![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gratisy
a ja już myślałam, że zostały 3 i nie wiesz co z nimi zrobić
![]()
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
co do gratisów:
najfajniesze dostałam z korallo - przy odbiorze osobistym pan postawił przede mną pudło i powiedział, żebym sobie wybrała co mi się podoba ![]() potem przyszła paczuszka od CJ - świetne rzeczy, ale żadnych gratisów [65 zl] z qunszu oczywiście nie było gratisów ![]() z loopika dostałam śliczne listki - takie http://www.loopik.pl/product_thumb.p...pg&w=126&h=126 tylko fioletowe. świetnie dobrane, bo w zamówieniu było kilka rodzajów innych listków ![]() za to z Akcesorii Artystycznych dostałam tylko 2 szklane niebieskie 'tygrysie oczy'. ładne, ale malutkie, więc pewnie wylądują w jakiejś bransoletce [45 zł]
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
A Astari przysyła jakieś gratisy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
no chyba tak, dziewczyny pisały
![]()
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
ja zrobię kumulację gratisów
![]() CJ - pamiętam że kiedyś sporo dorzucał, teraz już raczej nie, choć niedawno dostałam chyba ze 4 rodzaje korali, wcale nie drobnica, ale np do ostatniego zamówienia za ponad 400 zł nie dostałam nic - pewnie na przesyłkę dużo wydał bo to paczka duża była ![]() ![]() światkoralików2 - często coś dostaję, ale przy ostatnim zamówieniu przeszli samych siebie, dostałam cały wór korali - chyba ze 25 rodzajów, parę wklejam: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
beadshop - zawsze coś dają i to nie byle co
![]() ![]() ps. przepraszam że tak każdy sklep osobno w osobnych poście ale nie umiem wklejać załączników i pisać dalej, a jak wkleję wszystkie naraz to nie będzie wiadomo co od kogo dostałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
koralik.abc24.pl - zawsze coś dorzuca a moje zamówienia to max 60 zł, bardzo miły kontakt, tak swoją drogą, a więc dostałam:
tym razem linki dam: http://www.koralik.abc24.pl/default....367&pro=197942 http://www.koralik.abc24.pl/default....367&pro=197950 http://www.koralik.abc24.pl/default....367&pro=197946 (te zamawiałam i dostałam ich chyba ze 3 więcej) astari - zamawiałam jak na razie raz za ok 30 zł, chyba samą lakę zresztą i oprócz dodatkowych 2 kul takich samych jak zamawiałam, dostałam jeszcze 2 kule z laki ale z innym wzorkiem ps. zamawiałam i dostałam w gratisie czerwone ale nie mają już ale wklejam w innym kolorze (bardzo ładnie wykonane są - polecam tak na marginesie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nigdy nie dostałam żadneo gratisa, jak tak patrze na wasze korale...śliczności
![]()
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
raj korali - nie zamawiałam często, ale to się zmieni bo piękne rzeczy mają, kiedyś do zamówienia za ponad 100 zł dostałam koral niebieski - zdjecie 1
loopik.pl - zamawiałam 1 raz, same perełłki za ok 100 zł i dostałam paczuszkę perełek w kolorze hmm wrzosowym/liliowym i piękne kwadraty 1cm/1cm z dziurką na ukos także w tym kolorze - nie pochwalę się zdjęciem gdyż w sklepie nie ma a ja bardzo szybko wykorzystałam gratisy sroczki.pl - zawsze coś dorzucają, wszystko jedno za ile się zamawia, z tym że im większa kwota tym ładniejszy gartis - ale to chyba żadna nowość ![]() za zamówienie za ok 40 zł dostałam paczuszkę z różnymi koralikami w jednym kolorze, pasującym w większości do zamówionej reszty, były w nim np, dyski: (zdjęcie 2), a do zamowienia za ok 70 zł - lampworki 2 (zdjecie 3) korallo - nie pamiętam żebym coś szczególnego dostała, zresztą staram się mało zamawiać bo są drodzy, kiedyś chyba do zamówienie za ok 60 zł dostałam o 2 kostki bursztynowe więcej (zdjęcie 4) SilverArt.bazarek.pl - nie zamawiam dużo i często, ale kiedyś parę razy zamawiałam szkło wenecki i dostawałam zawsze o parę kosteczek więcej, zamówienia mniej więcej do 50 zł a ze 3 kostki zawsze były ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
hmmm widzę że nie bardzo numerki zdjęć pasują do kolejności - ale jakoś dacie radę
![]() na koniec zostawiłam artfan - zawsze coś dorzucają (długopisu nie dostałam, ale nie wiem czy żałuję ![]() raz dostałam gratisa z koralowo.pl, ale to w ramach przeprosin, dostałam 2 perły 9mm - bardzo ładne to chyba wszystkie sklepy z jakich najczęsciej zamawiam i część gratisów o których pamiętam, z innych owszem dostawałam jakąś drobnicę, ale nie ma się czym podniecać - ale i tak miło coś dostać aha zamawiam dość często i za duże kwoty, więc może daltego mam tyle gratisów, ale w częśći tych sklepów gratisy są rozdawane na prawo i lewo więc trzeba korzystać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Canidia same gratisy dostajesz
