Tanie noclegi w Warszawie! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-07-23, 09:55   #91
niuja
Rozeznanie

Dot.: Tanie noclegi w Warszawie!

Hej ja mam pytanie gdzie się najlepiej ulokować, żeby mieć blisko do pubów? nie chcemy spędzić nocy w jednym miejscu tylko pozwiedzać różne miejsca i jednocześnie mieć blisko do bazy noclegowej lepiej blisko centrum czy starego miasta?

Z mario69.spanie.pl co jest najbliżej miejsc rozrywki - Kickiego, Smy6czkowa czy Radomska?

Edytowane przez niuja
Czas edycji: 2012-07-23 o 10:18
niuja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-30, 13:42   #92
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuja Pokaż wiadomość
Hej ja mam pytanie gdzie się najlepiej ulokować, żeby mieć blisko do pubów? nie chcemy spędzić nocy w jednym miejscu tylko pozwiedzać różne miejsca i jednocześnie mieć blisko do bazy noclegowej lepiej blisko centrum czy starego miasta?

Z mario69.spanie.pl co jest najbliżej miejsc rozrywki - Kickiego, Smy6czkowa czy Radomska?
patrząc po mapie to radomska jest najbliżej centrum. kickiego jest po drugiej stronie wisły i tereny raczej nieciekawe dla przyjezdnych. o smyczkowej zapomnij. kawał drogi dokądkolwiek
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-17, 17:09   #93
Jenny Lila
Raczkowanie

Nie wiem czy ktoś już o tym wspomniał, ale w "Dziekance" - DS akademii muzycznej studenci płacą 35 zł za nocleg. Dostaje się nawet ręcznik i mydło, wspominam o tym, bo różnie z akademikami ale najbardziej atrakcyjna jest lokalizacja -> Krakowskie Przedmieście
Jenny Lila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-17, 19:05   #94
mariii90
Przyczajenie

my wpadliśmy na weekendowe uzupełnienie szaf do fashion house, factory i galerii mokotów i szukaliśmy czegoś na południu. w końcu spaliśmy w hostelu jeziorki 71 na ursynowie i polecam, bo bardzo przyjemne miejsce: łazienka w pokoju, pokój przestronny i schludny, ogólna kuchnia wyposażona w garnki, czajnik elektryczny, kawa, herbata gratis. kłopot w tym że miejsce dość daleko od centrum, my akurat byliśmy autem, a hostel ma dodatkowo ogrodzony parking, więc dla nas to była na prawde idealna miejscówka, ale dla poruszających się komunikacją to średnio polecam
ps. dobre miejsce dla osób szukających czegoś niedaleko lotniska
mariii90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-14, 14:47   #95
Fiona40
Przyczajenie

Na Bemowie jest fajny i tani hostel Kingroom. Miałam przyjemność tam spać w zeszłym miesiącu. Pokoje nie są wielooosobowe tylko 2,3 i 4. Jeśli chodzi o stosunek cena/jakość to jak najbardziej na plus. Pokoje czyste i zadbane, nawet sauna była Dojazd do centrum bezproblemowy.
Fiona40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-28, 11:06   #96
Aimee_J
Zakorzenienie

Szukam miejsca w Warszawie na nocleg - ponieważ nie znamy Warszawy w ogóle to przydałby się nam nocleg niedaleko Stadionu Narodowego lub w takim miejscu, aby dojazd do niego był prosty i niedługi [np. taksówką].
Miejsce dla dwóch osób. Aktualnie mam zarezerwowany jakiś hotel, ale noc w nim kosztuje 120 złotych, a ta która najbardziej mnie interesuje - 180 :/
Aimee_J jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-30, 12:38   #97
klaudens
Zakorzenienie

