![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Remont - fachowcy w moim mieście- zdecydowanie odradzam!!!!
Pytaliśmy go dlaczego tego nie zrobił przed położeniem dachu, stwierdził, że zabezpieczy krokwie później(jak już dach będzie) tzn. spryska impregnatem od wewnetrz, ponieważ krokwie były malowane tylko w miejscach, gdzie stykają się z dachem. Niestety okazało się, że sami musimy to robić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Remont - fachowcy w moim mieście
edit
Edytowane przez mourie Czas edycji: 2012-05-14 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Fabien959 masz całkowitą rację z tym szewcem.
U mnie jest to samo. Żona od prawie dwóch lat męczy mnie o remont mieszkania i jak na razie udało mi się pomalować jeden pokój. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Witam z Nowym Rokiem
![]() Zapraszam wszystkich potrzebujących dobrych i uczciwych fachowców ![]() Warszawa i okolice. Z czystym sumieniem moge polecić fachowca, remonty, wykończenia, hydraulika, elektryka. Przystępne ceny, solidnie i terminowo !! Z wszelkimi pytaniami proszę na PW ![]()
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
polecam firmę SPEC-BUD usługi remontowo-budowlane,Szczecin
![]() |
#97 |
BAN stały
|
Kraków
Dla zainteresowanych mogę polecić solidną firmę z Krakowa ![]() Korzystałam z ich usług i jestem zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Okolice Skoczowa, Cieszyna, Bielska.
Polecam faceta, który robił mi łazienkę, podłogę w kuchni i na korytarzu oraz malował salon. Dawno nie widziałam tak fachowego i solidnego budowlańca ![]() ![]() ![]()
![]() |
#99 |
BAN stały
|
Wrocław
2 tygodnie temu wymienialiśmy drzwi wejściowe do mieszkania. Korzystaliśmy z firmy na ul. Zielonogórskiej 12. Panowie bardzo dobrze się spisali. Przyszli 3 dni po podpisaniu umowy, zamontowali, zrobili wykończeniówkę, po wszystkim posprzątali ładnie po sobie. Co ważne, nie było żadnych ukrytych kosztów. Demontaż starych też był w cenie, a klamkę którą wybraliśmy mieliśmy za połowę ceny. Solidna firma, dlatego polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Warszawa i okolice
Moja przyjaciółka robiła remont byłam pod wrażeniem tego co zastałam. Dziewczyna ma duszę artystyczną, więc dała trochę utrudnień ekipie remontującej, ale oni wywiązali się ze wszystkich powierzonych zadań bez zarzutu i marudzenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie jestem w trakcie remontu mieszkania i generalnie z dobrymi wykonawcami jest ciężko, bo mają odległe terminy wolne. Stąd u nas remont w październiku, a nie jak zakładaliśmy w czerwcu/lipcu. Ja naszą ekipę znalazłam na portalu eurobudowa. Można tam zostawić bezpłatne ogłoszenie i potem wybrać najlepszą ofertę. A jeśli ktoś potrzebuje wykonawców z Poznania, to mogę polecić. Piszcie na PW.
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Do remontów generalnych polecam tylko sprawdzone, polecone ekipy. Do prac wykończeniowych typu montaż podłogi najlepiej fachowca rekomendowanego przez sklep, w którym kupujemy. Deski warstwowe można spróbować ułożyć samemu. Jak się ma trochę manualnych zdolności to nie będzie trudne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
ja moge polecic z lublina
![]() ![]() nawet moge zrobic zdj pokoju ![]()
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Sprawdzonej firmy remontowej akurat nie mam, ale polecić mogę Ci dobrą firmę transportową, bo sklepy, w których kupuje się meble czy sprzęty zwykle strasznie zdzierają, np. taka Ikea. Lubie tam kupować, ale ceny ich dowozów to naprawdę jakaś paranoja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Ja polecam dobrą i sprawdzoną firmę remontową z Poznania Renowation - http://www.renowation.pl/. Korzystałem z ich usług już dwa razy: raz przy remoncie łazienki i kuchni, drugi raz przy odnawianiu sypialni. Potrafią doradzić i korzystają z naprawdę solidnych i dobrej jakości materiałów. Można się z nimi także dogadać jeśli chodzi o cenę usług. Moim zdaniem naprawdę rozsądna firma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Szukam solidnego fachowca do położenia parkietu (Łódź). Nie chodzi o to, by był najtańszy. Przede wszystkim ma być uczciwy i znać się na rzeczy. Dobrze by było, żeby umiał też co nieco doradzić, bo na razie sama się baruję z różnymi koncepcjami.
Proszę o info na priv. Dzięki.
![]() |
#108 |
Ha ha ha ha ha
|
Hej! Szukam kogoś z Gdańska do położenia gładzi
![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
BAN stały
|
Wysłałam dane na PW. Szczerze polecam, bo warto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Ja jestem kilka miesięcy po remoncie mieszkania i jestem bardzo zadowolona z efektu i jak i ekipy
![]() Tutaj link do firmy http://www.oferteo.pl/wizytowka/1350...rz/oferta.html To nie jest reklama, po prostu postanowiłam tutaj zamieścić ich ogłoszenie ponieważ jestem na prawdę godna podziwu remontu jak i całej organizacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Remont - fachowcy w moim mieście- zdecydowanie odradzam!!!!
Ja ze swojej strony mogę polecić fachowca z Warszawy i okolic. Uczciwy i rzetelny. Zapewnia wycenę remontu i pomoc w wyborze materiałów, zakupów itp.
Polecam ![]() Dane moge przesłać na PW
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Hej,
nie jestem pewna czy piszę w dobrym wątku. Czy ktoś zna solidną ekipę z Warszawy lub okolic, która mogłaby wykonać podłączenie domku jednorodzinnego do sieci wodno-kanalizacyjnej w rozsądnej cenie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Witam jestem z Piaseczna - chodzi Pani o jakość ? czy o szybkość wykonania ? może to wykonać jedna osoba zapraszam - pawel234@wp.pl - pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
Witam proszę napisać co trzeba wykonać , i skąd Pani jest czekam na wiadomość - pawel234@wp.pl - pozdrawiam
---------- Dopisano o 06:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Jeszcze jedno - jeżeli będzie blisko to i cena będzie nie wygórowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Jak nie możecie znaleźć fachowca w swojej okolicy to może znajdziecie w wyszukiwarce http://autoryzowanyinstalator.pl/. Korzystałem ostatnio z glazurnika , którego znalazłem właśnie tam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
ja polecam fachowca z okolic Częstochowy, u mnie pracował po 16 godzin dziennie, szybko zrobił remont, nr. jak ktoś potrzebuje 510388538
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Najlepiej sprawdzić co robił dany fachowiec komuś innemu i zasięgnąć opinię. Nic nie jest bardziej wiarygodne. Wiem z doświadczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Madzior
|
Katowice-Okolice
Witam Szukam fachowca tak zwanej złotej rączki. W najbliższym czasie planuje remont kuchni czyli równiż przydałaby się firma która robi meble na wymiar. Macie kogoś sprawdzonego? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.