![]() |
#91 | |
Rozeznanie
|
Dot.: kolorówka, zapachy, pielęgnacja - głównie górna półka :)))
Cytat:
![]() Dlatego już tylko zapachów szukam, bo one mogą sobie spokojnie stać w szafce i czekać na swoją kolej. Gdyby coś pachnącego Ci przybyło, zajrzyj do mnie do wątku ![]() Zazwyczaj mam cos z Clinique'a na moim kramiku, ponieważ często kupuję zestawy kosmetyków tej firmy, no a w przypadku zestawów to zazwyczaj nie wszystkie kosmetyki pasują. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Aniu,
Kusi mnie Advanced Night Repair oraz Active C pod oczy, ewentualnie Repairwear pod oczy. Co mogłoby Cię zainteresować w zamian? ![]()
![]() |
#95 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kolorówki mam sama za duzo, pielęgnację mam dobraną optymalnie i chyba nie będę przez najbliższy czas nic zmieniać ![]() W zasadzie aktualnie szukam juz tylko zapachów ![]() Interesuja mnie końcówki, resztki, miniaturki ![]() Próbeczki raczej nie, ponieważ dla mnie próbka to za mało, zeby wyrobić sobie zdanie o zapachu. Aha, i nie intresuja mnie tzw. odlewki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa... i 10 ml "Romy", ale niestety pies pożarł korek ![]() Co do resztek, to jeśli została mi tylko resztka zapachu oznacza to że go lubię, ergo: nie oddam ![]()
![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy Twoje miniaturki mają atomizery, jakie jest stopień zużycia i jaki jest mniej więcej ich wiek (to ostatnie interesuje mnie szczegolnie jeśli miniatury nie maja atomizerów, tylko są "lane"; zdążyłam sie bowiem przekonać, że zapachy w takch własnie miniaturkach relatywnie szybko zmieniają swje zapachowe właściwości) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#99 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() szukałam w necie informacji na temat obydwu zapachów, ale wiele nie znalazłam ![]() Sui Dreams ma niezwykłe opakowanie - to jedno jest pewne ![]() Analiza nut zapachowych wskazuje, ze chyba bardziej przypadłby mi do gustu Joop!, ale troche się go boję, bo receptura została opracowana 20 lat temu, a dla mnie większość tych "starych" zapachów jest zbyt intensywna ![]() Szkoda, że ani jednego, ani drugiego zapachu nie mozna przetestować ![]() Allie, pomyślę jeszcze trochę i rozważę ewentualne inne propozycje (miniaturkami Active C zainteresowała się madziorrka, mająca na swoim Straganiku maseczkę Clarins'a, o której czytałam sporo dobrego). Dam znać jutro, ok? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Allie,
jednak sie nie zdecyduję ![]() Joop! dość mnie ciekawi, ale Sui Dreams to prawie na pewno nie byłby zapach dla mnie ![]() Wymiana na jedną miniaturkę nie kalkulowałaby się żadnej z nas, ze wzgledu na relatywnie wysoki koszt przesyłki. Może innym razem uda nam się wyszukać u siebie nawzajem coś wiecej ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.