![]() |
#91 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Dot.: Oddam, szukam- artykuły dziecięce!
Witam,mam do oddania (za drobiazg,koszty wysyłki lub za darmo-osobiście w Warszawie,Gdańsku) buciki ortopedyczne - sandałki- Memo,stan bdb,to atomowe - niezniszczalne,bardzo sztywne obuwie stabilizujące stopę,wartość ponad 100pln.
(Dlatego szkoda mi je wyrzucić). Rozmiar 26. Dla dziecka z zaleceniem ortopedycznym. Te buty mają to do siebie,że trzeba wkładkę dokupić według "recepty" lekarza (za ok 30pln). Zapraszam,zdjęcie w wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=283724 post#3 Mam nadzieję,że się komuś jeszcze przydadzą... Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2009-05-27 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Szukam używanego wozka x lander xa z gondola i nosidelkiem. Jeżeli ktos mialby na sprzedaz to prosze o kontakt na priv. Z Wrocławia lub Opola i okolic moge odebrac osobiscie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś chciałby się pozbyć/sprzedać/ wymienić ciuszki powyżej 92 cm to jestem chętna, mam synusia
![]() Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2009-10-17 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Oststnio znalazłam fajne forum ,idealne dla mam które chcą się pozbyc niepotrzebnych rzeczy lub znaleśc coś dla dzieciaczka: www.gieldamamy.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
nowa, nieotwierana puszka bebilon pepti 2, szybko się pozbędę, nie ukrywam ze interesuje mnie raczej wymianka, raz już wysłałam wizazance mleko za koszty wysyłki i nie doczekałam się...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
dołożyłam dwa smoczki butelkowe 6+ tommee tippee i avent, opakowania otwarte ale smoki nieruszane, mozna brac bez obaw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=348241
Zapraszam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
zapraszam do mojego wątku ciuszkowego - na jego końcu mam do wymiany rzeczy dla małego dziecka
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Jestem samotną osobą oczekującą dzidziusia- chłopca. Niestety na skutek obecnej sytuacji na rynku zostałam zwolniona z pracy .Pomimo tego nieszczęścia z radością oczekuję mojego synka, który ma się urodzić na początku grudnia .Bardzo martwię się ,że nie będę w stanie zapewnić mu potrzebnych rzeczy aby prawidłowo się rozwijał,rósł i był szczęśliwy.Dlatego będę bardzo wdzięczna za rzeczy ,które niejednemu dzidziusiowi już się nie przydadzą ,a dla nas będą znaczyły bardzo wiele.Przyda nam się wszystko :ubranka, wózek, łóżeczko,pościel,wanienka ,kosmetyki,zabawki.Z góry bardzo dziękuję za jakiekolwiek wsparcie i pomoc.Jestem w stanie opłacić przesyłkę.Pozdrawiam Beata tel: 508-755-737, lub e-mail:marbea@interia.eu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Zostały mi 3 opakowania Nutritonu (nieotwierane oczywiście, termin ważności do 2010 r.) - sprzedam za 15zł/szt. Ewentualnych chętnych proszę o kontakt na prv.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
"Przygarnę" szczeniaczka uczniaczka. Jak ktoś chce się go pozbyć, to zapraszam na pw
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
pozbędę się
kombinezon/śpiworek zimowy dla dziecka w wieku od 4 m-cy wzwyż, kolor ecru, stan idealny-synek raz jeden w nim był, śpiworek jest piękny, możliwość zapięcia dziecka w foteliku samochodowym, odpinany doł dzięki czemu zostaje śliczna kurteczka, ciepły, milusi, zarówno dla dziewczynki jak i chłopca, foto dla chętnych, zapraszam na pv! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Mam do wymiany huśtawkę 67691 - Leżaczek Polly Swing kol.70
Tylko nie wiem, gdzie założyć wątek, bo to ani książka, ani ciuszek, ani kosmetyk. Siostry dziecko na huśtawkach z radości machało nóżkami, a mój nie chce się bujać. (Ale on jest wyjątkowy. W wózku też nie chce jeździć na plecach, tylko chce podziwiać świat na brzuchu.) Nie ma więc sensu trzymanie tej huśtawki w jednopokojowym mieszkaniu.
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
oddam puszkę BEBILON PEPTI 2,
otwarta 12.08.2009 - zużyłam proszku na 1 butelkę... koszty przesyłki ponosi chętny... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
szukam
łóżeczka turystycznego, krzesła do karmienia chętnie go przyjmę, wymienię lub tanio odkupię
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
1 ręczniczek oilatum - wysyłam jego 2 zdjęcia
kro[le Vigantol wit D - waznosc do 2013 - świezo otwarte - uzylismy z małą dosłownie 1/4 buteleczk i przeszłam na karmienie sztuczne więc nie muszę dawać kropli - oddam za darmo, bo opakowanie otwarte, a warto żeby się nie zmarnowały za koszty wysyłki 3 VITAK tutaj kupiłam opakowanie 30szt w kapsułkach hernetycznych na jeden raz - zostało 25 nowych kapsułek 4 kierpce 11cm za koszty wysylki oddam
. "Dziecko to dar od Pana, to cząstka Nieba na Ziemi". córeczka ![]() Proszę odpisuj u mnie NOWY wątek z wymianą https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24625256 Edytowane przez lemontea Czas edycji: 2009-09-27 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Eklerka na co chcesz wymienić huśtawkę?
