|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
Pokaż wyniki sondy: | |||
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% | |
Głosujący: 0. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
krem na cienie pod oczami
ratunku!pomocy! poradźcie coś na cienie pod oczami.mam je od zawsze ale do tej pory jakoś udawało się z nimi żyć.niestety z roku na rok robią się coraz widoczniejsze.już nie daję im rady,być może ze względu na to że są dziedziczne.ale może jest jakiś krem,który mółby mi pomóc.poradźcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Re: krem na cienie pod oczami
Ja mysle ze moze to byc jeden z objawow choroby lub przemeczenia organizmu.Mysle tez ze powinnas zmienic diete-dobrze sie odzywiac(duzo sokow,owocow,warzyw,blonn ika,wszystkie bialka egzogenne-dostepne w rosl.straczkowych,miesie, zbozach i mleku).Sprobuj tez z Avonu krem pod oczy wybielajacy.Ja tez mialam takie problemy i jakos to opanowalam ale musialam zmnienic diete i stosowac kosmetyki wybielajace( m.in.ten krem).Z efektow jestem zadowolona.Sproboj moze i Tobie to pomoze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Cienie pod oczami!!!!
Znacie jakies dobre kremy usuwajace cienie pod oczami?? Mam dopiero 18 lat, wiec nie potrzebuje kremow dzialajacych przeciwzmarszczkowo, ale mam juz dosc ciemnych podkowek pod oczami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Re: Cienie pod oczami!!!!
a probeczke popros w sklepie
![]() z tym wiekiem to roznie bywa. nie wiem co jest w biothermie, ale popros probke. Mnie na cienie doskonale dziala neutrogena, ktorą niby opisuje sie - ze przywraca mlodosc skorze Neutrogene uzywam i ja i moja mama i obie jestesmy zachwycone. Wiec krem dobry jak dziala i tyle ![]()
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Re: Cienie pod oczami!!!!
Spróbuj żel arnikowy Flos-Leku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
oczęta
Proszę powiedzcie mi który krem skutecznie zniweluje cienie pod oczami? I czy w ogóle jest to możliwe? Może oprócz kremu jest jakiś inny sposób???Dzięki za wszystkie wskazówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Re: oczęta
To znowu ja. Zapomniałam dodać, że mam 25 lat. To może się przydać.Hmm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
![]() Edytowane przez kedesza Czas edycji: 2005-10-11 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyjaciółka Wizażu
|
na forum wiele razy pisałyśmy już na ten temat - znajdziesz wiele postów -z najnowszych moich doświadczeń : krem Cernor - rozświetla okolice oczu,zawiera wit.K (która ma działać obkurczająco na naczynka),efekt rozjaśnienia cieni jest dość widoczny gdyż krem zaiera drobinki odbijające światło.
Płatki mikrokolagenowe Maystar - naprawdę działają, cienie pod oczami rozjaśniają się po jednym takim zabiegu - ale nie jest to efekt trwały - dlatego osoby walczące z cieniami pod oczami powinny poddawać się takim zabiegom często - płatki zawierają wyciąg z aloesu,z ogórka i mikrokolagen. Skóra po zabiegu jest bardzo ładna ,wypoczęta,rozjaśniona i doskonale nawilżona,znikają sińce i obrzęki. Zabieg jest prosty i można go wykonać w domu - ale musiałabyś znaleźć gabinet kosmetyczny,w którym mogłabyś kupić te płatki i aktywator (nie ma niestety opakowań detalicznych)
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Cienie pod oczami, które ciągle SĄ
Mam pewien problem, więc zwracam się o pomoc do was.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Re: Cienie pod oczami, które ciągle SĄ
Zlikwidowac się nie da tak do końca- ja tez je mam niestety i w dodatku taką oponkę pod dolną powieką. Jeżeli się wyśpię (ale też nie mogę spać za długo) opuchlizna znika,ale sine podkówki pozostają. Mój tata jest lekarzem i robił mi nawet badania z tego powodu,okazało się że mam awitaminozę. Już jestem dawno wyleczona,a siniaki ciągle są,więc chyba już nie znikną. Wiem na pewno,że są mniej wyraźne gdy jestem wypoczęta,nie tkwię godzinami przy komputerze i takie tam.Na codzień ukrywam jej pod płynnym korektorem pod oczy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Mój podkład ich nie zakrywa. Mogłabyś mi powiedzieć (napisać) jakiego korektora uzywasz?
PS A moze trzeba cos zmienić w diecie?
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
ja też mam ten sam problem, moje cienie pod oczami mają kolory od szarego, przez zielonkawy po fioletowy
![]() ![]()
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
A może jakieś okłady mogą pomóc?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
może wypróbujcie Pan Stik Max Factora - wiem, że to kwestia indywidualna co pasuje a co nie - ale w moim przypadku lepiej kryje cienie ten podkład w sztyfcie niż specjalnie do tego przeznaczony specyfik [znaczy się: niż Unifiance - żółty korektor].
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
a może krem na podkówki Lieraca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Ile to kosztuje i gdzie mozna kupić???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Miałam Diopti Gel Lieraca i zero efektów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Re: Pytanie do kosmetyczki!
Witaj!chciaz nie jestem kosmetyczka,to wydaje mi sie ze chyba umiem chcociaz ciut odpowiedziec na twoje pytanie
![]() ![]() ![]() moze spróbuj żelu z arnika,kiedys ktoś mi go polecił,koszt niewielki (ok 7zł za 5O ml)a efekty,chociaz nie cudowne, to przy regularnym stosowaniu mozna zauwazyc ![]()
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Wielkie dzięki, mnie też to strasznie drażni. Zastanawiałam się czy nie kupić kremu pod oczy z Ziaji z tej najnowszej serii. Chyba zaryzykuję i zobaczę, czy będą jakieś efekty! Pozdrawiam!
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
przejzyj tez KW odnosnie kremow pod oczy, dziewczyny w ocenach pisza, ktore rozjasniaja, a ktore tylko "obiecuja", cos mi sie kojarzy, ze rozjasnial Eris Forte?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Krem pod oczy dla 22-latki!
Szukam dla siebie odpowiedniego kremu pod oczy, nie przeciwzmarszczkowego bo jeszcze nie potrzebuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
Re: Krem pod oczy dla 22-latki!
Świetlik z Flos-Lek. Zobacz na KW.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
To zalezy tez za jaka cene. Ja uzywam Clinique, Anti-Gravity, ktory bardzo sobie chwale. Bardzo dobrze nawilza.
Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Ja lubię Bio-Calmille pod oczy z Yves Rocher. Jest łagodny, bez działania przeciwzmarszczkowego, za to nawilża i przeciwdziała sińcom i opuchnięciom.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Przylaczam sie do Cheetah i polecam Clinique Anty-Gravity, poczytaj na KW recenzje, kremik jest cudowny, fantastycznie nawilza i odzywia skore pod oczami a dodatkowo likwiduje drobne zmarszczki mimiczne, slicznie rozswietla i jest zbawienny dla suchej i zmeczonej skorki pod oczami. papa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
dołączam się do pytań - a jaki krem pod oczy polecacie na pojawiające się pierwsze zmarszczki? dodam, że zależałoby mi na przystępnej cenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
BAN stały
|
narazie nie potrzeba mi wiele. używam Erisu z serii 25+, dotleniającego . Więcej na KW
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.