mi się, że warto byłoby pozwiedzać trochę te okolice. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Ogólnie jest sporo rankingów ośrodków spa w Polsce, którymi mozna się posiłkować wybierając odpoczynek. Proponuję przejrzeć best hotel award, popatrzeć na ranking poprzednich edycji, sprawdzić opinie, ceny i...rezerwować. Osobiście jeżdzę do hotelu miłomłyn (www.milomlynzdroj.pl) a to głównie dlatego, że ośrodek ma też profil medyczny i mogę porobić przy okazji pobytu wszystkie badania w cenach znacznie niższych niż w stolicy w której mieszkam. Atutem są też zatrudniani znani specjaliści. Ponadto jest spory wybór zabiegów spa, ale z tego raczej korzysta małżonka, jest zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
No i jeszcze Nałęczów zasługuje na uwagę - jest tam pięknie !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Dot.: ośrodek SPA nad morzem
Cytat:
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
służę pomocą! Aroma Stone pod Wrocławiem, moim zdaniem perła, którą warto polecać, spokojne miejsce, obsługa bardzo miła, Pan masażysta z Indii
![]() ![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
genialne SPA jest w hotelu Senator w Dźwirzynie- maja dośc ciekawe zabiegi, bo oprócz standardowych jakiś wyszczuplajacych, nawilżających i relaksujących masz tez bajery tupu mleczna kąpiel Kleopatry, mój facety wybrał kąpiel ... w piwie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Dot.: SPA w Polsce?
SPA nad morzem to musi być coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Dot.: SPA w Polsce?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Może kogoś zainteresuje obiekt w Kościelisku. Nie jest to takie Spa spa, ale do dyspozycji są baseny, sauny, jacuzzi itd. Już nie mówiąc o tym, że jest czyste górskie powierze
![]() ![]() Indyjski Spaaaaaaaa ![]()
Szukam skutecznej metody na wybielenie zębów.... Coś ktoś? Edytowane przez Cerf_volant Czas edycji: 2014-05-16 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Hej, Szukam jakiegoś spokojnego miejsca, w pięknej okolicy. Może być to ośrodek spa bądź hotel ważne aby miał odkryty basen coś na zasadzie velaves we Władysławowie z tym wyjątkiem, że w okolicach Wielkopolski, Lubuskiego ewentualnie większe miasto z dobrym dojazdem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ośrodek SPA nad morzem
Nikt tu nie wspomial o Hedoni SPA przy Hotelu Piwniczna, w Piwnicznej-Zdroju.
Nie ma basenu zewnetrznego (sa dwa wewnetrzne). Przy SPA jest rewelacyjna strefa saun - jesli ktos lubi takie klimaty, to naprawde polecam, bo sauny lepsze niz w Bukovinie (zgielk i slaba infrastruktura) czy Uniejowie (infrastruktura w Uniejowie co prawda lepsza, ale za to to w Piwnicznej jest swiety spokoj). Do tego w weekendy strefa saun dziala do pozna w nocy, wiec sie mozna niezle zrelaksowac bedac nocnym markiem (ta strefa wraz z noca saunowa sa bez doplat, w cenie hotelu). Hedoni SPA jest chyba dosc nowe, bo wszystko naprawde ladnie urzadzone (aczkolwiek drobne niedociagniecia da sie znalezc, jak wszedzie). Tuz kolo hotelu jest przystan do spywu "tratwa" Popradem do Rytra. W Rytrze - ciekawe ruiny zamku. I rzut beretem na Slowacje, do Starej Lubovli. Natomiast czesc zdrojowa Piwnicznej rozczarowuje, nic sie nie dzieje. Mozna pospacerowac po lesie, pojezdzic na rowerze i w sumie tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Szczyrk sam w sobie jest piękną miejscowością, ale wiele osób jeździ tam tylko zimą na narty/snowboard. Ten hotel ma takie duże tereny zielone, przez które przepływa rzeka, więc przy pięknej pogodzie można sobie poleżeć na leżaczku i się poopalać ![]() Mają też bardzo przyjemną strefę SPA, trafiłam tam kiedyś przez Groupon i byłam pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu masażysty i pani kosmetolog ![]() Oczywiście cena z groupona była niestandardowa, ale wiem, że mają co chwila jakieś ciekawe promocje, chyba o nich piszą na swojej stronie internetowej. A po relaksie w SPA można się wybrać do ich restauracji na przepyszny tort bezowy! Zwariowałam na jego punkcie ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem godnym uwagi jest Hotel Lidia SPA&Wellness w Darłówku. Bardzo bogata oferta zabiegów, 2 baseny, jacuzzi na zewnątrz, super atmosfera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
spa w hotelu Lidia jest mega! byłam tam dwa razy juz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
No ja byłam póki co w jednym spa, Zalesie Mazury.
Było super. Cena jak dla mnie ok, ośrodek spory i to dosłownie. Można się zgubić. Ja sporo przesiedziałam czasu w łaźniach, jacuzzi no i na zabiegach, głównie nawilżających. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
Osada Śnieżka w Karpaczu i hotel Arłamów w Arłamowie to moja dwa ulubione ośrodki SPA w górach w Polsce. Często dostępne są do nich kupony rabatowe w portalu http://Gory.pl także można tam się wybrać płacąc nawet połowę ceny normalnej. Co do ośrodków SPA nad morzem to Marine i Ultra Marine w Kołobrzegu również mogę polecić z czystym sumieniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
A ja któregoś dnia muszę właśnie wybrać się do Nałęczowa. Tak się zbieram, zbieram ale jakoś nie mam czasu aby coś zarezerwować chociażby na weekend.
Byłam w zeszłym roku i bardzo mi się podobało. Cenowo również jest super ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Ja byłam ostatnio z narzeczonym w do slonce spa to jest pod krakowem. Calkiem fajnie tam jest. Mają pole golfowe, ja akurat bylam glownie na kapielach siarczanowych i borowinowych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
A był już ktoś w Sulisławiu? Cudowne miejsce, trochę na uboczu, w sumie niedaleko Wrocławia. Jak raz tam trafisz, na pewno będziesz chciała wracać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
![]()
Godna polecenia wyszukiwarka SPA i hoteli na 45plus. Dużo ciekawych obiektów w całej Polsce. Warto zajrzeć planując wyjazd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.