Lub za ile mogła bym ją odkupić od Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Nosidełko INFANT ACTIV takie jaqk tutaj:
http://allegro.pl/item739019566_acti...o_wys_0zl.html stan idealny, korzystałam z niego 4 razy wymienię |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, idzie zima, a ja chce sie pozbyć świetnego śpiworka dwuczęściowego. kurteczka z kapturkiem zapinana na zamek, dół-ocieplacz ze specjalną dziurką na pasy fotelika samochodowego, specjalne rzepy umozliwiają połączenie tych 2 elementów w całośc.
kolor kremowy wiec zarówno dla dziewczynki jak i dla chłopca, od spodu ocieplaczek a la polarek, dzidzius ma cieplutko i sie nie spoci, nie pamiętam jaki to rozmiar ale coś od 68 wzwyż synus miał go na sobie raz jedyny bo to prezent i rozmiarek był niestety nietrafiony więc to właściwie nówka, leży w szafie w worku więc wypadałoby go odświeżyć lekko kosztował ponad 100 zł (poszukam, moze jeszcze gdzies paragon mam, bo też dostałam ale w sklepie nie chcieli wymienić ![]() odsprzedam lub wymienię bierzcie bo warto,foty, wymiary na zyczenie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Dot.: Oddam ZA DARMO wkładki latkacyjne i oliwkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dołozyłam jeszcze specjalne uchwyty do nauki wstawania do łóżeczka turystycznego ale nie tylko, w przypadku drewnianego też mogą się przydać
dołożyłam drugi kombinezon-śpiworek na zimę do wózka, nowy, bez metek, nawet nie pamietam czy kiedykolwiek synek w nim był, jesli juz to raz, dwucześciowy spiworek wciąż czeka ![]() i jeszcze fotka nosidełka active infant-bez ochronnego kapturka, ale taki posiadam te rzeczy wymienię lub odsprzedam- uchwyty dorzucę jako gratis, proszę bierzcie bo mi to zalega |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
dokładam eko skórkę cheerokee na 12-18 m-cy taka jesienno-wiosenna, super modna, chłopięca, świetne wygląda z dzinsami i arafatką;-) kurteczka jest nowa ale nie ma metek, zerwałam je gdy tylko synuś ją dostał a teraz załuje bo ani razu w niej nie był
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie wizażanki jestem potrzebującą mamą trzytygodniowej córeczki potrzebuję dla niej ubranek może któraś z Was ma ubranka po swojej córci których z chęcio by się pozbyła pokryję ewentualne koszty przesyłki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
BAN stały
|
Witam mam do odsprzedania rożek Feretti z wkładem kokosowym ewentualnie zamienię na ciuszki dla dziewczynki 3 miesięcznej (rozmiarowo 68-74) oferty na priw
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
i znowu ja, tym razem z bucikami z Bartka, rozmiar 21, paragon, 2 lata gwarancji, noszone ok 2 miesięcy ( gwarancja wciaz aktualna bo kupione w czerwcu br w Plejadzie Bytom), kosztowały 130 zł, wiec wymienie za cos super albo odsprzedam za +- połowe ceny
dvd dla kobiet w ciazy i po porodzie, wymienie, stan idealny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
nieaktualne-juz wydane
Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2009-11-09 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
Witam szukam kombinezonu dla chlopca w rozmiarze 86 lib nr wiekszym. odkupie za tanie pieniadze lub przyjme.chetnie taki by chlopiec mogl w nim chodzic(14miesieczny)
Sprzedam wozek 3 kolowy niemieckiej firmy granatowy w kratke +dodatek zolci(gdzieniegdzie) malo uzywany gondola+spacerowka. chetnych zapraszam na priv.cena 300zl
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
wymienię lub tanio sprzedam ciuszki, rozmir nie przekracza 80 cm, chętnie oddam wszystko razem, ciuszki w roznym stanie, jedne w idealnym , inne w db, prosze pytac
zapraszam do watku post 44/45 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=372090&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze
bodziaki cherokee w rozmiarach-1x 3-6 mcy, 3x- 6-9 mcy, 5 x 9-12 mcy, większosc z serii disney, -oddam razem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze karuzela na łózeczko Canpol Babies taka jak tutaj
http://images.google.pl/imgres?imgur...%3D18%26um%3D1 zapakowana w oryginalne pudełeczko, stan jak nowa (pluszowe misie z cza[eczkami pod parasolem) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.