|  2006-08-07, 15:32 | #91 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Głos,którego nie znosicie

1. Koleżanka Olki z Klanu, już nie pamiętam  jak miała na imię ale to podobno córka jakiegoś reżysera czy producenta   (i pewnie dlatego dostała tę rolę bo grała beznadziejnie i ten jej głos  ) 2. c.d Klan - Trojanowska i Kinga 3. TVN - Sołtysik, Miecugow, Urbański 5. Stachurski 4. Piosenkarze disco-polo (nie znam nazwisk  ) | 
|     |   | 
|  2006-08-07, 15:39 | #92 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Z naszego mieszkanka 
				 | 

Ja nie trawie głosu Dido   
				__________________ Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty...   Jestem żonką  Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012  Hania - 06.11.2015   | 
|     |   | 
|  2006-08-07, 15:49 | #93 | 
| Raczkowanie | 

taak. fajny wątek. Bo zawsze mi wszyscy mówią że przesadzam z tymi głosami. Kolejnośc przypadkowa: Doda, Mandaryna, Anetka piotrowska i hilary duff( prawie ta sama barwa 10-letniej dziewczynki ),tak ten lektor z Polsatu jest denerwujący, Krzysztof Tyniec,Mel C.

| 
|     |   | 
|  2006-08-07, 16:01 | #94 | 
| Raczkowanie | 

ta aktorka z reklamy "Pani domu" (ta co mogłaby duubingować bajki, żeby straszyć dzieci) Enya (nie wiem dlaczego) koleżanka Oli z Klanu Trojanowska (według mnie - żadna piosenkarka czy aktorka z niej) Zenek z zespołu disco polo (nie, nie słucham  ), zapamiętałam go bo mieszka w moim mieście o....  , właśnie Okupnik Tatianka skrzecząca kijanka (ale mi się zrymowało) Nie znam osobiście żadnej z tych osób, ale tytuł wątku był nt. głosu, więc nic do nich nie mam. Tylko  niech będą ciszej! | 
|     |   | 
|  2006-08-07, 16:16 | #95 | 
| Raczkowanie | 

kolejnosc przypadkowa;  -Zygmunt Chajzer(chyba przez "ch" sie pisze) słodkosrajacy  -głos Grazynki z klanu -Bozena Dykiel ehhh jest jeszce tych głosów sporo ale jakos sobie nie moge przypomniec tych najbardziej irytujacych | 
|     |   | 
|  2006-08-07, 16:19 | #96 | 
| Zakorzenienie | 

Dody    
				__________________ I’m gonna live my life I can’t ever run and hide I won’t compromise Cos I’m living now I’m gonna close my eyes I can’t watch the time go by I won’t keep it inside Just freak out and let it go | 
|     |   | 
|  2006-08-07, 16:30 | #97 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Cytat: 
   Ponieważ pochodzę z regionu "podlegającego" pod wymowę warszawską, totalnie "nie brzmi" mi fonetyka udźwięczniająca prezentowana przez tego chłopaka z fikuśną fryzurą z Pierwszej miłości (niestety nie wiem jak nazywa się ten aktor i postać którą gra). Mam na myśli coś w stylu: braD ojca, konieDZ nocy. No ale wiem, że nie mam prawa się czepiać, bo tzw. wymowa krakowska jest dopuszczalna. Najgorsze jest jednak to jego rozkładanie głoski nosowej "ą" na końcu wyrazów, coś w stylu z mamOM (z mamą), jadę dorożkOM (dorożką) itd. Wiem, że to bardziej do wątku o błędach językowych, ale przez takie właśnie błędy nóż mi się w kieszeni otwiera na dźwięk samego głosu tego chłopaka. 
				__________________ Od 09/02/2010: 89 - 88 - 87 - 86 - 85- 84 -83-82 - 81 - 80 - 79- 78 - 77 - 76 - 75 -74 - 73 - 72 - 71 - 70 kg | |
|     |   | 
|  2006-08-07, 20:04 | #98 | 
| Wtajemniczenie | 

Nasze "kaczuszki" doprowadzaja mnie do szału. Poza tym Wiśniewski, swoim zardzewiałym głosem.

__________________ "Szukaj małej różnicy, która uczyni wielką różnicę w Twoim życiu" | 
|     |   | 
|  2006-08-07, 20:08 | #99 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: Z roznych miejsc:) 
				 | 

Shaggy  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  Była wokalistka Blue Cafe Nelly Furtado | 
|     |   | 
|  2006-08-07, 20:16 | #100 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Nie lubię swojego głosu. Okropny.  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) A poza tym nie znoszę głosów wyminienionych już: - braci Kaczyńskich - Patrycji Markowskiej (i jak śpiewa, i jak mówi) - Moniki Brodki (zwłaszcza jak mówi) - Romana Giertycha - Wiśni (i jak śpiewa, i jak mówi  ) - Michała Milowicza (całokształtna paskuda) 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-08-07, 21:29 | #101 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Przypomniał mi się jeszcze wokalista Muse, niejaki Matt Bellamy. Ostatni kastrat, jak mamę kocham   . Rojek Artur też podpada pod gatunek eunuchoidalnych, ale dla niego mam odrobinę więcej serca   
				__________________ "...Nieosiągalność nigdy nie jest kontrargumentem przeciwko ideałowi, gdyż ideały są tylko drogowskazami, nigdy zaś celami..."   | 
|     |   | 
|  2006-08-07, 21:44 | #102 | 
| Rozeznanie | 

stanowczo Ewelina Flinta

__________________ giganciara  "uczę się sztuki życia, hip-hop to mój sensei.." | 
|     |   | 
|  2006-08-07, 21:53 | #103 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

nie bede originalna, ogolnie wszystkiego nie trawie co "doda". jak cos mi sie obije o uszy to napisze.   | 
|     |   | 
|  2006-08-07, 21:53 | #104 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Bytom 
				 | 

nie wiem czy skojarzycie, nie lubie glosu faceta z reklamy Polbanku. masakra :/

__________________ D   | 
|     |   | 
|  2006-08-07, 22:14 | #105 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

*smiech Dody *głos mojej siostry co by nie mówiła Nie moge sobie juz nic przypomnieć 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-08-07, 23:48 | #106 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: Kiedys Wlkp teraz Eng 
				 | 

