Walentynki - inspiracje, dekoracje - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Notka

Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-02-04, 23:13   #91
coc9
Wtajemniczenie

GG do coc9
Dot.: pomysł na WALENTYNKI

a ja zrobilam kiedys prawie ze rozbierana sesje dla mojego lubego powkladalam foteczki do albumu napisalm dlaczego jestem szczesliwa i byl w niebo wziety

a teraz nie mam pojecia co....

a moze macie faceta ktory interewsuje sie extremalna jazda na rowerze ? i co by dla takiego
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście
Bogini Sportu

coc9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-04, 23:21   #92
kati81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez coc9
a moze macie faceta ktory interewsuje sie extremalna jazda na rowerze ? i co by dla takiego
Ja mam takiego faceta, ale po najprostszej linii oporu kupiłam mu bokserki
kati81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-05, 09:16   #93
Aneth:)
Wtajemniczenie

ja już chyba wyczerpałam wszystkie pomysły .Ale wczoraj wypatrzylam coś ekstra! I to w takim "codziennym" sklepie- w Auchan !
Ja kupuje dwa kieliszki do szampana takie długaśne, któe mają w nóżce serduszko,oczywiście czerwone i nie wygląda to przesadziście Najgorsze jest to,że mój TŻ już wie,że chce to kupić bo byłam z nim haha i co najśmieszniejsze on też miał na to chrapkę ale powiedziałam,żeby wybil to sobie z glowy bo to mój prezent
Do tego kupiłam już wcześniej skarpetki w H&M na męskim oczywiście "The best boyfriend in the world" z nich to będzie się bardzo cieszył.
Prezentacji nie robie bo już robiłam,ale zrobie piękne pudełeczko i chyba jeszcze wsadze do tych skarpetek hmm czekoladki serduszkowe albo sama zrobie ciasteczka ale to wtedy już nie w skarpecie
No i może jakieś moje zdjęcie typowo walentynkowe jak mi starczy czasu..
papa
Stary 2006-02-05, 10:36   #94
maaadi
Raczkowanie

a przegladajac tysiace stron, wlasnie wymyslilam prezent dla mojego Misiaka mielismy isc tylko do kina ale wiem ze on i tak mi cos sprawi wiec glupio byloby sie nie odwdzieczyc :P
tak wiec korzystajac z Waszych pomyslow wymyslilam ramke na zdjecia z pieknym aniuolkiem ( antyrama i aniolek ten oto http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1137324560 moze uda mi sie go siakos skopiowac ) i moze ciastka?? fajny bylby jesczze taki zegar http://www.prankplace.com/whatever.htm ale w u nas chyba tego nnie dostane jescze tydzien ............
maaadi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-05, 16:07   #95
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farba
dziewczyny ja szukam takiego breloczka-serduszka, ktore mozna przelamac i kazde z nas mialoby po pol, albo poprostu kupic dwa breloczki-polowki serc i tez kazdy mialby pol tylko problem w tym, ze nie moge nigdzie takiego znalezc widzialyscie moze gdzies takie cudenko? to bedzie tylko dodatek do mojego prezentu, heh tylko jeszcze nie wiem jaki bedzie ten prezent- prawdopodobnie jakas ramka ze wspolnym zdjeciem na dodatek moj TŻ ma urodziny 19 lutego!! i tez musze wykrzesac jakis prezent, ale mam juz chyba pomysl-portfel bo cos kiedys mowil ze mu sie jego obecny nie podoba jesli widzialyscie gdzies taki breloczek to dajcie znac, prosze
są w empiku sama taki kupiłam, jest kilka rodzajów
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-05, 17:15   #96
farba
Raczkowanie

agnieska dzieki za info jutro zrobie maly wypadzik na miasto i jesli znajde to na pewno kupie zdecydowalam sie tez na ta koszulke z nadrukiem, o ktorej pisalam wczesniej(jesli nie spodoba sie mojemu TŻ to bedzie w niej najwyzej spal a nie chodzil na treningi ). moj prezent wymyslony:breloczek+koszu lka
farba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-05, 18:22   #97
agnieska
Zakorzenienie

aaa, przeglądnęłam dokładniej wątek - są z tej serii, z której któraś z dziewczyn wkleiła przykład z merlina również z sercem, ale ja mam ten czarny, stwierdziłam że może chociaż będzie nosił jak czarny są też misie walentynkowe, ramki, itp - z tymi walentynkowymi misiami

