![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Ogromna masa kosmetyków na wymianę, Małpeczka zaprasza :)
Cytat:
poza tym rozważam: Wella SP ENDS EXPRESS profesjonalna kuracja rozdwajających sie końcówek - koncentrat starczający na ok. 60 aplikacji- zostało ok. 2/3 opakowania Fluid Tesori d'Oriente jasmin di Giava - jasmin jawajski, połowa z 300 ml, niestety ostatnio biorę silne leki i balsam uczulił mnie, co jesteś w stanie oddać ? ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Tak, na opakowaniach też tak napisali
![]() A ja im bardziej się wczytuję w twój wątek tym więcej znajduje rzeczy, które mi się podobają ![]() w każdym razie znalazłam jeszcze: Decleor, Thalgo (tylko co to jest ? i do czego ?, bo chyba pod podanym linkiem jest coś innego ), odżywka Aussie i mleczko kokosowe Bielenda. To teraz wybieraj żeby pasowało ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=3265
tutaj masz o Thalgo, to taki specyficzny żel na bazie alg, fajna rzecz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz cos u mnie za mus Avonu, oliwke do demakijazu Bielendy, lakier Loreala lub/i Astora i maseczka miętowa YR?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
zatem ja bym chciała tak wstepnie:
- oba kremy Dr Eris - Rene Furterer, Okara, Repairing shampoo for permed hair, 150 ml, - Isadora, gleaming eye shadow wet&dry, 83 icy khaki, nowy - Isadora, błyszczyk wet gloss, w odcieniu 22 co Cię ode mnie interesuje za te rzeczy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
aha jeszcze te próbki by mnie interesowały, bo ciągle nie mam czasu powąchać
![]() Versace Bright Crystal, edp ok. 1,5 ml, Roberto Cavalli Serpentine 1,5 ml, Guerlain Insolence 1 ml, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie:
- St. Ives, głębokie oczyszczanie krem morelowy do mycia twarzy, skóra normalna i mieszana, 150 ml, nowy - do depilacji z serii Veet oraz Tanita - do wyboru parę kosmetyków nowych, do depilacji różnych części ciała, wosk, plastry itp jeśli masz, to interesuje mnie krem do depilacji Veet - Sephora, passion fruit bath balls, kuleczki do kapieli zostały z Bożego Narodzenia z jakiegoś prezentu, w kształcie zielonych choinek i czerwonych kulek, nowe, 12 sztuk - Aquolina, płyn do kąpieli cukier puder, 250 ml, nowy więc może wybrałabyś sobie dwa króliczki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
kaczina - nic nie znalazłam
![]() drei - może masz coś jeszcze z Body Shopu ? albo fajnego zapachowego ? ![]() ewentualnie nie pogardzę np. fajnymi koralami, może też ciekawą książką... ![]() bajkopisarka - Aquolina jest narazie wstępnie zarezerwowana, a czy ty mogłabyś zrobić coś na moje specjalne zamówienie ? ![]()
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
hej zaglądnij do mnie. Może wybierzesz coś z biżuterii?
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Podobają mi się te:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1162893286 ale także te: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1162893286 i te: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1162894064 matko, te też: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1162893286 sama nie wiem, które najbardziej ![]() a co tobie wpadło w oko ?
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
zainteresowały mnie:
1.odlewki ![]() 2.Timotei Sensations, odżywka wygładzająca pielęgnacja, bambus i shea butter, 300 ml, nowa, 4. - Oriflame, cherry & almond body lotion, 250 ml, nowy, za to wszystko jestem w stanie oddac 4 pary korali które wybrałaś. nio i jeszce zauwżyłam że masz koraliki na wymianę. Zaznaczyłam które by mnie interesowały, Wszystkie które zaznaczyłam na zdjęciu, oprócz tych żółtych z koszyczka.
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post3227186 ![]() ![]() Edytowane przez ulamaria Czas edycji: 2006-11-07 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Ulamaria, ja się zastanawiam czy potrzebne mi aż 4 sznury korali, bo ja bardziej je kolekcjonuję, wieszam na wieszaczkach i się nimi zachwycam, ale noszę tylko od wielkiego dzwonu
![]() A za te dwa co byś chciała ?: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1162893286 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1162893286 I z Miraclem musimy poczekać, bo zaproponowałam go jednej wizażance za inne prefumy, czekam na decyzję ![]() Alorah, u ciebie mi się lampki z Ikei podobają, a do czego one służą ? bo to nie są świąteczne, prawda ?
