![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Dot.: APC, ArtDeco, Avene, Dior, Guerlain, LRP, Sally Hansen, Sephora, Vichy od Basi 39
witaj,
ja bardzo chetnie psize sia na rzeczy do odchudzania ![]() MLO L-CARNITINE 1000 mg; 30 tabl. - brak 4 szt. Cena ok. 85 PLN. Termin ważności wrześień 2007. * L-Karnityna Plus Olimp 300 mg; 30 tabl. - brak 3 szt. Cena ok. 30 PLN. Termin ważności 26-11-2006. Oddam najchętniej razem za coś co mi się przyda. Dokładam pyszną i zdrową herbatkę Pu-Erh Red Max nie wiem, moze cos u mnie znajdziesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dot.: APC, ArtDeco, Avene, Dior, Guerlain, LRP, Sally Hansen, Sephora, Vichy od Basi 39
- Tresori D'Oriente- Balsam do ciala o zapachu Mirra- zostało 40% z 300ml
- Baza pod maskarę Deborah- nowa - Voglia di...- balsam zakupiony we Włoszech zostało 60% z 250ml - Puder Mosaika Avene- zostało 50% - Yves Rocher- demaquillant express- użyłam parę razy - Krem Nivea- na dzień nawilżąjący z hydraminą- zużycie 10%- włoski - Kaloderma- krem przywieziony z Włoch- nawilżąjący i mocno regulujący wydzielanie sebum- bardzo łądnie matuje- użyty parę razy Możesz mi zrobić do tego jakieś dokladniejsze opisy, podać linki, gdzie można poczytać, może bym coś wybrała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
hmmm troszkęcieżko
![]() tresori d'oriente- małą część tej gamy mają o ile się nie mylę w Douglasie- do kosmetyki typowo orientalne- mój balsam przywieziony jest z Włoch- mają wszystko (od mydeł, balsamów, talków perfumowanych, kremów po goleniu, po wody toaletowe), kosmetyki ukierunkowane są dla mężczyzn, ale ten akurat zapach (mirra) oblegany jest przez kobiety ![]() baza pod maskarę- to biała oddzielna część dl tuszy, któe nie posiadają dwufazowego systemu aplikacji, stosowana, by podkreślić i uwypuklić efekty. Jest bardzo fajna, kupiłam sobie z myślą, iż będę ją używać, ale jestem od lat niewolniczką Bourjois Coup de Theatre- a ten tusz posiada już swoją bazę. (także przydźwigana z Włoch) Voglia di... to balsam we Włoszech plasujący się cenowo trochę pod Pupą a jej dokładny odpowiednik- w Polsce widzę, iż stawiany na równi i ostro promowany na wizażu- ale fakt, iż konsystencja, zapachy są tak jak Pupa Milkie- jeśli kedyś używałaś- a zapach czekolada plus gruszka moim zdaniem bardzo jest podobny do czekolady (ale zwykłej, nie białęj) Pupy, ponieważ ja nigdzie gruszki nie wyczuwam ![]() Puder Mosaika- ostatni widziałam w Euro Aptece ten puderek, ja swój też zakupiłam we Włoszech, hmmm cięzko coś mi na jego temat powiedzieć, typowa mosaika, w zależności którą część używasz, taki koloryt uzyskujesz, ale puder Avene przeznaczony jest dla osób o średniej i jasnej karnacji (mam do niej kartonik) Yves Rocher- demaquillant express- użyłam parę razy- http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=2740 ![]() Krem Nivea- na dzień nawilżąjący z hydraminą- zużycie 10%- włoski http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=9998 - Kaloderma- krem przywieziony z Włoch- nawilżąjący i mocno regulujący wydzielanie sebum- bardzo łądnie matuje- użyty parę razy Nie wiem, cyz znane ci są kosmetyki Kalodermy- oparte są w zasadzie na kompozytach ziołowych- tak i jest w tym przypadku, a w zasadzie tutaj dominują bogacta kwiatów, jeśli ktośc ma problemy z nadmiernym wydzielaniem się sebum- to może być fajny kremik, uczciwie dodaję, iż pierwszy efekt możą być piorunujący dla użytkowniczki, w moim całym 27letnim zyciu nie spotkałam sięz tak dziwnym efektem zaraz po nałożeniu kremu ![]() ![]() uff, mam nadzieje, iz pomoglam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
baobab w zamian za:
* MLO L-CARNITINE 1000 mg; 30 tabl. - brak 4 szt. Cena ok. 85 PLN. Termin ważności wrześień 2007. * L-Karnityna Plus Olimp 300 mg; 30 tabl. - brak 3 szt. Cena ok. 30 PLN. Termin ważności 26-11-2006. Oddam najchętniej razem za coś co mi się przyda. przygarnełabym z chęcią: Voglia di...- balsam zakupiony we Włoszech zostało 60% z 250ml oraz Puder Mosaika Avene- zostało 50%. Jeśli Taka wymianka Ci odpowiada daj znać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Basiu, przepraszam, iz dopiero teraz pisze, przeoczylam
![]() Nadal to aktualne? Jesli tak, to ja się chętnie piszę na to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.