|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podobaja Wam sie tacy faceci? ;-)
Cytat:
![]() Chcociaz sa wyjatki od reguly Kilka raz temu mialam chlopaka ktory z wygladu byl baaardzo przystojny i z charakteru bardzo tez fajny.Tylko ze ja glupia mloda bylam i mi sie bardziej wtedy podobali faceci tajemniczy zli z charakteru I zerwalam z tym chlopakiem.Ale szczerze mowiac nie chcialabym miec meza ktory wygladalby tak jak na tych zdjeciach-balabym sie ze bedzie nie tylko dla mnie Wole swojego misiaczka.Moze nie wyglada jak model ale czy to wazne?
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
no ładni...ładni chłopcy...ale tylko na obrazku.....no i jacyś tacy...mimo mięśni ...niemęscy....dziecinni. ......
...a ja lubię....Johnny'ego Depp'a.....moim zdaniem jest cudowny.....i lubię też .........Kevina Costnera.....to tak ...z aktorów.....a ze sportowców.....to...Dariu sz Michalczewski......to takie moje typy....
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
a moj facet jest ladniejszy
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Johnny'ego Depp'a??oł mama
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
|
Jednym slowem- KOKSY. Napompowani sterydami a do tego pusza sie jak pawie!! nie bałdzo jak dla mnie. Zreszta pierwszy typ facetow (kucharzyki) tez mi nie odpowiada. Ktos dobrze napisał METROSEKSUALNI!
Apel: Dziewczyny badzcie za NORMALNOSCIA! my chcemy zeby faceci akceptowali wszystki nasze mankamenty urody wiec my tez tak robmy media za ideal faceta/ kobitki beda uznawaly to za czym stoi wiekszosc czyli MY- szare spoleczenstwo
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
po koksach jest sie zlanym, a ja nie widze u nich zlanego ciala. wiec komentarz nietrafiony
badzmy za normalnoscia, czyli nie akceptujmy cwiczacych facetow? o kurcze
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Mimo moich 20 lat,ja mam słabość do facetów 'szpakowatych' takich jak na zdjęciach...
Oczywiście mam na myśli cudownego Christiana Meier'a czy tez przesłodkiego Georga Clooney'a... Czyż oni nie są cudowni?
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie sa za bardzo napakowani. Tacy na jeden raz.
![]() Wole lekko muskularnych mezczyzn. Moj ukochany taki jest i bardzo mi sie pdoba jego cialko. Dla mnie ideal - ale fotki nie zamieszcze.
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z Daggmarką, Clooney jest boski... szczególnie na tym czarno-białym zdjęciu
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Wole mężczyzn którzy mają w sobie to ''coś'' ,zadbanych,męskich.Nie cierpie lalusiów.Nie wyobrażam sobie aby facet zamiast gadać o samochodów albo o sporcie mówił różnice pomiędzy balsamami i kremami itp.Taki laluś nie pomoże mi w niczym np coś naprawić a gdyby coś się działo gdy z nim wyjde nawet mnie nie obroni bo szkoda mu się zranić.
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
Patrzcie co znalazlam
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Nie no co za cudny watek mniam mniam!!!dzieczynki uwielbiam takie ,,ciasteczka" normalnie nie wiem czemu ale lubie takie laleczki chociaz przewaznie jest tak ze uroda nie idzie w parze z rozumem...wlasnie dzis ide na spacer z moim przyjacielem pewnie zabil by mnie gdyby sie dowiedzila ze wkleje tu jego zdjecia ale jest smakowity jest tez sportowcem!!Wybralam takie gdzie nie bardzo widac twarz zeby sie przypadkiem nie zdenerwowal na mnie no i dodam ze po mimo cudnego ciala ma super charakter
|
|
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
No niczego sobie ten twój przyjaciel
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie podobają się faceci, którzy mają twarze romantyków. Może to troszkę dziwnie brzmi
ale np. takim typem faceta jest Josh Hartnett i Chad Michael Murray Mają takie romantyczne oczy i przeszywający wzrok W sumie poznając mojego chłopaka, pierwsze na co zwróciłam uwagę to oczy Coś w tym jest....
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Maja ladne cialo. Bo zadbane i Ladnie zbudowane - bez przesady. Twarze? jak chlopcy. Mili grzeczni ulozeni... nudni i nieco zakrawajace na geja. Zostawilabym ciala ale twarzyczki to wole inne.
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze...
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
fajne cialka maja... ale pewnie nic poza cialkiem...:/ ehhh... ale pomarzyc zawsze mozna
no i pewnie dzis nie zasne...:P ale co tam chyba zadzwonie po kumpla..![]() ![]()
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze to niezbyt mi sie podobaja
jacys tacy...dziwni malo mescy nie lubie jak mezczyzna jest caly wygolony a tu widze klata wygolona pupa pewnie tez pozdr
|
|
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
Hej! Macie jakieś zdjątka kulturytow??
Z góry dziekuję
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego mam pecha że to w mojej kuchni takich pomocników nie ma?
![]() A żeby taki mył te garnuszki... Drugi robił śniadanko.... Trzeci je podawał ;-)))) ech ok... spadłam na ziemie...
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rety,kulturysci jak dla mnie są obrzydliwi ale co kto lubi![]() Dla mnie Ci faceci tez jacyś zniewieścieli
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze Moniczka-fajny i ciało fajne i twarz też
|
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
nie lubie takich. dla mnie to zniewiesciali lalusie
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Co do tych pierwszych fotek , to popatrzeć zawsze można , i wrażenie pozytywne
, ale prawde mówiąc nie chciałabym mieć takiego faceta (za bardzo lalusiowaty, za mało męski)
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
wspanialy temacik na dobry poczatek dnia
zaraz też dorzuce cos milutkiego
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie podobają mi się tacy faceci, jak w poście #1. Nie lubię takich "ładnych chłopców".
Moją uwagę zawsze zwracali mezczyźni o nietypowej urodzie (niektórzy byli, mozna nawet powidzieć, "brzydcy"). Lubię, jak w facecie jest coś mrocznego, coś, co niektóre kobiety "odstraszyłoby". ![]() Aha, i lubie jak facet ma włosy na klacie (w końcu to ma byc meżczyzna, a nie 12-latek)!
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
A co do znanych osób, zawsze bardzo podbał mi się Kiefer Sutherland (odkąd skonczyłam 10 lat :P, czyli to już troche trwa), a to chyba głownie dzieki postaciom, jakie grał w swoich filmach - w wiekszości czarne charaktery. Poza tym ma takie ogieńki w oczach, brrrr..., ciarki przechodzą!
Cud, miód i orzeszki dla mnie!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

badzmy za normalnoscia, czyli nie akceptujmy cwiczacych facetow? o kurcze 

o rety,kulturysci jak dla mnie są obrzydliwi
zaraz też dorzuce cos milutkiego