|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dr A.Sankowski
Cytat:
Wydaje mi się, że grzecznie Ci odpisałam na Twoje posty w których zarzucasz mi rózne rzeczy. Już Ci napisałam , że trochę to dziwne jak na zadowoloną pacjentkę . No a tym, że może nie zapłaciłam za operację???? to tam komuś robią za darmo???? To może ja zapłaciłam w takim razie za kogoś-bo ja za swoje piersi zapłaciłam 19000 zł!!!!!!! -mam oczywiście dowód wpłaty.I nikt tu nie atakuje zadowolonych pacjentek. Nikt nie twierdzi, że oni tam nie potrafia piersi zrobić. Ja i osoby , które tu wypowiedziały swoje zdanie mówimy jedno: Może czasem coś nie wyjść ) . A na odchodne usłyszałam: no dobrze, że pani przyjechała, uspokoiliśmy panią, że nic groznego tam się nie stało, nie ma czym się niepokoić . Jak można mi było w takim stanie powiedzieć coś takiego!!!I jeszcze jedna moja uwaga. Pytasz, czemu tu się wypowiadają osoby, które nie są pacjentkami dr. Przepraszam-ale czy ty uważasz , że ja tym osobą jakis drenaż mózgów zrobiłam?? Uważasz, że osoba postronna nie jest w stanie wyrobić sobie obiektywnej opinii??? One obserwują przebieg wydarzeń od roku. Same są po udanych zabiegach piersi u różnych lekarzy. Mają ogromną wiedzę,własne doświadczenie i porównanie. Mogą się w tej sprawie wypowiedzieć bardziej obiektywnie niz Ty i ja.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-12-05 o 02:52 |
|
|
|
|
|
#92 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Czyli jednakCytat:
Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-12-05 o 03:13 |
||
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nie bedę się wstydzić
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Poza tym nie muszę publicznie wystawiać dat operacji, nazwiska lekarzy bo to mnie nie bawi ...powiedziałam swoje, wierzę Ci i życzę Tobie szczęścia, a resztę pozdrawiam. Pa. |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
podczytuję ten wątek od jakiegoś czasu i zrobiło sie tu co najmniej dziwnie, moim zdaniem każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, nie sądzę, że wzjemne oskarżenia mają tu jeszcze jakikolwiek sens. Jestem pewna, że każdy lekarz ma swoich zwolenników i przeciwników, ale to nie jest chyba powód do obrzucania się mięsem. Zaznaczam, że nie dziwię się żadnej ze stron, każdy ma swoje prywatne odczucia związane ze swoim przypadkiem i ma prawo je wyrazić, ale jedna opinia na plus czy minus (a widzę, ze właściwie dyskusja dotyczy właśnie dwóch takich przypadków) nie może wszystkiego powiedzieć o lekarzu, a już na pewno nie upoważnia do obrażania drugiej strony. Może bezpieczniej będzie zakończyć temat
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Faktycznie, zgadzam się Mycha84. Moim zdaniem w pewnych sytuacjach trudno bardzo o obiektywne opinie , dlatego też warto zawsze " przesiać" je przez własne sito.
|
|
|
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
Nie zmienia to faktu ,ze dr z tematu to co robi,robi dobrze lecz kiedy mu nie wyjdzie(a niestety pare razy mu sie zdarzylo) z nikad pomocy nie ma... Uwazam to za podsumowanie...
