Trójmiasto - gdzie kupię półfabrykaty (wątek zbiorczy) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Biżuteria

Notka

Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-10-28, 15:01   #91
wilczex
Zadomowienie

Dot.: Trójmiasto - hurtownia koralików

Skończyłam licencjat i robię mgr Moze kiedyś wybierzemy się razem na koralikowe przetrzepywanie 3city

Zapraszam na bloga: http://wilczejagody.blogspot.com/
wilczex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 18:54   #92
pan_thera
Raczkowanie

GG do pan_thera

nie jestem pewna czy wspomniałyście sklep na Białej, we Wrzeszczu. Sprzedaje narzędzia i chemię jubilerską, ale mają też srebrne półfabrykaty w przystępnych cenach. To mały sklepik ze świetną obsługą, nie byłam tam od 3 lat, ale chyba jeszcze istnieje...
pan_thera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 18:57   #93
ojejka89
Zadomowienie

oooo o Koralium to nie slyszalam. a co maja ciekawego?
ojejka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-28, 19:26   #94
coralinka
Przyczajenie

w Koralium jeszcze nie byłam, więc nie wiem co mają ciekawego, w tej chwili nie ma mnie w Trójmieście więc lipa z odwiedzinami ale jak wrócę to na pewno się tam wybiorę, chyba, że któraś z Was będzie tam wcześniej. O sklepiku ze sprzętem jubilerskim i chemią na Białej słyszałam. W Koralium byłam w Poznaniu i jeśli tak będzie w Gdańsku to cool

edyta: szwagireka była w Koralium w piątek. Sklep robi wrażenie klimatem i są właśnie w trakcie uzupełnienia asortymentu. Trafiła na wykładanie koralików z drewna egzotycznego a w kolejce czeka ceramika. Generalnie wybór dość spory z każdej kategorii, zaczynając od swarovskiego na filcu kończąc (choć właśnie filcu podobno mają mało) ale cały czas jeszcze dokladają...

Edytowane przez coralinka
Czas edycji: 2010-11-02 o 14:35
coralinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-24, 23:30   #95
ojejka89
Zadomowienie

Dot.: Trójmiasto - gdzie kupię półfabrykaty (wątek zbiorczy)

podbijam.
zdjecia na fb zachecaja do wizyty w koralium... ale jak z cenami? interesuja mnie glownie mineraly (szczegolnie agat), ew. swarovski, ceramika...ktos sie orientuje?
ojejka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-25, 07:17   #96
wilczex
Zadomowienie

Jak chcecie możemy się kiedyś komisyjnie wybrać ;P

Zapraszam na bloga: http://wilczejagody.blogspot.com/
wilczex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-10, 21:00   #97
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Wiecie może gdzie można kupić takie druciki z kulkami na końcu jak w środku kwiatów się daje? Np w tym http://www.etsy.com/listing/61889607...90812_headband

Jak mam to nazwać, jak szukać?

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-11, 07:25   #98
coralinka
Przyczajenie

Wydaje mi się, że można do tego użyć szpilek (takich do kolczyków) zakończonych kulką, wyglądają bardzo podobnie
coralinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-11, 22:12   #99
Eilo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
Wiecie może gdzie można kupić takie druciki z kulkami na końcu jak w środku kwiatów się daje? Np w tym http://www.etsy.com/listing/61889607...90812_headband

Jak mam to nazwać, jak szukać?
Mi to wygląda na druciki florystyczne, w sklepach z produktami do rękodzieła i kwiaciarniach szukaj
np:

http://www.zielonazyrafa.pl/ozdobna-...-p-2330,8.html
Eilo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 16:25   #100
mariakafior
Przyczajenie

Ostatnio zapytałam ciotkę co by chciała na urodziny i powiedziała że bransoletkę samorobną, no więc szukałam sklepów z półfabrykatami w Gdyni, ale nic nie znalazłam. no więc już się miałam poddać, kiedy zobaczyłam szyld sklepu gdzie magicznie napisane było 'półfabrykaty'. weszłam, nakupowałam i bardzo zadowolona jestem, pani sprzedawczyni bardzo miła. Do tego sklepiku idzie się po schodkach na dół i jest trochę schowany, ale ten szyld rzuca się w oczy, i jest koło restauracji chyba która zwie się 'Sioux'. jest po lewej stronie jeśli idzie się od plaży.
mam nadzieję że znajdziecie tam to co chcecie.
mariakafior jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-17, 17:43   #101
RubyBlue
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mariakafior Pokaż wiadomość
Ostatnio zapytałam ciotkę co by chciała na urodziny i powiedziała że bransoletkę samorobną, no więc szukałam sklepów z półfabrykatami w Gdyni, ale nic nie znalazłam. no więc już się miałam poddać, kiedy zobaczyłam szyld sklepu gdzie magicznie napisane było 'półfabrykaty'. weszłam, nakupowałam i bardzo zadowolona jestem, pani sprzedawczyni bardzo miła. Do tego sklepiku idzie się po schodkach na dół i jest trochę schowany, ale ten szyld rzuca się w oczy, i jest koło restauracji chyba która zwie się 'Sioux'. jest po lewej stronie jeśli idzie się od plaży.
mam nadzieję że znajdziecie tam to co chcecie.
Oooo to muszę zobaczyć, dzisiaj byłam w Koralium , ale tylko dlatego że musiałam załatwić coś we Gdańsku i porobiłam zapasy, cuda tam mają . Ale w Gdyni niestety to znalazłam tylko ten na świętojańskiej, a tam zawsze pecha miałam gdy czegoś potrzebowałam to albo nie ma albo nie takie jakie chce XD Napewno zajrzę. Dzięki

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez ojejka89 Pokaż wiadomość
podbijam.
zdjecia na fb zachecaja do wizyty w koralium... ale jak z cenami? interesuja mnie glownie mineraly (szczegolnie agat), ew. swarovski, ceramika...ktos sie orientuje?
Byłam dzisiaj kupiłam agat , ceny wachają się tak od 1,50 do 50 gr/szt.. W sumie drogo , ale mają duży wybór i zawsze fajniej pomacać
RubyBlue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-10-12, 22:09   #102
arkanoida
Przyczajenie

Dot.: Gdzie w Gdyni koraliki ?

Cytat:
Napisane przez anusiekk Pokaż wiadomość
Mam pytanie gdzie w okolicach Gdyni można kupić koreliki i dodatki do kolczyków np. bigle itp. chodzi mi o jakąś pasmanterie np lub hurtownie.
Co mogę Ci doradzić, sklep fabricdesign.eu są z Gdyni, zamawiałam od nich ostatnio. Szukałam fajnych koralików ze świecąca powłoką (akryle i szkło) i u nich znalazłam duży wybór produktów. Zamówiłam, szybko dostałam przesyłkę i towar jest super.
arkanoida jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Biżuteria

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości