|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zapuszczamy włosy
Cytat:
zycze cierpliwosci i osiagniecia wymarzonych efektow
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zapuszczam
![]() Ale strasznie słabo mi te włoski rosną ![]() Wiecie co dziewczyny, może musze sie udać do jakiwegoś lekarza? Bo już od 2 miesięcy zapuszczam włosy a nie urosły mi nawet 2 mm! Na pewno bym wiedziała, że urosły bo farbuję z blondu na brąz a odrostu wogóle nie mam ! |
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez zapuszczam mam takie za ucho krecone, jak sa mokre sa do ramion i strasznie ciezko je zapuscic bo sie robi siano i sie rozdwajaja.Bylam w srode u fryzjera podciac koncowki ,poszlo 5 cm , i obiecalam sobie ze bede sobie sama podcinac az uzyskam wlosy za lopatki jakie kiedys mialam i z glupoty obcielam. Jestem z wami
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh a najgorsze w tym całym zapuszczaniu jest ta "bezradność" że sie tak wyraże bo jak np. się odchudzamy to robimy różne rzeczy dla tego efektu a z włosami? Nic nie da się zrobić oprócz tego, że musimy cierpliwie czekać
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
ja też zapuszczam włoski
.... jutro biegnę do apteki kupić wax, może przyspieszy ich wzrost, teraz stosuje olejek rycynowy, włosy są fajne, mięciutki, ale zaczęły mi strasznie wypadać od 2 dni ale to nawet dobrze, jeśli mają mi wypaść te słabe włosy to właśnie teraz kiedy dopiero zaczynam je zapuszczać
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
to się nazywa pozytywne myślenie ! podoba mi się! powodzenia !
![]() aha, nie mogę się doszukać emotikonek, gdzie są? |
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez zapuszczam, ale cos slabo mi to idzie, wlosy mam dlugie z tylu a z przodu baaardzo postrzępione;/ i chce miec teraz rownej dlugosci, najlepiej jest nie myslec o wlosach np nosic w kucyku, za jakis czas rozpusic i dopiero wtedy widac roznice
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Mi narazie dość kiepsko idzie, chciałaby też obciąć włoski do równego poziomu ale narazie mam za krótkie na to trzeba poczekać ze 2-3 lata, ale nie wiem czy tyle wytrzymam
I teraz właśnie planuję zakup szamponu i odżywki Absolut Repair, bo jak już ktoś wyżej napisał "siana nie ma co zapuszczać" a moje włosy nieco odbiegają od ideału Ale cóż, jakoś przeżyję... staram się nie myśleć o włosach.
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Ja tęż intensywnie stosuję waxa i olejek rycynowy a ostatnio dokupiłam z ziaji szampon i odżywkę z olejem rycynowym i musze powiedzieć że jestem zadowolona że włsoki sa super po tym szamponie i odżywce.
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
olejek rycynowy jak stosujecie? i w co bardziej wcieracie- włosy czy skóre??
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
stosowalam waxa z olejkiem rycynowym, ale nie mam juz na to czasu
|
#102 |
|
Przyczajenie
|
no moje kochaniutkie zapuszczaki!
mam zamiar niedlugo obciac grzywke... nie wiem gdzie moge wybrac dla siebie ta jedyna czy znacie np. jakies fajne stronki na ktorych mozna poogladac je sobie? Z GORY DZIEKUJE!!! |
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też się przymierzam do kupna odżywki absolut repair...może z moimi włosami nie jest tak źle, ale codzienne prostowanie napewno im nie pomaga...coś trzeba z tym zrobić.
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
ja chyba pofarbuje włosy o 2 tonny ciemniejszym kolorem niż mam naturalne mam nadzieje, że nie zniszczy mi to bardzo włosów. Inaczej będę zmuszona do ponownego kupna odżywki z l'oleara ...
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszukaj sobie
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
ja od kad pamietam to zapuszczam wlosy :P a caly czas mam takie do ramion to max!!:P
ale teraz biore sie sero za swoje klaczki i nie scinamm
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie miałam dłuższych włosów niż teraz... (jakieś 10 cm za ramiona)
|
|
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
ach moje włoski wreszcie się ruszyły
ale mnie będzie czekało z nimi zabawy. Ale warto
|
#109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czy szybciej po nim rosną to nie wiem
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja mam takie pocieniowane...z tyłu już są trochę za linię ramion ![]() a chce mieć dłuuuuugaśne
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
O ja też ja też
A wczorja sie ucieszyłam bo mi włosy 1 cm urosły |
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Ja zapuszczam wytrwale bo na studniówke musze mięć dłuuugie włoski,już najdłuższe partie włosów mam za ramiona
|
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jutro idę po farbę więc będę obserwować po odrostach jaki będzie postęp w ich wzroście
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
Widac, ze wiekszosc dziewczyn naprawia wlosy po nieudanym popisie fryzjera - tak jak ja
widac tez, ze wiekszosc z nas mialo wycieniowane wlosy - czy fryzjerki juz nic innego nie potrafia wymodzic na wlosach? Kazda, doslownie kazda dziewczyna w tramwaju, autobusie etc. ma wyciniowane wlosy - i to bardzo amatorsko, na jedno "kopyto" ja na szczescie juz scielam potraktowane brzytwa włosy, mam prawie jednej dlugosci oprocz grzywki, rowniez skrzywdzonej brzytwa No, ale teraz mam 40cm wlosow i zamierzam je hodowac az osiagną dlugosc przynajmniej 50 cm Zawsze nosilam dlugie wlosy (prawie do pasa), wiec teraz wracam do korzeni Na szczescie wlosy rosna mi szybko.. i zamierzam przestac je farbowac ![]() Na wlosy polecam: - Vitapil, tabletki - tran, - z kosmetykow Loreal Proteina Perły - piekny połysk, Nivea nowa - supermiekkie w dotyku wlosy, do tego Hot Liss Loreal do wygladzania.
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez zapuszczam włoski
aktualnie maja 48 cm ale chciałabym żeby miały conajmniej 15 cm wiecej Oto moje włosy
|
|
|
|
#117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak bym miała takie cudne włoski to nic bym z nimi nie robiła i ta długośc oczywiscie o połowe ciensze,bo matka natura poskąpiła mi włosów.
|
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
no niestety dobrze wygladaja tylko z tyłu
z przodu nie jest tak "kolorowo",bo mialam je wycieniowane i z przodu mam mniej wiecej do poczatku szyji wiec musze poczekac az wszystkie sie wyrównaja do jednej dlugosci
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam włosy takie do ramion, rok temu miałam dośc długie i obciełam ja, ja głupia
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam włosy takie do ramion, rok temu miałam dośc długie i obciełam je, ja głupia
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

zycze cierpliwosci i osiagniecia wymarzonych efektow

.... jutro biegnę do apteki kupić wax, może przyspieszy ich wzrost, teraz stosuje olejek rycynowy, włosy są fajne, mięciutki, ale zaczęły mi strasznie wypadać od 2 dni 

jak bym miała takie cudne włoski to nic bym z nimi nie robiła i ta długośc