|
|
#91 |
|
BAN stały
|
Dot.: Garnitur do ślubu
|
|
|
|
|
#92 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
BAN stały
|
:d
|
|
|
|
|
#96 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich!!
Jeśli mogę wypowiedzieć się na temat męskich garniturów ślubnych, to jedynie z autopsji ;-). W czerwcu stanęlismy naślubnym kobiercu, a mój mąż wskoczył w brązowo-czekoladowy garnitur firmy Sunset Suits do którego miał różową kamizelkę z musznikiem i pudrowo-różową koszulę, zapinana na spinki. Mówię wam bomba, każdy nie mógł sie napatrzeć tak to super wyglądało. Ja miałam wiązankę z różowych róż-i innych kwiatków, oraz ręcznie robione hafty na gorsecie także z różowymi kwiatkami.Bardzo delikatne ale przepięknie wszystko pasowało. Czekolada jest modna, a faceci super w niej wygladają. Czrny i granatowy garnityr jest elegancki, ale nam kojarzy się z przykrymi życiowymi momentami. Pozdrawiam i zyczę owocnych zakupów |
|
|
|
|
#98 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
niuniaania - moglabys wkleic jakies zdjecia. z pewnoscia taka kombinacja ciekawie musiala wygladac.
moj maz mial garnitur czarny w bordowe (a raczej czerwsniowe) bardzo swiecace prazki (wilvorst). garnitur mienil sie na rozne kolory w zaleznosci od swiatla. swietnie to wygladalo.do tego mial czarna kamizelke (rowniez swiecaca) i czerny musznik dosc grubo wiazany. moim zdaniem wygladal rewelacyjnie (nawet lepiej ode mnie ). tez chcialam najpierw zeby kupil czekoladowy, ale kiedy ubral do niego ecru kamizelke, wadawalo mi sie, ze wygladal jak stary facet, a w koncu ma dopiero 25 lat poszukam zdjecia i wkleje
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, ale nie jest to dla mnie absolutnie wyznacznik stroju ślubnego. Jeśli pasuje szary/czarny/ brązowy/kremowy, to kupowac i nie ogladać się na nic!
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
znalazlam kilka zdjec - wklejam
|
|
|
|
|
#102 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
DO ELA
a mi z takimi momentami kojarzy się szary, kilka razy w takim garniturze widziałam nieboszczyka , Masz rację, co pasuje jednemu wcale nie musi pasowac drugiemu, ale ja tak napisałam bo była prośba na temat połączeń. Sama wiem po sobie, tę sukienkę którą proponowano mi w salonie i mówiono, że jest rewelacyjna jak przymierzyłam wyglądałam okropnie. Postanowiłam połączyć to co lubię i w czym czuję się najlepiej. Poszłam do krawcowej, uszyłam sobie i wyszła rewelacyjnie. Potem znalazłam identyczną w katalogu, kosztowała 6000 złotych a ja ją miałam za 3000 złotych łącznie z bielizną, butami, biżuterią i podwójnym welonem (w tym 3 metrowy). Dobry zakład z dobra krawcową jest super wyjściem szczególnie dla panny młodej z dużymi piersiami a stosunkowo waskiej w talii. ;-) Polecam!!! A tak wogóle to nad gustami się nie dyskutuje. DO BENIOKA tez chcialam najpierw zeby kupil czekoladowy, ale kiedy ubral do niego ecru kamizelkę Wiesz u Nas było podobnie z ecru kamizelką nam nie pasowało ale z różem to był strzał w dziesiatkę, też była świecąca z deseniem. Ciężko było ją dostać ale sie udało ;-) i było warto. Wszystko podkresliły odpowiednio dobrane buty, koniecznie muszą być ekstrawagackie no i skórka oczywiscie ;-) Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-10-27 o 23:12 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, trochę odświeżę ten watek
Mam pytanko gdzie dostanę taki surdut angielski?? Nie wiecie jakie są ceny takiego stroju dla pana młodego?? Z góry wielkie dzięki
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Musisz zobaczyc jakie kolekcje oferuje dany atelier..z tego co sie orientuje to ten surdut jest z kolekcji Bernhardt..na pewno jest w Olsztynie dostepna ta kolekcja, bo tam sie akurat pytalam. Rowniez podobny surdut ma kolekcja New Men. O koszcie niestety nie powiem Ci bo zwyczajnie nie wiem
POzdrawiam i dolaczam pare zdjec z kolekcji Carlo Pignatelli..moj Luby sobie wlasnie kupil..kolor nazywa sie "czarna noc" i jest niesamowity
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Czy macie namiary na garnitur nr 4 z ostatniego postu Marticii???
Będę przeogromnie wdzięczna za wszelkie podpowiedzi!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Rumianku, ten garnitur jest z najnowszej kolekcji Carlo Pignatelli...nie wiem czy w Polsce jakis salon je sprowadza..tu musisz sie popytac, ale garnitur jest boski, bo podobny ma moj narzeczony...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
rumianku, o ile wiem, w pl nei am przedstawiciela pignatelli.
mieszkajac w niemczech mielismy mozliwosc zobaczenai tych garniturow. sa rewelacyjnie. no i cena ich tez jest rewelacyjna. ten ktory nam sie podobal kosztowal 1300Euro!!!!!!! tak, 1300!!! oczywiscie sam garnitur, bez dodatkow. kupilismy wiec z wilvorsta o ponad polowe taniej a rowniez rewelacyjnie sie prezentowal. marticia, nie moge sie doczekac zdjec twojego meza w tym garniturze
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sdama nie moge sie doczekac jak go zobacze
..tylko nasuwa sie tu pytanie: kto bedzie w centrum uwagi? panna mloda? chyba raczej nie...Ale tak, ceny sa zawrotne, ja sama zyje jak w transie po tych zakupach...
|
|
|
|
|
#116 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Właśnie upatrzyłam sobie piękną suknię (białą z blado-różowymi dodatkami). Nie wiem tylko jaki garnitur powinien kupić mój narzeczony, żeby do mnie pasował . Jest szatynem o niebieskich oczach. Różowa koszula lub krawat nie wchodzi w grę! A może prościej byłoby, gdybym poprosiła o uszycie tej samej sukni ze złotymi dodatkami??? Co o tym myślicie?
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Moje propozycje
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

). tez chcialam najpierw zeby kupil czekoladowy, ale kiedy ubral do niego ecru kamizelke, wadawalo mi sie, ze wygladal jak stary facet, a w koncu ma dopiero 25 lat 
, ale nie jest to dla mnie absolutnie wyznacznik stroju ślubnego. Jeśli pasuje szary/czarny/ brązowy/kremowy, to kupowac i nie ogladać się na nic!

. Jest szatynem o niebieskich oczach. Różowa koszula lub krawat nie wchodzi w grę!
A może prościej byłoby, gdybym poprosiła o uszycie tej samej sukni ze złotymi dodatkami??? Co o tym myślicie?