|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::..Aktualny wątek z dokładkami (Chanel, Pupa, kolorówka i pielęgnacja)..::..
Hmm, niestety ani oliwki, ani kremu do brązowych włosów nie potrzebuję
![]() To może faktycznie zostanmy przy tej małej wymiance |
|
|
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ..::..Aktualny wątek z dokładkami (Chanel, Pupa, kolorówka i pielęgnacja)..::..
Cytat:
![]() ok jak się umawiamy?na polecony czy osobisty odbiór?
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa, a ja Ci już adres wysłałam, a Ty pisałaś, że jesteś z Krakowa
to przejdźmy na PW
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Podobał Ci się lakier HR... Mnie interesuje paletka Pupy. Jak ona cenowo stoji? Jak drożej to może byś coś dobrała?
I czy bylabys zainteresowana wymianką? odp u mnie, pzdr
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Co do paletki to chwilowo jest zarezerwowana.
A poza tym najchętniej wymieniłabym ją na inną paletkę, albo na coś bardziej przydatnego niż lakier
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne. A które próbki by Cię interesowały?
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie coś znajdę
A co by Cię interesowało ode mnie? I rozumiem, że te Twoje próbki nie są przeterminowane?
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
* paletka 4 cienie, 3 błyszczyki - PUPA - zużycie na zdjęciu, mam z wymianki. Kolory cieni matowe, bardziej pastelowe, mniej kryjące, śliczne.
moze znajdziesz cos w moim watku |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Pola, u Ciebie podoba mi się Slalom Sprayer modeling spray KADUSspray do modelowania włosów prawie nowy (użyty ze 3 razy) poj 300ml - ale po pierwsze nie wiem, ile kosztuje
a po drugie 300 ml to chyba strasznie dużo ![]() ewentualnie: Plante System Woda micelarna do oczyszczania twarzy Prosensil do cery bardzo wrazliwej. Mogę oddać 200ml - kupilam w aptece cala butle 500 ml)
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie są przetermionowane.
U Ciebie podobają mi się: . Strep - krem do depilacji miejsc delikatnych (twarz i bikini). Bez opakowania. Użyty 2-3 razy, otworzony 6 miesiące temu. srebrny Inglot - kupowany max 3 miesiące temu, użyty kilka razy Paletka ColorWorks, mam z allegro. Cienie praktycznie nieużywane, najwyżej kilkakrotnie |
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Nie wiem czy ebde miała ejscze tą próbke kremu upiększającego nogi.Mi sie podoba: - Czarna kredka bez firmy - bordowy Inglot, zostało 70-80% (masz fotke? ;]) - ciemne bordo Margaret Astor, z wymianki(masz fotke? ;]) - te takie czarne z czwrtej fotki z napisem AMC (czy to cien ?) |
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
maaddzziiaa:
Za te próbki: Dax cosmetics: Baza wygładzająca (1ml) x2 Krem rzeźbiący kontur twarzy (2ml) x4 Odżywczy krem na noc, probiotyczny (2ml) x3 Floslek seria hypoalergiczna, krem pod oczy, do skóry wrażliwej (2ml) Floslek krem wyszczuplający i antycellulit (2ml) Olay: rozświetlająco- nawilżający krem na dzień, dla skóry suchej, norm.,miesz. Bielenda: krem nawilżający, aktywna kuracja odmładzająca, SPA(morska kuracja) (2ml) przeciwzmarszczkowy krem pod oczy (botoskin efekt) (2ml) krem dodający blasku, cera normalna, sucha (2ml) mogłabym Ci dać Strep i Inglota, bez tej paletki ![]() Freszynka: Foto lakierów jest już na pierwszej stronie w poście nr 5 Mogłabym Ci oddać: - Czarna kredka bez firmy - bordowy Inglot, zostało 70-80% - ciemne bordo Margaret Astor, z wymianki To czarne to cień inglota AMC i za niego będę wybredna ![]() Więc czy mogłaby być taka wymiana - moje trzy rzeczy za: - Mgiełka- Body spray-COTY- morski - żel pod prysznic YOURNEY - MARY KAY - Potrójna próbka GARNIER ULTRA LIFT krem na dzien i na noc, krem po oczy przeciwzmarszczkowo ujędrniający z wygładzającym skórę imbirem i wyciągiem z wiśni. Data ważnosci: 24.04.2009 ?
