|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy są obecne styczniowe Panny Młode??
Dziś dostałam od księdza zgodę na to, by podczas naszej mszy śpiewał zaprzyjaźniony chór. Nie było łatwo, ale udało się!!!!
A jak u Was będzie wyglądała oprawa muzyczna?
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech... kiedy to było
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Ja dopieo w piatek ide do ksiedza dograc szczegóły
w stylu strojenie, chór i wejscie do koscioła..wiec zobaczymy co mi powie A dzis kupilam sobie w koncu buciki
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluje udanego zakupu!
Teraz tylko musisz je porządnie rozchodzić, by nie obtarły Cię na ślubie. A co do ustaleń z księdzem, to my już mamy wszystko. Wybraliśmy muzykę, czytania na msze i zdecydowaliśmy się nie dekorować dodatkowo kościoła, gdyż nadal będzie on świątecznie przystrojony. A co za dużo, to nie zdrowo Buźka!!!
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
My tez prawdopodobnie nie bedziemy juz dekorowac bo w koncu to Trzech Kroli bedzie...ale nie wiem czy ksiadz bedzie chcial abysmy mieli dodatkowy bukiet przy ołtarzu ...a poza tym myslalam o malutkich stroikach na ławki...ale to jeszcze sa tylko pomysły
![]() Ja sie tekze ogromnie ciesze z bucików...poki co sa wygodne a maja obcas ponad 7 cm..a ja na codzien biegam w plaskich butach i jak chodze w nich po domku to wydaja sie byc wygodne |
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
![]() O widze ze wąteczek sie rozwija ...to mnie cieszy.A co u mnie...hm ja nadal bez obraczek ...pełen light ![]() Ciasto zamówione,buty zamówione, dekoracje sali tez. Ostatnio mielismy uczyczestniczyc w kursach przedmałż., ale mój piekny sie rozchorował...Pani prowadzaca stwierdziła ze sama nie moge uczestniczyc...wiec nedziemy cos myslec. A Wy juz po naukach?? Buziaki. papa |
|
|
|
|
#97 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczynmi, ja wlasnie jestem u swojego Msia i zekam na jego powrot z pracy no i jak widac kozystam z neciku
Violunia my jestesmy wtrakcie nauka, araczej przy ich koncu, bo ejscze tlko jedno ogolne spotkanko i jedno indywidualne w tym tygodniu <ufff> i przyznalam sie na indywidualnych, ze dzidza w drodze i ciesz sie brdzo z tej decyzji wiec minie menie obserwowanie swojego sluzu <ufff> sprawa ze zdeiciami u mnie sie wyjasnila, bylismy wczoraj sie spytac kamerzysty, a raczej jego zony czy jest taka mozluwosc aby on nam wykadrowal wiecej ujec .. i jest, bz problemu ..obaczki juz dostalismy jejciu juz si enei moge doczekac tych trzech krli hihi .. a jutro jedzimey prwdopodobnie z naszymi mamusiami ustalic meni wstepnei w sali i dopyac o szczegoly jak np. zmiana standardowego ustawienia stolów :P .. aby sie jakos laczyly .. w koncu jak to moja cioteczka stwierdzila, wesele ma laczyc obydwie rodziny - no i ma racje ale mis ie rozpisalo ozdrawiam Was cieplutko |
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
No nareszcie jakis ruch tu jest
![]() Violunia no to podziwiam ja bym sie strasznie stresowała ze nie zdaze ze wszystkim Cieszę się duszyczko że odwiedzasz nas co jakiś czas ![]() Buziaki ![]() Ps. w koncu znalazłam buty i kupilam sukienke na poprawiny
|
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Violunia, nie jesteś sama - my też jeszcze nie mamy obrączek, co więcej, nadal nie wiemy na jakie się zdecydować
A kurs przedmałżeński robiłam sama, bez żadnego problemu. Teraz mam jeszcze do zaliczenia dwa spotkania w poradni rodzinnej. Pozdrawiam Was ciepło!! |
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
Duszyczka82 fajnie ze masz tylko jeszcze jedno spodkanie... ![]() Moniska84 niestety ja nie podchodze do braku obrączek az tak spokojnie jak mój TZ Mówi ze jest jeszcze czas.Karorad - my równiez nie wiem jakie ...fajnie ze mogłas odbyc kurs sama...mnie nie pozwolono...nie wiem dlaczego...Pozdrawiam.. Buziaki aaaa...przyszły mi buty wczoraj ![]()
