![]() |
#92 |
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ~~ Mój kramik ~~
podoba mi się u ciebie parę rzeczy, więc na pewno bym coś wybrała
![]()
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
moze u mnie cos za SORAYA care & control korektor w sztyfcie, brak daty ważności, kupiony jakoś w kwietniu/maju 2006 roku, użyty dwa razy????????????????????? ?????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wpadły mi w oko branzoletki plasitkowe i piórnik z filipinki. Mam taki, ale mój jest już bardzo zniszczony, a bardzo go lubie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
perfumove love
|
Interesują mnie:
IWOSTIN intensywny krem nawilżający o przedłużonym działaniu, data ważności: do 04.2008, pojemność 75ml, INGLOT Vertigo nr 71 - jasny morski, turkus RIMMEL Extra super lash - czarny tusz, mokry Zapraszam do siebie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171345 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176286 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
właśnie za to uwielbiam Targowisko, bo nie chodzi tutaj o wymianę rzeczy o podobnej wartości rynkowej, tylko o podobnej dla piszących. bardzo chętnie przyjmę oba cienie. skoro masz przekupek więcej, to pewnie mam wysyłać pierwsza. więc i piórniczek i bransoletki polecą na pocztę w poniedziałek (pewnie podejdzie pod list polecony, a nie paczkę, bo lekkie) tylko proszę o adres na pw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Mi się podoba u Ciebie:
JOKO Winter Glamour odcień 810 - jasny zielony z drobinkami, taki trochę kameleon, data ważności: do 12.2008, zużycie na zdjęciu, użyte może dwa razy LOVELY cień duo z rozświetlaczem (brak numeru) - złotawy z khaki, zużycie widać na zdjęciu, data ważności: do 12.2007 LA ROCHE POSAY Effaclar żel do mycia, pojemność 15ml LA ROCHE POSAY Rosaliac konsystencja żelu, pojemność 15ml, użyty dwa razy A jaki jest odcień tego podkładu L'oreala? Nie mogę znaleźć gamy kolorów, a nie kojarze, czy ten kolorek jest bardziej jasny czy ciemny? Jak widzisz, trochę mi się rzeczy podoba, więc Ty lepiej uznaj, co za te korale ![]() ![]()
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Ten podkład jest dość ciemny, numer to 22, wpada w róż.
Jesteśmy z tego samego miasta, więc możemy się umowić w weekend na spotkanie i sobie obejrzysz dokładnie. W tygodniu mam uczelnie poza Gliwicami i dojazdy zabijają ;( Po namyśle kuszą mnie jeszcze te balsamy Avonu, jednak wolałabym właśnie na żywo je obwąchać, bo nie znam zupełnie tych zapachów. Z senses znam jedynie re-charge, a z naturalsów kokos i papaję ![]() Co ty na moją propozycję? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
aj, przepraszam, nie poprawiłam czegoś w wątku - aktualny jest tylko ten balsam Senses, zielony, Fantastic Day.
A na jakiej uczelni studiujesz? Może a nuż na tej samej? ![]() ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
zajrzysz do mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
tak to krem do buzi, odżywczy, jak cała seria kozie mleko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.