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
No spoko ;] Dorzucę Ci jeszcze kilka innych próbek- jako gratisiki. Mogę liczyć na wisiorek Ives Rocher - jako gratisik ?
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, oki, mogę dorzucić wisiorek w zamian za kilka kolejnych próbek
|
|
|
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Gothic Daisy czy cien aMC inglot czern jest matowy? a fiolet Bourjois?
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ten Inglot jest matowy - tak wygląda na powiece. Jak się patrzy na pudełko, widać takie mikroskopijne drobinki, ale takie to widać nawet w innych cieniach, które są matowe.
Fiolet jest półmatowy jak dla mnie - na oku wygląda na bardziej matowy niż w pudełeczku. Oba u mnie na oku wyglądają na matowe
|
|
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Jak matowe sa oba to nie dla mnie:-(
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Oki, rozumiem
![]() Ja też generalnie wolę z połyskiem i dlatego się ich pozbywam. |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Gothic Daisy!
Napisałaś w moim wątku (Fajne rzeczy do wymiany) "może coś u mnie znajdziesz?" Interesują mnie: * paletka 4 cienie, 3 błyszczyki - PUPA - zużycie na zdjęciu, mam z wymianki. Kolory cieni matowe, bardziej pastelowe, mniej kryjące, śliczne. * Bourjois Pastel Lumiere - fioletowy Gris Indigo, zużycie na zdjęciu, brak daty ważnosci Co byś za nie chciała ode mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172969
WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=473753 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=26870216 Edytowane przez marabi Czas edycji: 2007-02-11 o 08:57 |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Marabi, za Pupę niestety u Ciebie nic nie widzę
![]() Ale podoba mi się u Ciebie: - Maseczkę intensywnie nawilżającą Avon aloes i awokado 75 ml (ważną do 05.03.2008)- używaną parę razy, zostało jeszcze około 70% opakowania - Regulujacą maseczkę detoksykujacą Avon Soja i Trawa Cytrynowa 75ml (ważną do 12.2008)- używaną parę razy, zostało jeszcze około 80% opakowania Ale pewnie do cienia jeszcze coś chciałabym dobrać, bo on jest prawie nieruszany
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może za ten cień bourjois do maseczek dobierzesz sobie jeszcze jakieś próbki? Próbki, oczywiście nieotwierane: - Krem przeciwzmarszkowy na dzień Soraya Biostymulacja odnowy skóry 2 ml (ważny do 09.2009) - Nawilżający balsam do ciała Avon Skin So Soft 7 ml (ważny do 09.2007) - 2 próbki Perfum Crystal Aura Avon (w małych szklanych probóweczkach) - 2 próbki Perfum Little Black Dress Avon (w małych szklanych probóweczkach) - Perfumy Voile D'Ambre Yves Rocher (saszetka z nasączoną chusteczką) Jak będziesz chętna do wymiany, to możemy kontaktować się już w wiadomościach prywatnych. Pozdrawiam!
WYMIANKA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=473753 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=26870216 Edytowane przez marabi Czas edycji: 2007-02-11 o 15:53 |
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Marabi, niestety za cień znalazłam lepszą wymiankę
![]() Ale oczywiście jeżeli będzie Ci się podobać coś jeszcze - możemy się dogadać
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Ok!
Byłam zainteresowana raczej tylko tym cieniem. Może innym razem!
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

a po drugie 300 ml to chyba strasznie dużo