|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Debiut
...
7. korzeń koralowca i linka 8 linka i masa perłowa |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Broszka jest śliczna!
I jeszcze dwie ostatnie pary kolczyków. W tych niebieskich strasznie fajna ta linka |
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
1 - zdjęcie mało ostre
Ale bardzo ładne kolorki i podoba mi się zakończenie drucika na dole kolczyków.2 - hmmm, nie podobaja mi się To pewnie przez złoty drucik i to że bigle są inne niż drut.3 - słodkie i mniamnuśne ![]() 4 - fajna plątaninka 5 - jaka brocha! ![]() 6,7,8 - zabawa z linką Najlepsze z tej trójki ostatnie.
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
brocha i ostatnie
![]() ale nie lubię takiego układu na fotkach...
|
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
wiesz... ostatnie może są ze zwykłych materialów, ale są super
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Również jestem za dwoma ostatnimi (piękne!
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
peggy ciesze się że broszka się podoba bo to mój debiut w tej materii
![]() Tsu te drugie są na mosiężnym druciku, te bigle teoretycznie są z tego samego materiału i na zdjęciu w sklepie wyglądały że są w podobnym kolorze :/, nie wiem co teraz z tymi biglami bo do niczego mi nie pasują muszę chyba jakoś postarzyć drut, a w tych kolczykach wymienić bigle. Aisah może nie bardzo artystycznie ale myślę, że najwierniej to oddaje ich kształt.mes ja tam lubie szkło Tońka bestia z niej straszna ale ją zmogłam , męczyłam się dość długo bo to z jednego kawałka linki jest, ale jak już się ułożyła to w miarę się trzymała. No i na koniec przykleiłam te koraliki przez które przechodzi także powinny zachowac kształt.Wogóle to mój ulubiony materiał ostatnio ale niestety pokończyły mi się końcówki, a nie mam kasy na zamówienie więc niestety narazie nie mogę urzeczywistnić reszty projektów
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Może jestem zrzęda, ale dla mnie jakoś te zdjęcia są nieostre.. I słabo widać niektóre kolczyki.. I tu mi bigle do całości nie pasują.. Za to żebym nie wyszła na jakąś wredną to te mnie się podobają
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
1. chryzokola jest piękna, nie wiem, dlaczego jej jeszcze nie mam
![]() 2. ciekawe 3. zawadiackie, podoba mi się ten samotny czerwony koralik i zawijas ![]() 4. pomysł fajny, ale ułożenie do zdjęcia niekoniecznie 5. brocha przepiękna ![]() 6 i 7 niekoniecznie mi przypadły do gustu 8. wspaniały pomysł i wykonanie
|
|
|
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
Czwarte mi się podobają i ostatnie.
![]() A broszka jest super
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
dzięki za pochwały i krytykę :P
|
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3900302 cóż za ogień!
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5374283 bardzo ładny koralik i jego oplecenie. http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5374283 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4957338 super pomysł http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4962215 śliczne kolorki taka symetria! P.S Wybaczci za kilometrowe linki, ale nie wiem jak wstawiać tyllko np. napis, może ktośmi to kiedyś objaśni ![]() Bardzo podobają mi się Twoje kolczyki!!! |
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
broszka jest mniam
|
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
broszka z poprzedniego rzutu niegupia
![]() i jeszcze te linkowce też ciekawe, zwlaszcza niebieskie, (w czerwonych troszki pogięła się lika chyba )
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
lee jeśli chodzi ci o to kółko na dole, to nie, nie jest pogjęta, jedna jest zapleciona wokół drugiej, na zdjęciu faktycznie nie jest to dobrze widoczne.
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Postanowiłam odkopać ten wątek z mroków zapomnienia
Trochę "normalnych" kolczyków1.Jaspis kamamba 2 masa perłowa i fluoryt 3. szkło dmuchane, masa perłowa 5.szkło i linka 6.koral 4.szkło dmuchane |
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
I trzy komplety
1. Srebro, onyks i cośtam nie pamiętam co 2,3 masa perłowa i szkło 4,5 drewno i posrebrzany drucik. |
|
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
dmuchawce bardzo udane
![]() a i jeszcze drewniany komplet
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
2,3,6
a w drugim rzucie to : 2,3,4 reszta kompletnie mi nie podchodzi ![]() Ładne fotki!
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Oba dmuchawce i linka ze szkłem
|
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
Najbardziej podobają mi sie te http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5922376 dmuchańce, chociaz za nimi nie przepadam, to te bym z chęcią załozyła,
potem masa perłowa i fluoryt, z kompletów to ciekawy jest pierwszy, ale za bardzo nie widac czy wrapy sa równe, bo sa rozmyte, przynajmniej u mnie tak to wygląda i nie za bardzo wiem jak ta zawieszka się układa ,fajna jest równiez kwadratowa drewniana bransoletka, a i pytanie czy nie jast za krótka na przeciętnie grubą rękę? Bardzo fajne prace |
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
1,3,6 i drewniana bransoletka
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje
![]() To moje prierwsze próby ze szkłem dmuchanym. Miśka30 na grubszą rękę napewno była by zaciasna ale była robiona dla dziewczyny o bardzo szczupłej ręce. Zdjęcia sa kiepskie bo taka jest pogoda a ja dalej nie mam swojego aparatu :-/ |
|
|
|
|
#115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Stawiam na kolczyki nr 6, 8 i 11
bardzo ładne. Brązowa bransa tez ciekawa jest ![]() Cytat:
ogolnie fajny wrzucik i niezłe fotki
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaki bogaty wrzut
![]() 1 - piękne kolory i fajna, skromna kompozycja. tylko nie jestem przekonana co do biglii - czy nie są za małe jak dla takich ciężkich kolczyków. 2 - są śliczne <3 3 - super pomysł z szkłem dmuchanym! Bardzo mi sie podobają - ale nie jestem przekonana co do kolorystyki... 4 - skromne i monotonne, ale nie nudne ![]() 5 - hmm... Nie jestem jakoś do nich przekonana ![]() 6 - kolejne śliczne 7 - zabawne i ładnie zronione, ale znowu do mnie nie trafiają (głupi gust )8 - 9 - 10 - bardzo fajna! 11 - skromne, ale bardzo ładne. |
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
W porównaniu z pierwszą stroną zmieniłaś styl na spokojniejszy, co wyszło kolczykom na dobre- wyginanie drutu w awangardowe formy nie zawsze jest dobrym pomysłem (i wygodnym w noszeniu)
Z ostatniej str wszystko super, szczególnie niebieskie z linki
|
|
#118 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

Ale bardzo ładne kolorki i podoba mi się zakończenie drucika na dole kolczyków.
To pewnie przez złoty drucik i to że bigle są inne niż drut.

jestem również

czarna broszka jest cudna
,