botel za 50zł od osoby na przeciwko stadionu
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-30, 20:57   #98
Aimee_J
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
botel za 50zł od osoby na przeciwko stadionu
Odpada ze względu na to, że jest to na wodzie, a TŻet preferuje jednak ląd. Ja zresztą też.
Stary 2013-05-31, 09:36   #99
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aimee_J Pokaż wiadomość
Szukam miejsca w Warszawie na nocleg - ponieważ nie znamy Warszawy w ogóle to przydałby się nam nocleg niedaleko Stadionu Narodowego lub w takim miejscu, aby dojazd do niego był prosty i niedługi [np. taksówką].
Miejsce dla dwóch osób. Aktualnie mam zarezerwowany jakiś hotel, ale noc w nim kosztuje 120 złotych, a ta która najbardziej mnie interesuje - 180 :/
Może Ibis na Ostrobramskiej, nocleg ok. 120-130 zł, do stadionu macie kilka przystanków autobusem, z 20 minut. Sprawdź dostępność i cenę bezpośrednio tutaj: http://www.ibis.com/pl/polska/index.shtml
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-31, 13:00   #100
Aimee_J
Zakorzenienie

Właśnie tam mam zrobioną rezerwację na razie
Ale jak zobaczyłam ile liczą sobie za noc 25/26 lipca, to mi szczęka opadła. Strzelam, że to pewnie dzięki koncertowi DM, na który sama się wtedy właśnie wybieram. Z tego co widzę to gdybym rezerwowała dziś, wyszłoby mnie to jeszcze więcej.

Edytowane przez Aimee_J
Czas edycji: 2013-05-31 o 13:02
Stary 2013-05-31, 18:34   #101
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Właśnie tam mam zrobioną rezerwację na razie
Ale jak zobaczyłam ile liczą sobie za noc 25/26 lipca, to mi szczęka opadła. Strzelam, że to pewnie dzięki koncertowi DM, na który sama się wtedy właśnie wybieram. Z tego co widzę to gdybym rezerwowała dziś, wyszłoby mnie to jeszcze więcej.
W tym terminie to chyba dobra oferta. W razie czego znalazłam jeszcze ofertę hostelu, ale pokój jest dwuosobowy w super cenie - 99 zł w tym terminie. No i lokalizacja kilkaset metrów od Centralnego, skąd odjeżdża tramwaj pod sam stadion In - Joy Hostel, ofertę sprawdź na bookingu. Popatrz sobie na zdjęcia, czy warunki są ok.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-01, 16:05   #102
Aimee_J
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
W tym terminie to chyba dobra oferta. W razie czego znalazłam jeszcze ofertę hostelu, ale pokój jest dwuosobowy w super cenie - 99 zł w tym terminie. No i lokalizacja kilkaset metrów od Centralnego, skąd odjeżdża tramwaj pod sam stadion In - Joy Hostel, ofertę sprawdź na bookingu. Popatrz sobie na zdjęcia, czy warunki są ok.
Jak dla mnie to zaczynajną trochę przeginać. Jak ja rezerwowałam ta konkretna noc kosztowała 180 złotych. Teraz kosztuje 280. Żałuję, że nie zarezerwowałam od razu po kupnie biletów, ale liczyłam, ze znajde cos tańszego.
W każdym razie dziekuję za pomoc
Stary 2013-06-01, 17:00   #103
la_meilleure
Raczkowanie

Kochana, polecam noclegi w akademikach SGGW - standard wysoki, poszukaj sobie zdjęć w internecie, zresztą masz moje słowo pokoje 2 lub 3 osobowe, 37,50 zł za dobę, niedaleko stacja metra
la_meilleure jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-01, 18:54   #104
Aimee_J
Zakorzenienie

A mogłabyś podać jakies konkretne namiary? Strona, adres akademika? I czy aby się tam dostać trzeba być studentem?
Stary 2013-06-03, 10:21   #105
la_meilleure
Raczkowanie

Cytat:
A mogłabyś podać jakies konkretne namiary? Strona, adres akademika? I czy aby się tam dostać trzeba być studentem?
http://adiss.sggw.pl/

nie, nie trzeba być studentem. Najlepszy jest akademik Limba, pozostałe są tej samej jakości
la_meilleure jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-07, 16:29   #106
Aimee_J
Zakorzenienie

Przeglądam i zastanwiam się nad jednym: widze, że jest tzw. rezerwacja gwarantowana i nie można anulować rezerwacji z tej oferty bez uiszczenia jakiejś opłaty. Tylko ile ta opłata wynosi? Równowartość doby hotelowej czy jak? Czy chodzi tylko o odwołanie w dzień przyjazdu, czy w każdy wcześniejszy również?
próbowałam się dodzownić do hotelu, ale dział rezerwacji poszedł juz do domu

Pytam bo do koncertu mam prawie dwa miesiące, a nauczona doświadczeniem wiem, że może sie wcześniej okazać, że zostanie odwołany [bo już tak było - różne wypadki chodzą po ludziach ].

