![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Tanie noclegi w Warszawie!
Hej ja mam pytanie gdzie się najlepiej ulokować, żeby mieć blisko do pubów? nie chcemy spędzić nocy w jednym miejscu tylko pozwiedzać różne miejsca i jednocześnie mieć blisko do bazy noclegowej
![]() Z mario69.spanie.pl co jest najbliżej miejsc rozrywki - Kickiego, Smy6czkowa czy Radomska?
intro.blog tu się otwieram. Edytowane przez niuja Czas edycji: 2012-07-23 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy ktoś już o tym wspomniał, ale w "Dziekance" - DS akademii muzycznej studenci płacą 35 zł za nocleg. Dostaje się nawet ręcznik i mydło, wspominam o tym, bo różnie z akademikami
![]() ![]()
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
my wpadliśmy na weekendowe uzupełnienie szaf do fashion house, factory i galerii mokotów
![]() ![]() ps. dobre miejsce dla osób szukających czegoś niedaleko lotniska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Na Bemowie jest fajny i tani hostel Kingroom. Miałam przyjemność tam spać w zeszłym miesiącu. Pokoje nie są wielooosobowe tylko 2,3 i 4. Jeśli chodzi o stosunek cena/jakość to jak najbardziej na plus. Pokoje czyste i zadbane, nawet sauna była
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Szukam miejsca w Warszawie na nocleg - ponieważ nie znamy Warszawy w ogóle to przydałby się nam nocleg niedaleko Stadionu Narodowego lub w takim miejscu, aby dojazd do niego był prosty i niedługi [np. taksówką].
Miejsce dla dwóch osób. Aktualnie mam zarezerwowany jakiś hotel, ale noc w nim kosztuje 120 złotych, a ta która najbardziej mnie interesuje - 180 :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
botel za 50zł od osoby na przeciwko stadionu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Właśnie tam mam zrobioną rezerwację na razie
![]() Ale jak zobaczyłam ile liczą sobie za noc 25/26 lipca, to mi szczęka opadła. Strzelam, że to pewnie dzięki koncertowi DM, na który sama się wtedy właśnie wybieram. Z tego co widzę to gdybym rezerwowała dziś, wyszłoby mnie to jeszcze więcej. Edytowane przez Aimee_J Czas edycji: 2013-05-31 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie dziekuję za pomoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Kochana, polecam noclegi w akademikach SGGW - standard wysoki, poszukaj sobie zdjęć w internecie, zresztą masz moje słowo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
A mogłabyś podać jakies konkretne namiary? Strona, adres akademika? I czy aby się tam dostać trzeba być studentem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie, nie trzeba być studentem. Najlepszy jest akademik Limba, pozostałe są tej samej jakości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Przeglądam i zastanwiam się nad jednym: widze, że jest tzw. rezerwacja gwarantowana i nie można anulować rezerwacji z tej oferty bez uiszczenia jakiejś opłaty. Tylko ile ta opłata wynosi? Równowartość doby hotelowej czy jak? Czy chodzi tylko o odwołanie w dzień przyjazdu, czy w każdy wcześniejszy również?
próbowałam się dodzownić do hotelu, ale dział rezerwacji poszedł juz do domu ![]() Pytam bo do koncertu mam prawie dwa miesiące, a nauczona doświadczeniem wiem, że może sie wcześniej okazać, że zostanie odwołany [bo już tak było - różne wypadki chodzą po ludziach ![]() Edytowane przez Aimee_J Czas edycji: 2013-06-07 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Odp: Tanie noclegi w Warszawie!
Po dłuższych poszukiwaniach znalazłam telefon do HRS. Faktycznie, jert brak możliwości anulowania rezerwacji. TZet jednak stwierdził, że nawet jakby odwołano koncert i tak pojedziemy więc kupiłam
![]() Dziękuje Ci bardzo ![]() Tapnięte z mojego HTC ONE V |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Tanie noclegi w Warszawie!