![]()
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Wie gdzie składać zamówienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Ostatnie gratisy z diamicart, zamowienie za 27 zl okolo
![]() 5 łezek i 4 takie beczułki tylko bordowe ![]() zdjecia ze strony diamic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w beadshopie, artfanie, sroczki.pl i koralik.abc24.pl zawsze się coś dostaje ![]() z tym że oprócz artfanu każdy z tych sklepów ma raczej zawężony asortyment ps. ja też takie kwadraciki z masy perłowej chyba dostałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
To teraz moje gratisy
![]() Zamawiałam na qnszcie, beadshop i artfan. Artfan przysłał mi sześciokąty z masy perłowej: http://www.artfan.pl/product_info.ph...oducts_id=3226 (zamawiałam na 42 zł) i dosłali mi nieobtłuczony koralik szklany ![]() ![]() A z beadshopu (zamawiałam na 36 zł) dostałam motylki cloisonne: http://beadshop.pl/motyl-cloisonne-r...owy-p-191.html ,czyli gratis za ponad 6 zł ![]()
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Canidia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
Własnie odebrałam zamówione korale
![]() ![]() ![]() Cieszę się ogromnie, przydadza się kolorystycznie do innych kryształków ![]() Artfan: dołaczyłam do szczęśliwych posiadaczek długopisów ![]() Prócz tego dodatli mi o 1 wiecej zamówionego lampworku i kulki szronionej posrebrzanej, i 2 niebieskie sześciokąty z masy perłowej ![]() ![]() Edytowane przez 0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b Czas edycji: 2007-01-11 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Swarovski gratis, no no
![]() ![]()
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Szaja..sliczne te swarovski.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
No, ale w sumie zamówiłam 32 kryształki
![]() Szczerze mówiąc, byłam święcie przekonana, że bardzo dużo zapłacę. Tymczasem razem z innymi jeszcze koralikami szklanymi, bardzo ładnymi zresztą, zapłaciłam 34zł! W tym mniej więcej 20zł Svarowski, co wcale teraz nie wydaje mi sie tak wiele. A jeszcze jak popatrzę na ceny w empiku, gdzie za kilkanaście kryształków trzeba dać 12,99zł.... A poza tym bardzo ładnie mi ten kolor dobrali, bo zamówione miałam między innymi takie, znów fotki astari.pl: |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Pani Dagmara z Astari to chyba najmilsza osoba od koralików jaką spotkałam
![]() i też robi biżu tylko czasu ostatnio nie ma ![]()
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Dziś dostałam paczuszke z beadshopu
zamowienie wynioslo 30,70 zł i dostałam jako gratisy 2 karbowane gruszeczki i dwie ażurowe kuleczki odrazu je wykorzystalam ![]() z qnsztu tez dostalam paczuksze dzis zamowienie za 35 zł ale od nich nigdy nie dostalam zadnego gratisa :/
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Monika nie rozumiem skrzywionej miny przy komentarzu o qnszcie, moze zamawiasz od kiedy qnszt wprowadzil program lojalnosciowy i nie daje juz gratisow, a po drugie nikt nie jest zobowiazany dawac grat. ja juz duzo razy zamawiałam a gratisów żadnych ie dostałam, nie płaczę z tego powodu, bo nie ma dlaczego
![]() w beadshopie robiłam zamówienia wieksze od Twojego i tez nie dostałam gratisów ![]() ![]() pozdrawiam!
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Mam te azurki. Sliczne sa
![]() A qunszt zawsze dawal gratisy (w czasie gdy dawal) zupelnie z dupy. To co im zbywalo na magazynie. Ja dostalam koraliki 4mm i akrylowe krysztalki... Aktyl lezy po dzic dzien, a koraliki zuzylam niedawno (kilka sztuk) do bransy.
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No bo tak jest ze zaczelam zamawiac kiedy juz nie dawali gratisów i jakos na nie czekałam .... a bedashopie zamawialam pierwszy raz... i napewno nie płacze z powodu jakis tam koralików .... poprostu wpisalam sie na temat o gratisach i wyraziłam swoje zdanie i tyle....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Wrzucam gratisy z Astari. Slicznie wygladaja na zywo. Z kadego koloru po 4 sztuki. A zamowienie bylo na 24zl
![]() Fotki z astari pl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
ja wlasnie z tych drugich ostatnio dostalam 4 sztuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:12.