![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Konewka
Ot, tak sobie ładna szczotka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Ot tak sobie ciekawa szczotka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładne pracki . Mydełko jest super a i inne przedmiociki też mi się bardzo podobają . Każda pracka ma swój urok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Urocza szczotka!
PS jambolaja nie wiem jakie masz te szczotki, ale w większości takich standardowych (z kulkami na końcach) da się wyjąć ten "element czeszący" (wybaczcie, nie pamiętam jak to się fachowo nazywa ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Beaux myślę, że jakoś przeżyję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
![]()
Tak się patrzę na te wasze prace i płakać mi się chce. Bo mam ochotę coś robić a pomysły uciekają. Nie będę przecież do końca życia bezmyślnie oklejać kwiatkami wszystkiego wokoło?. Mam całą półkę rzeczy czekających na zajęcie się nimi i żadnej wizji. Buuuuuuu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Funieczko coś mi tu jakimś dołaczem zalatuje...z takim nastawieniem to już wogóle nic z pracy nie wyjdzie...
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Funieczka nie przejmuj się, ja tak często mam - miesiąc nic nie robię a później napływa tyle pomysłów na raz, że nie wiadomo w co ręce włożyć! Zobaczysz, jeszcze Ci zabraknie tych surówek do ozdabiania a wtedy z szałem w oczach będziesz pewnie latać po piwnicach, strychach, lodówkach (
![]() ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Hihihi być może. Dzięki za miłe słowa i zrozumienie. Na pocieszenie zajrzałam sobie dzisiaj do plastycznego i wydałam masę pieniędzy. I od razu mi się humor poprawił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
No to jeszcze ja Funieczko na zachętę. Fajne rzeczy robisz. Decou bardzo dopracowane moim skromnym zdaniem. Oglądacz jestem i mam kilka rzeczy zdobytych, a więc mogę porównywać. Bardzo mi się podobają Twoje pracki.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Zwielkimi trudami zmusiłam się do tknięcia czegokolwiek. Niby przymusu nie ma, ale sama wobec siebie czułam się winna, że tak się opierniczam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Jakieś dziwne to zdjęcie wyszło...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Gratuluje autorce weny!!! prace śliczne, szczególnie konewka i półka w motylki. ja tez mam nadzieje zacząć, ale póki co podpatruje
![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Dziwne zdjęcie ? Mi się podoba
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie zmęczyłam skrzyneczki dla syna, ale wkleiłam papier decu. Jeszcze przed lakierowaniem.
Deseczka na kalendarz. Pewnie jeszcze pocieniuję, ale czy coś jescze ? A doniczce myślę, żeby dorzucić złote przetarcia na górze. Pokazuję wszystko niedokończone, ale może wy coś wymyślicie jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się i myślę, masz dobry pomysł ze złotym przetarciem na doniczce, deseczkę pocieniuj ale już nic do niej nie dokładaj- pudełka super
![]()
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
bardzoa faje rzeczy.podoba mi sie ta doniczka.jesli o mnie chodzi to ja nie dawalabym juz zlota,ale twoj wybor.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Fajne nowe rzeczy, najbardziej podoba mi się doniczka, a ze złtym przetarciem pewnie jeszcze piękniejsza będzie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Bardzo ładna deseczka i doniczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładne, deseczkę koniecznie troszkę pocieniuj a co do tego złotego na doniczce, sama nie wiem...może to i dobry pomysł, chociaż taka mi się też podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Ależ miłych opini dużo. Dziękuję bardzo. Deseczka już pocieniowana schnie sobie. A doniczka - no cóż, nie zdołałam dorzucić złotych przetarć, bo siostra wycyganiła ja taką jaka jest. Może z następną zaszaleję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Funieczko siostra wie, co ładne - wszystkie Twoje prace są śliczne, ale mnie też najbardziej urzekła czarna doniczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
No i prosze jakie fajne rzeczy wyszły!Nie wiem jaki papier planowałas na tą skrzyneczke dla synka ale ta całość bardzo zgrabna!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Zebrałam się, przemogłam niemoc i oto co wyszło. Oczywiscie jeszcze przed lakierowaniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Jakość cyferek taka sobie, ale mój pierwszy raz, więc musicie mi wybaczyć niedociągnięcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Ładna, taka delikatna i nieprzeładowana, chociaz dla mnie za "goła", widziałabym tu jakieś delikatne cieniowania i/lub przecierki na brzegach, fajnie byłoby tez popękać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Zależało mi na takiej "goliźnie". Czasem lubię takie bardzo proste rzeczy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
No i wena Funieczce wraca. Brawo. Bardzo ładne te Twoje twory.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Hejasz masz rację. Dzisiaj ma 100 pomysłów na minutę. Oto kolejny twór. Mam jednak pytanie. Będę cieniowała motywy wokoło, ale co z brzegami? Robić coś czy zostawić białe. Wy specjalistki to mi troszkę poradźcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.