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
za te dwie pary to może:
mała odlewka ( ok 5 ml) EL Beyond Paradise. 2.Timotei Sensations, odżywka wygładzająca pielęgnacja, bambus i shea butter, 300 ml, nowa, i te koraliki które wskawywałam na zdjęciu.
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
- Aquolina, bath foam - pianka do kąpieli z serii yogurtene, albicocca - morela, nowa, 250 ml, Collagen Beauty, Exclusive Collagen beauty line, żel kolagenowy do pielęgnacji twarzy i dekoltu, można o nim poczytać na http://www.collagenbeauty.com, 30 ml, nowy - Johnson's Holiday Skin, body lotion na noc delikatnie opalający, dla wszystkich rodzajów karnacji, 250 ml, - Johnson's Holiday Skin, body lotion na dzień delikatnie opalający, dla karnacji normalnej i jasnej, 250 ml, nowy ` Bielenda Spa morska kuracja, luksusowa kuracja wyszczuplająca antycellulit, przeciw rozstępom, chronoaktywne ampułki na dzień i na noc (morszczyn, algi laminaria, kofeina) 14 x 8 ml, nowe -Aquolina, płyn do kąpieli cukier puder, 250 ml, nowy - Eveline, slim extreme 3D spa ! - do wyboru parę nowych kosmetyków m.in do biustu, na cellulitis, rozstępy itp (co mam widać na zdjęciu poniżej) Bardzo podobaja mi sie te rzeczy-widzialam ze szukasz rfzeczy body shop-mam jeszcze olejek jezynowy do aromaterapii-kapieli,kominku i nowa wode body shop-oceanus 60 ml. moze byłabys zainteresowana/? a czy ty masz cos aktualne z rzeczy ktore wymieniłam? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie powisiało kilka dni, następnie czekało mnie przemeblowanie i teraz już kompletnie nie pasują ![]() Podobają mi się u ciebie: - Escada Signature, nowa ta zielona, edp, 50 ml, nowa - Aqua Allegoria Foliflora, 125 ml tester bez korka, zostało ponad 100 ml, - Nina Ricci, Premier Jour, edp, z 50 ml ubytek jakieś 5 góra 10 %, - Mexx damski, edt, tester bez korka, 60 ml, ubytek ok. 5% - C-thru black diamond, zestaw prezentowy z kasetką na biżuterię, edt 75 ml oraz dezodorantem. Którakolwiek z tych rzeczy ';-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Bourjois, ombre a paupieres, cień do powiek, 69 violet artistique, wrzos, nowy to mi sie spodobalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
ulamaria, skrobnę priv do ciebie
![]() alorah, zestaw C-thru mogę ci zaproponować, bo perfumy jako takie chcę wymienić na inne perfumy. mamomichałka, z Eveline mam już nie wszystko co jest na zdjęciu, reszta powinna być. Chociaż muszę sprawdzić co z tą Aquoliną, czy jej nie rezerwowałam dla kogoś. Ale ja pozostaję przy tym, co wypisałam u ciebie w wątku, olejków raczej nie używam a zapachu nie znam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście możesz liczyć na gratisy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
małpeczko, z kremów Eris jednak rezygnuję, ostatecznie chciałabym od Ciebie te rzeczy, pod warunkiem, że cos u mnie wybierzesz
![]() - Rene Furterer, Okara, Repairing shampoo for permed hair, 150 ml, - Isadora, gleaming eye shadow wet&dry, 83 icy khaki, nowy - Isadora, błyszczyk wet gloss, błyszczyk do ust w postaci sztyftu, nadaje efekt soczystych i wilgotnych ust, doskonale nawilża, nowu - Wella System Professional, Color Saver Mousse, odżywka w piance do włosów farbowanych, 150 ml, użyta ze 3 razy, i byc moe jeszcze ta sól, tylko nie mam pojęcia w jakiej to cenie jest ? - musująca sól do kąpieli waniliowa Kanu - hand made, waga 420 g, wolna od nieprzyjaznych chemikaliów, nie testowana na zwierzętach, ważna do 12 2006, leciutko wgnieciony metalowy korek, sól nie używana, nie lubię zapachu wanillii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
no chyba że zrobimy tak;
za te 2 pary korali co sobie wybrałas chciałabym: 1.YR, Ming Shu Fleur Rare, edt 7,5 ml, próbeczki:Escada Signature, edp 2 ml, zostało ok 40% fiolki,Gucci Envy me 1,7 ml, Gucci Envy 1,7 ml, Escada Pacific Paradise 1,2 ml, Cartier Le Baiser du Dragon 1,5 ml 2. Timotei Sensations, odżywka wygładzająca pielęgnacja, bambus i shea butter, 300 ml, nowa, 3. Sunsilk, Jedwabiście gładkie, krem intensywnie wygładzający do włosów niesfornie falujących, kręcących się, 200 ml, nowy, (czy ten krem do włosów to cos w rodzaju maski? odzywki, czy to słuzy do modelowania?)
