![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Metamorfoza Ivonea.. tylko jak :) ?
dodaje pare z dzisiaj zrobionych przy słońcu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
dalej poszukuje swojego typu kolorystycznego... oto zestawienie.. który pasuje??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
z znajoma ktora studiowala stylistyke i wizaz.. po wielu analizach doszlysmy do wniosku ze ....
moj kolorystyczny typ to.. chlodna zima, z przelamem na lato.... ![]() narazie zmieniam i szafe i styl.. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
No ale metamorfoza jest bardzo zaskakująca
![]() ![]() Widać, że jesteś typem południowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
ladnie Ci w tych ciemnych wlosach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
dziękuje
![]() postanowiłam, troszkę rozjaśnić włosy wydaje mi się że przesadziłam z tą ciemnota ![]() ![]() chyba będzie git ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
kobieta zmienna jest wiec teraz z innej beczki...
oto kolory włosów..... nie sugerujcie się fryzurami! który kolor byłby lepszy?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1 i 2 slicznie by Ci bylo ... chyba nawet lepiej niz teraz czyli brunetka ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
oj niee
![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
masz sliczn oczy
![]()
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
odpada... moja cera jest wrażliwa i alergiczna...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
no dobra przesadziłam na maksa z tym kolorem włosów....
wziełam dekoloryzatorem... i wyszło mi odrosty biae reszta rude... reszty nie bede podsumowywać.... bo wyszło fatalnie... teraz z załamką musze iść po kolejną farbe do włosów...:/ eh ja to jednak debil jestem.... i znowu niewiem jaką farbe wziąść ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
ta i znowu w kropce...
aktualnie wyglądam tak... jakoś nijakoś.... pomożecie coś wymyślić?? PROSZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
właśnie farbuje włosy
![]() walne se makijaż.. zrobię se fotkę i pokazem ![]() nie jest wariatką łooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
no dobra co dzisiaj wykombinowałam wklejam
![]() z makijażem i bez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
a i tak pomalowałam oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
raczej nie..
uwierz mi !!! mnie rudy nie pasuje... to totalnie nie ta epoka.... ja jestem typem zimnej zimy z domieszką lata.. mnie kolor rudy i ciepłe kolory raczej tak nijak pasują... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
moze masz racje ... w tym kolorze ci super ;-).. a zdjecia nie odaja rzeczywistosci
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Kochana strasznie podobają mi się Twoje włoski chodź brakuje mi grzyweczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
wiecie co .. bede uparta
![]() nigdy grzywki !!! mnie się podoba bez ![]() mam złe włosy do grzywki.. strasznie sa nie posłuszne i wywijają się w każdą strone |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Bardzo korzystna zmiana, jeżeli chodzi o kolor włosów. Też jestem zimą w kierunku lata. Wydaje mi się, że kolor rozświetlonego brązu jest bardzo odpowiedni, ale oczywiście tylko w zimnej kolorystyce, czyli tak jaki masz na ostanim zdjęciu przed zdjęciem makijażu oka. Aha oczy... wydaje mi się, że przydałby się korektor ( wiem uczulenie) na dolną powiekę, bo podobnie jak ja, masz "zmęczone" oczy od sińców; a już na pewno nie stosuj cienia brązowoczerwonego, ja taki właśnie widzę u ciebie na dolnej powiece. Jaki to kolor w rzeczywistości??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
na dolnej powiece po prostu dałam czadu.. walnęłam kolorem czerwonym obramowanie...
