![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: Jeszcze wiecej apteki i filtrów! m.inmicel Vichy, Sun Ozon spray , LRP Effaclar
wiec napisz do mnie pw z adresem
![]() słuchaj a tak BTW to ten puder to jaki wlasciwie kolor? bo ktos mi go proponował w kolorze 5 ale nie mam pojecia do jakiej on cery |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: Jeszcze wiecej apteki i filtrów! m.inmicel Vichy, Sun Ozon spray , LRP Effaclar
5 to translucent wiec teoretycznie dopasowuje sie do koloru skóry, tyle ze mimo wszystko dla mnie za ciemny, tak to jest jak sie bladzioch rzuca na cos czego nie moze dotknąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Jeszcze wiecej apteki i filtrów! m.inmicel Vichy, Sun Ozon spray , LRP Effaclar itp.)
Agateczko!
Bardzo interesują mnie u Ciebie: -VICHY Dermablend, kolor opal, zrobie odlewke , jest strasznie wydajny lub oddam cały za cos co mnie zainteresuje -Revlon Skinlights, emulsja rozswietlajaca 'light peach', zużycie 1/3 Może coś Ci wpadnie w oko? Czekam na sygnał ![]()
![]() |
#94 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
hej
interesuja mnie; DODAJE "odżywczy spray do ciała Avon, vanilia i mleczko sojowe" Avon, lakier do paznokci naklejany, czerwony, nieuzywany podkład avonu jest płynny ![]() hmmm na razie nie moge wstawic fotek ale sporobuje jutro pokombinowac to moze znalazłabys cos oprocz kosmetykow np: w ciuchowym watku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Jeszcze wiecej apteki i filtrów! m.inmicel Vichy, Sun Ozon spray , LRP Effaclar itp.)
Hej!
Znajdziesz u mnie coś za: LRP EFFACLAR tonik (z butelki 200ml pozostała wieksza 2/3)? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Agateczko, mnie najbardziej interesują filtry, ale Rossmany mam w domu już 2... Nie masz niczego więcej na wymianę?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
- VICHY Dermablend, kolor opal - odlewka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.