![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: opium,puder revlon,podkład vichy,mary cohr,diorliner,jil sander..
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;3367944]mamomichałka oddam wiele z mojego wątku za Coty Wild Musk. To ukochany zapach mojej mamy a niestey już niedostepny. Mohgę nawet kupić cos dla dzieci, tylko powiedz co konkretnie. Proszę!!!![/quote]
Jesli chodzi o wild musk to mam 2 flakony po 15 ml-tyle ze jednemu brakuje tej nakładki do psikania-można zastąpić inna lub moge oddac 2 razem i po skończeniu jednej-wymienić ta nasadke na drugi flakonik. Jeśli chciałabyś oba-chociaż negocjowałam je wstępnie z alorah-skłaniałabym sie z wymianą z toba-tym bardziej-że zgłaszasz chęć zakupu czegoś dla dzieci.Napisz mi prosze czy ew.chciałabyś 1 czy dwa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
oj,szkoda-droga alorah-ponieważ m-iskra zgłosiła chęc na wild musk-i to że jest w stanie zakupić coś dla dzieci-na czym mi zależy i może bedzie chciała wżiąść 2-na co też bym chętnie przystała-możliwe że wymienię sie z nią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
oj bardzo chętnie oba!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;3369384]oj bardzo chętnie oba!!!
![]() ![]() Nie-pieniązkow nie wezme.. Napisze tobie ew.co możesz kupić-dogadamy sie o cene i ty sama zadecydujesz.Ale to jutro.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
1. cień Chanel - kolor Amethyst, prawie cały, jeszcze widać logo Z aplikatorem. Bardzo ładny fiolet z połyskującymi drobinkami. Otworzony w tym roku, trwałość 18 miesięcy.
2. paletka 4 cienie, 3 błyszczyki - PUPA - zużycie na zdjęciu, mam z wymianki. Kolory cieni matowe, bardziej pastelowe, mniej kryjące, śliczne. 3. Loreal Holographic cień fioletowy, zużycie na zdjęciu, z wymianki, brak daty ważnosci - Te rzeczy mi sie podobaja. A ty co tam u mnie wypatrzyłaś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Akurat u Ciebie podobają mi się drobiazgi:
9)L'OREAL-HOT LISS-mleczko wygładzajace do uzycia z prostownica-pozostało ok.2/3 5)FEMI-maseczka zelowa z d-pentenolem i alantoina,z 200 ml-pozostało 50%, 14)INGLOT-MATRIX-cienie do powiek,zuzycie ok,30% -LIRENE-peeling drobnoziarnisty,z wyciągiem z ogórka,pozostało może 60%,może więcej. Więc ani za chanela ani za pupę ich nie wymienię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Witaj!!!
![]() ![]() myślę o wymiance z Tobą na -podkład CHANEL DOUBLE PERFECTION FLUIDE-teint mat eclat,spf15-kolor 20-CLAIR-pozostało ok.40% jeżeli tylko nie jest zbyt ciemny ewentualnie -szminka ESTEE LAUDER RE-NUTRIV- (albo Dior?) Prawdopodobnie ten nieszczęsny mikroskop nie zostanie przeze mnie odesłany Pauli, bo się nie odzywa, więc w przyszłym tygodniu (Sylwia dała 10 dni) mogłabym Ci go wysłać. Jeżeli taki będzie ciąg dalszy, to chętnie Ci go przyślę nawet bez wymiany (a wiesz, jak za niego "przepłaciłam") dla Twoich potrzeb, bo przynajmniej będę wiedziała, że posłuży dobrym celom ![]() Ale może dobierzesz sobie coś z mojego wątku, to byłoby to w formie wymianki (przy okazji jednej wysyłki). Zrobiłam nowy wątek, to może coś wyszperasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;3372979]OK, czekam na listę rzeczy.[/quote]
Nie za bardzo orientuję sie cenowo jesli chodzi o te perfumy.Może ty wiesz jaką mają wartosć cenową?Tyle że chyba ten flakon który ja mam nie jest już dostępny..Fotka jest na 1 stronie-ale jak chcesz-dam wyrażniejszą.. Co do listy-to jak uzgodnimy wartośc cenową-zakupisz za ta sumE kosmetyki dla niemowląt,wybierzesz co chcesz z mydeł,szamponów,płynow do kompania,kremów,zasypek,b alsamów..Nie musisz wybierać najdroższe firmy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czytałam liste oszustów-szkoda gadać..przykro mi ze na ciebie trafiło ![]() Ja widziałam już Twój wątek-i podoba mi sie baza chanel. Mam nadzieję ze uda ci sie jednak rozwiązać sprawe z Paulą-szkoda tylu fajnych kosmetyków,jeśli nie to ja będe kombinowała co ci tu dać-szkoda zebyś oddawała go za darmo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
a ciebie co zainteresowało?np.za effaclar k?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jesteś wielka poziomko.Napewno sie dogadamy jakoś jeśli podoba Ci sie coś z mojego Watku.Teraz mam tylko chwilke by szybciutko poodpisywać-jutro bede miała więcej czasu by przestudiować wątki itd. Mnie tez szlag trafia-codziennie cos nowego-wczoraj 7-latka-dziś 5-latek. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Hej, nie wiem czy to jeszcze aktualne: podoba mi się Wild Musk oraz 1/3 podkladu EL double wear:
mój nowy wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165744 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;3378109]Te perfumy już wogóle nie są dostępne od kilku miesięcy, więc tym bardziej ich wartość pewnie wzrosła
![]() ![]() Dobrze zgadzam sie.Jesli już nic nie podoba ci sie z mojego wątku-zapraszam na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Więc sprawdze jutro kolor EL w perfumerii-jak będzie ok, odezwę się tutaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
Byłam jeszcze zainteresowana Twoimi jeansami, ale niestety nie mam zadnych na wymianę w Twoim rozmiarze. Adres do wysyłki podam na PW. Dziś zrobię zakupy i jutro wyślę do Ciebie paczkę poleconą z kosmetykami dla dzieci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie odzywka plynny włos pojedzie prawdopodobnie do vilandry, ale zostaje podklad Artdeco 80% oraz prawie nowa kredka do brwi givenchy, czy nadal jestes nimi zainteresowana? Bo u Ciebie oprocz double wear EL poj.1/3, podoba mi sie double perfection Chanel poj.40%. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dostałam paczkę. Bardzo dziękuję.
Właśnie zauważyłam, że zrobiłaś dokładkę (ja również). Bardzo mi się spodobało to: -podkład CHANEL DOUBLE PERFECTION FLUIDE-teint mat eclat,spf15-kolor 20-CLAIR-pozostało ok.40% -szminka ESTEE LAUDER RE-NUTRIV-kolor R14 gilded mist-użyta kilka razy,zużycie niewielkie,cielisty beżowo-złoty kolorek Szukam właśnie jasnych fluidów i jasnych szminek. Gdybyś miała ochotę na kolejną wymianę, polecam się ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.