dlatego taki efekt... jak niemożna zlikwidować to przynajmniej w drugą stronę pójdę ![]() tak naprawdę to mój kolor włosów jest zimny a na zdjęciu oka wyszedł jaśniejszy i cieplejszy.. a tak to jest całkiem zimny ![]() przeważnie nie maluje się tak mocno i nie stosuje tej czerwieni pod oko.. po prostu takie kombinowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
hej Iwona
![]() Na tym zdjęciu fajnie Ci się ułożyły włosy http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5076176 wystarczyłoby troszkę bardziej na bok je zaczesać i miałabyś przynajmniej imitacje grzywki ![]() ![]() Prześledziłam teraz te Twoje zdjęcia, i wydaje mi się że lepiej wyglądasz kiedy nie masz tej fryzurki : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3977222 Twoja buzia ma zdecydowanie lepszy kształt i ogólnie lepiej wygląda w tym pierwszym wklejonym przeze mnie linku ![]() Śliczne oka [oddawaj ![]() tylko załamane pod nieco mniejszym kontem (fragment zewnętrzny ciut bardziej uniesiony do góry) Starałabym się jakoś optycznie powiększyć usta (np.obrysować jakąs pastelową konturówką i na to bezbarwny błyszczyk) I jeszcze jedno- uśmiechać się, uśmiechać się, uśmiechać się ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
łoooooo lipsy
![]() <przytul><przytul><przytu l> hehehe wiesz co śmieszne... trochę obrysowałam usta i nałożyłam powiększający błyszczyk, hmm... brwi... może najpierw ktoś zrobi mi photoszopem brwi... bo tak ło to w końcu stracę brwi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
Styl Dalekiego Wschodu... *_____*'
mam nietypową zagwozdkę
![]() otóż strasznie lubię styl azjatycki, czytaj daleki wschód, czyli Japonia ![]() chciałabym nadać swojemu wyglądowi taki właśnie charakter.... włosy... kolor, styl ścięcia oczy... skośne, duże makijaż?... może jakieś podpowiedzi?? będę wdzięczna za każdą pomoc ^_^ na dole zdjęcia bez makijażu ;p obecnie mam troszeczkę dłuższe włosy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styl Dalekiego Wschodu... *_____*'
wiesz to o czym mowisz kojarzy mi sie z bardzo czerwonymi mocnymi ustami czarnymi oczami bardzo blada sliczna cera i ciemnymi bardzo zdrowymi wlosami
![]() mam nadzieje ze moja zabawa z twoja fotka cie zainspiruje ![]() powinas miec ciemniejszy kolor wlosow twoj obecny nie jest ciekawy... obejnij koncowki ze 2 cm i odzyw wlosy sa bardzo zniszczone tak mi sie kojarzy to o czym mowisz .... myslalas moze na grzywka ?? edit: intternet mi sie zacial nie wiem czy sie wyslalo wiec robie to jeszcze raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
e włosy na zdjęciu były mokre ...;p wiec to raczej nie to.. a japonki nie maja bladych cer...
i właściwie chodzi tu o to żeby połączyć mój styl z stylem japonki... czyli prościej, z polszczona japonka ^^ mniej więcej jak widać z twojej zabawy że totalnie nie pasują mi ciemne usta bo mam bardzo małe i raczej to kiepsko wygląda... w każdym mąć razie dzięki za pomysł i próby... szukam jakiejś techniki która by nadała moim oczom bardziej skośny wygląd... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
hm...ja bym prostowała włosy takie żeby były równe pod linijkę najlepiej użyć jakiegoś wspomagacza do prostowania pofarbować włosy na czarno albo na bardzo ciemny brąz...podkreśliłabym górną powiekę kreską której koniec w zewnętrznym kąciku lekko jest podkręcony do góry z dolą częścią oka nic bym nie robiła ...nic...ja to kiedyś bawiłam się białą kredką żeby dolnych rzęs nie było widać wtedy jest kuleczka (źrenica) i kreska eye-linerem -zależy od gustu może się nie wszystkim podobać
no....hm co tu jeszcze......a koniec z opalaniem ![]()
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
urodą nie przypominasz azjatki, w dodatku wydaje mi się, że jesteś jesienią, a azjatki to zimy.. przede wszystkim powinnaś postawić na ubiór. mam na myśli ubrania ze wschodnimi elementami typu bluzki-kimona, haftowane smoki, raczej gładkie tkaniny, ewentualnie z jakimiś płatkami kwiatów wiśni.. musisz pamiętać, żeby zachować przy tym swój własny styl. dobieraj "azjatyckie" dodatki-biżuterię, torebki, etc..
co do makijażu.. ubrana w lekko azjatyckim stylu nie musisz być wymalowana jak gejsza.. azjatki bardzo lubią opalanie i często z tym przesadzają więc nie jest regułą jasna cera.. czerwone usta to kiepski pomysł, bo pomniejszą Twoje jeszcze bradziej.. dobrze dobrany, kryjący podkład przedewszystkim i korektor pod oczy, możesz użyć sypkiego pudru, jasno różowy(taki opalizujący, brzoskwiniowy lekko, żeby miał ciepły odcień) cień do oczu rozetrzyj na górnej powiece, dookoła oka zrób kreskę równej grubości grafitowym cieniem, pod nią nałóż odrobinę opalizującego pudru, cień rozetrzyj też na nieruchomej powiece, tak ale pod brwiami zostaw odstęp, zapuść brwi żeby miały ładny kształt i były grubsze, i umaluj cieniem, makijaż ma być wyrazisty, mocno wytuszuj rzęsy, do tego, jasne opalizujące usta i może odrobina brzoskwiniowego rózu na kościach policzkowych. co do włosów to możesz upiąć je wysoko w kucyk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.