![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy, uporzadkowany watek u Nadii. Średnia półka.
zapraszam serdecznie
![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
NOWA DOKLADKA - telefon motorola c155 -zapraszam
![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam serdecznie
![]() ![]()
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
-> mydełko zluszczajace oriflame algae (ALGI) - oczywiscie nowe
Znajdziesz coś w zamian??
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
![]()
oczywiscie z przyjemnoscia oddam ci te przewodniki;];] chcesz tylko przewodniki?
u ciebie spodobaly mi sie(na czerwono zaznaczyłam na czym mi zalzy w pierwszej kolejnosci): -Zel pod prysznic- ORIFLAME ALGAE. Wyczuplajaco ujedrniajacy. -krem do rąk ORIFLAME , dry skin -krem uniwersalny (popularny miodek) ORIFLAME -Odzywka do wlosow AVON Owoc granatu i JOJOBA-jeden płatek do peelingu Cleanic(ON JET JAKOS ZABEZPIECZONY?) -pomadka Cantare, co to za firma?masz zdjęcie?ma zapach i smak? wszystkim jestem zainteresowana ale tym na czerwono najbardziej. daj znac... odpowiedz na pytanka ok?ty masz jakies pytania?? masz moze cos jescze poza watkiem? POZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na ile je wycieniasz i co chcialabys za 2 ![]()
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
przewodniki są nowe, wogóle nie używane(osobiście mam inne), nawet nie przeglądane...jescze pachną nowością
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
ja wspominalam zalezy mi na:
Zel pod prysznic- ORIFLAME ALGAE. Wyczuplajaco ujedrniajacy. -Odzywka do wlosow AVON Owoc granatu i JOJOBA -jeden płatek do peelingu Cleanic (ON JET JAKOS ZABEZPIECZONY?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Może teraz się wymienimy? Ja jestem chętna na krem uniwersalny (popularny miodek) ORIFLAME, w limitowanym zlotym opakowaniu. Nowy w kartoniku. 15ml, Nowy perłowo biały pojedynczy cien do powiek firmy manhattan z serii Pure color. Kolor : so white nr 30
Ladnie sie blyszczy na oczkach, posiada drobinki, moze sluzyc takze jako rozswietlacz. Cien ma pomyslowe opakowanie, ma przegrodke na aplikator/ pacynke (oryginalnego niestety brak, ale dodaje czarny ktory zmiesci sie do schowka !), Korektor rozsweitlajacy giordani gold ORIFLAME. Kolor rose Jest to korektorek w praktycznym "pisaku". Posiadam go z wymianki Poprzednia uzytkowniczka uzyla go jedynie 4krotnie, ja podobnie. Pozostalo go baaaaardzo duzo -do jakiej cery się nadaje do jasnej czy ciemnej?, probka podkladu antystresowo-rozswietlajacego AVON kolor ALMOND. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie ?
podoba mi sie duuzo kosmetykow ![]() odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Wiec tak, przewodniczki w gre wchodza tylko 2
![]() ![]() 1 taki przewodniczek to kwestia okolo 10zl z tego co sprawdzalam ![]() Platek peel off jest w folijkowym opakowaniu zamykanym na "klej". Szmineczka cantare jest to wazelinkowa, bezbarwna szmineczka, lekkopachnaca, bezsmakowa. Obecnie zostal mi 1 zapach, jak wroce do domu to powiem Ci ktory ![]() Seria cantare jest produkowana przez firme Verona ![]() ![]() ![]()
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
czyli co bys mi dala za te 2 przewodniki? wyzej napisalam na czym mi najbardziej zalezy:
Zel pod prysznic- ORIFLAME ALGAE. Wyczuplajaco ujedrniajacy. -Odzywka do wlosow AVON Owoc granatu i JOJOBA -próbka: jeden płatek do peelingu Cleanic no i jescze te spineczki jezeli nie mialabys nic przeciwko. ja bym ci jescze gratisy kremików dodała bo mam sporo. albo próbke musu bodajże malinowego z dermiki(dosyc duze opakowanie tej próbki) dobijemy targu?? nie wiem jaka masz cere i czy chciałabys jakis kosmetyk ale poza watkiem mam garnier podstawa pielegnacji(zielona tuba)cera normalna/mieszana żel do mycia twarzy, super zapach, z żywą wodą z owoców zostala ok połowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moge CI zaproponowac : -krem do rąk ORIFLAME , dry skin (kremik jest nowy, jednak ma lekko przybrudzone opakowanie od lezenia w szafce ![]() -Odzywka do wlosow AVON Owoc granatu i JOJOBA -jeden płatek do peelingu Cleanic(ON JET JAKOS ZABEZPIECZONY?) + kleszczyki za 2 przewdoniki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako ze jest on rozsweitlajacy, oriflame chyba zrobilo jasniejsza game kolorow bo i tak ma rozjasniac (dzieki czemu ukrywac) nieporzadane efekty wyskakujace na naszej cerze [IMG]file:///C:/Program%20Files/Gadu-Gadu/emots/1/mruga.gif[/IMG] U Ciebie podoba mi sie 9. For your beauty, pędzelek do cieni z Rossmana, użyty kilka razy (czy moglabym prosic o zdjecie?) i czy masz moze jeszcze cos po za watkiem, no bo to tyle z rzeczy ktore mnie zainteresowaly [IMG]file:///C:/Program%20Files/Gadu-Gadu/emots/1/smutny.gif[/IMG]S();
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
hm...no to szkoda... na tym zelu najbardziej mi zalezalo...krem do rak teraz juz mam, wiec raczej mi juz nie jest potrzebny.... moze ktos zrezygnuje jeszcze z tego zelu to moze wtedy sie wymienimy co? te 2 przewodniki kosztowaly ponad 20zl a twoje rzeczy ok 15 (krem 9,90 + odżywka do włosów 5,90+ próbka) ... napisz jak cos w tej sprawie ruszy
![]() ps- ta probka dermiki to poziomkowy mus do ciała....a nie malinowy jak napisałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Szkoda niedługo może będę miała dokładkę to dam Ci znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
dokladka cienie manhattan
![]()
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
może u mnie coś znajdziesz?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=164377 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyj jeszcze raz do mnie miałam małą dokładkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
A moze u mnie chcialabys prostownice?ja cudow za nia nie chce
![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnei cien sypki cinema i cienie manhattan z roswietlaczem(pierwszy i ostatnina zdjeciu). Moj watek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161625 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.