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
hej co byś chciała za http://img434.imageshack.us/my.php?image=mak10ze3.jpg ? odp u mnie w wątku
![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Mogę też zrobić odlewkę z perfum: Nina Ricci Nina
może znajdziesz cos u mnie za odlwekę? ![]()
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Zainteresowałby Cię któryś z tych zapachów?
- Biała Czekolada EDP Aquoliny, poj 150ml. Z wymiany z Kasiulką. Zapach ten jednak nam obu bardziej przypomina kokos i ananasa. Taka Pinacolada - mini zestaw Miss Dior Cherie. W jego skład wchodzi miniaturka 5ml zapachu EDP, 20ml żelu pod prysznic oraz 20ml balsamu do ciała o tej samej linii zapachowej. Wszystko jest zapakowane w śliczny firmowy kartonik - biały ze złotymi napisami i zdobieniami - podobnie jak kartonik perfum. Wnętrze kartonika zestawu jest pokryte wzorem pepitki. - 40 ml Versace Red Jeans EDT z flakonika testerowego - mogę ewentualnie rozważyć oddanie 18/20ml LolitkiEDP - to nie odlewka, tylko właśnie taka pojemność ![]() - perfumowany balsam do ciała Angel Thierry Mugler 30ml, nowy nieużywany Poza tym mogę zaproponować jeszcze: - korektor Clinique Pore Minimazer Instant Perfector(kolor02), http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=7798 - komplet 11 perełek do kąpieli z Sephory (zapakowane i idealne na prezent), -bazę udoskonalającą, rozświetlającą pod makijaż Sephory (tą perfekcyjną), -tusz Volume Shocking L'oreal, -mleczko do włosów wygładzające Sephora przedłużające trwałość koloru włosów farbowanych, - maskę nawilżającą do włosów Fruitree o zapachu kokosa -mleczko przeciwzmarszczkowe Nivea, - balsam Czereśnia i Gałka Muszkatołowa Avon - podkład w formie testerka Superfit Clinique w kolorze Cream... Widzę też, że podobnie jak ja uwielbiasz zapachy więc zaproponuję też kilka mniejszych pojemności zapachów: - Miracle Forever Lancome - Flowerbomb V&R - London Burberry - Miss Dior Cherie - J'adore Dior - Lolita Lempicka - Cat Deluxe Naomi Campbell - Insolence Guerlain - Eau D'Mairvelles Hermes - Angel Innocent Mugler (ten i powyższe to próbki) a teraz miniatury (mały ubytek): - Cool Water Davidoff - Sui Dreams Anna Sui - Voile de Ambre YR nowe, nietestowane miniatury: - J'adore Dior EDT - Angel Thierry Mugler EDP, w kształcie tych z kolekcji Garden of Stars - Chic Carolina Herrera EDT (pen w kartoniku) poza tym mam 2 pakieciki Vichy Myokine (plasterek + krem) oraz saszetkę musu do ciała o zapachu poziomkowym Dermiki Jest z czego wybierać ![]() Interesują mnie: - Escada Signature, nowa ta zielona, edp, 50 ml, nowa (gdzie kupowana?) - Clinique Happy, edp, 50 ml, nowa - zestaw C-thru Black Diamond
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2006-11-11 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.