|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumowy Mikołaj czeka na listy:)
Cytat:
Cóż, wybiorę się na pewno w celu poszukiwania jakiegoś zapachu tylko że strasznie się glupio czuję w drogeriach jak-wącham i potem nie kupuję.szczególnie przez ochroniarzy którzy czatują jak nie wiem co
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Drogi Mikołaju kochaniutki !!
Podsumowujac cały roczek ,365 dni byłam bardzo grzeczna z pozdrowieniami,Madzia |
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Mikołaju, a ja wcale nie byłam taka grzeczna
Ale z tego co się orientuję niegrzecznym dziewczynkom też prezenty przynosisz ( mam sprawdzone informacje od mojej córci ), więc proszę, żebyś też mi coś ładnie pachnącego przyniósł. Ciśnienia nie mam mocnego na nic, ale L`instant Magic lub AoD, albo extremalną bombkę mile bym powitała na mojej półce z zapachami.
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezeli testowanie w perfumeriach Ci nie odpowiada(zreszta mnie tez nie,no chyba ze jest to jednorazowy sprawdzian to wtedy przezyje wejdz do watku-Rozpaczliwie....i na pewno bedzie okazja do tego,by wymienic i poznac cos,na co masz ochote.Swoja droga chcialabym posiadac taka dziecieca wiare w Mikolaja to ulatwiloby wiele rzeczy w zyciu
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Drogi Mikołaju! W tym roku byłam wyjątkowo grzeczną i ułożoną dziewczynką
Dlatego bardzo proszę, przynieś mi równie grzeczne i ułożone Kyoto Comme des Garcons!
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Drogi Mikołaju!
W tym roku byłam niegrzecznym dzieckiem, Dając mi w prezencie upragnione perfumy La Baiser du DRagon oraz flakon Aliena motywujesz mnie do poprawy na lepsze. Nie kłamę i obiecywuję Ci że będę grzeczna. [chyba]Dzieks.
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Ponieważ Mikołaj jest mocno niedomyślny, a sam spytał co bym zachciewała pod chujankę, informuję Mikołaja niezwykle uprzejmie, że od dawien dawna chcę jednego i tego samego, a że Mikołaj ma wyraźnie sklerozę, powiem wprost - Mikołaju! Coco Mademoiselle EDP chcę! 50 ml!
Mało tego -ja już taka uczynna będę, że Ci powiem u kogo zrobić klik. Tylko daj cynk kiedy będziesz gotów. |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Mikołaju mikołaju poproszę o Aliena. Pod choinkę Sensations a na urodziny (wsio w grudniu
) Black Cashmere
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
ja też poproszę flowerbomb extreme i wszystkie będziemy pachniały tak samo
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w swojej kolekcji, jak dla mnie najtrwalsza z Flowerbomb. Na ubraniach czuję ją nawet kilka dni, spokojnie czuję ją na skórze nawet wieczorem, po całym dniu spędzonym razem. Extreme to według mnie najciekawsza z Flowerbomb.
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
acha, wiecie, co, dzisiaj testowałam Prada Prada - masakrycznie dziwny zapach
owszem słodki, ale taki pokręcony jakiś, ostry i słodki zarazem. coś na zasadzie przesolonego ciastka, że minimum soli podkręca słodycz, ale jak za dużo, to odrzuca. taka jest dla mnie prada w odbiorze. a w sumie w szoku jestem, bo miałam chrapkę nań . i ma takie wysokie noty na kwc. ale nic to, testowałam tylko na bloterku, może trzeba niuchnąć na skórze |
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
Postanowiłam wziąć słowa Rawity do serca i sprawdzić moc tego wątku (chociaż prawdopodobieństwo tego, że mój Mikołaj dotrze do tej błagalnej prośby jest takie jak tego, że przestanie przecierać oczy ze zdumienia kiedy widzi listonosza z kolejną perfumową przesyłką
) Drogi Mikołaju, pod choinką chciałabym znaleźć jedną, malutką flaszeczkę Zagorska. Z góry dziękuję P. |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Drogi Śnięty Mikołaju !
Co by ci nie robić kłopotów z lataniem po całym świecie i poszukiwaniami prezentu dla mnie to ja tak skromnie poproszę o 1.000.000 (słownie: milion) EURO. Obiecuje ze wydam na zapachy
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wpisalam tu jeszcze listy swoich zyczen, ale jako, ze bylam bardzo niegrzeczna, bo kupe kasy roztrownilam na perfumy
to nie liczylam na pachnace prezenty, a tu prosze... Wczoraj dostalam juz Mikolaja od mojego TZ-a i bardzo sie ciesze, bo sprezentowal mi Delicious night DKNY nawet nie przypuszczalam, ze te perfumy tak ladnie na mnie ebda pachniec W drodze jest Apparition Ungaro, a pod choinka ma lezec Chanel no 5 eau premiere. Jako, ze zachlanna jestem i ciagle mi malo to prosilabym Mikolaja o : Pure poison Dior Lolitka Lempicka EDT Notorious Ralph Lauren 5th avenue Arden
