![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój, Twój...Wasz alfabet...;)
A – antropologia, asia
B – babcia C – czechy, chorwacja, czekolada D – domek nad jeziorem, dorota, dominika E – empatia F – futeral na skrzypce, fortepian G – gory H – holandia I – inni J – ja i on K – kurczak w kazdej postaci, koty, kapuscinski L – lezenie do gory brzuchem Ł – labedzie M – maciek, mama N – nowy targ O – ONE [ukochane perfumy ![]() P – politologia, piesa R – rower S – szwecja, szwajcaria, socjologia T – tata, U – ukochany krakow W – wspolna przyszlosc, wlochy Z – zosia
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ja od A do Z, czyli osobisty alfabet.
Połączą wątki
![]() A Alex- jak dla mnie to imie mojego przyszłego syna Ania z Zielonego Wzgórza- w każde wakacje czytam całą serię, uwielbiam te książki B Bóg- nigdy nie przestałam wierzyć Babcia- moja ukochana babcia Stenia Balsamy- ciągle mi mało i ciągle chce więcej Błyszczyki- zawsze mam chociaż jeden ![]() Beniu- mój pierwszy samochodzik, tyle razem przeszliśmy C Czekolada- pychota Cracovia- bo Pasy goool ![]() Ciało- odzwierciedlenie duszy D Depresja- oj, 2 lata w Katowicach zrobiły swoje Dom- chciałabym mieć swój własny ale niedaleko od tego obecnego ![]() E Extraordinary- moja najnowsza fascynacja... Hmmm... od razu poprawia mi humor F Francuski- uwielbiam ten język Francja- chciałabym chciała... Filmy- oglądam ich bardzo dużo i myslę, że nieźle sie w tym orientuję G Grzesiu mój kochany, moja wielka jedyna miłość, mój narzeczony ukochany, przyszły mąż, ojciec moich dzieci. Wszystko co najwazniejsze to on ![]() Geri Halliwell- ukształtowała mnie... Dzieki niej stałam sie śmiała i odwazna. Ale to długa historia... Gomóła- ciężko będzie ją zapomnieć, ktos kto na zawsze odcisnął ślad w naszym kulturoznawczym zyciu H Hannibal- moja ukochana postac filmowa. Z moim genialnym Anthonym Herbata- ciągle ją piję, zwłaszcza jeśli jest o pysznym zimowym smaku I Impotencja umysłowa- nie znoszę bezmyślności i głupoty Inteligencja- ważne, żeby była J Justyna- moje śliczne imię K Kulturoznawstwo- ważne, żeby choc przez 5 lat studiów robic to, co się lubi. A ja to ubóstwaim. Kraków- moje ukochane miasto. Katowice- nienawidzę. Mieszkałam tam 2 lata.Boże, spraw- nigdy więcej. Kremy do twarzy- no co ja poradzę, że lubie mieć wybór Kocham- moge mówić mu w kółko i słuchac tez na okrągło Kawa- napój bez którego nie da się żyć Kaprysy- no jestem kapryśna, jestem... L Literatura- zaczęłam czytać chyba zanim nauczyłam sie mówić. Książki to część mojego istnienia. Lato- niech już nadejdzie ![]() M Monia- moja kochana siostrunia ![]() Mamusia ![]() Michael Jackson- chyba jedyna moja muzyczna fascynacja, która nigdy nie odeszła w cień N Niepoprawna optymistka- hmmm... kiedys, teraz raczej powinnam wpisac po