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Napiszcie coś o operacjach NOSA u doktora Lembasa i Sankowskiego. Ile oni biorą za zabieg, za konsultacje i jakie robią nosy. Bardzo się boję że trafię na złego lekarza. Jeśli ktoś miał u nich robiony nos to proszę o szczere info
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.znanylekarz.pl/2005/a-san...astyk/warszawa Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-03-27 o 09:53 |
|
|
|
|
|
#101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się przejechałam na całego. Tobie bym radziła poszperać troszkę a z pewnością znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie. I zrób jeszcze coś-zapoznaj się z opinią prawnika na temat zgody na operacje którą będziesz musiała podpisać. ---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Cytat:
Przytoczę fragment wypowiedzi dr Sankowskiego z wywiadu jakiego udzielił M Figurskiemu "Dlaczego nie poprawiać po Bogu". [cyt] MF: A czy spotkał się pan z innymi określeniami pod swoim adresem? AS: Nie, ale konkurencja mnie nie lubi, i to zrozumiałe, że na mój temat krążą plotki i różne opowieści. MF: Jakie na przykład? AS: Że źle operuję, że mam dużo powikłań... MF: Jak duże jest grono chirurgów plastycznych w Polsce? AS: Ponad 100 osób. MF: A pan polskim zwyczajem jest szykanowany, bo pana nazwisko jest w tej branży najbardziej znane? AS: Tak. Rzeczywiście to jest w Polsce normalne, że jeśli się komuś powiedzie i jest dobry w swoim fachu, to nie wzbudza to aplauzu, tylko wręcz przeciwnie. MF: Chciałbym pana zapytać o koszty. AS: A musimy o tym mówić? To budzi straszną zawiść, a ja jestem droższy niż inni lekarze. MF: Dlaczego? AS: Dlatego, że ja mam dużo pacjentów i jeżeli czeka się na wizytę pół roku, to chcę operować tych, którzy są zdecydowani, mają pieniądze i wiedzą, czego chcą. Kiedy się operuje pacjentki, które zbierają latami na operację albo zaciągają kredyt, to zaczynają się potem problemy. Odsyłam do lektury całego wywiadu http://www.magazynrazem.pl/figur6.html . Ja po przeczytaniu poczułam się jakbym weszła na salony z zabłoconymi kopytami..... Tam się szanuje pacjenta? Czy tam się szanuje jego pieniądze?
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-01-26 o 02:33 |
||
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Czemu tak mówisz, aż tak jest źle??
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- aż tak jest źle??? |
|
|
|
|
#103 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
No było, było-ale jak to ktoś napisał , to tu tylko jeden przypadek
|
|
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
|
witam, jakaś dziewczyna napisała ze dr. sankowski ma 70 lat, totalna bzdura , przeciez wystarczy wejsc na kliniekę sankowskiego i bedzie kiedy zaczynał studia chyba ok 1957 rok a zaczyna sie jak ma sie 18-19 lat wiec wychodzi ok 53-4 lata . tak wiec kłamstu i pomówieniom łatwo mozna uciąć jezyk. plus wystarczy zanać matematykę heheheh
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
abstrahując zupełnie od treści Twojego posta - ja z góry przyznaję, że się nie znam na matmie
nic a nic ![]() ale wg mojego komputerowego kalkulatora 2010 minus 1957 to 53 lata... więc jeśli doliczyć jeszcze koło +/-20 jako okres przed studiami, to chyba...
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do kosztów, to poprawka lipo 6000 zł i piersi przewidziane na ok 14 000 zł, wcześniej u Łonia zapłaciłam 13 500 zł za piersi Edytowane przez rewit Czas edycji: 2010-09-19 o 21:31 |
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś 4 godz przesiedziałam pod gabinetem a i tak konsultacja się nie odbyła- za to panie z wielkimi torbami świątecznymi wchodziły bez kolejki mimo, że nie bylły w ogóle zapisane - no one były z tych równiejszych Widziałam się ostatnio ze znajomą która z 5-6 lat temu robiła u nich powiekę górną. Po tej korekcie zostały jej przede wszystkim blizny z 1,5 cm pod brwiami , które widać nawet na zdjęciach. Na zdjęciach z uroczystości przy okazji której się spotkałyśmy -to byla spora feta, ona ma na nich wieczorowy makijaż a blizny i tak widać. Nie wiem na jaki efekt z powiekami liczyła ale ja nie widzę żadnej różnicy, a co dopiero takiej która warta by była tych blizn
|
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Jestem w szoku!!!!!U mojego dr byłam traktowana super jak ktoś....