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
Wyciągam wątek, bo sama sobie kupiłam na Mikołaja Elle Intense
.No ale jeszcze Mikołaju poproszę o: Notte Vanille Hypnose eau leggere. I jeszcze Szafranka na Gwiazdkę.
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Drogi Święty Mikołaju!
Proszę, żeby w tym tygodniu dotarły do mnie Bal a Versailles, to przede wszystkim. Poza tym proszę o Hiver Micallef'a, Poure Jovoy oraz Chanel no 5 .
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ślicznie proszę o flaszkę Wenge DK i flaszunię Słonika Kenzo. Bardzo ślicznie proszę, bardzo bardzo bardzo.
|
|
|
|
|
#108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja bym bardzo chciała Wenge ,Feerie i nowiutką flaszkę Kelly Caleche
oooch i jeszcze nową flaszkę Theoremy
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2009-11-25 o 13:05 |
||
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie proszę o Wenge,AA Laurier Reglisse,Zara Ambar i RC Durbano
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Drogi Mikołaju:
Prosiłabym w pierwszej kolejności o własną flaszunię Gaiaca (30-tka wystarczy ) i Amouage. Może byc Lyric lub Epic Ponadto Code edp, Gucci by Gucci, Elle, Zen i wiele wiele innych Byłam grzeczna w tym roku, z małymi wyjątkami
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Mikolaj moglby mi przyniesc :
Aliena zapas Addicta Boss Femme Code |
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Mój liścik będzie krótki
Poproszę albo flaszeczkę J'Ose albo zapas Shalimar edp. A dla córki albo Black star albo C-thru . Ps.Byłyśmy grzeczne
|
|
#113 |
|
Wiedźma
|
Szanowny Panie Mikołaj,
z niekłamaną przyjemnością informuję, że byłam bardzo niegrzeczną dziewczynką i nadal zamierzam taką pozostać. Jeśli jednak w tym roku nie przyniesiesz mi Pan w końcu czegokolwiek z jakiejkolwiek okazji, to będę dodatkowo wredną i niezadowoloną dziewczynką i zrobię coś niemiłego mojemu mężowi w zastępstwie niekumatego Mikołaja. Dziewczynki, które nie dostają żadnych prezentów trzeci rok z rzędu robią się wkurzone. Z poważaniem, wyrazami uszanowania, życzeniami zdrowia i tak dalej... Sabb
|
|
#114 |
|
Nindżopesz
|
Ja natomiast bardzo proszę o: zesłanie na mnie długofalowej utraty węchu, żeby już żadna z zaklepanych próbek mi się nie spodobała; żeby nikt nie chciał się ze mną wymieniać; żebym wreszcie wystawiła coś na allegro i żeby ktoś to kupił. |
|
|
|
|
#115 |
|
BAN stały
|
Kochany Mikołaju
byłam grzeczną dziewczynką, proszę o Hypnotic Poison lub Hypnotic Poison Elixir ewentualnie zapas Angela
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Drogi Mikołaju, jest taki przepiękny zapach Une Rose Chypree...
|
|
#117 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
************************* ************ Jako dusza naiwna i dziecinna nie ustępuję z prośbami świętego o dary... Już nawet z ust domorosłego Mikołaja padło dwa razy zaytanie jakie flakony bym do kolekcyji chciała. No właśnie, jakie? Poradźta. A może... zbójecko drogie L`Heure Bleue?
|
|
|
|
#118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc Sabbath, skoro on Ci do tej pory niczegokolwiek z przyczyny jakiejkolwiek, to może prosiłaś tego nie od prezentów - Kopernika znaczy sie ![]()
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Jedyny "okołoperfumeryjny" prezent, jaki chciałbym otrzymać to jeden Tomahawk, celnie wystrzelony w magazyny CK, w główny skład euphorii na Europę .Ach, żeby tak z pół roku bez euforii...
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A Be Delicious darujesz?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

i nigdy nie patrzalam na zapach pod katem wieku 

wejdz do watku-Rozpaczliwie....i na pewno bedzie okazja do tego,by wymienic i poznac cos,na co masz ochote.
owszem słodki, ale taki pokręcony jakiś, ostry i słodki zarazem. coś na zasadzie przesolonego ciastka, że minimum soli podkręca słodycz, ale jak za dużo, to odrzuca. taka jest dla mnie prada w odbiorze. a w sumie w szoku jestem, bo miałam chrapkę nań
. i ma takie wysokie noty na kwc. ale nic to, testowałam tylko na bloterku, może trzeba niuchnąć na skórze 

A Be Delicious darujesz?