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz ma wszystkie ubrania skompletowane, jeszcze pozostała mi bielizna, bolerko( czekam bo zamówilam na allegro do sukienki poprawinowej) i ozdoby do włosów.. A wam co jeszcze zostało do kupienia z ciuszków?? Violunia dobrze ze buciki przyszły, z moze wkleiłabyś nam zdjęcie i pokazala swój nabytek?? w sumie to z tymi obraczkami my czekalismy prawie miesiac ale na pewno Wam sie uda kupic szybciej, zależy gdzie no i jaki model ![]() Wiecie co tak przezywałam ze musze miec ciepłe futerko bo zmarzne a tu nic nie wiadomo..taka pogoda w grudniu ..w pale się nie miesci Ciekawe co nas czeka w styczniu Ps Pochwale się Wam jeszcze sie dzis spotkałam z moim promotorem i jeszcze z tydzien góra dwa i bedzie koniec mojej pracy inzynierskiej Buziaki |
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
zapomniałam ....Pannom Młodym z 6 stycznia pozostal miesiąc( !!!!)panieństwa
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
My przyszykowałyśmy futerka, kożuszki, a tu zapowiadają dodatnią temperaturę i zero śniegu!!! A tak bym chciała by był biały śnieżek 6 stycznia
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny co tu taka cisza??
No i mam nadzieję ,że bedziemy mieli zimę ![]() Co u Was ?Jak przygotowania?? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
witajcie dziewczynki
![]() Ale cisza...zabiegani wszyscy, zostało 9 dni dla szóstostyczniowych Panien Młodych...macie stresa??ja jakos nie przezywam nic, jakby do mnie nie docieralo ze w nastepna sobote wychodze za maż
|
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
o Boze a ja za ok 2 tyg!!!! jak to zleciało!!! jestesm w szoku po przeczytaniu ze 6 styczen jjest za 9 dni !!
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
hejka
co tu taka cisza ??? Jak tam samopoczucia ???za 3 dni niektóre z nas beda juz męzatkami...pisac jak tam sie czujecie.Ja mam jeszcze 10 dni....o Boze |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie wszystkie teraz bardzo zabiegane
Dziewczyny, życzę Wam wszystkiego najlepszego w tym, bez wątpienia, wyjatkowym dniu Hm.. a w niedzielę będzie już nasza pierwsza rocznica ślubu
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluje Kociulku
![]() Ja bede sie starała tu zaglądac choc nie wiem jak to bedzi wyglądało w przyszłym tygodniu hehehe buziaki |
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam nadzieję, że relacje po tez będą
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
hej!!! Panny młode z 6 .01 co tu tak cicho???relacje mi tu zdawac
ja jescze mam 2 dni jak narezie pełen luzz nawet nie czuje ze w sobote biore slub hehehe
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie
|
|
|
#113 |
|
Przyczajenie
|
Witam dołanczam się do przyszłych mężatek
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Żaki
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie mężatki
![]() Jak Wam się udały te najważniejsze w zyciu dni??Ja miałam piękny ślub i wesele,odezwijcie sie to troszkę poplotkujemy ![]() POZDRAWIAM |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej widze, ze ten topik jest martwy, ale moze go odnowimy, czy sa tu styczniowe panny mlode 2010???
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
sa są
z 30 stycznia 2010 mam nadzieje ze nie będziemy tylko 2 udzielały się w wątku
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Hej tratata jak tam Wasze przygotowania??? ale tu cisza, chyba bedziemy tylko we dwie hehe
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
to ja moge sie dopisac jakos trzecia
![]() 31 grudnia to moja data tylko cos widze , ze topik zamiera powoli ....ale moze sie ozywi hehe |
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc asionek jak przygotowania, a przede wszystkim stroj? Czy bedziesz miala rekawiczki i jakies futerko? Tak myslalam, zeby pod futerko zlozyc jakies cienkie bolerko tak abym futerko mogla zdjac w kosciele, bo troche mi szkoda, zeby nie bylo widac mojej pieknej sukni
Pisz co tam u Ciebie i gdzie slub? pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

Ech... kiedy to było
wiec minie menie obserwowanie swojego sluzu 

...fajnie ze mogłas odbyc kurs sama...mnie nie pozwolono...nie wiem dlaczego...