|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Roczniki 1960 - 2006, Wagi, Panny, zielonookie, szatynki! Wysokie i niskie! WCH
Cytat:
I chodziło mi o to, żeby wpisując tytuł wątku nie zawężać go automatycznie do grona 'wybranych'. No źle to zabrzmiało, ale chyba zrozumiecie. Taki off top. ![]() A jeszcze mi przyszło do głowy, że polecam szukać interesujących wątków na Intymnym właśnie albo na Kulturze ( o to, to!), a nie na Plotkowym, które ...no jest plotkowe
|
|
|
#92 | |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: Roczniki 1960 - 2006, Wagi, Panny, zielonookie, szatynki! Wysokie i niskie! WCH
Cytat:
![]() przepraszam, ale jeśli wątki akceptowane są przez Złosia, a niektórym one nie odpowiadają, i uważają oni, że na plotkowym nie da się znaleźć ciekawego tematu, to niech czytają inne fora. i tyle.
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się wpisuje bo szatynka
|
|
|
|
#94 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wymienię Edytowane przez cheer Czas edycji: 2006-10-13 o 19:04 Powód: żeby było jaśniej ;) |
|||
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Hihihihi
A jam wysoka panna...hihihi....i w rocznikach tez sie wpasuje
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Roczniki 1960 - 2006, Wagi, Panny, zielonookie, szatynki!
Nie rozumiem sensu powstawania tego wątku
Kolejny głupi, który bedzie te ciekawsze spychał w dół. Sama udzielam sie w wąku rocznikowym(tym samym co Ines ) i bardzo sobię to chwale. Mamy tam swoja mniejszą społeczność, gadamy o wszytkim, lubimy się i jest nam dobrze. Nie widzę powodu, dlaczego miało by takiego wątku nie być. Kogoś nie interesuje, to niech nie wchodzi. A gdymy wszystkie Wizażanki, które tu narzekaja podnosiły by te ciekawsze wątki, a nie marudziły tutaj, to nie było by sprawy. Oczywiście niektóre wątki to rzeczywiście przesada, ale nie mam z tym większego problemu. Po prostu w nie nie wchodzę ![]() Aha! Zgadzam sie całkowicie z Emememsikiem;-P
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Roczniki 1960 - 2006,...
mnie też już denerwują tego typu wątku. mimo ze bylam przeciwna watkom rocznikowym (nawet napisalam to na poczatku watku 91 sama czasami wypowiadam sie w watku swojego rocznika choc wiem ze nie powinnam
. rzeczywiscie teraz na wizazu coraz trudniej dokopac sie do ciekawych watkow, bo zazwczaj kilka pierwszych stron to watki rocznikowe itd. jesli chodzi o "watki integracyjne" jak ja to nazywam to popieram tylko watek maturzystek ew.3-cio gimnazjalistek. po prostu nie moglam uwierzyc jak tu na wizazu byly takie glupoty wypisywane do dziewczyn, ktore rozmawiaja o najwaznijeszych w zyciu w tej chwili sprawach takich jak zdanie matury, wybor studiow itp. ze nabijaja sobie liczniki?dorosle dziewczyny ktore przygotowuja sie do najwazniejszego egzaminu w zyciu mysla o tym zeby "nabic sobie licznik"? przeciez to smieszne i tylko jakies dziecko moglo powiedziec cos takiego ktore same jak wy to mowicie "nabija sobie licznik" i mysli ze wszyscy marza aby pod jego nickiem widniala liczba20 000
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Roczniki 1960 - 2006, Wagi, Panny, zielonookie, szatynki! Wysokie i niskie!
No trafne podsumowanie Dziewczynie wyszło.
![]() Ech, Siostry... ![]() Widzę, że na Wizażu wiele się nie zmieniło... To, co królowało miesiąc temu (i całe wakacje) - króluje i dziś. Niestrawność wynikającą z przejedzenia mizerią - wciąż przegania. Po wątkach :P
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Roczniki 1960 - 2006, Wagi, Panny, zielonookie, szatynki! Wysokie i niskie!
Mnie np denerwuja te z targowiska,jest ich najwiecej :/
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest chyba tak żle
Może traktujmy wszystko z większym poczuciem humoru,a mniej ze złośliwością.Ale nasz Wizaż jest i tak ewenementem - tyle bab ,a jeszcze nie pozabijałyśmy się nawzajem
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A o co biega z targowiskiem ,nie wiem o co chodzi ?
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
To ze jest ich pełno.
np lepiej byloby zeby pokazywal sie jeden głowny,(a nie kazdy z osobna)a tam juz było wszystko.Nie wiem jak to dobrze wytlumaczyc ale nie mam na mysli nic złego tyle zeby je jakos ścieśnić
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Czy tylko mi się wydaje, że kolejny niepotrzebny wątek wcale nie poprawi sytuacji?
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sama należę do wątku rocznikowego, i nie bede sie na ten temat wypowiadać negatywnie . Dobrze jest mieć taki temat, w którym wypowiadają sie ludzie w tym samym wieku i mający podobne problemy. można przeżywać wspólnie jakieś wydarzenia typu egzamin gimnazjalny, studniówka czy matura. jeżeli komus nie odpowiada to niech poprostu nie wchodzi. czy to aż takie trudne
?
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Ja myślę, że chodzi o to, że jak ktoś wchodzi na "Nowe posty" to pierwsza strona to wątki z targowiska. Nie sądzę, żeby się to jakoś dało zmienić bess, po prostu jak ktoś podbija to się podnoszą i tak działają 'nowe posty' właśnie...
