![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: *Randki w realu z facetami poznanymi w necie - POPLOTKUJMY ;)
Ja jeszcze nikogo nie poznalem Ale czasami roznie w zyciu bywa no nie .Ale nic na sile wszystko samo przyjdzie>Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
lipiec na maksa!!! :)
|
No to teraz moja kolej
![]() Mialam wtedy chyba 15 lat, duzo wolnego czasu i nieograniczony dostep do kompa ... nałogowo przesiadywałam na czaterii w serwisie interia.pl i tam w pokoju regionalnym poznałam pewnego chłopaka. Był chyba z 5 lat starszy, gadaliśmy codziennie o tej samej porze. Był miły i taki "inny" niż wszyscy koledzy ze szkoły ![]() A że mi głupich pomysłów nie brakowało, to kiedy po jakichś 2 miesiącach znajomości zaproponował bez wahania zgodziłam się na spotkanie, ale ja wymagająca byłam bo kazałam mu się stawić przed moją szkołą o 7.20 rano ![]() W ogóle nie wierzyłam, że ktoś moze być tak narwany, zeby przyjsc o tej porze.. No i rano idziemy z koleżanką do szkoły, ja patrzę na tam stoi jeden chłopak, sporo starszy z różą w ręku!! ![]() ![]() ![]() Na szczęście nie wiedział, że ja to ja, więc po prostu zatrzymałyśmy się z koleżanką i zaczęłyśmy dyskutować co by tu robić ![]() W końcu odważyłam się, podeszłam... powiedziałam CZEŚĆ i wybuchnęłam takim śmiechem że o mało nie padłam. On się uśmiechnął... moim oczom ukazały się jego 2 (!!) zepsute zęby. Nie wytrzymałam ![]() ![]() To była moja pierwsza i ostatnia randka z chłopakiem z internetu ![]() Nigdy więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
ja mojego TŻ poznałam na czacie i to w pierwszym dniu po założeniu neta. Dzieliła nas odległość ponad 150 km, gadaliśmy non stop, okupowałam kompa całymi dniami (nieźle mi się za to obrywało
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() niezle ja juz nie jeden raz umwialam sie przez net i powiem tak, wszedzie mozna poszukac oszołomow z tym ze w necie latwiej oszukac, latwiej sie zauroczyc w kims bo poznajemy go najpierw wewnartz (chyba ze ten ktos pieknie klamie) a w realu nie oszukujmy sie najpierw widzimy kogos a potem poznajemy. Ja trafilam na DZIWNYCH i w realu i w necie wiec twierdze ze reguly nie ma, dostalam wielka nauczke i juz jestem ostrazona. Coz człowiek uczy sie na błedach
![]() |
![]() |
#95 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odbiór otoczenia na internetowe znajomości Na Pewno nie jest zawsze taki jak być powinien, czyli neutralny. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do maila, to nie chcę rezygnować z mojego adresu na poczet nowego. Cytat:
Czateria, a właściwie jak sama powiedziałaś, początki czaterii, to był inny poziom. Wszystko odbywa się tam na neutralnym gruncie. Nie ma presji, żeby umawiac się na randki. Nosku, co za mroząca krew w żyłach historia! Ale mimo wszystko uważam, że nie powinnaś robić chłopakowi nadziei, że jednak masz ochotę na spotkanie. Jakby nie było, nawet każdy oblech ma swoje uczucia i godność ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale nie lubię się umawiać z chłopakiem przez internet, jak dla Mnie to zawsze źle się kończy. Raz pisałam z kolegą koleżanki przez smsy, on pierwszy do Mnie napisał. Bardzo dobrze się nam pisało, więc postanowiliśmy się spotkać. Oczywiście spędziłam z nim 2h, ale szczerze to widać, że był nieśmiały i rozmowa się nam tak bardzo nie kleiła. Chciał się jeszcze raz spotkać, ale ja już mu ten pomysł wybiłam z głowy ![]() W tamte wakacje poznałam chłopaka mieszkającego w Puszczy Mariańskiej (nie wiem ile to km ![]() Więc nie mam miłych wspomień ze znajomości przez interent. Chociaż mam sporo kolegów i koleżanek, które chodziły do tej samej szkoły co ja i się wcześniej nie znaliśmy, ale poznaliśmy się najpierw przez internet, a potem w realu. Ale o żadnych randkach nie ma mowy ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
Gdzieś widziałam podbny wątek,albo mi się zdaje,bo pamiętam że opisywałam spotkanie z facetem z netu.Wszyscy poznani na portalu randkowym.A tych było 3.No to zaczynam opisywać.
1) 1 spotkanie wielki błąd,a dlaczego to póżniej napisze.Miejsce spotkania PKS/dzień 30 grudnia bodajże.Czekam,aż przyjedzie jego autobus,byłam troszke stremowana,ale w duszy myślałam,nie ma czego przecież świetnie mi się z nim gadało na gg,powymienialiśmy się fotami.Hm,no wydawało mi się,że facet jest fajny w moim guście.Gdy przyjechał okazał mi się facet,w długim materiałowym płaszczu,jakiś jasnych spodniach.Yh,zatkało mnie i idąc z nim po drodze do baru,rozmyślalam już plan ucieczki.No,ale ok zamówił jedzonko,picie,rozmawiało mi się z nim nieźle.Lecz,pierwsze wrażenie zrobił na mnie niezbyt miłe,bo jak to facet 27 letni a ubrał się jak "dziad" przepraszam za okreslenie,ale preferuje u facetów inne style,może to głupie ale nie podobał mi się wogóle.Miał również na sobie jakiś szary golf,jakiś obleśny garnitur,chyba nie tak sobie go wyobrażałam.A czemu spotkanie nie wypał,byłam swieżo po rozstaniu,myślałam że choć troszke przestane o byłym myśleć i się "rozerwe" lecz w tym barze którym siedzieliśmy uroniłam łzy,bo zaczeło mi brakować byłego.Powiedział,że rozumie i szanuje moje uczucia.Spotkanie zakończylo się po godzinie,bo powiedzialam że musze iśc do domu i tak musiałam iść,bo tego samego dnia miałam iść do przyjaciółki się ożegnać,bo następnego dnia wylatywała do Hiszpani. ![]() 2) 14 stycznia.Cudowe spotkanie,przyjechal do mnie,pojechaliśmy sobie gdzieś/w pewne miejsce,pospacerowaliśmy wśród gwiazd na niebie wypatrując spadającą,wspaniale mi się z nim rozmawiało jak i droczyło w formie żartobliwej.Nigdy tego spotkania nie zapomne bo bylo wspaniale i chyba się w nim zauroczyłam. ![]() ![]() Mój typ ![]() ![]() 3) Dzisiaj.Yy,może fajnie mi się z nim gadało,ale chyba był zbyt nachalny,chciał się do mnie tulić,ale to facet nie w moim guście,oj napewno nie.Spotkanie było takie sobie,wręcz marne w porównaniu do 2 spotkania ![]() Podsumowanie: Czekam na spotkanie z facetem nr 2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
o jejku ja nie wspominam tego najlepiej
![]() ![]() ![]() Nie taki fajny jak go internet malował ![]()
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
podbijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny ja mojego Tż poznałam na gg...ale historia tak naprawde rozpoczeła sie pewnego razu gdy z kolezankami wyskoczyłysmy do knajpki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Ja mojego byłego chłopaka poznałam na gg byliśmy razem niecały rok, mojego TŻ też poznałam na gg- jesteśmy ponad 2 lata razem i bardzo go kocham
![]() ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Oj zle wspominam-ostatnia 13 kwietnia-piatek
NA gg byl bardzo mily itp fotki mial fajne- takie sympatyczne a na zywo tragedia zacznijmy od poczatku. Jechalismy do jego miasta 30 km z tad- a ja nie mialam prawa glosu czy chce jechac czy nie ![]() Bo niby psa musial wyprowadzic-cala droge palil chwalil sie jaka ma super bryke jechal ze 140 na godzine trabil na innych i przeklinal( w szczegolnosci na kobiety wyzywal od glupich idiotek) A wygladal jakies 5 razy gorzej od zdjec-okulary okragle i glowa jajo i spalony jak burak ![]() DOjechalismy na miejsce mialam wejsc z nim do domu( a tam obskurna starodawna opadajaca z tynku kamienica) nie weszlam to mnie wyzywal i kazal mi czekac- czekalam 15-20 minut stalam