|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Paznokcie DobrejRady :-)
jedna klientka chciała delikatne z racji wieku (46 lat) i w sumie one wyszły teoretycznie delikatne dlatego że całe są pomalowane lakierem z holo i tylko na zdjęciu nie wyszło jak się pięknie błyszczały
a druga też z racji wieku - młodziutka - pierwszy raz w zyciu miała zakładane i chciała też bardzo delikatne bo z jakąś taką "dozą nieśmiałości" podeszła do tematu
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
fajne
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
a ja po raz drugi wypowiadam sie w tym watku i naprawde stwierdzam ze robisz swietne paznokcie
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
takie różniste wzorki śmieszne malowane i na moich paznokciach
tym sposobem każdy paznokieć mam inny
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
ekstra
szczególnie ten ostatni taki drapieżny
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Dziś mam coś extra
siedzę sobie po południu i uzupełniam żel u sąsiadki no i tak nam jakoś zeszło 4 godzinki - bo kawka, herbatka, ploty, przerwa na papieroska itd.....no i okazało się że przyszła do niej w odwiedziny sąsiadka z synową no i tak długo czekały że przyszły do mnie do domu no i ta synowa też miała pazurki żelowe no i pyta mnie co o nich myślę i pokazała mi te pazurki no i powiem wam że zwątpiłam bo robi je laska z okolicznego miasteczka - jedna jedyna tam robi pazurki i ma monopol.robi pazury dwa lata, ma ukończone kursy (nie wiem jakie i gdzie), ceny takie dosyć niskie, robi je przecietnie około 2 godzin. te paznokcie były zrobione 19 grudnia przy każdym uzupełnianiu ta synowa kilka razy wyciaga ręce z lampy tak pali ją żel (kosmetyczka na to że tak każdego piecze tylko może ona ma niski próg bólu! i tak cierpi!) słuchałam jak bajki z 1001 nocy i mówię jej - niech Pani siada, zrobię Pani jeden pazur tak do zobaczenia jak to ma wyglądać. zrobiłam mlecznym różowym i dałam jeszcze perłowy żel na górę - po zdjęciu tego dziadostwa okazała się tak pięknie zdrachana płytka że jak papier więc niestety musiałam dać mleczny żeby tak nie paliło w lampie i żeby tego czerwonego mięsa nie było widać. z jednej strony prawie pazura nie było tak spiłowała i to po kursach panienka - pracuje na alessandro. porażka |
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
w czasie utwardzania nic ją nie piekło
była tym zdumiona - bo ZAWSZE ją piekło i to bardzo zawsze nie usuwała jej skórek bo twierdzi że teraz już się skórek nie usuwa - wogóle ani nie wycinała ani nie używa removera - nic ! co trzecie uzupełnianie wszystko ścina i nakleja nowe tipsy bo twierdzi że bez tipsa się złamią ! grubość paznokcia przy opuszku - (po spiłowaniu do opuszka) - 2 mm! zanim skończyłam spiłowywać spociłam się jak mysz portowa! nie mam frezary a alessandro do miękkich żeli nie należy no i jak zobaczyła tego jednego to ona że mam jej zrobić wszystkie bo tam już w życiu nie pójdzie no umówiłam się na zdjęcie całego setu za tydzień - może poodpadają same no a za 2 tygodnie zrobię na nowo nawet płytki nie podpiłowałam pod tipsa tylko blokiem tak troszkę zmatowiłam bo tam nie było już paznokcia! zabić taką to mało |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo mi sie podobają Twoje wzorki, a to co zrobiłaś z tym paznokciem wyglada jak cudo, nie dziwie sie tej dziewczynie że do tamtej już nie pójdzie
|
|
|
|
|
#99 |
|
Przyczajenie
|
ja to pazurki obgryzam i tyle, próbowałam zapuścić ale się łamią cały czas i bardzo nieładne mam skórki i tyle........ Nie wiem jak je ładnie zapuścić by wyglądały estetycznie i elegancko poradźcie coś.......... jak co to prześlijcie mi wiadomość na e-mail bo nie wiem kiedy następny raz tu będę, z góry dziękuje pa
|
|
|
|
|
#100 |
|
Przyczajenie
|
Dobrarada, masz śliczne paznokcie, suuuuuper ;P
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Uzupełnianko paznokci żelowych
![]() Klientka ma reumatyzm - początki - zaczynają się jej srodkowe palce wykręcać i takie narośla na stawach zaczynają rosnąć - niestety Ale myślę że ładnie wyszło. |
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
A tu paznokietki tej dziewczyny - ofiary straszliwej stylistki
(pisałam powyżej o niej). Po zdjęciu tego badziewia i zrobieniu przeze mnie na nowo. Uwaga! Chciała "łopaty" . Kształt na życzenie
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
A tu próbka
Tak czasem coś sobie próbuję zrobic i ten wzór mi się wyjątkowo podoba. |
|
|
|
|
#104 |
|
La Moderatoiure
|
Te ze złotym pazłotkiem bardzo fajne
![]() Frencz z kwiatuchami akrylowymi tez mi się podoba (pominąwszy tą łopatkowatość )A wzorek na tipsie jest śliczny
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie piekne
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
no bez jaj !!! Za takie paznokcie ( mówię o pseudostylistce) powinno się wsadzać do więzienia i jeszcze dożywocie za kłamstwa ( że musi piec itd), pięknie je poprawiłaś, fajne te łopaty i fajny ten wzorek, brawo !!!
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki za miłe słowa
![]() A w tym wszystkim najgorsze jest to że ta pseudostylistka jest po kursach, pracuje na dobrych żelach i materiałach i taką kaszanę robi. a tu często widziałam paznokcie zrobione przez amatorki bez kursów i robią ładniejsze paznokcie więc nie zawsze dziewczyna bez kursu = amatorka
|
|
|
|
|
#108 |
|
La Moderatoiure
|
To prawda, dramatycznie wyglądają te paznokcie z postu 96
|
|
|
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
A ja dołączam do grona Twoich wielbicielek. Pazurki, które robisz po prostu są boskie, jestem pod wielkim wrażeniem i cholernie żałuję, że niepotrafię takich robić...
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
ze zlotym pazlotkiem sa bardzo fajne
no i ten na tipsie bardzo mi sie podoba bardzo bardzo
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Frenczyk z różowymi kwiatkami jest uroczy. Te ze złotym pazłotkiem też mi się podobają
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Takie tam moje smiesznoty na moich pazurkach. Skórki suche - bo ja z reguły nie kremuję rąk i skórek (jak mam tłuste ręce to mi sie źle pracuje)
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
fajniutkie
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
sliczniutkie
|
|
|
|
|
#115 |
|
La Moderatoiure
|
Bardzo ładne te ostatnie
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Super wzorki, wszystki mi sie bardzo podobaja
Te ostatnie rozowe miodzio po prostu
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Różowe z kwiatuszkiem poprostu cudo
|
|
|
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnie sa przesłodkie
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
urocze
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Uzupełnianko klientki
![]() plasterek miodu w brązie pazłotko miedziano tęczowe i wystający spod nich brokat złoty ![]() Paznokietki balowe do brązowej sukienki i Paznokietki ? mojej córci
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

bo robi je laska z okolicznego miasteczka - jedna jedyna tam robi pazurki i ma monopol.

)