![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: !!! WIELKI JESIENNY KRAM: duzo kolorowki, apteki, perfum, CZESTE DOKLADKI!!!
Lolu23, no wiec tak:
tusz Maybelline dostalam jako gratisek od Hexxany, nie uzywalam go, bo ma niebieski kolor - uzywam tylko klasycznych tuszow (tuszy? ![]() ![]() mleczko Avene - mam obecnie na stanie dwie butelki, jedna otwarta zuzyta w gdzies w 1/4 powiedzmy (one nie sa napelniane do konca) i jedna nieotwiertana - jedna z nich musze sobie jeszcze zostawic, najchetniej nieotwierana, gdyz zima chce zmienic pielegnacje i potrzebne bedzie mi cos tresciwego. paolu_olu niestety, nic. Zielona to, co by mnie interesowalo jest w zbyt malej pojemnosci ![]() noskunosku ja tez sie zgadzam, piszemy PW! madziarro tonik poleci do noskanoska, moze dobierzesz sobie cos innego w zamian za kasetke artdeco? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: !!! WIELKI JESIENNY KRAM: duzo kolorowki, apteki, perfum, CZESTE DOKLADKI!!!
Ivvonko , kurczę , wolałabym nieotwierane mleczko , mam już napoczęte chyba wszystkie możliwe filtry z LRP
Ten tusz jest ciemnogranatowy czy niebieski ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Hm, a ja jesli mialabym wymienic to wolalabym uzywane mleczko...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Otwierane filtry nie psuja sie tak szybko, moga byc otwarte tyle, ile zaznaczone jest to na opakowaniu, jesli sie je przechowuje w dogodnych dla nich warunkach Nie wierze w te obiegowa opinie, jakoby mialy miec tylko 3 miesiace waznosci - przeciez zawieraja konserwanty! To nie sera robione domowa robota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
za te rzeczy chyba wymienię sie z ivonką ale podoba mi sie u ciebie - co powiesz na odlewkę szamponu Absolute Repair?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Madziarro jestem za taka wymiana, juz pisze PW
![]() opolanko uzywam tylko aptecznych szamponow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Hop! Hop! Dokladeczki GUAM!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Co Cię interesuje za BIODERMA PHOTODERM MAX 50; krem z filtrem do cery wrazliwej, mieszanej i tlustej 3 probki po 5 ml = 15 ml? Nie tylko o ubrania mi chodzi, oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.