U- umiarkowany optymizm Noc-z Tż to ulubiona pora, bez niego raczej nieprzespana Niebieski- mój ulubiony kolor O Odpowiedzialność- za innych, za siebie, za związek Okres- jeśli go nie mam to jest przed lub po ![]() P Piasek- jest w moim zyciu od połowy podstawówki a jego piosenki nadal mi towarzyszą Przyjaźń- ta prawdziwa zostaje na zawsze Pierścionek- mój śliczny zaręczynowy Poezja- może kiedyś uda mi się wydac swój własny tomik R Remarque- przeczytałam juz prawie wszytsko, co wydane w Polsce, cenie go niezmiernie i uwielbiam jego styl Rodzina- jedyne bez czego absolutnie nie dałabym rady S Strzęposław- najpiekniejsza psina świata, mądry zwierzaczek, cudowny pyszczek ![]() Seks- fizyczny aspekt mojej miłości do Skarbusia Strach- często mnie ogarnia Sesja- jak w ciagu tygodnia ogarnąć niewiarygodną ilość materiału? a jednak sesja pokazuje za każdym razem, że niemożliwe staje się mozliwe Szkła konatkowe- coś bez czego ewidentnie nie dam rady funkcjonować Seriale- narzekam, narzekam a i tak oglądam T Tatuś ![]() Terytorium- teren dookoła jest tylko mój i nikt (poza tż) nie może na niego wkraczać Trzy- moja szczęśliwa liczba U Usta- mojego narzeczonego oczywiście ![]() Umiarkowany optymizm W www.wizaz.pl- nic dodac nic ująć Waga- mój znak zodiaku Z Zazdrość- eee, bo nie ma miłości bez zazdrości Zdrada- coś,czego bym nigdy nie zrobiła i nie wybaczyła ![]() Zapach- kosmetyki kupuje głównie ze względu na zapach, jestem bardzo wrazliwa na zapachy- na te przyjemnie i niestety te mniej... ż żuczeku- moja najlepsza przyjaciółka płci męskiej ![]()
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
A alienacja
B Basia (moje imie), bezsenność (moje drugie imie) C czas, ciekawość, cisza D duma, dusza E entuzjazm F fobie G gitara H Hiszpania I intuicja, inteligencja, iberystyka J J... ![]() K kawa, Kafka ![]() L lody ![]() ł łódź M miłość, mama, meksyk, madryt N nerwica ![]() O oczy P prawda R radość S Schulz, strach, Szymborska T tabletka U ucieczka W wariactwo X iiiks? Y yyyyy...yeti? ![]() Z zawód
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
A- ananas /ulubiony
![]() B- babcia /jedyna i niezastąpiona/ C- czekolada D- dzidzia E- energia. F- fiołki G- gadatliwość ![]() H- huśtawka nastrojów I- Igła /boję się/ J- ja K- KOT L- lodowisko Ł- ło matko M- mama, Mycha N- nadzieja O- oparcie P- TŻ R- rozpacz S- studia T- tata U- uśmiech W- wariactwo Z- zaufanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
A – apostrofa
B – brat C – ciemność D – dom E – estetyka F – fiasko G – Gwen Stefani H – handra I – irytacja J – ja K – Kasia L – lizak Ł – łobuziara M – miłość N – nadzieja, nuda O – otchłań P – policja R – ratunek S – slalom T – trud U – ucieczka W – wata cukrowa Z - zabawa
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
A - anioł, andruty...