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
A słyszeliście o jakimś miejscu blisko Factory? Będę odwiedzać przyszłych teściów, a nie bardzo chcę u nich nocować i próbuję narzeczonemu też wyperswadować ten pomysł. Są w porządku ale spać pod jednym dachem z nimi i ich wkurzającymi psami (tak są dwa! Jeden gorszy od drugiego) mi się nie chce. Myślę, że za miłe nocowanie możemy nawet pond 150 zł wydać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
|
Ja bym Ci poleciła bardzo przyjemne miejsce na Ryżowej, znajduje się w dzielnicy Ursus, czyli w bliskim sąsiedztwie Factory. Apartamenty są schludne bardzo ładnie urządzone, ale bez przepychu. Nowoczesny, luksusowy wystój, co za tą cenę w Warszawie jest wyjątkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
|
O dzięki wielkie! To nawet bliżej teściów niż sam Factory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
A ja akurat polecę hotel dla ludzi trochę bardziej wymagających
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
BAN stały
|
Witam,
nie sztuka znaleźć tanią miejscówkę z karaluchami i na obrzeżach Warszawy. Mi chodzi o ludzki standard, dogodną lokalizację i w miarę możliwości niską cenę. Z własych doświadczeń nocowałam w różnych miejscach i bywało różnie. Jeśli chodzi o niską cenę względem standardu to po ludzku było np. tu: http://hotelaramis.pl/oferta Miło jest też czasem po prostu wynająć pokój u starszej pani jeśli planujemy zostać na dłużej. Ja mieszkając pół roku w Warszawie wynajmowałam pokój u przemiłej pani na Żoliborzu. Za 550 PLN miesięcznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Jeżeli chodzi na nocleg na kilka dni jest na prawdę wiele miejsc, w których można zostać. Ja bardzo często zostaje w Hotelu Gromada przy lotnisku, gdy wysyłają mnie na delegacje do Warszawy. Standard porządny tanio, pokoje czyste i ładne. Wszędzie szybko dojedziesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
A zastanawiałaś się kiedyś nad wynajęciem z kilkoma znajomymi apartamentu w Warszawie? Ja często tak robię i zawszę nam wychodzi bardzo tanio, maksymalnie 40 zł za osobę na noc. Często korzystamy z apartamentów Magnolie bo jest tanio i łatwy dojazd do centrum
![]() Edytowane przez magnulon Czas edycji: 2013-09-26 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Miwi
|
Hej Kolezanki!
![]() Szykujemy Panienski dla naszej kumpeli w Wawie i szukamy mega taniego noclegu . Moze Mi cos polecicie? Generalnie chodzi o to by byl tanii bo jak tam przyjedziemy to raczej spac tam nie bedziemy dlugo bo wpadamy szykujemy sie na impreze i robimy wypad na miasto i wracamy rano, rozumiecie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
Porównaj sobie ceny noclegów na http://www.fajnewczasy.pl/noclegi/warszawa - jak jechałem do Wawy, to znalazłem tam hostel za 55 zł/noc, więc chyba nie tak źle Tylko mała rada - jak coś znajdziesz, to rezerwuj od razu, bo potem - na ostatnią chwilę, to może być ciężko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
BAN stały
|
Jeśli tanie noclegi w Warszawie to koniecznie sprawdźcie [ciach] Jest naprawdę tanio i przyzwoicie. Największym plusem jest bliskość do dworca, tylko 250 metrów, największym minusem brak windy jezdzącej na trzecie piętro. Co jeszcze mogę powiedzieć? Darmowy necik, fajne pokoje, na ciasnote nie można narzekać. A wlasciciel mi mówił, ze ma kilka hosteli w centrum z konkurencyjnymi cenami, wiec można obczaić temat.
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2013-10-02 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Na starym mieście jest hoste Kanonia xxxx cena za dobę wypoczynku 100 zł, nie jest to sporo jak na Warszawę, a w sąsiedztwie mamy kilka fajnych restauracji.
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-10-09 o 20:51 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.