![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Elizabeth Arden - wszystko o perfumach tej marki
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale z Arden to już tak jest, nawet moje ukochane Słoneczniki po jakimś czasie "pachną" jakoś dziwnie. Tak jakoś hmmm... papierzasto? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Odkopuje wątek bo dostałam dziś reklamówkę Rossmanna, ważną w datach 6-12.02.2009, na terenie Warszawy, Wrocławia i Szczecina:
E. Arden 5th Avenue 75ml przeceniona z 129,99 na 39,99 ![]()
![]() |
![]() |
#94 | |
To ja :)
|
Cytat:
![]() W W-wie, przy Swietokrzyskiej owszem, jest promocja, ale za 29 jest 30 ml, a 50 za 49... Poza tym -pisalam juz o tym w watku o podrobach -bo padlo takie podejrzenie, ze moze to nie byc oryginal, perfumy chyba nie byly przechowywane w odpowiednich warunkach, bo sa bardzo nietrwale. Mam porownanie z kupionymi wczesniej i niestety wypadaja kiepsko te rossmanowe ![]() Ale i tak sie ciesze, ze mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta promocja o której pisze ma dopiero wejść...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
W Naturze wchodzi nowa promocja 5go lutego. Jest w niej 5th Avenue za 39zł, jednakże 30ml.
Jest też After Five, ale już za 49zł w tej samej pojemności. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-02-03 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Bardzo lubię piątą alejkę i teraz w Rossmanie 75ml kosztuje chyba 49zł. Natomiast After zupełnie do mnie nie przyległy, zapach na mojej skórze zanikł w przeciągu 5 minut. Pozatym uwielbiam Provocative - są trwałe, eleganckie, ładnie się rozwijają. Zielona herbatka zostaje na lato. Kiedyś jeszcze zauroczyło mnie Ardenbeauty ale mi przeszło; nie kojarzę jeszcze Red Dor ... muszę spróbować...
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Jest też akurat 30ml 5th Avenue za 29,99zł.
A od dziś chyba wchodzi nowa promocja na 125ml i ma kosztować 69,99zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wypowiadalam sie w tym watku, wiec napisze, co mysle o zapachach Ardenki
![]() Green tea to zapach bardzo neutralny wedlug mnie, ma rzesze zwolennikow, ale nieczestona kims czuje, moze dlatego, ze nie jest jakos super trwaly, chociaz na mnie trzymal sie niezle. Spiced green tea - widzialam niedawno w SP wielka flache za 40 zl, ale nie kupilam, choc zapach wydaje sie mily,raczej swiezy, z lekko slodkimi nutami. Na pewno jednak nie ma w nim cynamonu czy pierniczkow ![]() Ardnbeauty - kupilam kolezance na urodziny, sama nie wiem czemu, bo mnie zapach mnie powali, a kolezanke przeciez lubie. jak dla mnie sa to nuty pudrwe skrzyzowane z mizeria z ogorkow. Czyli kompletnie nie moje klimaty. Splendor - podobnie jak wyzej, tylko wiecej kwiatow, pudru itd. Zadnego groszku w nich nie czuje. 5th avenue - chyba najbardziej udany zapach, elegancki, kwiatowy, lekko swiezy, z klasa. Uzywala go moja mama wieki temu, milo mi sie kojarzy. After five - podobny do Beat Burberry, calkiem ladny i trwaly, troche jest w nim wanilii i cynamonu oraz herbaty earl grey w dawkach bardzo rozsadnych. Sunflowers - swiezuszek, zolte kwiatki, calkiem mfajny, tylko pod koniec dziwnie smierdzi ![]() Provocative woman - nie pamietam go zupelnie, ale musze sobie przypomjiec, bo zdaje mi sie, ze jest najbardziej charaktery i najciekawszy z wyzej wymienionych. ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Aha, niedawno w krakowie widzialam Ardenki w galerii centrum, pewnie w zabojczych cenach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Nocna Straż
|
To i ja się wypowiem tutaj
![]() Kiedyś największymi fujami tej firmy były dla mnie Green Tea i Sunflowers, które teraz lubię nosić. Five avenue after five wydaje mi się dość udanym zapachem lecz mniej go lubię niż wyżej wymienione. Klasyczna Five avenue, uwielbiana dawniej, teraz mnie dusi swą słodkością. Pozostałe zapachy są dla mnie nienoszalne, a w szczególności Ardenbeauty... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Czy to znaczy ze Arden zostaje calkowicie wycofana z perfumerii "wysokopolkowych" czytaj oficjalnie zdegradowana?
Fakt faktem ze na Zachodzie za bezcen to dostepne, ale jesli pojawia sie nowy zapach (np. Pretty) - jest dostepny w standardowej cenie markowej nowosci (30 pare ojro za 30 ml). To jak to jest z ta Ardenka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez nancyboy Czas edycji: 2009-07-24 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
.
