|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co i jak gdy ma się 180 ^^
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
to, czy kobieta jest kobieca nie ma nic wspolnego ze wzrostem. jastem wysoka kobitka, mam 180 bez kilku cm. i czuje sie megakobieco, co pewnie wiaze sie z brakiem kompleksow, samoakceptacja, otwartoscia. jesli chodzi i wyglad zewnetrzny to rowniez nie narzekam, mam proporcjonalna sylwetke, dbam o siebie. na brak powodzenia nie moge narzekac. kobieca mozna wiec byc bez wzgledu na wzrost
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Mrówka_zeta- bardzo ładnie to ujęłaś i zgadzam się w 100%
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
To ile kobieta ma wzrtosu nie oznacza jak bardzo jets kobieca.- otylia jędrzejczak- zapewnie niejeden pan o niej marzy.
No cóz mała kobieta. Ja od dziecińtwa byłam skrzatem polnym, mam mężczyzne powyżej 180 i wyglądamy z daleka jak ojciec z dzieckiem Ciuchów tez na siebie nie moge kupic. Najlepiej byc ta "średnia", a nie skrajnościa.Zapomniałabym facet wybierze ta, która kocha
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
akurat otylia jedrzejczak dla mnie jest malo kobieca:PP ale to moja opinia
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
powrót ^^
Hmmm Otylia.. mieszka obok mnie i powiem wam ze to co widać w TV mija się z prawdą bo ona jest... bardzo szczupła.. a ja zawsze myślałam ze umięśniona i raczej postawna z niej kobieta....<ppsyyt Agooolenka słyszałam a raczej widziałam ze idziemy razem na kremowki ^^ po maturze xD hmm co jeszcze aaa hehehe jak mozna powiedziec że biodrówki u wysokich kobiet wyglądają brzydko ja mam szerokie biodra ok 102cm i powinnam nosić biodrówki:P:P brzydko wyglada to jak dziewczyna ma przerwę miedzy spodniami a bluzką wynoszacą 20 cm ;| o! xD chodziłam na taniec towarzyski ^^ teraz wzięlam się w domq za A6W-polecam
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Jestem niska 157 i buty wszystkie jakie mam sa na obcasie. Moj mężuś uwielbia mój wzrost(mam tylko japonki) ja tez nie wiem czy bym chciała być wyższa .A to zależy tylko od nas jak sie czujemy we własnych ciałach a nie jak nas ludzie odbieraja .
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
A ja niestety mam ogromne opory przed włożeniem szpilek (mam 177). I szukalam sie ostatnio plaskich kozakow... Niezrecznie sie czuje jak jestem od wszystkich wyzsza wiec u mnie odpadaja szpilki chociaz niesamowicie mi sie podobają...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.

.Może zapisz się na jakąś salsę,taniec brzucha abo co
.To NAPRAWDE działa

Ciuchów tez na siebie nie moge kupic. Najlepiej byc ta "średnia", a nie skrajnościa.

a ja zawsze myślałam ze umięśniona i raczej postawna z niej kobieta....