![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
a wiesiołek łykamy z mężulkiem oboje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
To trzymam kciuki!
Ja mojego TZ-a nie mogę namówić na żadne pigułeczki, nawet na tycią kwasu foliowego. A jak mu pokazałam kapsułę wiesiołka, to parskną śmiechem... Nie biore od dzisiaj tego wiesiołka. 14 dc, więc może już nie trzeba. Chyba mam jakiegoś doła. TZ to juz prawie z domu ucieka, bo czepiam się na każdym kroku i burczę na niego o byle co, wszystko mnie drażni. Zachowuję się jak jędza! Próbowałam wyliczyć dzień owu i nie wiem w kóncu ![]() Coś mnie brzuch ostatnio pobolewa. Nie jest to kłucie z konkretnej strony, a takie ogólne napięcie podbrzusza, czasm tak od pleców (dało mi sie we znaki wczoraj wieczorem, choć dziś od rana też ciągle czuję). I czasem coś mnie kłuje w biuście, jakby pojedyncze impulsy, ale nie mam obrzmiałych ani nic z sutkami. I weź tu człowieku bądź mądry! Nic nie umiem wyliczyć, nie znam dokładnie daty owulacji. Z TZ-em próbujemy regularnie co drugi dzień od 7 dc. Chciałabym mieć w sobie więcej optymizmu, ale jakoś tak...Od czerwca nic, kończą mi się pomysły i wogóle... No to się pożaliłam...będzie mi może troszke lżej. Pozdrawiam Was ciepło. A. |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
powiem szczerze że juz tez nie wiem o co biega z tą temperaturą ,skacze jak oszalała,wczoraj i dzis juz nie mierzyłam bo i tak nic z tego nie wywnioskuje a tylko przez to sie denerwuje niepotrzebnie
![]() ![]()
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Amilamija głowa do góry, wszystko bedzie dobrze zobaczysz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Madziorka niezła jesteś ja swojego tym nie faszerowałam, sama tylko zażywałam i akurat w tym cyklu co spróbowałam zakiełkowało. Adatka nie chcę Ci robić zbędnych nadzieji, ale u mnie też zaczęło się od kłucia i na jakieś trzy dni przed okresem miałam drażliwe i bolące sutki, ale nie aż tak bardzo i to by było na tyle. Powodzenia dziewczyny!
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
A jeszcze jedno co do temperatury to nie przekraczała raczej 37, może wyjątkowo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
może ja najpierw się przywitam.
witam szystkie starające. ![]() ja i R staramy się o fasokę od 9 mcy bezskutecznie i jak wskazują bóle podbrzusza sygalizujące zbliżającą się @ nie był to ostatni mc starań. źle mi z tym okropielnie, sił powoli brakować zaczyna. jeśli nie uda nam się nic, to w styczniu na badanka żołnierzyków. |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Witamy,
widzę, że grono pragnących nam rośnie. Mam nadzieję, że wkrótce spotkamy się w wątku "mamusie...". m@gd@len@, nie poddawaj się! Ja też mam czasem dość. Zadaję sobie pytanie "Czemu nie ja" gdy widzę waek "Mam dwie kreski". Ale przecież w końcu i nam się musi udać! Skoro badanie R może coś wyjaśnić i zmienić, to zróbcie je. Ja też zaplanowałam dodatkowe badania, jak w tym miesiącu się nie uda. Przynajmniej bede wiedzieć, na czym stoimy i czy to tylko kwestia czasu, czy może trzeba wziąć sprawy w swoje ręce. Tu zawsze znajdziesz oparcie, nie jesteś sama.Głowa do góry! Pozdrawiam A |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
[quote=kasia_mw;3054304]Madziorka niezła jesteś ja swojego tym nie faszerowałam, sama tylko zażywałam i akurat w tym cyklu co spróbowałam zakiełkowało.quote]
naprawdę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Ja tez mojego mezusia wyslalam na badanie ,no dokladnie to zalecila to moja Gin,tak do pwenosci, nie robil trudnosci
![]() m@gd@len@ pewnie,lepiej wiedziec wiecej niz za malo i nie martw sie,bardzo cie rozumiem i tez mam czesto doly,bo ja rowniez staram sie od 9 mies.,ten ostatni miesiac przyjelam jakos to wszystko spokojniej, bo tez wiedzialam,ze Przez ta Prolaktyne raczej malo prawdopodobne bylo zaplodnienie,teraz tez probuje sie zdystansowac,ale to trudne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
dziewczyny to prawdziwa prawda z tym wiesiołkiem??
słyszałam o tym. nie wiem czy to działa. ja wyciskałam wiesiołka jak miałam zapalenie krtani, ale moze to łykać trzeba ![]()
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
m@gd@len@, jest tu na forum chodzący przykład, że wiesiołek mmoże coś zdziałać, prawda Kasiu?