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,dziękuję
|
|
#110 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Mówilam ze nie umiem tego jasno wytlumaczyc,ale np jakby wszystkie te wątki były w jednym duzym (kazdy oddzielnie) to wtedy ten cały duzy podskakiwałby na poczatek.Przeciez to jest juz co innego niz dyskusje,tak samo jak odzielnie jest KWC..yy no niewazne
![]() Patrzac na watek o Ebim zastanawiam sie czemu nie powstal jeszcze watek "Przystojniacy Bollywood" "shahrukh Khan-czyz on nie jest boski??" Niech ktos zalozy bo mnie nie wypada |
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Też się właśnie zastanawiam
![]() Udzielam się w rocznikowym wątku. W zasadzie nie widzę w tym nic złego. Stosuje zasadę, komuś coś się nie podoba, omija to szerokim łukiem. Fakt, ze może rzeczywiscie tego typu wątki zajmują pierwsze strony, ale jak ktoś chce coś znaleźć to znajdzie. A ten wątek do niczego nie prowadzi, moim zdaniem.
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Roczniki 1960 - 2006, Wagi, Panny,
nie wiem czy moge sie wpisac i czy sie nadaje
nie jestem ani spod znaku panny ani wagi, nie jestem tez zielonooka ani szatynka tylko wysoki wzrost i to ze mieszcze sie w tym jakze waskim przedziale wieku mnie ratuje. ale gdybyscie uznaly ze to za malo, to przyjme to z honorem
|
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
bo wiem ze inne osoby to denrwuje, zreszta mnie tez czasami denrwuje jak otwieram plotkowe a tu
rocznik 1985 r 1986 r 1987 r 1989 r 19nn i dopiero jakis ciekawy temat ale nie przecze czasami milo jest pogadac o jakis luznych sprawach ze swoimi rowiesniczkami i na watku 91 wypowiadam sie bo lubie trzecio-gimnazjalistki z tego forum (lizus ze mnie wiem ). jeszcze taka rzecz: mozna porozmawiac o jakis codziennych sprawach w takich watkach, ale juz pisanie co sie w danej chwili je czy czy co sie mialo na sniadanie to juz przesada (sama kiedys takie glupoty pisalam)niestety a moze stety na forum jest wolnosc slowa i takie watki jak ten niczego nie zmienia. |
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
"Na straganie"
"Na straganie w dzień targowy Takie słyszy się rozmowy: - Może pan się o mnie oprze, - Pan tak więdnie, panie Koprze. - Cóż się dziwić, mój Szczypiorku, - Leżę tutaj już od wtorku! - Rzecze na to Kalarepka: - -Spójrz na Rzepę - ta jest krzepka! - Groch po brzuszku Rzepę klepie: - - Jak tam, Rzepo? Coraz lepiej? - - Dzięki, dzięki, panie Grochu, - Jakoś żyje się po trochu, - Lecz Pietruszka - z tą jest gorzej: - Blada, chuda, spać nie może. - - A to feler - - Westchnął Seler. - Burak stroni od Cebuli, - A Cebula doń się czuli: - Mój Buraku, mój czerwony, - Czybyś nie chciał takiej żony? - Burak tylko nos zatyka: - Niech no pani prędzej zmyka, - Ja chcę żonę mieć buraczą, - Bo przy pani wszyscy płaczą. - A to feler - - Westchnął Seler. - Naraz słychać głos Fasoli: - Gdzie się pani tu gramoli?! - Nie bądź dla mnie taka wielka! - Odpowiada jej Brukselka. - Widzieliście, jaka krewka! - Zaperzyła się Marchewka. - Niech rozsądzi nas Kapusta! - Co, Kapusta?! Głowa pusta?! - A Kapusta rzecze smutnie: - Moi drodzy, po co kłótnie, - Po co wasze swary głupie, - Wnet i tak zginiemy w zupie! - A to feler - Westchnął Seler." Jan Brzechwa
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
o i ja sie wypowiem bo mnie nerwica rzoładka wizieła jak czytam takie cos
A wiec dumie i z cała powaga przyznaje sie zalorzyłam watek Województwo Pomorskie i co..............???:confu sed: i komu on przeszkadza??Jest tam grupka dziewczyn z całego wojewodztwa plotkujemy bo tak sie nazywa to forum i do tych celów jest stworzone jak by ktos nie wiedział !!!!! i wcale ten nasz watek nie uwazam za durnowaty ,nie potrzeby itd. jezeli dzieki niemu nawizalysmy nowe znajomosci dwiadujemy sie o roznych iprezach umawiamy sie na kawke radziny w roznych sprawach to dlamnie taki wateczek jest bardzo fajny a jak komus nie odpowiada to nic na to nie poradze
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsz trójka Holly-Bolly?? ![]() 1.Shan 2.Rukh ![]() 3.Khan ![]()
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Roczniki 1960 - 2006, Wagi, Panny, zielonookie, szatynki! Wysokie i niskie! WCHODŹCIE
I ja sie wpisuje bo pasuje rocznikowo.
Poza tym jestem zielonooką Panną
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooooooooolaaaaaaaa ![]() Wreszcie Cię widzę moja ulubienico ![]() I jak zawsze widzę trafne sformułowania co do wątku :P
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

, ale tu nie o tym. A o problemach też jest przecież, zupełnie niezależnie od wątków rocznikowych. Na Intymnie.

. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)