Edytowane przez Aimee_J
Czas edycji: 2013-06-07 o 16:37
Stary 2013-06-08, 08:20   #107
Aimee_J
Zakorzenienie

Odp: Tanie noclegi w Warszawie!

Po dłuższych poszukiwaniach znalazłam telefon do HRS. Faktycznie, jert brak możliwości anulowania rezerwacji. TZet jednak stwierdził, że nawet jakby odwołano koncert i tak pojedziemy więc kupiłam

Dziękuje Ci bardzo

Tapnięte z mojego HTC ONE V
Stary 2013-06-08, 19:55   #108
201705250955
Konto usunięte

Dot.: Odp: Tanie noclegi w Warszawie!

Cytat:
Po dłuższych poszukiwaniach znalazłam telefon do HRS. Faktycznie, jert brak możliwości anulowania rezerwacji. TZet jednak stwierdził, że nawet jakby odwołano koncert i tak pojedziemy więc kupiłam

Dziękuje Ci bardzo

Tapnięte z mojego HTC ONE V
Ja kiedyś rezerwowałam też właśnie przez hrs w Krakowie, super hotel 4-gwiazdkowy i.... pomyliłam daty Tyle, że zorientowałam się dopiero w hotelu. Cena w promocji wynosiła ok. 150 zł, a regularna ok. 300 Na recepcji stwierdzono, że spoko, mogę wziąć nowy pokój w cenie regularnej. Powiedziałam, że muszę to wyjaśnić z mężem i ... zwiałam W każdym razie sprawdzałam stan karty i nie ściągnięto mi karty (potwierdzam zawsze kartą prepaidową).
Stary 2013-06-08, 23:27   #109
Aimee_J
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Ja kiedyś rezerwowałam też właśnie przez hrs w Krakowie, super hotel 4-gwiazdkowy i.... pomyliłam daty Tyle, że zorientowałam się dopiero w hotelu. Cena w promocji wynosiła ok. 150 zł, a regularna ok. 300 Na recepcji stwierdzono, że spoko, mogę wziąć nowy pokój w cenie regularnej. Powiedziałam, że muszę to wyjaśnić z mężem i ... zwiałam W każdym razie sprawdzałam stan karty i nie ściągnięto mi karty (potwierdzam zawsze kartą prepaidową).
Ja kilka razy dziennie sprawdzam, czy na pewno dobrą datę wybrałam
Stary 2013-06-11, 11:53   #110
Judytd
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

A słyszeliście o jakimś miejscu blisko Factory? Będę odwiedzać przyszłych teściów, a nie bardzo chcę u nich nocować i próbuję narzeczonemu też wyperswadować ten pomysł. Są w porządku ale spać pod jednym dachem z nimi i ich wkurzającymi psami (tak są dwa! Jeden gorszy od drugiego) mi się nie chce. Myślę, że za miłe nocowanie możemy nawet pond 150 zł wydać
Judytd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-18, 12:05   #111
tamikami

Ja bym Ci poleciła bardzo przyjemne miejsce na Ryżowej, znajduje się w dzielnicy Ursus, czyli w bliskim sąsiedztwie Factory. Apartamenty są schludne bardzo ładnie urządzone, ale bez przepychu. Nowoczesny, luksusowy wystój, co za tą cenę w Warszawie jest wyjątkiem.
tamikami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-19, 09:17   #112
Judytd

O dzięki wielkie! To nawet bliżej teściów niż sam Factory mam nadzieję, że mi nie każą z psami wychodzić!
Judytd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-27, 10:29   #113
wojcieszek91
Przyczajenie

