![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pomysł na WALENTYNKI
a ja zrobilam kiedys prawie ze rozbierana sesje dla mojego lubego powkladalam foteczki do albumu napisalm dlaczego jestem szczesliwa i byl w niebo wziety
![]() a teraz nie mam pojecia co.... ![]() a moze macie faceta ktory interewsuje sie extremalna jazda na rowerze ? i co by dla takiego
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
ja już chyba wyczerpałam wszystkie pomysły .Ale wczoraj wypatrzylam coś ekstra! I to w takim "codziennym" sklepie- w Auchan !
Ja kupuje dwa kieliszki do szampana takie długaśne, któe mają w nóżce serduszko,oczywiście czerwone i nie wygląda to przesadziście ![]() ![]() ![]() Do tego kupiłam już wcześniej ![]() ![]() ![]() ![]() Prezentacji nie robie bo już robiłam,ale zrobie piękne pudełeczko i chyba jeszcze wsadze do tych skarpetek hmm czekoladki serduszkowe albo sama zrobie ciasteczka ale to wtedy już nie w skarpecie ![]() No i może jakieś moje zdjęcie typowo walentynkowe ![]() papa
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
a przegladajac tysiace stron, wlasnie wymyslilam prezent dla mojego Misiaka
![]() tak wiec korzystajac z Waszych pomyslow wymyslilam ramke na zdjecia z pieknym aniuolkiem ( antyrama i aniolek ten oto http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1137324560 moze uda mi sie go siakos skopiowac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
agnieska dzieki za info
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
aaa, przeglądnęłam dokładniej wątek - są z tej serii, z której któraś z dziewczyn wkleiła przykład z merlina
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
te z misiami widzialam, kosztuja chyba 24zl u mnie w miescie ale wlasnie ciezko mi sie bylo zdecydowac(tez zastanawialam sie nad czarnym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
ja też się obawiam, że nie będzie chciał, ale trudno - trzeba go oznaczyć przed obcymi!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
agnieska- napewno bedzie chcial! heh moj bedzie mial superoznaczenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
A ja Wam powiem,że jestem zadowolona z prezentu,który przygotowałam(w sensie zamówiłam) dla mojego TŻ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
kasia0702 takie zdjecie to super pomysl! wiem o jaka kompozycje Ci chodzi, przegladalam stronki w internecie i faktycznie, ladnie to wyglada
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Zazwyczaj robięcoś sama gdy nie jestem przy kasie.W tym roku wyrobiłam z masy solnej świeczniczek z serduszkami
![]() ![]() ![]() A gdybym miała pieniążki to hmm... Mój TŻ aktualnie ma obsesję na Forda Mustanga, więc przy najbliższej okazji i gdy będę przy forsie.. kupie mu..... mini model Forda Mustanga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja postanowiłam podarować kwiat orchidei w serduszkowej doniczce bo mój TŻ bardzo lubi kwiaty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
A ja tworze cos takiego
![]() ![]()
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
mój pomysł jest taki ... lekko erotyczne zdjęcia zrobiłam sobie sama aparatem cyfrowym z samowyzwalaczem ...bo tylko mój TŻ ma je oglądać, wydrukowałam sama na papierze fotograficznym super wyszły wkleje je do małego albumu w starym stylu z papieru czerpanego w który wpiszę także moje własne wiersze ( piszę takowe) o miłości ...on tez lubi poezję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
hmm... te kupony sama stworzyłaś czy ściągnęłas ?
![]() ![]() ![]()
Mówią że, kiedy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... połowy swojej własnej duszy... połowy samego siebie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
ale fajkne te kupony dajie jakies info o tym
![]()
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście Bogini Sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=coc9]a ja zrobilam kiedys prawie ze rozbierana sesje dla mojego lubego powkladalam foteczki do albumu napisalm dlaczego jestem szczesliwa i byl w niebo wziety
![]() ech.....fajny pomysł ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
kupony zrobilam sama,wpisałam w google grafika "kupon" ,znalazłam jakiś chiński z serduszkiem i napisem w srodku,zostawilam tylko ramkę,powklejłam inne obrazki,napisalam co trzeba i włala
![]() te dwa bez opisu sa niedokończone jeszcze ![]() jak będzie pomysł na więcje to zrobie więcje ![]()
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
witam!
Mam takie pomysły na prezent: - torcik w kształcie serducha, z truskawkami na wierzchu; - okładka Playboya, z naszym zdjęciem (tzn moim), przerobiona w jakimś prodramiku do obróbki zdjęć np. Corel Draw, albo Adoby Photoshop. To będzie takie specjalne wydanie Playboya ![]() ![]() - zrobic karykature swojego wspólnego zdjęcia, mozna wysłać do karykaturarza w necie swoje zdjęcie i on odsyła poczta przerobione - karykarure - kolacja dla dwojga - koszulka badź bokserki zrobione przez nas...pomalowane farbami do malowania po mareriałach...na takich majtasach moga byc nasze wszystkie pomysły i marzenia ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
ja z TŻ sie w tym roku umawialismy ze kupimy sobie tylko kartke i pojdziemy do kina.. ale cos nam kino chyba za drogo wyjdzie bo u nas w miescie dwa filmy pod rzad w walentynki i nie wiadomo czy 14 zl to za dwupak czy za jeden film od osoby,,.
tak wiec awaryjnie jak nie pojdziemy zrobilysmy z siostra figurki z masy solnej i jedną dostanie ![]() mialam jeszcze robic kartke ale nie wiem czy to dobry pomysl czy lepiej kupic musze sie zdecydowac ![]()
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Farba , Agnieska gdzie wy kobietki kupilyscie te bryloczki bo ja chyba slepa jestem
![]() ![]() ![]() 8.luty.2006 16:37 Farba Agnieska dziekuje bardzo za pomoc ![]() ![]()
Przekonani ze polaczylo ich uczucie nagłe! a co na to schody,korytarze,ulice? moze jakies"przepraszam"w scisku? moze bylo cos zgubionego i podniesionego? klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk? 21.02.2009 Maja03.03.2014 Jakub Edytowane przez moni888 Czas edycji: 2006-02-08 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
w lutowym numerze Claudia Rodzice znalazłąm takie coś, może kogoś zainteresuje, pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
oh..ja też jeszcze nie mam pomysłu na prezent, zwłaszcza ze mój TŻ mieszka w innym miescie i nie bedziemy spedzac 14 razem
![]() podoba mi sie bardzo pomysł z kuponami, uwazam ze slodko jest tez upiec ciasto albo zrobic galaretke z winem i moga w niej plywac zatopione maliny..i jakas romantyczna muzyka ![]() ale co zrobic kiedy nie bedziemy razem? zdjecia w ramce nie dam bo jest fotografem i wszystkie zdjecia sa u niego ![]() łańcuszkow zadnych nie nosi ( kiedys dostalam od niego taki kamyczek sliczny on ma taki sam ale zaklada go tylko na jakies specjalne okazje ) chyba zostanie mi tylko kartka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
do kartki zawsze cos można dołączyć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
znalazlam kilka takich gadzetów na walentynki podoba mi sie bardzo ta plyta z fotka a na niej ulubiome piosenki np. o jakim szczególnym znaczeniu dla pary
1 poduszka z zdjeciem ukochanej 2 kalendarz z zdjecianki oczywiskie swoimi na kazdy miesiac inne 3 breloczki wyznaniem milosmyn 4 wsominana plyta 5 grzejace serduszko na zimne i samote dni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.