B - banany C - czerwień, czerń D - diabeł, dzieciństwo E - empatia F - fantazja, farby G - Goya H - I - idotyzm, idea, iluzja J - jedność K - kawa, kino L - lenistwo M - miłość, matka, Marlena, Maryja N - naiwność (eh), narcyzy O - opinia, obsesja P - przyjaźń, pomoc, Picasso R - randka, rym, rytm, rock, radość S - Salavador, samotność, smutek, szczęście, Simsy, szacunek T - Tomek, tata, taniec U - ufność W - waga ... wiara Z - zaufanie, zupa Ż - Żuru ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
A- Annie Lennox
B- Bach, moje nazwisko C- cytrusy, cynamon D- dom, dusza E- Ela, egocentryzm F - fortepian, fantazja G - gwiazdy (na niebie) H - harmonia I - Iza J - J. K - Kuba, książki, koty L - lustra, lilie M - miłość, melancholia, muzyka, morze, mandarynki N - namiętność, natura O - oczy, P - plaża, poezja, R - romantyka, róże S - S. , smutek, samotność, skrzypce T - Tomek, tradycja U - Ukraina ![]() V- Vautrin, Vidoq W - wizaż, wiara w siebie, wiedza, Wrocław Z - znaki, złość, zwątpienie Ż- żaby (lubię oglądać) Edytowane przez Impersona Czas edycji: 2007-01-26 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
A- Andaluzja, Apogeum
B- Bar, Biblia C- Cyprian (moj synek) D- Dom, Diament E- Euforia F- Francja G- Góry H- Honolulu I- Irys J- Ja K- Kłamstwo L- Las Ł= Ławka M- Morze, Miłość N- Niebo O- Operacja P- Przyjaźń, Praca, Pieniądze R- Rodzina S- Sylwia, Szaleństwo T- Trabant U- Ulica W- Wolność, Władza Z- Zima Ź- Źrebie Ż- Życie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Połączyłam
![]() ![]() Tak przy okazji : ![]() A - alergia, zmora mojego życia B - bezradność C - czekoladki ![]() D - działanie E - empatia F - frustracja G - głupowka ![]() H - Herbatniki ![]() ![]() I - iluzja J - jagody K - książki L - lato M - marzenia ![]() N - nadzieja O - odchłań P - przemijanie R - roztrzepanie, rambo ![]() S - SsSsSsSsS ( ![]() T - trema U - uśmiech ![]() W - wizaż ![]() Z - znudzenie ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
A - alergia ( na osy niestety )
B - Bóg C- całus D- dusza E- entuzjazm F- fantazja G- grzechotka ( dla dzieci ) H- herbata na zimowe wieczory ![]() I - Iga ![]() J- Jagody ( mniam ) K- kino , kochać L - lato ( moja pora roku ) M- miłość N- nędza O- Ola P- pies R- rachunki S- słowo T- tulipan ( piękny kwiat ) U- Uczucie V- ? W- wizaz , wiara , wieczność X- X- mężczyzna hehe Y- yeti Z- zdrowie , zdrada Ż- żona , żółć , żuczek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
A- Auto
B- Bliskość C- Czas D- Dom E- Erotyka F- Film G- Godność H- Herbata I- Impreza J- Ja K- Kasia (ja) L- Lato Ł- Łóżko M- Marcin (tż) N- Niedziela O- Okno P- Pies R- Rodzice S- Słowa Ś - Ślub T- Tort U- Uścisk W- Wspomnienia Z- Zabawa Ż- Życie
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Moje luźne skojarzenia...
A aczkolwiek(swego czasu uwielbiałam to słowo ![]() B bałwan C chrumcia(ksywa, którą nadał mi kiedyś TŻ ![]() D dom E eklerki(nie lubię) F fioletowy G gwiazdy H Hannibal ![]() I Idiota(Dostojewskiego oczywiście) J jesień K Kasia(czyli ja ![]() L lody lody(dla ochłody ![]() Ł łapki M marzenia N niebo O oczęta P pingwin R radość S słońce T Tomek(czyli mój TŻ ![]() U Ula(przyjaciółka) W wiosna, wolność Z zima(I like it)
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
a arbuz -mniam mniam uwielbiam
b Boże Narodzenie -święta, najpiękniejszy czas w roku c całus -wiadomo ![]() d dłubanie -nie w nosie, chodzi o biżuterię ![]() e eukaliptus -cukierki w zielonym papierku, mniam f Francja -chciałabym pojechać tam 3 raz ![]() g gorąc -w lecie wskazany h [c]huśtawka - lato w parku... i intuicja -czasem zawodna j J. ![]() k książka -lubie poczytać dobrą książkę ![]() l leniuchowanie -to co tygryski lubią najbardziej ![]() m morze ![]() n ja, Natalia ![]() o opieka... p przyjaźń -każdemu potrzebna r rower -zawsze chciałam mieć swój własny ![]() ![]() s sanki -może się uda w końcu ferie się zaczęły i śnieg spadł ![]() t tolerancja -niektórym by się przydała... u uczucie ![]() w wakacje...tęsknie za nimi! z zmęczenie -coraz częściej mi doskwiera, niestety... to tyle ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
A - auto
B - Bóg C - całus D - diabeł E - erotyka F - film G - gwiazda H - herbata I - igła J - jagoda(owoc) K - kochać L - lato Ł - łoś M - miłość N - nadzieja O - oko P - praca R - radość S - smutek T - tort U - uścisk W - wakacje Z - zima
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
A - Adam
B - ból C - ciernie D - determinacja E - egzystencja F- furia G - gniew H- halny I- ignorancja J- Jawa K - klątwa L - lęk M - męczarnie N - noc O - opoka, ograniczenie P - przestrzeń R - ratunek S - starość, spolegliwość T - trwać U - upór W - walka X - niewiadoma ew. współrzędna na osi Y- niewiadoma ew. współrzędna no osi Z - zwycięstwo
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
A-Asia
B-brzuch C-cOrka D-drewno E-elementarz F-fajka G-gary H-herbatka I-i bum(lekarstwo dla dzieci) J-joanna K-ksiazka L-lustro M-muzyka N-nitka O-opieka P-pomoc R-rachunek S-syn T-troska U-uwaga W-wizaz X,Y-niewiadoma Z-zdrowie
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
A absencja
B bananowy sok C czekolada D dom E euforia F fokus G gadugadu H halucynacje I intelekt J Juzek K kaliber L lody ł ły M magik N natura O Olsztyn P paktofonika R rodzice S szczerość T Tunkiewicz U UWM W wariant X iks Y igrek Z zaufanie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
A- Aniołek
B- Bartek (pierwszy poważny chłopak) C- ciepło D- dom E- ekskluzywny F- fiolet G- Gdańsk H- Hot I- irys J- jakość K- Kasia ![]() L- lody M- Michał N- nonsens O- Ola P- piasek R- róża S- sarna T- tygrys U- uwielbienie W- wamp(ir) Z- złość
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Arbuz
Bajka Czekolada Dom Energia Fiołek Gra Herbata Ironia Ja Kot Lato Łóżko Muzyka Nastrój Optymizm Pomarańcza Romantyzm Sex Śmiech Tulipan Uczucie Wakacje Zaufanie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Artyzm
Bóg Chaos Damian, "Duma i uprzedzenie" Elokwencja Fanaberia, Figiel Gadulstwo Hedonizm, Hiszpania Irys Jutro Kobieta Labirynt Łza Miłość, Mama, Marzenie Nadzieja Osobliwość, Optymizm Piękno, Przyjaźń Rudzielec Sentymentalizm Taniec Uśmiech Wrażliwość Zrozumienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
a- ania
b- bliskosc c- cialo d- dom e- elastycznosc f- figle g- glupota h- haotycznosc i- irokez j- Jagoda (moja corka), Justyna (moja przyjaciolka) k- kochac l- lody ł- łomot m- mama n- natura o- ostatecznosc p- prawda r- rozum s- seks t- tulipan u- uczciwosc w- wiara z- zapomniec
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
A-Alicja
B-Bób C-Cnota ![]() D-Dom E-Edukacja F-F......... (nazwisko Tż) G-Gdańsk H-H.......... (moja nazwisko) I-Internet J-JP II K-Kaloryfer L-Lodówka ![]() Ł-Łona M-Morze N-Niepokój O-Opalenizna P-Polska R-Rozex S-Samotność T-Turkusowy U-USA W-Wizaż Z-Zapomnienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
A - alergia, aparat, ambicje