A ja akurat polecę hotel dla ludzi trochę bardziej wymagających Jest trochę droższy niż reszta hoteli, ale nadrabia za to standardem, a na tą cenę co proponuje to jest na prawdę tani Mieszkałem w nim ze znajomymi w zeszłym tygodniu przez weekend i byliśmy zachwyceni. Apartamenty Warsaw Residence Posiadają też ofertę pokoi hostelowych, wiec mogą mieć jeszcze niższą cenę.
wojcieszek91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-29, 09:27   #114
gosiaosa
BAN stały

Witam,
nie sztuka znaleźć tanią miejscówkę z karaluchami i na obrzeżach Warszawy.
Mi chodzi o ludzki standard, dogodną lokalizację i w miarę możliwości niską cenę. Z własych doświadczeń nocowałam w różnych miejscach i bywało różnie. Jeśli chodzi o niską cenę względem standardu to po ludzku było np. tu: http://hotelaramis.pl/oferta
Miło jest też czasem po prostu wynająć pokój u starszej pani jeśli planujemy zostać na dłużej. Ja mieszkając pół roku w Warszawie wynajmowałam pokój u przemiłej pani na Żoliborzu. Za 550 PLN miesięcznie.
gosiaosa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-04, 12:57   #115
warszulon
Przyczajenie

Jeżeli chodzi na nocleg na kilka dni jest na prawdę wiele miejsc, w których można zostać. Ja bardzo często zostaje w Hotelu Gromada przy lotnisku, gdy wysyłają mnie na delegacje do Warszawy. Standard porządny tanio, pokoje czyste i ładne. Wszędzie szybko dojedziesz.
warszulon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-16, 14:04   #116
magnulon
Przyczajenie

A zastanawiałaś się kiedyś nad wynajęciem z kilkoma znajomymi apartamentu w Warszawie? Ja często tak robię i zawszę nam wychodzi bardzo tanio, maksymalnie 40 zł za osobę na noc. Często korzystamy z apartamentów Magnolie bo jest tanio i łatwy dojazd do centrum

Edytowane przez magnulon
Czas edycji: 2013-09-26 o 10:31
magnulon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-17, 21:38   #117
czekoladka2890
Miwi

Hej Kolezanki!
Szykujemy Panienski dla naszej kumpeli w Wawie i szukamy mega taniego noclegu . Moze Mi cos polecicie? Generalnie chodzi o to by byl tanii bo jak tam przyjedziemy to raczej spac tam nie bedziemy dlugo bo wpadamy szykujemy sie na impreze i robimy wypad na miasto i wracamy rano, rozumiecie? A gdzie polecacie się bawić ? zeby to była niezapomniana impreza ?
czekoladka2890 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-24, 09:47   #118
Maksx
Przyczajenie

Porównaj sobie ceny noclegów na http://www.fajnewczasy.pl/noclegi/warszawa - jak jechałem do Wawy, to znalazłem tam hostel za 55 zł/noc, więc chyba nie tak źle Tylko mała rada - jak coś znajdziesz, to rezerwuj od razu, bo potem - na ostatnią chwilę, to może być ciężko.
Maksx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-29, 02:15   #119
basienka345
BAN stały

Jeśli tanie noclegi w Warszawie to koniecznie sprawdźcie [ciach] Jest naprawdę tanio i przyzwoicie. Największym plusem jest bliskość do dworca, tylko 250 metrów, największym minusem brak windy jezdzącej na trzecie piętro. Co jeszcze mogę powiedzieć? Darmowy necik, fajne pokoje, na ciasnote nie można narzekać. A wlasciciel mi mówił, ze ma kilka hosteli w centrum z konkurencyjnymi cenami, wiec można obczaić temat.

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2013-10-02 o 10:56
basienka345 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-09, 18:08   #120
monika3217
Przyczajenie

Na starym mieście jest hoste Kanonia xxxx cena za dobę wypoczynku 100 zł, nie jest to sporo jak na Warszawę, a w sąsiedztwie mamy kilka fajnych restauracji.

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2013-10-09 o 20:51 Powód: link
monika3217 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości