![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Zamienię... :) - uporządkowany wątek i nowe rzeczy :)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Dot.: Zamienię ... :)
Karolinka - podkład so clear chętnie wymienięna Zestaw do makijażu oriflame visions colous harmonies 4w1 zużyty tylko korektor i lekko cień - ok?
jeśli chodzi o pasek - to ja bym chciała go wymienić na jakies naszyjniki długie lub butki - niestety nic takiego nie znalazłam u Ciebie.
#94 |
Raczkowanie
|
w takim razie co bys chciala za:
*Zestaw do makijażu oriflame visions colous harmonies 4w1 zużyty tylko korektor i lekko cień,Błyszczyk oriflame day dream kolor bliss ( czekoladowy) użyty kilkanaście razy?zapraszam dpo mojego watku ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...47#post3334347 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
co powiesz na taka wyminkę ?:
u mnie ciuszki 3,7,9,10,11 za twoje :Zestaw do makijażu oriflame visions colous harmonies 4w1 zużyty tylko korektor i lekko cień , Eveline – specjalistyczny żel punktowy antybakteryjny ( nie widać ile zostało ale podejrzewam ze z 15 ml została niecała połowa), Błyszczyk bezbarwny bez firmy nie wiem skąd go mam bananowy prawie cały, bezbarwny sztyft przeciw wyproskom - Avonzostała ok 1/3 i farbkę fioletową do okien z innego wątku ?? buziaczki
#96 |
Przyczajenie
|
no niestety Karolinka - nic z kosmetyków poza wątkiem nie mam
![]()
#98 |
Zadomowienie
|
sorki ze dopiero teraz. niestety z naszej wymianki nici. chcesz mydelko ktore bylo drogie a ja chce za nie cos special. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
ja bym sie z toba chetnie zamienila;-))))) np. na
emulsja intensywnie nawilżająca neutrogena La roche posay balsam po opalaniu posthelios J&J holiday skin ALE TO SĄ TAKIE NA WYBRÓBOWANIE TYLKO! a nic innego nie widzę... gdybys miała całe opakowanie albo troszkę zużyte....ale to za mało...pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Słonko, tamten wątek, w którym u mnie pisałaś jest już nieaktualny, tutaj mój nowy wątek
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=151930&page=2 jakby Cię coś zainteresowało to daj w nim znać. Pozdrawiam
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Karolinko
![]() ![]() ![]() O i jeszcze znalazłam, te 3 ramki mnie interesują (chyba...), hm, ja mma zdjęcia 10x15... no ale pomyślę ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
Zestaw do makijażu oriflame visions colous harmonies 4w1 zużyty tylko korektor i lekko cień Kredka do oczu double-colour jasno niebieski i granatowy uzyta kilka razy -balsam zwalczający celulit firmy tanita (ze 150 ml została niecała połowa - pedzelek do cieni użyty raz czy dwa - szampon błotny z glinka w saszetce ( to nie jest próbka!) do włosów zniszczonych osłabionych i wypadających 15 ml - prasowanka na ciuchy z napisem ' 4you' -mam do wymiany także kolczyk do uszu bez przebijania tzw. nausznica jak ktoś ebdzie zainteresowany zrobię dodatkową fotę poproszę o zdjęcie ![]()
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
czyli ostatecznie interesowało by mnie to:
Zestaw do makijażu oriflame visions colous harmonies 4w1 zużyty tylko korektor i lekko cień Kredka do oczu double-colour jasno niebieski i granatowy uzyta kilka razy -balsam zwalczający celulit firmy tanita ze 150 ml została niecała połowa pedzelek do cieni użyty raz czy dwa - szampon błotny z glinka w saszetce ( to nie jest próbka!) do włosów zniszczonych osłabionych i wypadających 15 ml - prasowanka na ciuchy z napisem ' 4you' a Ty co byś konkretnie za to chciała?
#107 |
Raczkowanie
|
Szkoda ze wymieniłaś już Shape'a
![]()
#108 |
Zakorzenienie
|
suplementy mam zarezerowowane ale kosmetki moge Ci oddac. Tonik mam z wymianki, ale w zasadzie dostalam tez z wymianki inny i tego wcale nie uzywam. Jest bodajże szwedzki, delikatny, bezalkoholowy
#109 |
Zakorzenienie
|
ok to sie zastanów bo mnie najbardziej interesuje to:
Zestaw do makijażu oriflame visions colous harmonies 4w1 zużyty tylko korektor i lekko cień -balsam zwalczający celulit firmy tanita ze 150 ml została niecała połowa - szampon błotny z glinka w saszetce ( to nie jest próbka!) do włosów zniszczonych osłabionych i wypadających 15 ml
#110 |
Raczkowanie
|
Myślę, że zdecyduje się jednak tylko na te 3 gazety i kulki...Balsamów mam i tak w nadmiarze
![]()
#111 |
Zakorzenienie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje mnie u ciebie:
próbki: Oriflame- pure skin mattifying cream 1.5 ml Clearasil krem przeciw wypryskom – 3 dni 3ml kosmetyki: dezodorant Fa (caribbean lemon) [a jakie jego zuzycie?]
#113 |
Raczkowanie
|
Dot.: pierdołki do domu za kosmetyki:)
7. fraba fioletowa do szkła użyta tylko raz
Czy to jest farba niezmywalna do szkła?? jeśli tak to czy znajdziesz coś w zamian??
#115 |
Raczkowanie
|
Tusz też mogę ci dać ale nie wiem, na jak długo ci posłuży, bo wczoraj go oglądałam i nie jest już pierwszej świeżości
![]() ![]()
#116 |
Raczkowanie
|
Masz malutko rzeczy a oprócz kulek i gazet nic dla siebie nie widze....Może poszukasz czegoś jeszcze w swoich zapasach kosmetykow?
![]()
#117 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Zamienię... :) - uporządkowany wątek i nowe rzeczy :)
Cytat:
Z twoich rzeczy podobają mi sie te i za nie chętnie zamienię się na torbę, tusz i rękawicę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Dot.: pierdołki do domu za kosmetyki:)
Niestety nie potrafię dobrać niczego co by mi się przydało, a nie chcę brać nic na sztukę. Więc muszę zrezygnować z wymianki, ale będę zaglądać może coś dołożysz i wtedy się wymienimy
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.