Tak to jest----Warszawka -niech operuje więc Dr tylko kasiastych gwiazdorów --napisze przed wejściem tylko dla bogatych już kończę, bo za dużo napiszę...poruszyła mnie wypowiedź dr o tych co kasę mają a o tych co zbierają i na kredyt robią operacje---dobrze ,że on ma--i oto jest Polska mentalnośc---ale , że u takiego znanego dr?Ja osobiście bym u niego nie zoperowała nic za to jakim jest materialistą...i nie szanuje klientów którzy na swoje marzenia zbierają latami--ja akurat miałam gotówkę na powiększenie piersi, ale kosztowało mnie to kilka wyrzeczeń więc wiem jak to jest....jak by miec tak wszystko na pstryknięcie to z czego to było się cieszyc?
Edytowane przez alis280 Czas edycji: 2011-04-26 o 19:50 |
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Ja też jak przeczytalam to zdanie w wywadzie to aż mną wzdrygnęło.
Moim zdaniem, to wlaśnie wiele świadczy o podejściu do zwyklego Kowalskiego, nie do gwiazki z kolorowego magazynu. Osobiście nigdy bym nie poddała się operacji, więdząc jakie doktorek ma podejście do ludzi. Ogółem. A gdzie tu miejsce na etykę, empatię, misję ?
|
|
#114 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, ojjj dawno nie wchodziłam na forum.... Ale jestem i pragnę podzielić się swoimi przemyśleniami
nie miałam w końcu operacji u dr sankowskiego. Naczytałam się różnych, najczęściej nieprzychylnych rzeczy uderzających w jego osobę i nie zdecydowałam się na operację u niego. Ale miałam operację powiększenia piersi i to zupełnie gdzie indziej... Również w klinice w w-wie. Na konsultację czekałam około 1-2tygodni. A na operację około 1-2miesiące. Więc wg mnie b.krótko. Sankowski jest przereklamowany, a inni dobrzy lekarze nie są po prostu doceniani, bo nie biorą udziału w komercyjnych programach telewizyjnych. takie jest moje zdanie. Pozdrawiam WAS wszystkie!!
|
|
|
|
|
#115 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-09
|
Cytat:
właśnie wątpię, nie bez przyczyny jest renomowana to myślicie że na szkodzeniu klientom im zależy ? Edytowane przez Tu_pak Czas edycji: 2011-09-06 o 00:12 |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat ta osoba jest w stanie odróżnić tk. gruczołową i mieśniową na zdjęciu MR które widziała. Zresztą do tego badania jest opis, został on potwierdzony przez innych lekarzy i w czasie reoperacji.
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja jestem właśnie przed operacją nosa i przyznam, że jestem bardzo ciekawa jak zakończyła się Twoja historia i czy specjaliści z Londynu naprawdę Ci pomogli. Ja tak naprawdę mam beznadziejną sytuacje po wypadku, jeszcze z czasów dzieciństwa. Poprawienie wyglądu mojego nosa było i jeszcze jest moim marzeniem. Wiem, że efekt końcowy może nie być perfekcyjny, ale szanse są i trzymam kciuki za rękę chirurga ;-) Wybrałam dr Sankowskiego, bo bardzo poleca mi go koleżanka –sama robiła tam kilka poprawek i jest bardzo zadowolona. Czytałam sporo na forach i pewnie, że są rożne opinie, ale tak naprawdę na każdego lekarza można coś znaleźć. Mimo wszystko więcej jest plusów i mam ogromną nadzieję, że Pan Sankowski mi pomoże. Daj znać jak poszło i jeśli możesz powiedz jak to wygląda finansowo w Londynie –tam pewnie jest dużo drożej niż w Polsce…. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A ploteczki to ja słyszałam inne, że facet naprawdę ma fach w ręku. Zadowolona klientka |
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
i zabieg był na najwyższym poziomie. Sama też zbierałam kasę na zabieg i nie czuję się z tego powodu gorzej –może masz jakieś kompleksy….. Co do cen, od 2002 chleb tez podrożał…. |
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

. No a tym, że może nie zapłaciłam za operację???? to tam komuś robią za darmo???? To może ja zapłaciłam w takim razie za kogoś-bo ja za swoje piersi zapłaciłam 19000 zł!!!!!!! -mam oczywiście dowód wpłaty.
. Jak można mi było w takim stanie powiedzieć coś takiego!!!

. Czyli jednak

nic a nic