![]() |
#91 | |
Rozeznanie
|
Dot.: pikantne smski
Cytat:
![]() ![]() smsy z grupy 'co mi zrobisz jak mnie złapiesz'(poza jedynym nie podobnym do niego wyjątkiem) ucinały moją chcice bo mam romantycznego faceta(nie moge narzekac a to robie? dogodzic kobiecie....) który hmm rzadko ma nastrój na ostrzejsza rozmowe... za to na gg to sie czasem czerwienie ![]() a oprocz takich opisówek polecam aluzje.. do sytuacji z waszej przeszłości.. takie ktore dla postronnych moga być całkiem niewinne a znacza dużo...wspólna kąpiel? napisz coś o pianie i zapachu tego konkretnego.. na exa to strasznie działało ![]()
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
"Wiec kochanie chodź do łóżka niech cię grzeje Warki puszka wez do buzi possij sobie potem ja ci dobrze zrobie "
ja nie lub ie takich smsow ale skoro wy lubicie ![]()
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
no taki jak ten to mi do gustu nie przypadl :P bo jakis taki....'wulgarny?', ale to moj gust i nie chce nikogo obrazic, komu moglby sie spodobac.
Ja tam wole takie osobiste, czasem moze i doslowne, a nie takie rymowanki. Choc i takie czasem sa ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
"Za przeczytanie tego smsa jesteś mi winien CAŁUSA, za skasowanie RANDKĘ, za zapisanie KOLACJĘ Z UPOJNĄ NOCĄ,za odpisanie SEX co teraz ośmielisz sie zrobic ???"
-Powiem wam ze bardzo sie boje pisac takie wlasnie typu smsy bo nigdy nie wiem co moge sie spodziewac. Wzielam sie teraz na odwage i wyslalam wlasnie tego smsa troche go zmienilam zeby nie bylo ze go "zerznelam" z internetu :P haha Jestem Ciekawa Co napisze ![]() no i odpisal : hey piekna, przeczytalem zapisuje i odpisuje iiiiiii cos dla Ciebie extra ![]() Edytowane przez KochankaDiabla09 Czas edycji: 2009-11-13 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
podbijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
nikt nie ma pomyslow ;> na jakies fajne smsy ?;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
najlepsze to te z głowy
![]() chciałabym wysłać swojemu TŻ takiego smsa ale brakuje mi odwagi ![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Jak miałam z kim, to pisałam, a jakże
![]() Moje i jego SMS-y były bardzo osobiste, nie było żadnych wierszyków itp. Uważam, że takie pikantne wiadomości są tak samo miłe, jak zwykłe SMS-y na dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Ja tam samo wysyłam tylko osobiste treści, żadnych wierszyków. Mojego partnera szalenie to kręci, niestety nie mamy zbyt wiele możliwości jeśli chodzi o częste spotkania, więc w ten sposób podsycam ciągłą namiętność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
astro-loszka
|
Ja znam takie:
"Czym jest życie? Życie to miłość. Czym jest miłość? Miłość to pocałunek. A czym jest pocałunek? Przyjdź tu, to ci pokażę ![]() "Jeśli chcesz seksu, wciśnij 1, seks oralny - wciśnij 2, analny - wcisnij 3, chcesz zostać moim niewolnikiem - wciśnij 4, a jeśli chcesz cały zestaw, wybierz mój numer" "każdy twój dotyk działa jak narkotyk, kiedy jesteś blisko, płonie we mnie wszystko, gdy patrzę na ciebie, czuję się jak w niebie" "Boisz się mnie? zadzwoń na 997.Rozpalam cię? zadzwoń na 998. Ranię cię? zadzwoń na 999. tęsknisz? zadzwoń do mnie" "Jeśli mnie kochasz, odpisz na tego smsa, jeśli mnie pragniesz - zignoruj go, jeśli mnie uwielbiasz - wykasuj go"
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Eeee... jak dla mnie są one śmieszne i żenujące. Myślę, że zupełnie nie trafiają do faceta i nie są zbyt pikantne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
co do pikatnych smskow to mysle ze to super pomysł zwłaszcza przed spotkaniem albo zaraz po
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
astro-loszka
|
Cytat:
Pisałam też "poważniejsze" erotyki oraz opowiadania erotyczne, które wysyłałam TŻ-towi mailem, ma je zachowane do tej pory.
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
mi również nie podobają się takie wierszyki.. ale innym owszem, może
![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
jakbym wysłała tz takie rymy to by chyba sie zapytał czy cos piłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
dokładnie!
![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Oj macie rację dziewczyny
![]() Najlepsze smski to są te pisane z własnej głowy, z własnego serduszka no i przede wszystkim z własnych pragnień ![]() ![]() ![]()
09.06.2012 godz. 13:00 - ![]() ![]() ![]() ![]() "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Ja kiedyś napisałam coś takiego:
"Chcę się z Tobą kochać namiętnie...Chcę Cię poczuć w sobie tu i teraz..natychmiast" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
uwielbiam pisać takie smski typu "wyobraź sobie, że...". Wysyłam mojemu TŻ-owi codziennie na dobranoc i jak jest w pracy... nieraz to dojść do siebie po nich musi
![]() ![]()
![]() |
#110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale ktoś może nie ma inwencji twórczej, może sprawia mu trudność samodzielne napisanie erotycznego tekstu, wtedy pozostaje mu net. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
przed chwila moj mi napisal ze jest w pracy ze ma dosc, ze tyle pracy, itp itd
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a mmsy to sama rozkosz;p Edytowane przez Dojotka1987 Czas edycji: 2010-03-30 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na marginesie dodam, że on do mnie również wysyła takie erotyczne smski. Może ktoś to uzna za zboczenie, ale to naprawdę fajna sprawa! a co do tych wierszowanych i rymowanych tekstów, to jestem zdania, że są dobre na początku związku, kiedy jesteśmy jeszcze na etapie tej słodkiej nieśmiałości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
zdobyłam się na odwagę i wysłałam takiego smsa TŻowi. Akurat miałam całkiem fajny sen z jego udziałem, więc mu opowiedziałam ze szczegółami, dodałam coś od siebie... efekt doskonały
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
A mój TŻ wczoraj wieczorem przyjechał na święta do domu, no i hm... wcielamy te nasze smskowe plany w życie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
śmieszą mnie wiadomość typu:
może jakiś przykład? czy też : nikt nie ma pomyslow ;> na jakies fajne smsy ?;>. Każda z nas najlepiej wie co kręci jej chłopaka. Moim zdanie takie esy powinny wychodzić tylko od nas prosto z serca. Takie rymowanki sa smieszne dokladnie jak ktos okreslil "hot gimnazjalistki"
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Kurcze weszlam tu pierwszy raz,przeczytalam wszystko i tak sie nakrecilam ze najchetniej wyslalabym cos teraz mojemu TZ,ale niestety musze poczekac az skoncza mi sie ciezkie babskie dni :sciana:
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
UP UP UP
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Przeczytałam dzisiaj cały ten wątek i podekscytowana stwierdziłam, że też spróbuję wysłać takiego smsa. No i pół dnia się szykowałam, goliłam i smarowałam kremami żeby być idealna na dzisiejsze spotkanie z TŻ no i wreszcie - wysłałam smsa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.