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-02-05, 18:30   #98
farba
Raczkowanie

te z misiami widzialam, kosztuja chyba 24zl u mnie w miescie ale wlasnie ciezko mi sie bylo zdecydowac(tez zastanawialam sie nad czarnym ). dla mnie te breloczki sa cudne i urocze ale dla mojego TŻ...? no nie wiem czy by nosil. wole nie ryzykowac i kupic zwykla polowke serducha
Stary 2006-02-05, 18:35   #99
agnieska
Zakorzenienie

ja też się obawiam, że nie będzie chciał, ale trudno - trzeba go oznaczyć przed obcymi!
Stary 2006-02-05, 19:32   #100
farba
Raczkowanie

agnieska- napewno bedzie chcial! heh moj bedzie mial superoznaczenie breloczek i koszulka z wyraznym napisem, ze jest juz zajety
Stary 2006-02-05, 19:58   #101
kasia0702
Raczkowanie

A ja Wam powiem,że jestem zadowolona z prezentu,który przygotowałam(w sensie zamówiłam) dla mojego TŻ.Nie jest to nic orginalnego,bo oczywiście chodzi o zdjęcie i jak ktoś potrafi i ma odpowiedni program to może to zrobić sam ale ja akurat nie potrafię więc zleciłam to osobie,która zna się na tym.Kilka wybranych zdjęc umieszcza się na jednym w różnej kompozycji,jakieś ciekawe tło,można umieścic jakiś napis i efekt jest rewelacyjny.Oczywiście takie zdjęcie najlepiej prezentuje się w większym formacie.Teraz musze tylko je wywołać,dokupić jakąś fajną ramkę albo antyramę i gotowe
kasia0702 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-02-05, 20:37   #102
farba
Raczkowanie

kasia0702 takie zdjecie to super pomysl! wiem o jaka kompozycje Ci chodzi, przegladalam stronki w internecie i faktycznie, ladnie to wyglada szczegolnie jak sie ma wspolne zdjecia, my dopiero ze soba zaczynamy wiec nie mozemy pochwalic sie wspolnymi fotkami ale to sie nie dlugo zmieni
Stary 2006-02-06, 08:51   #103
amelka_89
Przyczajenie

Zazwyczaj robięcoś sama gdy nie jestem przy kasie.W tym roku wyrobiłam z masy solnej świeczniczek z serduszkami Jeszcze go muszę pomalować Ale mój men to się cieszy z wszystkiego co dostanie, a juz właśnie najbardziej z własnoręcznie robionych rzeczy
A gdybym miała pieniążki to hmm...
Mój TŻ aktualnie ma obsesję na Forda Mustanga, więc przy najbliższej okazji i gdy będę przy forsie.. kupie mu..... mini model Forda Mustanga )))
amelka_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-06, 14:12   #104
arizoona
Zakorzenienie

Smile Dot.: pomysł na WALENTYNKI

Ja postanowiłam podarować kwiat orchidei w serduszkowej doniczce bo mój TŻ bardzo lubi kwiaty
arizoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-06, 15:50   #105
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

A ja tworze cos takiego będzie spięte w jakby notes. Pomysł ściągnięty z tego forum

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-06, 17:09   #106
Nikula5
Zadomowienie

GG do Nikula5

mój pomysł jest taki ... lekko erotyczne zdjęcia zrobiłam sobie sama aparatem cyfrowym z samowyzwalaczem ...bo tylko mój TŻ ma je oglądać, wydrukowałam sama na papierze fotograficznym super wyszły wkleje je do małego albumu w starym stylu z papieru czerpanego w który wpiszę także moje własne wiersze ( piszę takowe) o miłości ...on tez lubi poezję
Nikula5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-06, 19:24   #107
potoczanka
Raczkowanie

hmm... te kupony sama stworzyłaś czy ściągnęłas ? hih. Sa tylko te czy jeszcze coś ? Pierwsze widzę takie kupony
Mówią że, kiedy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... połowy swojej własnej duszy... połowy samego siebie...

