![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Klub posiadaczek starszych braci :)
To pewnie u mnie w rodzince bedzie podobnie. Ale jakos sie tym nie przejmuje. Ja i moj brat mamy zupelnie inne charaktery, inne ambicje i w ogóle wszystko inne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
tez jestem szczesliwa posiadaczka starszego brata
![]() ![]() o 3 latka starszy jest ![]() i tez strasznie martwi sie o mnie...choc czasem usiluje to ukryc.ale mu nie wychodzi ![]() niech żyją starsi bracia ![]()
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
rowniez mam starszego brata (o 12 lat) ale juz od dawna razem nie mieszkamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Mam brata starszego o 9 lat. Jak miałam 11, wyjechał i wrócił jak byłam dorosła.Więc wychowywałam się jak jedynaczka, dlatego niestety mamy taki wątły kontakt. A bardzo żałuję, bo jest mam świetnego brata i bardzo go lubię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Ja mam brata o rok straszego.
![]() Zawsze jak gdzieś razem wychodzimy to oczywiście wszyscy myślą, że jesteśmy parą. Poza tym poznaje mnie ze swoimi kolegami ![]() ![]() Dużo by tu jeszcze o nim mówić, Ale cieszę, że jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
a ja mam o 5 lat starszego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Ja mam jednego starszego o 12 lat brata i drugiego o 4. ten starszy jest bardzo ułozony i ta różnica jednak sprawiła że mamy słaby kontakt (mieszka do tego w innym mieście). A z tym 4 lata starszym zaczęłam się dogadywać jak poszłam do liceum (wcześniej się biliśmy :P ) Teraz mieszkamy w jednym akademiku ale on już pracuje, ma stałą dziewczynę a ja jestem na etapie imprezowania. Ale w pewnym momencie "życie mi uratował" więc wiem że zawsze moge na niego liczyć. Raz go w klubie spotkałam, to sie tak razem wybawilismy że kolega mi później mówił że zajmowaliśmy pół parkietu i aż przyjemnie się na nas patrzyło jak hulalismy hehe
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Ema, ja mam brata straszego o 11 lat i tez nieraz bylo czadowo. teraz niestety wyjechal i zostałam sama
![]()
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Ja posiadam o rok starszego
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
O to ja też mam starszego brata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
BAN stały
|
ja mam brata rok starszego
![]() i wlasnie siedze na jego kompie ![]() zaraz pewnie mnie wyrzuci... fajny jest, kocham go |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Też mam starszego brata- 3 lata starszy ode mnie. W sumie umiem sie z nim dogadać, mamy wspólne zainteresowania- fajnie jest
![]()
"Świat był taki sam- pełen miłości i nienawiści. Zarazem dobra i zła, kłamstwa i prawdy. To, że nas przypadkiem zło dotyka, nie znaczy wcale, że jesteśmy szczególnie pokrzywdzeni. Trzeba to przyjąć, jak jeszcze jedną próbę, którą nam los zadał i spokojnie robić swoje."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201705290958 Czas edycji: 2008-11-15 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
ja jestem posiadaczka starszego brata o 15 lat wiec mozna powiedziec ze jestem jedynaczka , w sumie nie traktuje mnie jak siostry tylko jak swoje kolejne (trzecie) dziecko, odkad pamietam mam dwoch tatusiów
![]()
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Ja od tego roku rozpoczynam studia na tej samej uczelni co mój brat
![]() Już sobie wyobrażam jak będzie mnie pilnował...:[...Byle kolega, znajomy itp. to zaraz będzie "kto to? " uff... ![]() No i tez często nam się zdarza jak razem wychodzimy, na zakupy itp. że łączą nas w parę ![]() Albo jak spotykamy jego kolegów i jakiś palnie cos w stylu "Ty to te dziewczyny zmieniasz..." to też odrazu "To moja siostra!" Wogóle nie wiem jak Wy...Ale ja jak słyszę ten jego ton, widzę minę przy wypowiadaniu "To moja siostra!" to czuję się jakoś tak pewnie i bezpiecznie ![]() To tak jakby mówił "Jak krzywo na nią spojrzysz albo choćby tkniesz to skręce ci kark!" ![]() ![]() Co nie zmienia faktu że jeśli chodzi o damsko-męskie sprawy to zawsze się wtrąca i ciągle mu sie coś nie podoba...Wtedy zamieniłabym go na gromadkę raczkujących sióstr ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
ja rowniez mam starszego brata, az o 8 lat. duzo? malo? to nie jest wazne, mimo tego, ze od w sumie 7 lat nie mieszkamy razem (najpierw wyjechal na studia, pozniej praca w innych miastach,a teraz to nawet w innym kraju jest). pomiedzy nami ukladalo sie roznie, jak bylam mlodsza denerwowalo mnie, ze sie wtraca w to z kim sie spotyka i ze on cos o mnie wie. a na dzien dzisiejszy sama mu o wsyztskim moge powiedziec i to co w nim lubie to fakt, ze jest obiektywny., co prawda jak to starszy brat- czasem mi podokucza ( np. mowiac na mnie tak jak ja sie rpzedstawialam w wieku 6 lat:P). niedawno bylam u neigo w Anglii. nei dosc, ze kupil mi bilety lotnicze( i to nie w tanich liniach) to mnie tam utrzymywal, dawal pieniadze na wszystkie moje zachcianki to jeszcze zaproponowal mi, abym za rok rozboczela studia tam.. Takze dostaje od niego fajne prezenty. ale gdyby mi ich nie dawal i tak bym go kochala tak samo. lubie w nim ten rozsadek, specyficzne poczucie humoru i jak to bylo w reklamie m&msow: najfajniejsze w nim ejst to, ze ma taka siostre jak ja
![]() i mamy jeszcze siostre- rok mlodsza od mojego brata, a ode mnie starsza o 7 lat, ale to juz inny watek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
To i ja sie dopisuje - mam brata starszego o 8 lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Podnoszę bo nam "starsze siostry" konkurencje robią...heh...
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
ja mam starszego o 3 lata i mimo ze sie klociimy to potrafimy sie dogadac hehe zawsze zabierara mnioe na imprezy jak ma wolne miejsce hehe mamy wspolnych znajomych razem pijemy, bijemy sie itp
![]() ![]()
KOCHAM MOJEGO SKARBA ![]() Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Ja mam dwóch starszych braci, jeden 3 lata starszy, a drugi 6. Czasem sobie mysle, ze lepiej byloby gdybym miala starsza siostre, przynajmniej mialybysmy tematy do rozmowy itd, albo mlodsze rodzenstwo, bo by mi nie podskakiwali ;D A z nimi to jest ciagle jakis klopot... Albo do kompa nie chca mnie puscic, albo ciagle zaczynaja klotnie o byle co... A pogadac z nimi to juz wogole sie nie da, jedynie, ze chca pozyczyc pieniedza to wtedy sa mili ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Mam starszego brata o 10 lat. Kocham go najbardziej na świecie<oprócz TŻ oczywiście>. Jest moim najlepszym przyjacielem, moge na nim polegać w każdej sytuacji mimo, że mieszka w innym województwie. Moje dwie siostry nie zastapią go jednego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Ja mam brata o 8 lat starszego. Bardzo Go kocham, chociaż nie jest tak, że gadam z nim o wszystkim itp. tym bardziej, że mieszka w Anglii i przyjeżdża co kilka miesięcy na pare dni...
![]() (Ale na szczęście za tydzień przyjdzie ![]() Faajnie jest mieć starszego brata... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
moj od pol roku w Szkocji siedzi z dziewczyna i wraca dopiero w lutym a ja tu placze za nim hehe : P ale na szczescie gadamy na gadu i dzwoni do mnie raz 2 razy w tygodniu to przegadamy i z godzine : ) nie moge sie doczekac juz kiedy go zobacze chyba go wysciskam na smierc hehe : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Zgadam się, ja mam dwóch starszych braci. Jeden o 3 lata starszy, drugi o 6.
Ten co jest 3 lata starszy ma już żone i 2 dzieci... Raz na jakiś czas ich odwiedze,a oni mnie, choć mieszkamy 8 min drogi od siebie... ![]() Z drugim bratem mam codzień kontakt, więcej z nim moge pogadać i na najróżniejsze tematy. Być może dlatego, że ma dziewczyne w wieku - rok starszą ode mnie i bardziej mnie może rozumieć, niż ten drugi ![]() Jak pamiętam, kiedy trzeba było to pomagali, ale pamiętam też te kłótnie i bijatyki ![]() Smutno by było nie mieć rodzeństwa , dlatego Ja, myślę, już o rodzeństwie dla mojej 3 letniej córeczki ![]() Co by to mogła swojego młodszego brata lub siostre w przyszłości gnębic :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Ja mam brata starszego o 3 lata. I jest to straszny manipulator
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
ja mam dwoch starszych braci o 3 i 7 lat ode mnie,ale mam tez i mlodszego o 4
![]() ![]()
"Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni,gdyż miłosci, ktora nie jest niczym więcej niż uczuciem, nie mógłbym nawet nazwać miłością" Vincent Van Gogh moje pstrykanie---- www.bielsko.biala.pl/index.php?module=galeria& menuId=8&nick=5617 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie młodsze siostrzyczki
![]() Nic nie piszecie...to może ja się troszkę zwierzę... ![]() 22 mam pierwszy zjazd w szkole. Jadę z bratem bo on zaczyna magisterkę w tej samej szkole i na tym samym kierunku...Ja zaczynam wogóle studia! No i już się zaczyna..."A w co ubierasz na rozpoczęcie?" "Musisz sobie kupić coś ladnego" Im bliżej tym bardzie mnie drażnią jego "przykazania"! ![]() Nie ma to jak szkoła w bratem! ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam spotkanie 21 ![]() fajnie ze masz brata na tej samej uczelni,przynajmniej nie bedziesz sama,ja całe szczescie mam Tz ,tylko ze on studiuje dziennie a ja zaczynam zaocznie,wiec i tak bede sama jak palec...ale damy rade ![]() a moi starsi bracia- jeden w Wawie ![]() ![]() ![]() ![]()
"Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni,gdyż miłosci, ktora nie jest niczym więcej niż uczuciem, nie mógłbym nawet nazwać miłością" Vincent Van Gogh moje pstrykanie---- www.bielsko.biala.pl/index.php?module=galeria& menuId=8&nick=5617 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.