|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Widziałyście już taką bizuterię???:)
Spóźniłam się na komentowanie poprzednich wrzutów, ale bardzo mi się podobały wszystkie plecione. Z ostatniej porcji zdecydowanie papryczki
|
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
te są świetne
![]() ![]() chociaż 2 ostatnie pary też bardzo mi się podobały
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Drugie.
|
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że zdecydowanie przodują kolczyki "owijane" w tym "Chili"
I chyba skupię się na tej metodzie w swojej skromnej twórczości. Choć zaraz za owijańcami są kolczyki ze szkła weneckiego, ale to niewątpliwie przez sam urok tych korali. Pozdrawiam Was wszystkie, dziękuje za wszystkie opinie. P.S. Podniosłyście mnie na duchu, ostatnio mam małą wenę twórczą. Spod moich paluchów wychodzą same proste wzory. Mam nadzieje, że już nie długo coś mnie natchnie... |
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Jak dla mnie 'Turkusy' i 'Elegancja Francja'
Chociaż 'Chili' są bardzo ładnie owinięte... Ale jednak pozostanę przy 'Elegancji Francji'
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Biżuteria bardzo ładna aż pozazdrościć takiego talentu. Jedne kolczyki z 18.12.06 to już chyba widziałam na allegro.
A oto moje ulubione typy z rzutu: 1- bransoletka, chociaż jakoś bardziej widzi mi się jaki naszyjnik,ale jest prześliczna!; ostatnie kolczyki, natomiast te przed ostatnie jak dla mnie mają za dużo tych koralików; 2- tutaj wzbudziły moje zainteresowanie jedynie te drugie, bardzo subtelne, zimowe, idealnie pasujące do jakiejś mroźnej brunetki ![]() 3- wszystkie pierwsze trzy, przefantastyczne, idealne połaczenie tych wszytkich koralików jak na moje oko, w szczególności bransoletka. Oby tak dalej ....... ![]()
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny POMOCY!!??
Pisałam już w wątku dla zielonych ale obyło się echemm:/ Czym przyklejacie korale, kamienie itp... do klipsa?? Ja przykleiłam na Kropelce, efekt kiepski, po kilku chwilach użycia klipsa klej przestał trzymać:/ Szkło Weneckie odkleiło się od posrebrzanego klipsa. Powierzchnię przed klejeniem zmatowiłam no i efekt kiepski:/ Jakiego kleju Wy używacie??? Dzięki za pomoc. Fotka niestety krótkotrwałych klipsów: |
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
z tego, co mi się wydaje to klipsów się używa tak jak bigli, czyli za loopik,a nie przykleja
ale ja nigdy jescze klipsów nie robiłam, także pokroić się nie dam
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Lee-monka
![]() No mam problem bo mam ten drugi rodzaj klipsów, tzn. te nie do przywieszania na "loopikach" tylko te do przyklejania tj. na fotce wyżej :/ |
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
a cyjanopanowym klejem próbowałas?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

jestem również
Chociaż 'Chili' są bardzo ładnie owinięte... Ale jednak pozostanę przy 'Elegancji Francji'