. Edytowane przez Sweet Chocolate Czas edycji: 2012-10-24 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Nawet lubię ArdenBeauty. Z początku byłam zachwycona Sunflowers, że taki ogon mają i pozytywne ale niestety, melon mnie poddusza i się pozbyłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Hej, dziewczyny znacie może zapach Elizabeth Arden, Mediterranean? Bo ja zupełnie go nie znam, w moim rossmanie nie ma testera, na KWC jest mało opinii, a nuty wyglądają ciekawie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Bardzo lubię Sunflowers i Ardenbeauty.
Nie spodobał mi się za to Splendor;/ Grean Tea słabo się u mnie trzymają:/ Ciekawa jestem Red Door, 5th avenue, After five ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
kurcze za taką cenę tez bym popędziła do najbliższego Rossmana z resztą nie wykluczone, że dzisiaj tam zajrzę w celu obadania tematu, dam znać jak coś wypatrzę. Ja też obok piątek alejki lubię najbardziej 5th Avenue nights lubię Ardenki choć obie oddałam bliskim mi osobom
![]() Nights są kremowe, ciepłe kwiatowo- waniliowo- czekoladowe ale nie za słodkie na prawdę przyjemny zapach.
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj w rossmannie pytać o EA Nights. Pani mówiła, że były po takiej taniości ponieważ rossmann je wycofuje ze sprzedaży. Szybko się więc rozeszły a dodatkowo niewykluczone, że dodawane były jako gratis- produkt za 1zł do zakupu powyżej 100zł( tu mi się zrobiło słabo) Nie wykluczone także że w niektórych sklepach tej sieci jeszcze są jakieś egzemplarze.
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Polu, sa on-line dostępne, z odbiorem w sklepie http://www.rossnet.pl/okazja_online/...obiet-75ml,533
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zaczne od tego, ze ja na takiej wyprzedazy sie nacielam ![]() ![]() Na poczatku ucieszylam sie, ze moge zaoszczedzic te kilka funtow na jednej butelce i odlozyc na kolejne pachnidlo ![]() Kartony sa w stanie idealnym, zafoliowane, i teraz pojawil sie u mnie dylemat czy reklamowac owe wody czy zostawic. Podobno perfumy, ktorych termin waznosci na opakowaniu uplynal ale nie otwierane wczesniej, przechowywane w takim stanie jak byly zapakowane przez producenta moga wciaz byc pelnowartosciowym produktem, ale zupelnie nie wiem jak to sie ma do wod toaletowych. ![]() edit: Nie wytrzymalam i rozpakowalam kartoniki ![]() ![]() Edytowane przez Phoenix2 Czas edycji: 2012-04-03 o 15:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale akurat wersja Nights jest dosyc nowa - sama ją kupiłam w Rossmannie z tej promocji i perfumy sa nowe i świeże, a zapach bardzo fajny! Taki ciepły, kojarzy mi się z gorącą czekolada przy kominku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Witam Drogie Wizażanki
![]() Któraś z Was orientuje się może, czy Red Door w nowym , czerwonym flakonie jest tym samym zapachem co perfumy w butelce z czerwonym korkiem ? Miała miejsce jakaś reformulacja ? Będę wdzięczna za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
Uwielbiam sunflorwers, bardzo trwałe i pięękne perfumy
![]() Kiedyś lubiłam też Beauty, ale od jakiegoś czasu stoja na półce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Czy któraś ze znawczyń marki E. Arden testowała kompozycję Pretty Hot?
Od roku czaję się na flakonik, a nie mam sposobności powąchać. Kiedyś do kupowanego w Macy's prezentu urodzinowego dostałam próbkę klasycznego Pretty. W porównaniu z kolorówką AE, którą wtedy poznałam zapach był totalnie do niezapamiętania! Zapach trwał może 10 minut, ciężko mi nawet powiedzieć co wyczułam, bo zbyt szybko się ulotnił... boję się że Pretty Hot będzie miało podobną trwałość, a nuty świetne dla wielbicieli soczystych owoców( podobno dominująca nuta blood orange i jabłka), kwiatów i nut drewna (drzewo sandałowe): nuta głowy: czerwona pomarańcza, mandarynka, czerwone jabłko, czerwona porzeczka, frezja nuta serca piwonia, cedr nuta bazy: piżmo, ambra, paczula, drzewo sandałowe, fasola tonka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
zielony stworek
|
Dot.: Elizabeth Arden Untold
Pojawił się niedawno nowy zapach od Elizabeth Arden Untold
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ntold-edp.html Czy któraś z Was już testowała ? Jakie pierwsze wrażenie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.