|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: PWSZ w Nysie
Cytat:
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Ufff...to już mi lepiej
Wiem, że będzie trudno...jak wszędzie. Nie będę dziękować żeby nie zapeszyć A wczoraj chyba cudem znalazłam koleżankę z kosmetologii i razem teraz szukamy mieszkanka Warto było pchać się na wszystkie możliwe fora
|
|
|
|
|
#93 |
|
Przyczajenie
|
Hej!Ja rowniez dostalam sie w tym roku na kosmetologie do Nysy i z checia Was poznam!Nie mam wprawdzie tak daleko ja Wy ok50km ale tez zawsze razniej z kims znajomym!
Moze zalozymy sobie juz teraz grupe w portalu nasza klasa?i pozbieramy reszte osob? |
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
czesc agzeinga
Będziesz mieszkać w Nysie ? ![]() POzdrawiam.. Milo Cie poznać |
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
A naprawdę jest już Nas sporo już tylko wszystkie z kosmetologii
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Osiak :P Może ze mna zamieszkasz :P he he a Ty idziesz na dietetykę tak?
![]() A skąd taki "pseudonim" :P :P ? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Tak z dietetyki:d Kierunek inny ale ten sam wydział
A mam na imię Małgorzata, ale moja mała sąsiadka zanim nauczyła się mówić wołała na mnie Osia czyli skrótowo od Gosia A Osia było tu zajęte więc jest Osiak![]() Asulka odezwij się potem na gg do mnie to pogadamy
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Cześć laskiNo proszę, jak tak to nie mogłam nikogo znaleźć z kosetologii a teraz? Okazuje się, że jest nas całkiem sporo Ja np. już znalazłam jakieś lokum na Mariackiej - troszkę od Ujejskiego daleko ale cóż robić...większość fajnych mieszkanek zajęta Może potem poszukam jeszcze czegoś lepszego... |
|
|
|
|
#99 |
|
Przyczajenie
|
Czesc to znow ja!
Zapraszam do wpisu w grupie na forum nasza-klasa zbierzmy sie!Mysle ze w miare jak pazdziernik bedzie coraz blizej to nas tez bedzie coraz wiecejTeraz wyjezdzam na wakacje to trzymajcie sie! AAA jeszcze mam takie pytanko tez macie takie dziwne przeczucia jak to bedzie?Te zajecia w dziwnych grupach i konczace sie o dziwnych porach...ta ilosc osob w grupie-dosc duza...no i boje sie chemi troszke!
|
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
No trochę się nas tu pozbierało
ale to miło wiedzieć, że ktoś inny się również tam wybiera bo ta lista przyjętych to tylko ks i numer :/ ani imienia nazwiska nic :P anonimowość pełną parą... Nie chce straszyć ale oferty się wykruszają .. :/
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Szizi znam Cię![]() i wiem gdzie mieszkasz ![]() |
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Ehmm... Czyzby z Toba?
i w tym samym miejscu? haha ![]() Kurcze juz widze te wypady na piwko . no ale swoja droga nauka tez bedzie
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Agzeinga... no coraz ciezej znalezc normalne jakies oferty
ale coz trzeba sie szybko decydowac i bedzie ok ja narazie mam "dach" a co do chemii to chyba tak naprawde kazdy sie jej boi :/ ale coz DAMY RADEEE tylko trza wierzyc i przysiasc faldek nad ksiazka itp
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
Ojoj kto chce ze mną mieszkać??
![]() Bo faktycznie czas leci a tu mieszkania brak hueh...
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś chciałby mnie przygarnąć :P z tym mieszkaniem to mam teraz największy problem chyba :P
Ciekawa jestem czy podzielą te 400 osób na kilka grup czy bedziemy wszystkie w jednej 400 babek hehe Tego jeszcze nie było ![]() ![]()
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Dzieewczynki wpadajcie na forum, bo na gg już nie daje rady odpisywać
nie jestem w stanie tak szybko odpowidać jak jestem dostępna - zawsze razem sie pojawiacie. To fajnie że się tak integrujemy ale na forum możemy sie wygadać i więcej czasu na odp. Buziaki 4all
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Asiulka paskudo piszę do Ciebie na gadu a Ciebie ni maaa....