![]() Kilka z nas przyjęło z nadzieją informację o wiesiołku i zażywało to cudo. Ja też (2 x dziennie łykałam kapsułeczkę). Może nie jest to złoty środek od którego zachodzi się w ciążę (a szkoda), ale śluz faktycznie robi się wodnisty co znacząco wpływa na żywotność plemniczków i zwiększa szanse poczęcia. A jak to będzie w praktyce - zobaczymy ![]() kasia_mw może coś więcej na ten temat powiedzieć... adatka, mnie od trzech dni pobolewa podbrzusze (napięcie i kłucie delikatne), czasem w biuście kłuje...Ale ja jestem w samyś środku cuklu. Tobie życzymy kłucia w brzuchu zamiast wrednej @. Pozdrawiam A. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
No wiecie dziewczyny u mnie akurat poskutkowała, ale czy to dzięki wiesiołkowi to nigdy się nie dowiemy. Jednak lepiej naturze pomagać. My staraliśmy się już od kilku ładnych miesięcy. Widzę, że ten wiesiołek strasznie popularny się zrobił.
![]() Adatka te moje kłucia to tak czasami tylko były, a zaczęły się już bardzo wcześnie bo już 18 dnia cyklu, ale jakoś moja kobieca intuicja mówiła, że to właśnie TO, . Poczekaj z tym testem do dnia miesiączki, albo i kilka dni po, bo może Ci nie wyjść. Mi na 3 dni po pojawiła się blada kreska, a tydzień po pierwszym teście w kolejnym była już bardzo wyraźna. Możesz mieć jeszcze zbyt mało hormonków, nawet jeśli jesteś w ciąży. Ale spokojnie, bo te kłucia mogą być na tle nerwowym, nie nastawiaj się tak bardzo, bo możesz znowu się zawieźć. ![]() Trzymam za Was kciuki. Wam też prędzej czy później się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Kasiu za odpowiedz
![]() ![]() ![]()
#109 |
Zadomowienie
|
dziękuję za miłe przywitanie
![]() aha tzn , że śluz powinien się zrobić po wiesiołku bardziej wodnisty?? ja mylałam że gęsty. ale oki zacznę zażywać tylko powiedzcie jeszcze czy przez cały cykl czy początek tylko?? jutro przylezie @ jejku jakże ja jej nie chce ![]()
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
dzięki Madziorka
![]() dziś powinnam mieć 1dc, ale go nie mam i mieć raczej nie bede. poranne pomiary wskazały temp na poziomie 37,2 ![]() zastanawiam się oczywiście dlaczego ma zamiar się spóźnić, bo zawsze jest punktualna do bólu, ale wsumie to dobrze bo owu też mi się pewnie przesunie i wtedy jajeczko poczeka na tatusia, aż ten wróci z delegacji ![]()
![]() |
#112 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o to pobolewanie to ja też tak mam ale musze was zmartwić, że nie pierwszy raz. To ta podswiadomośc dobiera sobie do mojej główki, że to już to a tu prask ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
no i cóż dziś 1dc, 10 cyklu starań , który z pewnością nie będzie zakończony sukcesem, a może i dobrze odpocznę sobie przez ten czas
![]() kindzia dzięki za przywitanie ![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Madziorka dzięki za przypomnienie, bo autentycznie zapomiałam, już łykam
![]()
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
wczoraj mnie TŻ nieźle zaskoczył, wieczorkiem mówi do mnie kochanie nie wzieliśmy wiesiołka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Kurcze juz nawed nasi męzowie sie w to wkręcają
![]() ![]() ![]()
#119 |
Zadomowienie
|
niestety akcji w tym mcu nie bedzie w dni najważniejsze, bo R w delegacji ![]() ![]() czy mężczyzna też powinien brać wiesiołka?? jak to na niego działa??
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz i z mezami mamy tak samo i z @ ![]() wczoraj jak zasypialam plakac mi sie tak strasznie chcialo jak pomyslalam ze nic nie wychodzi z dzidzia ![]() pozdrowionka kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:46.