15.08.2009
potoczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-06, 19:29   #108
coc9
Wtajemniczenie

GG do coc9

ale fajkne te kupony dajie jakies info o tym
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście
Bogini Sportu

coc9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-06, 21:11   #109
ula-po-prostu
Raczkowanie

[QUOTE=coc9]a ja zrobilam kiedys prawie ze rozbierana sesje dla mojego lubego powkladalam foteczki do albumu napisalm dlaczego jestem szczesliwa i byl w niebo wziety

ech.....fajny pomysł tylko nie mam w pobliżu nikogo kto zrobiłby mi taką sesję mamusi nie poproszę niestety jakl rozwiązałaś ten problem??

'nie narzekaj, że masz pod górę, skoro jest to wspinaczka na szczyt'
ula-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-06, 22:33   #110
kati81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez coc9
ale fajkne te kupony dajie jakies info o tym
No właśnie Kupony są super, tylko zastanawiam się na co mogą być te 2 bez opisu...
kati81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-06, 22:52   #111
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

kupony zrobilam sama,wpisałam w google grafika "kupon" ,znalazłam jakiś chiński z serduszkiem i napisem w srodku,zostawilam tylko ramkę,powklejłam inne obrazki,napisalam co trzeba i włala

te dwa bez opisu sa niedokończone jeszcze

jak będzie pomysł na więcje to zrobie więcje

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-07, 11:13   #112
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
Napisane przez moni888
...ja chcialam srebrne wygrawerowane obraczki ale on kategorycznie odmowil twierdzi ze "jeszcze sie nanosimy w zyciu obraczek":
Ja rok tem na walentynki z chłopakiem kupilismy sobie takie obraczki nosimy je na lewej rece z poczatku wszystcy nie zwracali uwagi na to ze to lewa reka i mysleli ze wziol cich slub on wtedy pieszczotliwie nazywal mnie zonka(tak zostało do dzis) moze twój chłopak sie tego obawia dziwnych komentarzy itd. mój facet ma poczucie chumoru wiec przyjmowal to z usmiechem ale tak wogule taki prezent mysle ze jest extra !!!!! polecam!!!
aga21087 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-07, 11:16   #113
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja
A ja tworze cos takiego będzie spięte w jakby notes.
o rany poprostu swietne te kupony tyle pomysłow tu pada ze wkoncu niebede wiedziec na co sie zdecydowac ....
Stary 2006-02-07, 14:14   #114
Ciania
Przyczajenie

GG do Ciania

witam!

Mam takie pomysły na prezent:
- torcik w kształcie serducha, z truskawkami na wierzchu;
- okładka Playboya, z naszym zdjęciem (tzn moim), przerobiona w jakimś prodramiku do obróbki zdjęć np. Corel Draw, albo Adoby Photoshop. To będzie takie specjalne wydanie Playboya a w środku....hmmm moga byc erotyczne opowiadanka, albo ciąg dalszy sesyjki z okładki
- zrobic karykature swojego wspólnego zdjęcia, mozna wysłać do karykaturarza w necie swoje zdjęcie i on odsyła poczta przerobione - karykarure
- kolacja dla dwojga
- koszulka badź bokserki zrobione przez nas...pomalowane farbami do malowania po mareriałach...na takich majtasach moga byc nasze wszystkie pomysły i marzenia ;p
Ciania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-07, 15:37   #115
kretka1984
Rozeznanie