B - Bóg, broń, borówki <- pochodze z lasu ![]() ![]() C - czułość, czas, czekanie, ciekawość, ciepło, całość D - decyzja, dorosłość, dom E - eliminacje, energia F - Fobosek (moj piesek ![]() G - Gocha (moja mama), grillowanie, goście H - herbata czerowona, hałas - nie lubie, Hubercik ![]() I - Izia ![]() J - jod (tarczyca) jedność K - kochanie, katar, koniec L - lenistwo :P M - Martin (tż) Madzia (chrześnica ![]() ![]() N - nowość O - oczekiwanie :P P - początek R - radość, rozwój, razem S - szczęście, szczerość, serce, studia (dostać się) T - Tynka (Justyna), troska, tęsknota U - uroda, unikanie, uczucia W - wyznanie, wzór, wzrost :P waga ![]() Z - zazdrość, związek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
![]()
A- aparat
B- burza C- czułość D- dom E- euforia F- firanka G- godność H- herbata I- igła J- jagody K- kolczyk L- latawiec M- miłość N- nadzieja O- ojciec P- praca R- radość S- sex ![]() T- tatuaż U- ukochany W- wolność X- Y- Z- zazdrość Ż- życie Ź- żródło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
a - antyradio
b - burza c - czerń, carbon (NFS oczywiście ![]() d - dom, du... (pierwsze skojarzenie :P) e - egzystencja f - fantazja g - gwiazdy h - huśtawki (nastrojów) i - imprezy j - jedzenie k - 'kretyni kontra kretyni' (cytat z pidżamki ;]) l - las m - miłość n - nienawiść o - orzeszek p - P. ![]() r - rewolucja s - samochód t - tuning ![]() u - urwanie głowy :P w - wolne z - zakupy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
A - Adam, Aga (tŻ i ja)
![]() B- ból C- calus!! D- dom E- elf F- f....inezja ![]() G- groszek H- hula-hop I- igraszki ![]() J- jedzenie K- kochanek ![]() L- lody <mniam> M- mama N- niezapominajka O- orgazm ![]() P- poranek R- roz..porek ![]() S- sex !! T- tata U- upal W- wiadro ![]() X- xero Y- yeti Z- zazdrosc no i wyszlo na to ze jestem zboczona ![]()
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
A - ambitna
B- ból ,błyszczyk C- cierpienie, D - dom E- euforia F- fitness, filmy G- gadulstwo , Goya H- herbata I- inna J- jagody(owoce) , jabłka K- Kasia(ja)Kino kosmetyki L- leniwa(czasami) lody M- miłość , muzyka N-nadzieja ,nastrój O- on , opalanie P- przyjaciel R- radio , Red Hot Chilli Peppers S- samotność ,słodycze T- telepatia , truskawki U- uczucia W- wiara , wizaż Z- złość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
A-Ania(moje imie)
B-Bóg C-czerwień( na ustach i paznokciach) D-dom E-elita F-Fall Out BOy G-góry H-honor I-Irys J-JPII K-Kikunia(moj kochany psiak) L-Lody wodne xD M-Młodośc N-Nadzieja O-Oczy P-Pustka R-Roma S-Słowniki T-Tinka(moj piesek) U-Usta W-Wiara X? Y? Z-zazdrość |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
A – arbuz
B – bałaganiara, błyszczyk C – czekolada ![]() D – dyskusja, diabełek E – era, euforia F – francuski, fotografia G – gadu-gadu, grono H – herbata I – impreza J – ja K – koleżeństwo, kawa L – lenistwo ![]() Ł – łobuziara, łzy M – Marcin, miłość, muzyka N – niecierpliwość O – oczy P – pocałunek, przyjaciele, pływanie R – realistka S – spóźnianiu się mówię nie(!), sport T – twarz, telefon U – usta, urok W – wizaż ![]() Z - zdjęcie, zakupy
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
A - Alicia Keys
B - Babcia C - Czas D - Dom E - Elżbieta F - Frustracja G - Grażyna H - Herbata ![]() I - Inteligencja J - Japonia ![]() K - Katarzyna, Kraków ![]() L - Lato M - Muzyka ![]() N - Niecierpliwość O - Ostoja P - Perfekcja ![]() R - R. ![]() S - Samokontrola T - Treningi U - Ukojenie W - Wiara Z - Zaufanie ale wątek odkopałam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.