jak slup soli pod blokiem a ludzie z okien sie mi przygladali dziwnie. Poszlam do kamienicy go szukac- nie wiedzialam jak sie nazywa Ktos mi powiedzial ze mieszka z jakas baba i psem. Nie otworzyl mi a bylo slychac chalas i psa. Poszlam zdenerwowana na stopa i wrocilam do domu. Nie mial mnie kto odwiezc ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Yyyyy... Po co w ogóle wsiadałaś z Nim do samochodu?? ![]() Ja bym nigdy, przenigdy nie wsiadła do samochodu z Facetem poznanym przez Internet, nawet gdyby był niesamowicie przystojny i super z charakteru - pozory często mylą ![]()
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i po co go suzkałaś potem, skoro był taki beznadziejny?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Bo chcialam by mnie odwiozl.
![]() |
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie babcia i dziadek powtarzali, żebym nigdy-przenigdy nie zgodziła się wsiaść do samochodu z obcym człowiekim, od kiedy skończyłam 5 rok życia ![]() Po prostu nie wolno tego robić! Tym bardziej z facetem poznanym w necie, bo (przepraszam jeśli ktoś czuje się urażony) ale niestety sieć to ulubiona miejscówka psycholi wszelkiej maści. Jeśli się szanujesz, to nie będziesz "chodziła" z chłopakiem tylko po to, żeby udowodnić coś sobie, albo (co gorsza) znajomym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Nie mialam pieniedzy i musialam wrocic stopem.
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
aha, zcyli wybralas sie na randke z calkiem obcym facetem, ktory mieszka 30 km od Ciebie i nie pomyslalas, zeby wziąć ze sobą pieniądze, że może będziesz musiala wrócić sama, bo się okaże idiotą?? nie rozumiem..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On jechal a ja nie mialam prawa glosu czy chce czy nie. I ja mu mowilam ze nigdzie nie jade bo nie mam czasu a on nic -jechal. Ale nei ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.Na stopie poznalam fajnego chlopaka- taki b.sympatyczny nie wiele starszy ode mnie.Piszemy czasem na gg.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Ilona, to Twoje życie, ale naprawdę warto być trochę bardziej ostrożną...
w temacie: umówiłam się przez internet raz, po jakichś 2 miesiącach rozmów na gg, czułam, że to nie to, ale chłopak był sympatyczny, więc chciałam go poznać osobiście. no i miałam rację, po kawie i 40 minutach rozmowy się rozstaliśmy, rozmowy na gg wychodziły nam zdecydowanie lepiej ![]() wieczorem po tej 'randce' dostałam smsa mniej więcej tej treści: Kocha... Kocham... Kocham C... Kocham... Ci... Kocham Ciasteczka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
BAN stały
|
ilona,jak to nie miałaś prawa głosu.
![]() ![]() Byłam ostatnio na spotkaniu,przyjechał do mnie,odebrałam go z pksu ![]() ![]() Teraz w zeszłą środe,bylam u niego noi bylo o wiele lepiej,troszke się rozkręciłam,wypilsmy winko,pogadalismy bylo bardzo miło. ![]() A we wtorek mamy znow się spotkać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie- ale nic nie dalo moje mowienie-stań ja nigdzie nie jade ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
ilo bedziesz miała nauczke i juz nigdy nie wsiadziesz do samochodu jakiegos obcego typa....ja bym w zyciu nie wsiadła do kogos takiego:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.