ja z TŻ sie w tym roku umawialismy ze kupimy sobie tylko kartke i pojdziemy do kina.. ale cos nam kino chyba za drogo wyjdzie bo u nas w miescie dwa filmy pod rzad w walentynki i nie wiadomo czy 14 zl to za dwupak czy za jeden film od osoby,,.
tak wiec awaryjnie jak nie pojdziemy zrobilysmy z siostra figurki z masy solnej i jedną dostanie

mialam jeszcze robic kartke ale nie wiem czy to dobry pomysl czy lepiej kupic musze sie zdecydowac naszczescie jest jeszcze troche czasu
Stary 2006-02-07, 15:57   #116
moni888
Raczkowanie

GG do moni888

Farba , Agnieska gdzie wy kobietki kupilyscie te bryloczki bo ja chyba slepa jestem albo moj empik (w katowicach) jest wybrakowany tak sie nastawilam na te bryloczki i nawet w taka sniezyce wyroszylam na miasto a tu klapa
8.luty.2006 16:37 Farba Agnieska dziekuje bardzo za pomoc dopadlam wreszcie te bryloczki
moze bylo cos zgubionego i podniesionego?
klamki na ktorych dotykl kladl sie na dotyk?
21.02.2009 Maja
03.03.2014 Jakub

Edytowane przez moni888
Czas edycji: 2006-02-08 o 15:39
moni888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-07, 16:22   #117
asikkk
Raczkowanie

w lutowym numerze Claudia Rodzice znalazłąm takie coś, może kogoś zainteresuje, pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg skanuj.jpg (106,0 KB, 289 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg skanuj0001.jpg (101,1 KB, 243 załadowań)
asikkk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-02-07, 21:57   #118
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

oh..ja też jeszcze nie mam pomysłu na prezent, zwłaszcza ze mój TŻ mieszka w innym miescie i nie bedziemy spedzac 14 razem
podoba mi sie bardzo pomysł z kuponami, uwazam ze slodko jest tez upiec ciasto albo zrobic galaretke z winem i moga w niej plywac zatopione maliny..i jakas romantyczna muzyka
ale co zrobic kiedy nie bedziemy razem?
zdjecia w ramce nie dam bo jest fotografem i wszystkie zdjecia sa u niego
łańcuszkow zadnych nie nosi ( kiedys dostalam od niego taki kamyczek sliczny on ma taki sam ale zaklada go tylko na jakies specjalne okazje )
chyba zostanie mi tylko kartka
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-07, 22:14   #119
martuko
Wtajemniczenie

do kartki zawsze cos można dołączyć jest taki jeden sprytny sposób, ktory kiedyś praktykowalam, ale pod warunkiem że się mieszka w odpowiednim mieście + zastanie się TŻ-ta pod komputerem z polączeniem do sieci trzeba podejśc pod jakąś zamieszczoną w necie kamerkę internetową i podeslać mu adresik, chociażby smsem i potem się do niego ślicznie uśmiechnąć )) no chyba że ktoś ma inne zdobycze techniki, ale taka wyprawa poświęcenia wymaga a to jest ważnym elementem prawda????
martuko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-07, 23:27   #120
aga21087
Zakorzenienie

GG do aga21087

znalazlam kilka takich gadzetów na walentynki podoba mi sie bardzo ta plyta z fotka a na niej ulubiome piosenki np. o jakim szczególnym znaczeniu dla pary
1 poduszka z zdjeciem ukochanej
2 kalendarz z zdjecianki oczywiskie swoimi na kazdy miesiac inne
3 breloczki wyznaniem milosmyn
4 wsominana plyta
5 grzejace serduszko na zimne i samote dni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg walenty.jpg (39,0 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg walent2.jpeg (48,1 KB, 101 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg walent.jpeg (79,4 KB, 116 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wale3.jpg (27,8 KB, 93 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg walen.jpeg (83,3 KB, 89 załadowań)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości