![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ja jestem egoistką?;(
dobrze że jest ok. tylko nie wiem jednego, on chciał tam pracować w końcu czy nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ja jestem egoistką?;(
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Według mnie jesteś egoistka, masz wszystko zaplanowane w kązdym calu- wyjazd do londynu,praca,itd. A gdzie jest zdanie drugiej osoby?? Argument,bo moi rodzice traktuja mnie jak dziecko. Skoro jestes w technikum, to masz 19 lat. W wieku 19 lat zaczełam studia, musiałam się usamodzielnić w obcym mieście. Wielka tragedia, to nie była. Im dłużej będziesz tak żyć tym będzie cięzej się usamodzielnić. Dobra zrezygnował z tej oferty, przy takim bezrobociu. A co zrobisz jesli dostanie nową ofertę poza miejscem zamieszkania?? Z mojego doświadczenia- żyjemy w innych miastach, w trakcie sesji (czyli teraZ) prawie sie nie widzimy. Dodatkowo mój TŻ zapragnął zaczać kariere naukowca- czyli konferencje, wyjazdy, symopzja. tegoroczny weekend majowy spędze sama, bo gdzieś frunie. Nigdy nie byłam na tyle bezczelna, by powiedziec mu, że nie pielęgnuje miłości. Niech się realizuje, spełnia marzenia. A żeby na stare lata nie powiedział mi "Przez Ciebie jest to i owo..." Radze Ci się przygotować, że może Ci wypomnąc nawet w niedalekiej przyszłości, że rzucił przez Ciebie prace,a teraz jest bezrobotny. Nikogo nie można więzić w imię miłośći. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.