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Powiem tak... CO ROBILYSCIE jak byla lista?? ja od razu szukalam rozgladalam sie nawet za osoba kt. moglaby mieszkac ze mna ale juz znalazlam eh .. a co do grup a jakos mnie to nie rusza szczerze... nie mysle jeszcze o tym delektuje sie wakacjami narazie jestem na etapie "co spakowac ze soba do Nyszki.." hmm :P
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Ja to chyba muszę wóz meblowy zamówić bo przewieźć moje rzeczy to hohohoho
![]() Zastanawiam się na razie gdzie mam wogóle mieszkać i jak to będzie wygladać:P Np. takie gotowanie...nie opłaca się obiadu dla jednej osoby robić hmmm...na szczęście z glodu nie zginę bom zaradna kuchennie. A jak Wy??
|
|
#111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak jak ja i dobrze, że dotarło do mnie to tak szybko bo chyba pod mostem bym mieszkała teraz![]() a mnie nie rusza wogóle NIC i nic nie przeraża i nie słucham żadnych opinii- sama sobie wyrobię zdanie na temat uczelni, wykładowców i stopnia trudności przedmiotów ![]() Tyle nas na tym forum....I po co komu obóz integracyjny |
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Jak miło was posłuchać
Mi się bardzo tęskni już za studiami i chciałabym móc znów zaczynać, ale się nie da Nie przejmujcie się chemią bo tam jest taka fajna Pani od wykładów, co prowadzi je tak jakby bajkę opowiadała i trzeba szybko pisać, żeby nadążyć. Często robi kolokwia i czasem daje kosmiczne pytania, ale nawet jak się nie zaliczy to potem do kolejeczki i się zaliczy ![]() Pani z ćwiczeń jest bardzo, bardzo, bardzo fajna. Jest dyrektorem w Stacji Epidemiologicznej w Nysie i jeżeli nie zajdzie się jej za skórę to jest przesympatyczna. Tak więc jeżeli będziecie miały chemię z Paniami, z którymi ja miałam to będzie w porządku. Jeżeli już poznacie swoich wykładowców to chętnie opowiem o tych, z którymi miałam ja zajęcia lub o których coś wiem i zawsze będziecie wiedzieć czego się spodziewać. W razie innych pytań, problemów i wątpliwości też chętnie pomogę jeżeli tylko będę potrafiła
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Do przewiezienia rzeczy zatrudnie tez troszke mame i tate
bo w sumie moi rodzice zwiedzac lubia co do KUCHNI wprost NIENAWIDZE arrr wrrr grhhh ble :P (to moje okrzyki zachwytu nad kuchnia ) wszystko moge ale nie kuchnia sprzatac z mopem latac i wogole prasowanko itd a co do wykladow itp itd O MATKO przeciez do pazdziernika tyyyle czasu zostalo. Teraz myslimy o durnych studiach i wakacje nam uciekna.. cieszmy sie sloncem (ble wole zime:P) i cieszmy sie ehmm noo niebem ludzmi i wogole wolnym czasem ja korzystam z tego czego moge i nie mysle o studiach i juz mam wszystko za soba rekrutacje mature wspolokatorke mieszkanie papiery itd pelen LUZ i BLUES
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli my będziemy postępoiwały kulturalnie i z szacunkiem to wykładowcy też będą dla nas ludźmi. |
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cwaniara a do niedawna trzęsła portkami jak ja, że nie ma z kim mieszkać Buziak dla Ciebie ![]() A ja chyba autokarem się tam dostanę i zamontuję sobie dwa garby do targania bagażu... Albo wykupię cały wagon..
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Hihihi :P ja trzeslam portkami?? hmmm oj chyba se nie przypominam hihi
co do szacunku itp to sie to sprawdza kultura sie wszystko da zalatwic!! a nie bunty itp wkoncu szanujmy swoj czas... im tak samo sie nie chce jak nam woleliby miec akurat ten dzien wolny a musza "wykladac" wiedze na stol :P
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Jasne, że szacunek to podstawa nawet kiedy jakiś Cię z błotem zmiesza stoisz z główka spuszczoną i wzrokiem wbitym w ziemie. Chodziło mi raczej co, kto lubi gdzie trzeba chodzić bardziej obrytym nawet wykraczając poza materiał przedstawiony, a u kogo można sobie trochę poluzować, kto się czepia pierdoł na egzaminach, a kto jest konkretny.
Recepty na zdobycie symaptii nie ma, ale warto znać pewne triki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Judysia, "kociaki" z każdej Twojej dobrej rady i porady, wskazówki i podpowiedzi chętnie pewnie skorzystają
Więc jak masz ochotę to poodkrywaj tajemnice
|
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
Halo Halo!! Budzić się
ja już czuwam i myślę czy któraś z Was wstała :P bo smutno mi samej tutaj na forum :P _____ nikogo nie ma to sobie pomagluje testy na prawko... bo coz by tu innego mozna robic :P
Edytowane przez Szizi Czas edycji: 2007-08-09 o 09:21 |
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
]:->
KurCzę myslałam ze to cieżko znaleść osobę z którą mozna wynająć mieszkanko a tu cieżej jest mieszkanko znaleść ... ehh.. ale cóż nie poddajemy sie :P :P Pozdrówki ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

Wiem, że będzie trudno...jak wszędzie.

ale to miło wiedzieć, że ktoś inny się również tam wybiera
Szizi znam Cię