Już wiem jakiego głosu nie znoszę - nie znoszę głosu wokalisty zespołu Happy Sad niestety, nie mogę tego słuchać    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-08-07, 23:58 | #107 | 
| Zakorzenienie | 

A ja jeszcze nie lubię głosu tego z reklamy plusa... "Oczywiście są klienci którzy kupują nokię za 600 złotych. Szanujemy ich" a mnie krew zalewa ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  
				__________________ Gdy się na coś nie zgadza, to jest wredna i cyniczna.  Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... | 
|     |   | 
|  2006-08-08, 11:29 | #108 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Cytat: 
  A jego głos to akurat lubie   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2006-08-26, 20:32 | #109 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Przypomniało mi się jeszcze, że strasznie denerwujący jest głos Jacka Dąbrowskiego ( czasami w przerwie meczu siatkówki, które odbywają się w Polsce rozmawia z gośćmi). Ma wadę wymowy, niewyraźnie 'r' wymawia, jak jest tam hałas to ciężko go zrozumieć czasem.

| 
|     |   | 
|  2006-08-26, 20:38 | #110 | 
| Zakorzenienie | 

nie znoszę głosu a raczej dźwieku budzika!!!!

__________________ moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=838038 | 
|     |   | 
|  2006-08-26, 20:52 | #111 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Nienawidze gościa, który mówi w radiu Zet o tych romantycznych piosenkach Lenora!!!!   Zabiłabym  Rysio z Klanu...   | 
|     |   | 
|  2006-08-26, 20:55 | #112 | 
| Zadomowienie | 

Shakira zwana Siekierą  buczy normalnie   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-08-26, 21:44 | #113 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Sosnowiec 
				 | 

nie mogę ścierpieć głosu Anety Piotrowskiej   
				__________________   | 
|     |   | 
|  2006-08-26, 21:56 | #114 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Cytat: 
 Też tego nie strawię   | |
|     |   | 
|  2006-08-26, 22:01 | #115 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2004-07 
				 | 

Cytat: 
  Juda, rozumiem Cię   Poza tym: nr 1- Joey Lauren Adams (głos infantylny i ohydny jak sztuczny miód!  ); Paulina Holtz (wiecznie pobrzmiewa w jej głosie nabzdyczenie czy cuś  ); Michał Milowicz; Michael Jackson; Meatloaf; Okupnik i Anastacia (jeden grzyb  ); Axl Rose; Natasha St.Pier (niektóre piosenki ok, ale to ohydne monotonne słodzenie... brrr!); Amy Lee (wycie). | |
|     |   | 
|  2006-08-26, 22:10 | #116 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-12 Lokalizacja: daleko 
				 | 

Kumpla mojego brata...ma głos jak papuga, dosłownie skrzeczy...   | 
|     |   | 
|  2006-08-26, 22:10 | #117 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

1. Prezydent <mlask mlask> Kaczyński   oraz jego rodzony brat bliźniak  2. Klan: Trojanowska  , koleżanka Oli  , Bożenka, ciocia Stasia   3. Doda 4. Paschalska 5. Brodka 6. Wiśniewski 7. Bożena Dykiel    8. szanowny minister edukacji ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) 9. była wokalistka Blue Cafe  
				__________________ koniec. | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-08-26, 22:26 | #118 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-12 
				 | 

Janice , była Chandler'a z " Przyjaciół " . Ten jej śmiech    | 
|     |   | 
|  2006-08-26, 22:26 | #119 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2003-11 Lokalizacja: ciężko określić ;) 
				 | 

Ja najbardziej nie cierpię głosu faceta z reklam Mango z Polsatu (tego od tych wszystkich "wspaniałych" wiecznych piór, kremów odmładzających, efektu sauny..itd, mam nadzieje, że wiecie o kogo mi chodzi)   Jak słyszę też tą panią z reklamy "Pani Domu" mam podobne odczucia  Jest jeszcze taka jedna pani, która często użycza głosu w reklamach, bardzo wyraźny głos, strasznie zmysłowy i to akcentowanie na "tę". Wydaje mi się, że kiedyś grała w "Złotopolskich", tą (tę  ) laskę, która zawróciła w głowie Kacprowi (Piaskowi) i wylądowała w sekcie czy gdzieś w jakimś szpitalu psychiatrycznym.    Co do Omeny, to ona strasznie chaotycznie mówi, sama nie wie o czym  Sposób mówienia Trojanowskiej też mnie denerwuje 
				__________________ To niewiarygodne ile można usłyszeć z zamkniętymi oczami | 
|     |   | 
|  2006-08-26, 22:32 | #120 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Nie lubie glosu: Michala Milowicza Macieja Orlosia Omeny z tvn meteo Oliviera Janiaka Frytki Agaty Mlynarskiej Katarzyny Skrzyneckiej Dody Mietka Szczesniaka Teresy z m jak milosc | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.