![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moje dzieła :) Karteczki i nie tylko :)
sliczne te Twoje cudeńka...
![]() wazoniki sa urodze, a słoniki takie ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://zebza.nazwa.pl/zaproszenia.html - może coś z tego Cię zainspiruje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Brawo piekne kolejne prace, wszystko jest super, a slonik powalajacy z nog
![]()
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam Kochane. miło słyszeć takie słowa. Dodajecie mi skrzydeł, aż chce się tworzyć
![]() ![]() Feme21 ![]() ![]() ![]() Yoasiu nie szkodzi ![]() ![]() Sylwiu ![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam Kobietki Kochane moje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Kobietki moje Kochane życzę Wam wielu radosnych ,dobrych, ciepłych i niepowtarzalnych chwil w Święta Wielkiej Nocy, serdecznych spotkań rodzinnych przy świątecznym suto zastawionym stole, przyjaznych rozmów, miłych gestów i uśmiechów. Świąt wypełnionych radością , miłością ,niosących spokój i odpoczynek, pełnych wiosennego optymizmu i promieni słonecznych, spełnienia marzeń i prawdziwego szczęścia płynącego z MIŁOŚCI
![]() Wesołych Świąt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Wiosenny ranek i świąt słoneczny,
koszyk pisanek i stół świąteczny, zając z paczkami cicho się skrada i dyngusowy deszczyk już pada Świat cały śpiewa na Zmartwychwstanie ""Niech radość w sercach długo zostanie"". Wesołego Alleluja !
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Oby zdrówko dopisało
By jajeczko smakowało By babeczka nie tuczyła Atmosfera była miła By zajączek uśmiechnięty Przyniósł radość w ten dzień święty! Życzy Ania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Oby zdrówko dopisało
By jajeczko smakowało By babeczka nie tuczyła Atmosfera była miła By zajączek uśmiechnięty Przyniósł radość w ten dzień święty Wesołego Alleluja - Pan Zmartwychwstał
![]() |
#99 |
Osiołek z zakątka :)
|
Ależ tu piękności!
Kłapouchy na karteczce i kłapouchy z modeliny ![]() ![]() ![]() ![]() Wazoniki też piękne i ten słonik na wymiankę walentynkową bardzo kochany. Śliczne rzeczy tworzysz, ale ponieważ jestem absolutną miłośniczką Kłapouchego, (zresztą mam pięknego z pluszu z odpadającym ogonkiem) to chłopak po prostu wygrał tą rywalizację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Odpisałam wczoraj i nie zachowało mi mojego posta
![]() ![]() ![]() Pupil ślicznie dziękuję za miłe słowa ![]() ![]() ![]() Wiem, że to tak poniewporę, ale jak znajdę chwilkę to wkleję moje kartki wielkanocne z tego roku. Trochę zaniedbałam swój wątek, ale to z powodu braku czasu.... Ostatnio mam go bardzo mało przez studia - teraz taki gorący okres, że nie mam czasu tworzyć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Troszkę zaniedbałam swój wątek, ale ostatnio miałam mało czasu przez pisanie pracy licencjackiej. Ale obroniłam się i jestem szczęśliwą Panią Licencjatką
![]() No i nadejszla pora wkleić moje księgi. Co prawda mam zdjęcia tylko 2, a było ich trochę więcej, no ale pochwalę się tymi dwiema ![]() Pierwsza robiona na ślub znajomych Edytowane przez MaLeNkA84 Czas edycji: 2008-07-06 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
A druga jest zrobiona na 10 rocznicę ślubu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
CraftMod
|
Świetne, ja bym popryskała jeszcze tam gdzie kartki sie podnoszą, ale to taki mały szczegół
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Na niektórych pryskałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Wszystko rewelacja^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Daymona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Dawno mnie nie było na Wizażu i troszkę Was zaniedbałam Dziewczynki, ale niedługo pochwalę się moimi nowymi dziełami.
Buziaczki dla Was Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
Co prawda już daaawno po Wielkanocy, ale następna już niedługo
![]() ![]() To są prezenty na wymianę wielkanocną. 1 i 2 - kontynuacja pomysłu walentynkowego, trochę urozmaicona ![]() 3 i 4 pierwszy raz w życiu zrobione aniołki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
W dniu Twych urodzin,
w dniu Twego święta pewna osoba o Tobie pamięta, pamięta o Tobie i śle życzenia by się spełniły wszystkie Twe marzenia, niech Ci życie słodko płynie w każdej chwili i godzinie, aby wszystko się spełniło, o czym marzysz Twoje było, byś pogodne miała dni z głębi serca życzę Ci ![]() Aniołki i serduszka wspaniałe ![]() Edytowane przez dota72 Czas edycji: 2009-01-08 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Kochana za pamięć i cieszę się, że się moje dzieła podobają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Witam Kochane Wizażanki
![]() Baaardzo dawno mnie nie było na Wizażu... Z czasem jest jakoś tak, że zawsze go za mało i doba za krótka, a za dużo spraw na głowie... ![]() Rozmyślając o dziełach przeróżnych pomyślałam o Wizażankach i że tak dawno nie odwiedzałam Forum. Zrobiłam sobie postanowienie, że w miarę możliwości będę dzielić się swoimi dziełami. Stęskniłam się za Wami niemiłosiernie. Dużo się zmieniło od mojej ostatniej wizyty. Przede wszystkim jestem już panią magister fizjoterapii i panią pedagog ![]() A co u Was Kochane? Buziaczki ślę słodziutkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.